Aynen canım 2 sene çok zor artıkBoşver umursama lelli sen onları Bırak desinler dursunlar parada verecek artık hali yok borç çok kudursun lar
Hamur işine bayılırım. İlerde tansiyon sorunu yaşayacağımı düşünüp hamur işi yememek üzer benibabyloading87 kuzu tekrar geçmiş olsun
Ama kendide goruyordur sık yemek iyi degil aslında helede gece hamur işi falan.
Direk kolestrol
Annem az hamur işi yesin tansiyonu fırlıyor iyi kadın anında yatma moduna geçiyor hasta oluyor
Ben de Alyoşumu yerim ball balll
Geçmiş olsunn lellim.Selammm
Kız sabah 6 da kustu süt icti geri uyudu
Bağırsak enfeksiyonu salgını varmış diye okudum nette kusmaya belirti gösteriyormuş Allahim sen muhafaza eyle.
Ateşi falan yok şükür
Bugün Bi dikkatle takip edip devam ederse acile gideriz.
Eşim beyler acilde
Akşam 5947292 defa maça gitme dedim ayak parmağına vurmuşlar şişmiş morarmış
Daha geçen haftalarda bileğini ezmislerdi
Olumm maç mı oynuyoruz dovusuyormusunuz dedim.
Genç onlar kanları kaynıyor biz yaşlandık diyo
Dedim kendi yasitinizla oynayın ozaman bu ne
Topallaya topallaya gitti
Hiç de beceremez beni ariyo ben nere gidicem vezneyemi gidicem önce diye.
Kiz uyuyo gidemedim ben
Velisi olarak gitmem gerekti hiç beceremez hastane islerini
Anlattım telefonda Haa tmm gördüm diyo az sonrada röntgenin yerini sormak için aramaz inş.
Sor yani ordan yonlendirirler
Bende uzandım kaldım
Eşim hastane sonrası camları filmleticek, basamak taktırcak arabaya hep para yani
Artık arabaya sunu yaptircam diyince benim gözümde canlanan direk$$$
Akşam uzeri kız iyi olursa çıkarız
Bi uyansında bakim
Taze fasulye yapicam
Evi supururum
Abla bana sukulent getirmis sagolsun çiçekleri sevdigimi biliyo hep getiriyor
Akşam diktim balkonda oyalandım eşim mactayken
Ama heryer toprak
2 tane domatesim vermiş teyzeleri çok tatlılar alyosa yedircem
Biberde cicek dokuyo verir dedi abla yakında
Marullarim tutmadı keşke çilek alsaydım yerine
Pazardan büyük fide alicam tohumdan zor isler yer lazım
Ama hepsi bebek ya çok seviyoruz merkez❤
Gecmiş olsun cnmSelamm iyi geceler,
Bugün de hastanede gece nöbetindeyim. Beklerken yazayım dedim.
Gündüz yoğundum. Sabah teyzede kahvaltı öğleden sonra arkadaşa bebek görmeye gittik. Akşam evdeydik. Tabi Elanın öksürük başladı yoğunlaştı. İlaç verdim. Ardından bir baktık saat 20:00 civarı kalp atışı hızlı gibi. İlaç etkisi sandım. Yemek yedik vs. Baktık yine devam ediyor. Kalp atışını ölçtük. Ablama sordum. Nefes hırıltı vs sordu. Video gönderdim. Tabi yazdı. Hastaneye götürün diye. Sonra ilaç versekmi dedim. Aradı Ventolin vs söylEdi. Hava makinam yok. Arkadaşa sordum gece kullanıyormuş. Ama kullanayım veririm dedi. Yine de içimiz rahat etmedi geldik hastaneye. Doktor nefesi daralıyor ondan oluyor dedi. Astım var dedi. Zaten randevumuz yarın. Çocuk umminoloji alerji bölümüyle.
Kesinlikle astım dedi. İlaç veriliyor hala. Bakalım ne olacak yarın da hastane koştırmamız var.,
Başım da ağrıyor. Zonkluyor. Resmen bu virüsten bize kalan astım alerji hastalığı bence. Maske ciğerleri mahfediyor. Dezenfekte de öyle.
Benim bacaklarda doğuştan yok koldan bacaktaAlyosa lcw 2 pantolon bulmuştum şükür
2 de tayt ve askılı bady alsam
Bu ay tur için alıs verişi halletmem lazım
Kenara 2bin TL para atmam lazım kışın lazere gidicem kesin.
Dün etek giycektim baktim batiklarim fln var vazcaydım
Sinir oluyorum giy çık yapamıyorum
Kafama koydum kokden halledicem bıktım artik.
Mak. Sürekli batık yapıyor bende.
Kesede yapıyorum ama yok.
Etek elbise yazın rahatlık
Bu sene hiç umudum yok birikimden falan
Seneyi böyle atlatırsak ne mutlu.
Köye falanda gitmicem dayım hersey çok pahalı
1 çorba içiyorum 1 porsiyon kofte 100tl diyor.
Köysün sen ya kendine gel yani ufacık yersin.
Mazot yakicaz okadar eve alışveriş yapamam orda kalmamız 10gün
Hergun disarda yesek 3 kişi 300-400tl
Ee kahvaltilik mecbur alınacak.
Benim gidip gelmem mazotu falan 6-7bin.
Sağlık olsunda napalım
Surda Bi temmuz Bi agustos gezeriz böyle haftasonları olsun.
