Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annem yakın bana oraya gidiyorum pazar günleri yada hafta içi akşamları
Kendimde hicbirsey yapacak gücde bulamıyorum artık öyle bezmislik var üzerimde
Para olsa yapacak seyler olur oda yok kendini 3 yıl full borcjandrmis bnde cocugu bırakıp çalışamıyorum çok sıkıldım

Borcu yaparken sana mı sormus?Neden sana cektırıyor?Yanı ınsanda azcık yuz olur.
Madem yaptın bı borc bana sormadan,bana ödetemezsın.
Uygun bı ödeme planı cıkarsın ,yormadan ödesın 3 de odemesin 5 senede ödesin.
Yazık canına.

Yüz olsa böyle yapar mı bacım
Ben bütün kredileri kk ek hesap ne varsa topla bi bankaya tek ödeme yap dedim daha çok faiz ödemesi çıkıyor boyle odeyecem dedi
Ben de kızıyorum elimde kalanı veriyorum diyor oda bnm kk ödemesine yetmiyor bile
Faturaları Ben ödüyorum bisey lazım olunca ben alıyorum kk dan anlamıyor kendini savunuyor bide iyice bunaltıyor beni bağırıp çağırınca hasta oluyorum her tarafım tutuluyor

Küçük cocukla evde yapılacak işlerde sınırlı canım sen kira mi alıyordun ona söyleme aldığın gibi bir kısmıyla al istediğini insan bunalir hep kemer sıkmaktanda

Selam kızlar gün yetmiyor bu ara bana sabah etraf topladım kuşların kafesi temizledim süpürge çek derken ilikli kemiği attım uyanınca baya kaynaması gerekiyor yeni kapadım soğusun karton bardaklara bolustircem oglusu okula bırakıp fileye girdim oncesinde az lcw dolandım oglusa biseler alincak ılık kaynamada bıraktım diye gezemedim fileden 3 lt yağ vardı 89 onunaldim ramazan pidesi çıkarıyorlar güzel oluyor bir tane ondan Garnier nemlendirici vardı vegan formüllü indirimdeydi onu aldım el kremi bir tane bulaşık sabunu bı er salçası 10 lu bardak 180 verdim geldim eve duş aldım namaz kıldım oglus pilav istedi onu yaptım az kahve içip dinleniyorum esim para yollis hesabıma ödeme almıştı gidip taksit ödeyeceğim yakın yer oglusu almadan önce çıkar hallederim onuda dünden et haşlama var pilav salata yanınada

Bu konuda bende eşini tutuyorum bende kimseye vermek istemem arabayı ama kayın aba çok sever ona buna ister gecn bizim arabayı aldı ifrit oldum vermesin

Bacım erse ne allasen.
Ben senden entel entel yemek isimleri duyuyorum☺

Zinco yu ishal için vermişlerdi bna bu hafta
İştah için de kullanılıyorsa devam edeyim bnde bilmiyordum hiç
Ben iştahı yok dediğimde onu verdi.
Evdeki vit. Surubunu söylemiştim ama.
Dvit de 2 damlaya çıkardık
Benin ki zayıf ya istahsiz
Başka doktorada goturcem

Öyle haftasonu falan çıkarmaz mi bir yere
Yani birlikte cikmazmisiniz?
Yakın bir yere gidince öyle masrafda olmuyo.
Misal biz selaleye gittiğimizde sadece mazot parası verebilirdik yanımda sandvic goturebilirdim ama eşim orda yeriz dedi yaptırmadı.
Ama kıza pisi, kruvasan, muz, su, biskuvi hep aldım yanıma
Eline veriyorum ne yerse kar diye

Yakın yerlere evden götürüyorum cay falan cocugada degisiklik olur aslında acik havada güzel uyurdu bizim kız
İlk doğduğu senede giderdik karnını duyururuz çıkmadan 2-3 saat uyurdu.

Seninkine masallah ama kendi ailesini kayirmiyo yani
Adam herkese esit

Kızlarrrr
Kiz uyuyoo akşam bizde parti var yani cikin çıkın gelin anacım
Gündüz uyutamadim saat 6 da başladı e ee
Uyuyo hala eşimle kara kara düşünüyoruz bu gece napicaz diye.

Karadenizturu iptal oldu.
Çok da üzülmedim acikcasi ben Artvin istiyordum koymadilar
Pişman olmuştum iyi oldu.
2 defa gittim zaten yine aynı yerlerdi tmm gzl yerler ama insan degisik yer istiyo görmek.
Bu yaz evdeyiz yani zaten borç bi tarafımızdan akıyo
Sağlık olsun napalm
Vardır bundada bir hayır
Anneme soyleyemmistim kadin cocuk bakicam dicek uykuları kaçmasın son anda söylerim diyordum iyiki söylememişim

Fasulye pisirdim bitti.
Oğlan çorba fasulye yedi okuldan gelince meyve de yedi doymadım dedi.
Manti hasladim.
Biri yemez, oteki doymaz.
Daha yatana kadar yer.
Yarin adam akıllı yemek yapım oturimde.
Oğlan pilavsiz makarnasız eristesiz falan doymuyo
Hamuriside yapmiyorum epeydir
Geçen ablanın getirdiği çiğ börekleri havada kaptı valla.
Anında bitirdi.

