- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.422
- 598
- 38
Ben 10 ay oturdum kızda evde.Ben de hayatım boyunca hiç evde durmadım okurken bile yaz tatillerinde ya staj yaptım ya babamın dükkanda çalıştım.
Okul bitti işe girdim çocuk olana kadar evde durmadım hani iş değişikliği olursa 1 2 ay belki o da iş arama telaşı zaten bişey anlamıyorsun.
Bi anda bebeyle kaldım evde bir yandan hiç istemiyorum onu bırakmak çünkü emanet edemem asla ama bir yandan da evde olmak garip geliyor bana misal eşim işten geliyor mesela ilk zamanlar onu karşılarken bile garip hissetmiştim hoşgeldin filan diyorum ama gülesim geliyodu Yeşilçam filmlerinde filan hissediyodum kendimi ne alakaysa bünye alışmış sabahın karanlığından gecenin körüne kadar çalışmaya evde adam beklemişliğim mi vardı
Saol canimm
İnsan canının hiçbir kıymeti kalmamış artık anladımBen öyle devlette bir doktorla takisiyordum dinlemeden bakmadan antibiyotik veriyo birde siz sadece ateş düşürücü mu verdiniz antibiyotik verdiniz mi ddikafamıza göre veriliyormu ddim bişe diyemedi öksürüyor sırtını dinletelim diye geldik ddim artık baktı
Evet bende artık sayıyla aliyorum.Allah'a şükür eşimin kahvesi içkisi filan yok
Ben de zaten öyle alışveriş delisi değilim kıza çok özeniyorum kendimden çok ona alıyorum valla ama bi de çabuk büyüyolar ya ihtiyaç mecbur alıyorsun
Lüks denilebilecek hiçbir harcamamız yok hani derler ya yemin ederim ama ispatlayamam diye aynı o hesap
Gerçekten herşey çok pahalı geçen hafta pazarda 10 liradan aşağıda fiyat etiketi yoktu.
Yine halimize şükür diyorum eşim ek iş buldu bi tane yarın ona gitcek nasipse hiç olmasa 150 200 lira alsa pazar masrafımızı çıkarırız diyorum napim elimizden gelen bu
Hoş geldin mutlumayıs, inan biz evlendiğimizden beri kaçıncı ajandamız oldu bilmiyorum her ay bütçe yapıyoruz. Borcumuzu alacagımızı kızlarımız bile bilir hesabı her ayın 14 akşamı yaparız. Asla ortak birikime birşey atamıyoruz ben biraz artırısam eşim bilmeden almaya çalışıyorum o da çok az oluyor artık.Selam kızlar uzun zaman önce aranızda yazdım çizdim dertleştim Allah razı olsun arkadaş oldum sizle ama hayat koşturması koptum gittim aranızdan.
Bugün yine canım sıkıldı burası geldi aklıma döndüm geldim eski mesajları okudum.
Aslında yazasım yoktu uzun zaman oldu ne yazcamı da bilemedim.
Ama çok daraldım artık yetmiyor yetiremiyoruz. Bebiş oldu yaşına girdi işe dönemedim tek maaş kaldık kira fatura kredi kızın masrafları derken birikim yapmak şurada dursun hep eksi yazıyoruz...
Bugün de ev sahibi eşime yazmış kiraya 350 lira zam yapmış iyice doldum taştım.
Ev almak desen zaten hayal oldu biz mi yanlış yapıyoruz acaba niye yetiremiyoruz gerçekten bilemiyorum ne yapcam daha nerden kıscam bilemiyorum zaten lüks yaşayan insanlar değiliz nasıl oluyor nasıl gidiyor bu kadar insan bu evleri nasıl döndürüyor biz mi hata yapıyoruz bilmiyorum artık.
Bu gün sekreterim mi doğmuş, doğum günün kutlu olsun kutlayacak çok yaşların, pastanın üzerinde üflenecek çok mumun olsun sekreterim.Selam kızlar bugün d günüm ama hiç prenses olamadımtemizlik yaptım anca baza altları çekip sil süpür yaptım yemek yap oglus gece işemis iyiki alez var herşey yıkandı hava iyidi kurudular nevresim fln değiştim bir makine renkli attım bezelye yemeği tavuklu pilav ayran yedik içtik pasta aldik çekirdek aile kutladık kardeşimlerimle h sonu kutlarız çalışıyorlar h içi zor oluyor onlarada mesai olan oluyor h sonu yaparız dediler onlarlada kutlarım 90 pastaya verdi esim ne pahalı olmus aynı pasta geçen sene 50 idi en fazla
Yaa anneye sipariş vermek ve onlara kıyamayan yapan senBu hafta bittimi pazartesi rutinime döndümmü benim de herşey rayına oturacak ben programlı bir insan oldugumdan böyle bayram, misafir oldumu dengem kayboluyor. Sabah eşimi işe yolladım, hemen etrafı topladım sonra mutfaga geçtim kızların siparişleri durmuyor kargonun biri geliyor biri gidiyor. Kızlar arkadaşları ile buluşmaya gidiyorlar o zaman onların odalarını topluyorum öyle derli-toplu kızlarım yok. Annem diyor sana güveniyorlar bak yapma mecbur yapacaklar diyor ama kıyamıyorum ben topluyorum annem bize hiç müsamaha göstermedi zaten hala öyle çok derli toplu biri de değildir onun da rutini o. Akşam için sebzeli mücver, sigara böreği, patates kızartması ve kısır menüsü istediler tamam dedim. Birde pazardan taze bakla almıştım onlarıda pişirim dolaba koyarım yarın yemek hazır olur. Küçük kızımla lcw gittik anneme güzel bir bluz aldım, arkadaşımın kızına sweat, kızlarada tşirt aldım, eve dönerkende ekleristana uğradık 50 tl de orda bıraktık geldik.
