Annem yakın bana oraya gidiyorum pazar günleri yada hafta içi akşamlarıGeçmiş olsun canım
Hepimizde bir bezmislik var malesef canin sıkıldıkça çik canım gelmiyorsa ne kadarlık oldu senin bebiş at arabaya yürü bir kafeye gir en kotu bir kahve iç çay iç yada termosa demle al yanına parka çıkar hem izle hem değişiklik olur sanada yaşamak için başkasını bekleme bir şeyleri hayat bunun için çok kısamalesef
Borcu yaparken sana mı sormus?Neden sana cektırıyor?Yanı ınsanda azcık yuz olur.Annem yakın bana oraya gidiyorum pazar günleri yada hafta içi akşamları
Kendimde hicbirsey yapacak gücde bulamıyorum artık öyle bezmislik var üzerimde
Para olsa yapacak seyler olur oda yok kendini 3 yıl full borcjandrmis bnde cocugu bırakıp çalışamıyorum çok sıkıldım
Yüz olsa böyle yapar mı bacımBorcu yaparken sana mı sormus?Neden sana cektırıyor?Yanı ınsanda azcık yuz olur.
Madem yaptın bı borc bana sormadan,bana ödetemezsın.
Uygun bı ödeme planı cıkarsın ,yormadan ödesın 3 de odemesin 5 senede ödesin.
Yazık canına.
Küçük cocukla evde yapılacak işlerde sınırlı canım sen kira mi alıyordun ona söyleme aldığın gibi bir kısmıyla al istediğini insan bunalir hep kemer sıkmaktandaYüz olsa böyle yapar mı bacım
Ben bütün kredileri kk ek hesap ne varsa topla bi bankaya tek ödeme yap dedim daha çok faiz ödemesi çıkıyor boyle odeyecem dedi
Ben de kızıyorum elimde kalanı veriyorum diyor oda bnm kk ödemesine yetmiyor bile
Faturaları Ben ödüyorum bisey lazım olunca ben alıyorum kk dan anlamıyor kendini savunuyor bide iyice bunaltıyor beni bağırıp çağırınca hasta oluyorum her tarafım tutuluyor
Bu konuda bende eşini tutuyorum bende kimseye vermek istemem arabayı ama kayın aba çok sever ona buna ister gecn bizim arabayı aldı ifrit oldum vermesinKpderim camı duvarına ısıyor gflkgfgfl
Kocı hıc sevmez arabası ıstensın:)
Dun arabayı ıstedı ,amcasının ınsaat ıslerı var(bıde ınsaat malzemesi tasıcak,adamı kapten götürcekler:)
Ay sonu bıde kuzenının dugun var Izmırdde ,kvdem bıle gıtmıyo ben gıtmem dedim.
Bıde onun ıcın,mazot atayım ben arabyla gidelim diyo kpder gflkgfk
Kmsını arttırcak der gitmez.
Otobusle gıdelım senle ben dıyo adama kgfkgflkgf
Bugunde kendı de gıtmıs
Dedım sen niye gıttın ver arabayı,yorulcan oralarda.
Arabanın anasını aglatır sımdı onlar dıyo ölcem ya gfkşlgfklgfklg
Bacım erse ne allasen.Gunaydin bacimlar
Erkenciyiz cunku cocuum yatagini sulamis
Karpuzdan hep bunlarr
Dun is cikisi pazara ugradim 120 tl;2 kg bezelye(10 tl kilosu)3 tane 20 tl enginar,yarim kg taze fasulye,yesillik,limon 1 file,semiz otu,domates,tatli biber,kiraz.
Eve geldim koci aradi kizi aliyodu,annemler geliyormus diye
Kisier yaptim daha ortaligi toplarken kapi caldi kpderim.
Kvdem yok hey Allahim dedim arkadann kizla koci geldi.
Cay demledim tabak hazirladim 2 saat kadar oturdu
O gitti koci ben menemen istiyrm dedi.
İsabet olur yemek yok dedim
Menemen karpuz ,erse yaptim oyle yedik.
O arkadaslariyka caya gitti ben kizi uyuttum.
Dondurma almis gelmis.