Yapım bari haftasonu yagmurluymus çıkamayız bi yere

Çok geçmiş olsun canım

Selam kızlar
4. Makinem çalışıyor bugün çamaşırlık kırıldı geçen gün yıkayamadım sepet taşıyordu en son.
Eşim bugün balkona takılan çamaşırlıktan almış 130 liraya çok rahat bişeymiş ya heeh dedim tam ev hanımı gibi hissettim kendimi çamaşır sererken hayaller kurutma makinesi hayatlar çamaşır teli gerçi benim banyoda kirli sepetine bile yer yok makineyi nereye kurcam
Bugün eşim kıza baktı sen git pazarda ev için kendime birşeyler alcam diyodun rahat rahat al gel dedi salak gibi çarşıya çıktım babalar günü hediyesi baksana hep kendime aldım valla
Evde giymek için eksiklerim vardı şort askılı filan onlara baktım
2 şort aldım 35 TL
1 kolsuz badi aldım 20 TL
Köye giderken giymek için uzun pantolon eşofman tarzı bişey aldım 40 TL
Ev için terlik aldım 25 TL
Kıza mayo aldım 40 TL minicik yaaaa
Bi de elbise aldım kıza penye 25 TL
Bizim burda düğünler yemekli olur gündüzden yemek verilir öyle düğüne giderken giysin ince ince dedim annem bize pek elbise giydirmezdi ben gördüm mü dayanamıyorum kıza alasım geliyo hep

Uygunmus valla pazarların gözünü sevim.
Güle güle kullanın
Bende kıza tayt falan alicam çıkınca el kadar taytlar sortlar 89tl
Anneme diyorum şortlar 89tl lcw da oglanami diyo
89tl büyüklere olur diye düşündü demek
Kıza dedim

Bende elbise hevesim var evde giydiriyorum disarida bayramlar harici giymedi daha parkda kumlara bulanıyor.
Ama temmuz sicaklarinda giydiririm.
3 tane yazlık elbisesi var.
Penyelerden bulursam uygun alırım yine.
Bayramlık aldım 1 tane

Kız 9 da uyandi
Pilav taze fasulye yedirdim zorla
Sabahtan malz. Çıkardım okadarda niyet ettim yapicam diye akşam ancak yaptım elmalı kurabiyeyi
Bu ara hamur işine aşırı eriniyorum
Bir de bende dayanamayıp yerim diye
Yarım olcek malz. Yaptım yarın bitirirler erbaslar
Annem yagli çörek sayikliyordu yapmış olmamis
Aslında yememesi lazım tansiyonu cikiyo ama bi ara az bisi yapicam yesinde hevesi geçsin bari.

Bulaşık ve çamaşır hiç bitmiyo çok içimi sıkıyor bu durum
Arkamı donuyorum çamaşırlik dolmuş, tezgah dolmuş.
Sanki evde 10 kişi yasiyoruz

Arkadasim yazlığa geçecek ohh kafanı dinle valla diyorum kız ordada dinlenemiyorum ev işi bitiyormu diyor
Ayy Bi sus dedim yazlık hayalim iş yapmamak yan gelip yatmak devam hayale diyo

Eşim diyo aksam sen iptal olsun aynı yerler diyordun bak yine istedigin oldu diyo.
Güzergahı benim yapmam lazım ancak òyle içime siner benim
Ben oraya vercemin yarı parasıyla daha güzel yerler bulurum karışma bende dedim.

Yeni rota oluşturmam lazım

Bizim patronun kardeşinin eşi beni takip ediyo
Eşine gösteriyor resimleride bana direk sormuyor orası neresi diye eşi eşime ofiste soruyor
O da direk sormuyormus naptin hafta sonu vs vs konu açıyormuş.

Biz nereye gitsek pazartesi günü ofiste konuşuluyor yani illa
Hep aynı kişi ama
Digerlerininde eşi takip ediyor ama onlar biraz takıntılı sanki bi izlenme durumu anlamadim
Yani misal biz onlarla bir olamayiz
Maddi olarak konumlari daha iyi bizden.
Ama sürekli bir yaris halinde.
Eski arabayı biz aldık önce bizden hemen sonra aynısını aldilar
Eşim bu arabayı istediğini hep söylüyordu alicam alicam diye nakiti denklestirememistik o bizden önce aldi ama biliyordu alacağımızı.
Biz üst katı yaptircaz dublex kullanıcaz demiştik evimi saticam dublex alicam diyormus.
Yani biz asla yarış halinde olamayız maddi olarak ama niye böyle yapiyorlar anlamadim.
Kendilerini bu yarışa sokuyorlar hiç gerek yok.
Bana tuhaf geliyor yani kocaman insanlar.

Valla etimiz ne butumuz ne diyorum esime
Biz kendi yagimizda kavruluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…