- 27 Şubat 2013
- 14.779
- 42.240
- 798
Sizede geçmiş olsunSelam kızlar
yedirenk79 çok geçmiş olsun, malesef salgindan bnm kızda etkilendi ishal ateş halsizlik kusma oldu ondan öncede boğaz enfeksiyonu geçirdi üst üste çok zordu 10 gündür uğraşıyorum hava makinesi aldım ben eve
Selam kızlar
yedirenk79 çok geçmiş olsun, malesef salgindan bnm kızda etkilendi ishal ateş halsizlik kusma oldu ondan öncede boğaz enfeksiyonu geçirdi üst üste çok zordu 10 gündür uğraşıyorum hava makinesi aldım ben eve
Cocuk tamam ama dur de yani.Bizim binada da var 4 daire bebeleri salıp
Umursamadan gece yarısına kadar
Birde benim 1 kat top atıyo yatak odasının duvarına kadın orda oturuuyo gıkı çıkmıyo
İndim aşağı bej senin çocugun un pat pat duvarımda ne işiniz varya densizler
Dedim yettı gördüğün halde demiyorsunuz dedi eğer bidaha duvarıma pat diye top habire vurursa suyu kaynatıp sökecem tepelerine dedim
Kızına diyo bidaha vurma duvara topu görüyo gördüğü halde demeyen
Çatacaksın bazende
Teşekkür ederimSizede geçmiş olsun
Tabi tabi ertelememek lazımTeşekkür ederim
Bir günde sizin oradaki cocuk acilde sabahladık valla dersimi aldım bise olunca koşuyorum oraya
Sicaklarda canıda istememiş olabilirde iştahsız da olabilir oğlumda da olmuştuKızlar iştah için çocuklara yaptığınız bisi var mi?
Vit. Surubu, zinco, karadut surubu kullaniyorum donusumlu
Yok yok yok
Doktora götürdüğümde zinco vermişti.
Ben ne kullancam şaşırdım
Istahi hiç yok
Dün elimde muzla peşinde koşturdum
Zorla yiyor
Kruvasan seviyor diye kruvasan aldim
Evden pisi yapıp götürdüm heves eder yer diye.
Biz yemek yerken bile az bisi salata yedi sadece kofte falan hiç bisi yedirmedim dün.
Çorbayı güzel içiyor diye yapıyorum
Ama vermesem akşama kadar duruyor.
Ben napcami sasirdim.
Vit. Mi degissem?
Öyle gerçekten güzel hastane yapmışlar ben oğlumu oraya götürdüm düz tabanlık için şimdi muayneye gitmemiz lazım randevu bulamıyoruz bu araKızlar selam sağolun,
2 saat uykuyla duruyorum, yıkılmadım ayaktayım
Nabız düşünce eve geldik iki saat uyuyup diğer hastaneye gittik. Başakşehir çam ve sakura hastanesi çok temiz ve özel hastane gibi ilgililer. Ela da diyor anne burası hastane gibi değil avm gibi
Kan tahlili verdik şükür ağlamadı yine. Dirençli olacak kuzum. Geçen iğneden korkmazken korkan çocuk olmuştu damar yolu açılamayınca. Geceki hemşire çok kolay açtı ondan dolayı bu hastanede de ağlamadı. Ciğer filmi çekildi. Enfesiyon var tabi azıcık. Antibiyotik verdi. Deri testi yapılamadı çünkü gece ilaç verildi. Şimdilik hava cihazı aldık. İlaç verdi iki hafta onları kullanacağız. İki hafta sonra randevusuz gideceğiz.
Öyle durum bizde.Gelince kahvaltı yaptık.
Eşim uyudu.gözü çok kötü lens kullanıyor kızardı. Ben de uyu dinlen dedim.
Bence eğer persentili normalse, ve persentilinde düşüş olmadıysa hiç önemseme, önüne koy o yediği kadar yer, bizim dr öyle diyor bende ondan aldığım yetki ile hiç düşmüyorum üstüneKızlar iştah için çocuklara yaptığınız bisi var mi?
Yok yok yok
Istahi hiç yok
Zorla yiyor
Biz yemek yerken bile az bisi salata yedi sadece kofte falan hiç bisi yedirmedim dün.
Ben napcami sasirdim.
Vit. Mi degissem?
Doğur sal sokağaCocuk tamam ama dur de yani.
Benim en sevmediğim tipler çocuğumu salim onun arabasına zarar versin, bunun esyasina zarar versin ya da şunun çocuğuna vursun ama kimse bisi demesin cocuuma tipler
Ahh cok gecmis olsunnSelam kızlar
Ben sayayim sana tum gun ne yiyor bizimkiKızlar iştah için çocuklara yaptığınız bisi var mi?
Yok yok yok
Istahi hiç yok
Zorla yiyor
Ben napcami sasirdim.
Vit. Mi degissem?
Sağ ol canımAhh cok gecmis olsunn
Zinco yu ishal için vermişlerdi bna bu haftaKızlar iştah için çocuklara yaptığınız bisi var mi?
Yok yok yok
Istahi hiç yok
Zorla yiyor
Ben napcami sasirdim.
Vit. Mi degissem?
Geçmiş olsun canımZinco yu ishal için vermişlerdi bna bu hafta
İştah için de kullanılıyorsa devam edeyim bnde bilmiyordum hiç
Hepimizde bir bezmislik var malesef canin sıkıldıkça çik canım gelmiyorsa ne kadarlık oldu senin bebiş at arabaya yürü bir kafeye gir en kotu bir kahve iç çay iç yada termosa demle al yanına parka çıkar hem izle hem değişiklik olur sanada yaşamak için başkasını bekleme bir şeyleri hayat bunun için çok kısaGunaydin canlar
Şu sıralar iyice daraldigimi hissediyorum nefes alamıyorum bazen
Sabah kalk aksama kadar cocuga bisey yedirmeye ugras ev işi vs
Bi hastalığı 10 gün sürüyor , salgın hava değişimi herseyden etkileniyor sürekli hastanelerdeyiz
Bide maddi durumlar var tabi yaz geldi kendime biseyler almak istiyorum dolaşmak gezmek istiyorum en azından hqfta tatilinde disari çıkalım istiyorum herseye bi bahane buluyor hicbisey yapamıyorum o kadar bıktım ki herseyden canim biseu çekiyor alayim diyorum hersey dünya para alsam kk alcam ne bilim hevesim kaçtı herseyden
Kocam aptalinin dünya umrunda değil birde kendini savunuyor bana
Keşke cocugu bırakacak bi yer olsa da en azından yarım gün çalışsam çok daraldım kac sene sürecek bu borç hicmi bisey yapmayacağım deli olacağım artık düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?