yazdıgın her kelıme ıcıme ışlıyor bılesın senı belkı anlayamam ama bebek sahıbı olmayı ısteyen bırı olarak ne kadar duygulandıgımı kendımı senın yerıne koydugumu soyleyebılırım. Allahım kandıl gununun hatrına ınsallah bebegın saglıklı olacaktır canım Allahın lutufları buyuk Ol derse olur. dualarımızı edelım ınsallah hayırlısıyla bebegın saglıkla dogacak... senın gıbı bebek bekleyen ve bebek sahıbı olmak ısteyen herkese ardından bana nasıp etsın Rabbım bu mucızeyı...Çok saol tatlimmm, dün gittik doktora, özel uzman olması gerekiyor , 6 saat gidip 6 saat dönünce nevrim döndü, yasadigimiz şehirde yoktu çünkü... amniyosentez yapıldı. Çok uzun bir iğne ile karından rahime ve bebeğin içinde yaşadığı keseye girip sıvı alıyor o keseden doktor, oldukça zor ve riskli bir işlem...tamamlandı çok sukur, perinatoloji uzmanı olması gerekiyor o da kadın doğumdan sonra 3 yıl mi ne eğitimi oluyor..cok profesyoneldi doktor..fakat o da pek olumlu konuşmadı, Allahtan ümit kesilmez dedi ...normalde 1 ayda çıkıyor sonuç en geç 1 hafta içinde çıkar dedi.su an dua edip beklemekten başka çaremiz yok...
Bende BİM'in pedini beğeniyoruma101' in pedi de güzel bence
Bimin pedi bencede iyi hemde uygun.Bende BİM'in pedini beğeniyorum
Orkitten daha iyi bence
A101inkini denememiştim bende bi ara göz atayım :)
brnde katılıyorum ki ben normalde çok hassas bir cilde sahibim herşeyim pamukludurBende BİM'in pedini beğeniyorum
Orkitten daha iyi bence
A101inkini denememiştim bende bi ara göz atayım :)
Canim çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, kimseyi aratmasin... inşallah bir an önce sen de sağlıklı bebislerine kavuş...yazdıgın her kelıme ıcıme ışlıyor bılesın senı belkı anlayamam ama bebek sahıbı olmayı ısteyen bırı olarak ne kadar duygulandıgımı kendımı senın yerıne koydugumu soyleyebılırım. Allahım kandıl gununun hatrına ınsallah bebegın saglıklı olacaktır canım Allahın lutufları buyuk Ol derse olur. dualarımızı edelım ınsallah hayırlısıyla bebegın saglıkla dogacak... senın gıbı bebek bekleyen ve bebek sahıbı olmak ısteyen herkese ardından bana nasıp etsın Rabbım bu mucızeyı...
İnşallah canım, şuan bunu istiyorum ama umarım basarabilirim..bence bekletme git al hemen, bekleyince para gidiyor , hemen bağla parani altına...no_name_ günaydınn canım o ataları mutlaka almalısın. al sonra buraya yaz hadi yapabilirsin:)
evime gidecem birazdan sonra da dışarda işim var. ben de altın almak istiyorum ama tam altın parası çıkmaz. yarım altın ancak. acaba para olarak tutup bidahaki ay tam mı alsam
Evet haberlerde duydum canim avrupada kuş gribi olunca turkiyeden yumurta almaya başlamışlar, o yüzden fırlamış fiyatlarGunaydinn
kizlar ya yumurtaya fena zam gelmis vallahi gerci her seye zam gelmis dun 300lira harcadikk
aynen ya bende pasta poacada cok kullaniyirum sasirdim dun bimde bile 15 li 6 kusur olmus allah sonumuzu hayir etsinnEvet haberlerde duydum canim avrupada kuş gribi olunca turkiyeden yumurta almaya başlamışlar, o yüzden fırlamış fiyatlar
Günaydın mutlu sabahlaraynen ya bende pasta poacada cok kullaniyirum sasirdim dun bimde bile 15 li 6 kusur olmus allah sonumuzu hayir etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?