Cidden mi yaAnneme 8bin TL kalmıştı anneannemden dün gidip çektiler hepsiyle dolar almış al şunu harçlık yap kendine bisi al asla demez anneme tavırlıyım biraz.
Bizmkide aynı hiç demezGunaydinnnn
Güne himhizli başladım.
3 poşet çöp attım (eski ayakkabi kutuları, fişler,deterjan kapları falan eledimde eledim ferahladim valla)
Dün ayakkabiligi düzenledim.
1 ayakkabım var önü tasli 50tl mi ne almistim burdan Bi ayakkabicidan asla atamiyorum çok seviyorum.
2 taşı düşmüş taş aricam ona atmicam
Aynisini bulsam alicam bulamiyorum. Bakicam yine aldığım mağazaya Bi 5 senesi var.
Aşırı rahat ve herseyin altına gidiyor
Bir tanede böyle 11 senelik botum var salı pazarından almıştım ne derisi döküldü ne su geçirdi ne bozuldu formu. Onuda kotla, kumasla herseyle kombinliyorum.
Boyle parcalar benim jokerim.
Bazen şans verin kızlar aşırı iyi çıkıyorlar.
Bunlar demirbaslar yirtilmasinlar yaw.
Zor bulurum, zor begenirim ama tepe tepede kullanırım icime sinerek aldığımı.
Banyoyu temizledim.
Dolap içlerini, kabinde raf var onun kireclerini falan.
Cif , dusjeli ve mavi cam suyundan alicam.
Eksik listeme ekledim sonuncuları kullanmaya başlamışım.
25tl yemek kuponu var yine profiterol yicez sanirim
Oğlan yine al dedi 5 top yedi akşam.
27tl gelecek yarım kilosu valla indirimler sagolsun.
Anneme 8bin TL kalmıştı anneannemden dün gidip çektiler hepsiyle dolar almış al şunu harçlık yap kendine bisi al asla demez anneme tavırlıyım biraz.
Yani 200tl versen incilerin dökülmez.
Soylicem ama normalde asla para istemem ama soylicem içimde kalmasın
Sekreterim arkadaşım bende gördü fritözü internette bakmış çok arttı dedi eşi sonra ona kumtelin ürününü almış biraz daha küçük bir boyutu 3 kilolukmuş ama çok memnun fiyatını sormadım ama seninkinden daha hesaplı dedi. İstersen kumtele bir bak arkadaşım çok memnun.Bende gördüm bu ara fenomenlerde var hep uçmuş fiyatıistiyordum göçmen kızı kullanıyor görüyorum heo
Vermedi vallaCidden mi ya
Hani 200 ser tl torunlara ver bari.
Ay masallah zaten iyi maas giriyor evlerine daha ne para yapması ya,evin var barkın var.
Valla annem babamın verdiği harclıklardan bana taksi parası veriyor her cmrtsi 100 tl .Var param diyorm .
Olsn kıza al biseyler der.
Hakkını yiyemem o konuda.
Ben seviyorum bendekileri hepsini içime sinerek almıştım.Bizmkide aynı hiç demez
Kızım başın Sıkışır Kocandan gizli bişey alırsın yok
Baby çalışsam annem benden daha kendine para bekler
Benimde 10 yıldır giydiğim ayakkabı var eskimiyor taş gibi maşallah gitmiyorum da iyi bi markanın sporuydu
Şimdi alamam yani
Gözün gibi bak çok pahalanmıs
Valla sen kullanıcı olarak yorum yapmasaydin bana bende cesaret edip alamazdımSekreterim arkadaşım bende gördü fritözü internette bakmış çok arttı dedi eşi sonra ona kumtelin ürününü almış biraz daha küçük bir boyutu 3 kilolukmuş ama çok memnun fiyatını sormadım ama seninkinden daha hesaplı dedi. İstersen kumtele bir bak arkadaşım çok memnun.
Teşekkür ederim lellim.Valla sen kullanıcı olarak yorum yapmasaydin bana bende cesaret edip alamazdım
Yani güzel mi çıkar diye tereddutde kalırdım.
Sağolasin iyiki almışım
Arkadaşım gördü bugün sordu o da alacak.
