Iyiki doğdun canım, huzurlu sağlıklı musmutlu yıllar dilerim.Selam kızlar bugün d günüm ama hiç prenses olamadımtemizlik yaptım anca baza altları çekip sil süpür yaptım yemek yap oglus gece işemis iyiki alez var herşey yıkandı hava iyidi kurudular nevresim fln değiştim bir makine renkli attım bezelye yemeği tavuklu pilav ayran yedik içtik pasta aldik çekirdek aile kutladık kardeşimlerimle h sonu kutlarız çalışıyorlar h içi zor oluyor onlarada mesai olan oluyor h sonu yaparız dediler onlarlada kutlarım 90 pastaya verdi esim ne pahalı olmus aynı pasta geçen sene 50 idi en fazla
Günaydın, nasılsınGünaydın kızlar
1 yaşını doldurdu nisanın 14ündeGünaydın, nasılsın
Bebisin kac aylik oldu
Maşallah, güzel yılları olsun1 yaşını doldurdu nisanın 14ünde
2 yaş sendromuna az kalmış seninMaşallah, güzel yılları olsun
5 ay var aramızda bnmki de kasımda dogdu 18 aylik
Bizim her günümüz sendrom2 yaş sendromuna az kalmış senin
Kızlar bişey sorcam
Şimdi benim kettle göz kırpıyo bana canı isterse çalışıyo istemezse çalışmıyor ben de eşime demedim anneler günü de geliyo ya hediye diye yapıştırır bi tane kettle bi taşla iki kuş vurur kendincededim zaten hediye filan alma diye durumlar belli zaten.
Kettle çok elektrik yakıyo diyolar ya 2 gündür filan ben de ocakta kaynatıyorum suyu 1 ay deneyim bakim elektrik faturasında fark olcak mı diye düşündüm ama ocakta da geç kaynıyo bu sefer elektrikten alıp doğalgaza eklemesin aynı hesap olur ben su kaynasın diye beklediğimle kalırım fark eder mi sizce kettle kullanmamak
Hayırlı olsun canım. Yeni işin yeni evin. Güzel bir şehir sanki orası.selam kizlar epeydir yazamadim tasindim .yeni ise basladim ama benden onceki sorumlu kisi ayrilmis ben gelmeden .biraz zor oldu esim gelemedi onu beklerken cocuklar hastanelik oldu . yogun ve yorucu bir aydi duzene girmisizdir insallah diyorum .
herkesi okudum T thesekreter mutlu yillarin olsun tatlim huzurla mutlulukla
İyi tatiller canım. Mekan aynı mekanmıMutlu yılların olsun T thesekreter
Bayram, doğum günü, kına, düğün, telaşları bitti. Şimdi tatil hazırlığı. Evde kaç gündür doğru düzgün ne iş yapabildim ne de yemek.
Şimdi yıkanan kuruyan 5 makine çamaşır katlayıp valizler hazırlanacak.
Ütüler yapılacak. Evi de temizleyip çıkarız geldiğimizde temiz olsun.
Bu hafta sadece nakit yaklaşık 3 bin harcadık. Kredi kartıyla alınanları saymıyorum. Sadece dün kartla aldıklarımı arabaya benzin 1000 tl, eşime ayakkabı kemer 550 tl. Marketi falan hatırlamıyorum bile.
Çay makinası ben de önceki evimizde kullanıyordum. Buraya gelince ocağımız bayağı kuvvetli yandığını farkettim. Diğeri set üstüydü buradaki ankastre farkı ne anlayamadım. Çay makinasına ihtiyacım kalmadı., ve fark etti rakam. Çok elektrik yakıyormuşBiz çaycıyı çok kullanıyoruz evde. Genelde 3 4 saat çalışır durumda olursu. Ocak ayı itibariyle kestik onu faturada 50 60 tl fark etti.
Şimdi misafirden falan tek çaydanlık yetmeyince kullanıyorum. Gözünü seveyim çaydanlığın.
Eğer az ısıtacaksam suyu cezve daha çabuk ısıtıyor çaydanlık tabanı jalın oluyor, onun ısınması daha geç olabilir ama cezve de taban ol adığı için çok çabuk iş görüyor. Ayda 50 tl bile gelmiyor doğalgaz. Benim sadece dığalgazı ocakta kullanıyorum. Isınma merkezi bizde
Az önce de yazmıştım. Çok fark oldu benim.Kızlar bişey sorcam
Şimdi benim kettle göz kırpıyo bana canı isterse çalışıyo istemezse çalışmıyor ben de eşime demedim anneler günü de geliyo ya hediye diye yapıştırır bi tane kettle bi taşla iki kuş vurur kendincededim zaten hediye filan alma diye durumlar belli zaten.
Kettle çok elektrik yakıyo diyolar ya 2 gündür filan ben de ocakta kaynatıyorum suyu 1 ay deneyim bakim elektrik faturasında fark olcak mı diye düşündüm ama ocakta da geç kaynıyo bu sefer elektrikten alıp doğalgaza eklemesin aynı hesap olur ben su kaynasın diye beklediğimle kalırım fark eder mi sizce kettle kullanmamak
Ben de kendimi bildim bileli çalışıyorumBen de hayatım boyunca hiç evde durmadım okurken bile yaz tatillerinde ya staj yaptım ya babamın dükkanda çalıştım.
Okul bitti işe girdim çocuk olana kadar evde durmadım hani iş değişikliği olursa 1 2 ay belki o da iş arama telaşı zaten bişey anlamıyorsun.
Bi anda bebeyle kaldım evde bir yandan hiç istemiyorum onu bırakmak çünkü emanet edemem asla ama bir yandan da evde olmak garip geliyor bana misal eşim işten geliyor mesela ilk zamanlar onu karşılarken bile garip hissetmiştim hoşgeldin filan diyorum ama gülesim geliyodu Yeşilçam filmlerinde filan hissediyodum kendimi ne alakaysa bünye alışmış sabahın karanlığından gecenin körüne kadar çalışmaya evde adam beklemişliğim mi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?