23.00 gibi İstiklal marsi kapanis
Ben iştahı yok dediğimde onu verdi.Zinco yu ishal için vermişlerdi bna bu hafta
İştah için de kullanılıyorsa devam edeyim bnde bilmiyordum hiç
Öyle haftasonu falan çıkarmaz mi bir yereGunaydin canlar
Şu sıralar iyice daraldigimi hissediyorum nefes alamıyorum bazen
Sabah kalk aksama kadar cocuga bisey yedirmeye ugras ev işi vs
Bi hastalığı 10 gün sürüyor , salgın hava değişimi herseyden etkileniyor sürekli hastanelerdeyiz
Bide maddi durumlar var tabi yaz geldi kendime biseyler almak istiyorum dolaşmak gezmek istiyorum en azından hqfta tatilinde disari çıkalım istiyorum herseye bi bahane buluyor hicbisey yapamıyorum o kadar bıktım ki herseyden canim biseu çekiyor alayim diyorum hersey dünya para alsam kk alcam ne bilim hevesim kaçtı herseyden
Kocam aptalinin dünya umrunda değil birde kendini savunuyor bana
Keşke cocugu bırakacak bi yer olsa da en azından yarım gün çalışsam çok daraldım kac sene sürecek bu borç hicmi bisey yapmayacağım deli olacağım artık düşünmekten
Seninkine masallah ama kendi ailesini kayirmiyo yaniKpderim camı duvarına ısıyor gflkgfgfl
Kocı hıc sevmez arabası ıstensın:)
Dun arabayı ıstedı ,amcasının ınsaat ıslerı var(bıde ınsaat malzemesi tasıcak,adamı kapten götürcekler:)
Ay sonu bıde kuzenının dugun var Izmırdde ,kvdem bıle gıtmıyo ben gıtmem dedim.
Bıde onun ıcın,mazot atayım ben arabyla gidelim diyo kpder gflkgfk
Kmsını arttırcak der gitmez.
Otobusle gıdelım senle ben dıyo adama kgfkgflkgf
Bugunde kendı de gıtmıs
Dedım sen niye gıttın ver arabayı,yorulcan oralarda.
Arabanın anasını aglatır sımdı onlar dıyo ölcem ya gfkşlgfklgfklg
Bende hep eşime tembihliyorumBu konuda bende eşini tutuyorum bende kimseye vermek istemem arabayı ama kayın aba çok sever ona buna ister gecn bizim arabayı aldı ifrit oldum vermesin
Çok geçmiş olsun canımNabız 130 du 140 oldu. Çok şükür 87 lere düştü. Doktor sabaha kadar takibe alalım dedi. Yarın ne yapıp edip gitmemiz lazım diğer hastaneye.
Sağolsun hemşire kahve ikram etti.kahvemi yudumlarken yazayım dedim. Ela uyuyor. Hava ve ilaç devam.
Biraz muhabbet ettik hemşire ile. Ablam da çocuk bölümü sorumlu hemşiresiydi.Ondan sıcak geldi :)
Acıbademi çok istiyormuş.çok dua ettim ederim de şuan hemşire için. Bir kahvenin 40 yıl hatrı bu olsa gerek
Ablama söyleyeyim referans olsun :)
Adam herkese cimri fjdnndjdnSeninkine masallah ama kendi ailesini kayirmiyo yani
Adam herkese esit
Ciddi misin herse diyen de var kiz biliyosndurBacım erse ne allasen.
Ben senden entel entel yemek isimleri duyuyorum☺
Patlican salatası desene bacım ben erse fln duymadımCiddi misin herse diyen de var kiz biliyosndur
Koz patlican domates sirke sarimsakla yapiliyor ya salata.
Benim favorimdir o ya
Uygunmus valla pazarların gözünü sevim.Selam kızlar
4. Makinem çalışıyor bugün çamaşırlık kırıldı geçen gün yıkayamadım sepet taşıyordu en son.
Eşim bugün balkona takılan çamaşırlıktan almış 130 liraya çok rahat bişeymiş ya heeh dedim tam ev hanımı gibi hissettim kendimi çamaşır sererkenhayaller kurutma makinesi hayatlar çamaşır teli gerçi benim banyoda kirli sepetine bile yer yok makineyi nereye kurcam
Bugün eşim kıza baktı sen git pazarda ev için kendime birşeyler alcam diyodun rahat rahat al gel dedi salak gibi çarşıya çıktım babalar günü hediyesi baksana hep kendime aldım valla
Evde giymek için eksiklerim vardı şort askılı filan onlara baktım
2 şort aldım 35 TL
1 kolsuz badi aldım 20 TL
Köye giderken giymek için uzun pantolon eşofman tarzı bişey aldım 40 TL
Ev için terlik aldım 25 TL
Kıza mayo aldım 40 TL minicik yaaaa
Bi de elbise aldım kıza penye 25 TL
Bizim burda düğünler yemekli olur gündüzden yemek verilir öyle düğüne giderken giysin ince ince dedim annem bize pek elbise giydirmezdi ben gördüm mü dayanamıyorum kıza alasım geliyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?