Cok gecmıs olsunSelamm iyi geceler,
Gündüz yoğundum. Sabah teyzede kahvaltı öğleden sonra arkadaşa bebek görmeye gittik. Akşam evdeydik. Tabi Elanın öksürük başladı yoğunlaştı. İlaç verdim. Ardından bir baktık saat 20:00 civarı kalp atışı hızlı gibi. İlaç etkisi sandım. Yemek yedik vs. Baktık yine devam ediyor. Kalp atışını ölçtük. Ablama sordum. Nefes hırıltı vs sordu. Video gönderdim. Tabi yazdı. Hastaneye götürün diye. Sonra ilaç versekmi dedim. Aradı Ventolin vs söylEdi. Hava makinam yok. Arkadaşa sordum gece kullanıyormuş. Ama kullanayım veririm dedi. Yine de içimiz rahat etmedi geldik hastaneye. Doktor nefesi daralıyor ondan oluyor dedi. Astım var dedi. Zaten randevumuz yarın. Çocuk umminoloji alerji bölümüyle.
Kesinlikle astım dedi. İlaç veriliyor hala. Bakalım ne olacak yarın da hastane koştırmamız var.,
Başım da ağrıyor. Zonkluyor. Resmen bu virüsten bize kalan astım alerji hastalığı bence. Maske ciğerleri mahfediyor. Dezenfekte de öyle.
Görevli olduğu önceden belli hepsini üst üste geliyorsa başka gün gelsin senide ugrastirmislar boşver çalışıyorsun sende alsın bı tatlı gelsinler sen bı çay yaparsın söylersin hazırlık yaptığını da gelselermisGunaydınlar
Aksam aksam deli oldum dün tum gun ev topla sil süpür yaptm
Börek kadayıflı muhallebı yaptım.
Kız eteğimde.
Saat 19.00 oldu gelen giden yok.
Aradı annesını,lgs de görevliymıs görümcem.
Daha gelmemıs yarın aksm gelırız dıyo!Cocuk bakıyo tabı
Oldu dedım ben hergun sıze hazırlanayım
Sınav sabahtı ,aksma kadar naptın yanı?
Story atmıs lgs bekliyo arkadaslarıyla kozahanda.
İnsan yol yordam bılmeyınce böyle oluyor iste dedim.
70 yasında kadına ögretmezsın dedim
Söyledim yanı artık.
Sevmıyorm böyle annesi hakkında söylenmeyı ama sacmalık.
Ben senı mı beklicem butun hafta.
Sakin sakin diyo bana.
Hıc valla toplasın evı
Ben pazara gıtcem bugun dedım
19.00 de gırcm bende eve.
Aa ugrasamam ben yanı onların keyfıyle.
Mantıklı aşırı valla ne zaman ya babalar günü bizde bişey almadık bı kaç şey lazimdi onları alırım zaten kiyafetide ben alıyorumOo daha ne sözler diller, dışarı çıkıp eve geldiğimizde asansörden iner inmez koşarak evim evim güzell eviiim beni ısıtırmısın diyerek koşuyor eve. Ama nedense gezmenin de sevdalısı.
Bir tane de benim evde var o ödemeyecek gibi harcayan, eskiye göre daha iyi ama yine de ölçüyü tutturamıyor.
Bana mail geldi. Sitenin ödeme dekont borç vs hep benim mailime düşüyor. Bir baktım. Ek bütçe ödemesini 3 taksit yaptırmış kredi kartını kullanmış. Tabi bunun için de 166 tl fark yansıtmışlar.
Sonra sordum bu ne, ne yapayım kredi kartımı ödedim.iki kart toplamı 11 bin tl geldi diyor. Eee yani bana anneler gününde zaradan iki tişört bir pantolon almış. Zaradan almak zorundamısın.bir tişört yetmiyormu. Birini Ela beğenmiş alalım illa demiş.,valla babalar günü geliyor cüzdan almak istiyorum gidip Boss falan alamayacağım. 200 e var cüzdanlar. Deri değil der. Verirken şunu da eklerim. 1500 verip Boss falan almadım. 1300 ü cüzdanına koy diye
Geçmiş olsun canımSelamm iyi geceler,
Kız sınav aksama kadr değil öglen bitiyo zaten sanırımGörevli olduğu önceden belli hepsini üst üste geliyorsa başka gün gelsin senide ugrastirmislar boşver çalışıyorsun sende alsın bı tatlı gelsinler sen bı çay yaparsın söylersin hazırlık yaptığını da gelselermis
Ayy yeni gördüm çok geçmiş olsunSelamm iyi geceler,
Bizim binada da var 4 daire bebeleri salıpEvi supurdum kiz uyudu
Yemekte tamam daha bisi yapmicam valla.
Sil toz al yarın yaparım hiç yapasım yok.
Binada kavga ettiğim kadin binayı örgütlenmiş asdffg
Arkada bahce demeye bin şahit ister az bir yer var 3 daire bir oluyorlar iniyorlar çoluk çocuk
Ters ters baktım geçen
Hiç birini tanımıyorum Bi alt katimdakiyle kapıda selamlasiyoruz o da onlara takiliyo selamıda keserim.
Böylede bi pis huyum var napcan.
Gıcık olduğum tiplerle gördüğümede gıcık oluyorum.
Kadınla bir kavga daha edicem ama bekliyorum.
Suyu ısınıyor aranıyor
3 cocuk pespese biri daha kucağında sokaklarda fellik fellık valla çocuklarda yaramaz.
Asansör defalarca 1.kat da bozuldu
Hatta 2 gündürde bozukdu babam bağırdı bir daha yaptirmicam diye binada.
Çocukları oynuyor bozuyorlar
Hep o katda bozuluyor.
Biz 4 kat inip çıkmaya mecburmuyuz.
Sanırım duydu annemin kapıya gelmişti demin duyamadım ne diyordu Bi kapiyi açım dedim (ekşin aradığım dogrudur) dedim lelli dur terelellenme
Ama taktığımda pis takıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?