Hey masallah cocukla enerjine saglıkİyi geceler,
Sabah kız 8 de uyandı beni de uyandırdı tabi :) hemen bir çılgınlık yaptım dedim gidelimmi uzaklara gezmeye ooo hemen oleeeeyyy dedi yatakta hoplayıp dönüyor oley diyerek. Gezmek olsun ona, gezginci yay burcu.
Evi toparladım, saat 10 gibi çıktık. Simit sarayına gittik orada kahvaltı yaptık. Zaten iki gündür getirden simit siparişi veriyorduartık telefonumda getiri de biliyor.
Simit sarayında oturduk sonra metrobüse oradan marmaraya bindik. Sirkeciye gittik. Eminönüne gittim. Denedim bakalım bebek arabasız nasıl olacak diye. Şarkhana gittik gezdik biraz. Tabi hoşuna gitti orası. Kimin kızıama hiç eski tadı yok oraların ve sakindi zaten. Tabi ekonomi böyle olunca malesef tadı olmaz. Kıza tokalar kolye aldım, sağolsun adam kıza iki bileklik hediye etti. Sonra baloncuk köpüğü sordum. Adam ısrarla verdim para almadı. Allah bin bereket versin. Atlı karınca istedi. Almadım 70 tl di. Ona daha o yükken aldığım birşeydi ama kırdı. Attım. Keşke vermeseymişim. Neyse bakalım alırım belki sonra. Gitti peri kanadı istedi. Neye kullanayım şimdi onu, evde kalabalık gibi sanki. Zaten kendime ve eve birşey alamadım. Yine klasik parayı ona harcadım döndüm
Çıkışta eski işyerime arkadaşın yanına uğradım. Kıza çikolata gofret almış sağolsun.Eski işyerimden İki telefon kılıfı aldım para verdim almadılar. Arkadaşla dışarı çıktık kahve içtik. Elaya patates kızartması limonata söyledi. Biraz muhabbet ettik. Tabi Elanım çenesinden az bişey :)
Online satış muhasebesinde çalışıyordum. Arkadaş dedi evde yapabilirsin fatura olayı eskisi gibi zor değil daha kolay, e-fatura çok rahat, online satış yaparsan yardımcı olurum dedi. ( bu konuda bayağı bilgili ve tecrübeli)
Oradan çıktık, eşimin işyerine geçtik tranvayla. Orada da Elaya birşeyler verdi aşçı kadın. Oradan çıktık,arkadaşa başsağlığına gittik.Eve dönerken yolda uyudu Ela.
Bugün de böyle harcamalı gündü. Hesaplamadım ne kadar harcadığımı.
Çıkar kız evden ev nefes alıyor valla.Ev bayagı rahatladı bu satıslarla
Ay komidinin bi cekmecesi bosaıldı,özellikle bisey koymuyırm
Actıkca icim acılıyor bos görünce
Ama baza altları dolu
Bide su ceyizlikleri elicwm
1 er takım Alyaya kaldırırım hatıra kalanı koycam satısa
Dantel seccade örmüs kadın ya
Kaplatmıs onu falan
Kız dedim dantel seccade nedir artık isin mi yoktu skskkdks
Ay annem iste kaldır onları diyo kızına.Yoksa cokdan dagıtmıstım.Çıkar kız evden ev nefes alıyor valla.
Benimde evde 1 tane bile dantel yok.
Alyosa ayıracak bile yok.
Benimde dolap içleri iyide baza altları dolu.
Üst kat yapılınca bakicam uyku setlerini oraya çıkarırım
Pike falan var.
Azalır altlar o sebeple elemiyorum lazım olur diye.
Bir süre alamam hiç bisi.
Büyüdükçe kolaylaşıyor, bir de gezmeyi seven bir çocuk olduğu için mutlu oluyor. Bebekkenden bu yana tek tehdit unsurum, şunu yaparsan eve gideriz olduHey masallah cocukla enerjine saglık
Ben metroya falan binmedim ama avmye gidiyoruz taksyle onda bile kendimi zor atıyorm eve
Üzerimden tır gecmis gibi oluyor
Cocuk da ögrendi artık eve girince kahve basıp 10 dk oturup bos bos bakıyorm etrafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?