Öyle canım birde çocuk acil yok bu tarafta pratisyen hekim bakıyor malesef ben iki gün ateşi takip ediyorum rutin belli ılık dus üzerini hafifletiyorum başına bir kaç bölgeye kompleks yapıyorum suyla limonlu çorap denedim iyi geldi bize antibiyotik en son çare oda bir girdap cikamiyorsunİnsan canının hiçbir kıymeti kalmamış artık anladım
Özele de götürdüm orda da serum bağlayıp gönderdiler gece tekrar fenalaştı gittik doktor yok 11 e kadar burda diyorlar diğer özel hastanelerine yönlendiriyolar para almak için
Saol canim benimHoş geldin mutlumayıs, inan biz evlendiğimizden beri kaçıncı ajandamız oldu bilmiyorum her ay bütçe yapıyoruz. Borcumuzu alacagımızı kızlarımız bile bilir hesabı her ayın 14 akşamı yaparız. Asla ortak birikime birşey atamıyoruz ben biraz artırısam eşim bilmeden almaya çalışıyorum o da çok az oluyor artık.
Bu gün sekreterim mi doğmuş, doğum günün kutlu olsun kutlayacak çok yaşların, pastanın üzerinde üflenecek çok mumun olsun sekreterim.
Günaydın kızlar
Arefe kaynanam da olunca mezarlığı bugün halletces kardesimperde oraya gelcek bayramlasiriz bı yere gidemiycem başka grip gibiydim gece ses gitti birdebayram bayram Halit abi gibi konuşuyorum karşıda ki ile dün oğlanın peşine uyudum etraf dağınık kalktım topladım gece sandalye kılıflarıni yikamistim taktım mutfağı az toplarım oğlusun sevdiği bir börekçi var oraya gitces oglus dün istedi orda kahvaltı ederiz
Nice yıllara bacımSaol canimm
Artık öyle olcak herşey çok pahalı yeminle nolcak böyle bakalımEvet bende artık sayıyla aliyorum.
Haftalık yetecek kadar ziyan olmasında diye diye 1 haftalık aliyorum sebze, kahvaltilik falan.
Ben hep önce faturalar ve gıda diye ilerliyorum.
Faturalara gereksiz faiz ödemeyelim bi de diye.
Ben olsam silerim hiçbişeyi i göremezsin ya ne gerek mıç mıçKız uyudu
Evi supurdum
Bi dus alıp sürelerini okusam, uzansam mi napsam bilemedim.
Halsizimde
Supurgeliklerin tozu alınacak
Aynalar silinecek daha
Geçen avizeler sildimde onlar bari çıktı aradan.
Aiyy su fitre isteyen kadin yine yapıştı engellicem az kaldı.
Bisi paylaşıyorum misal çiçek aa o şu cicek mi bende isterim diyo.
Kahve paylaşıyorum yalnız mı içiyorsun diyo
Vela havle Allahim mübarek gün daha sınamasan mi beni bu tiplerle
Story durumlarda engellicemde kızları da ekli bende hepsini engellemem lazım.
Valla yalnızlık luxtur arkadaşlar kimsem yok diye üzülmeyin.
Sırayla siliyorum bende
Kızlar çeşit çeşit aldı frambuazlı olanını begenmediler, ben sadece karamelliden yedim beni pek tat olarak tadmin etmedi, begenmedim kızlar çok begendi. Annelik çok güzel onlarla birlikte olmak tadımlık bir hayat gibi geliyor. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Amin.Yaa anneye sipariş vermek ve onlara kıyamayan yapan sen
Ahh annelik.
Allah daim etsin mutlulugunuzu ağız tadinizi
Ne güzel ki hala basimizdalar bizimde
Ekleristanin ekleri bana aşırı büyük geldi sizede öyle geldimi kesti bizi hemen biritemedik
Saol canim bende iyiki tanıdım sizleriNice yıllara bacımiyiki arkadaşımız olmussun ailenle birlikte musmutlu yıllara
Artık öyle olcak herşey çok pahalı yeminle nolcak böyle bakalım
Ben olsam silerim hiçbişeyi i göremezsin ya ne gerek mıç mıç
Bizde ateş yoktu , baslarda biraz burun akıntısı ve çok nadir öksürük o kadar. Gece acile götürdüm antibiyotik verdiler kullandım hiç iyi olmadı sonra tekrar cocuk doktoruna gittim o ilgilenmedi aynı gün özele götürdüm enfeksiyonu tespit etti ama iğne verdi gönderdi zaten gece tekrar o doktora gittim fenalasmisti bulamadık doktoru ondan sonra cocuk hastanesine gittik hemen orada yoğun bakıma alındı çok ilerlemişÖyle canım birde çocuk acil yok bu tarafta pratisyen hekim bakıyor malesef ben iki gün ateşi takip ediyorum rutin belli ılık dus üzerini hafifletiyorum başına bir kaç bölgeye kompleks yapıyorum suyla limonlu çorap denedim iyi geldi bize antibiyotik en son çare oda bir girdap cikamiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?