Kolay gelsin taşınmak zor hem çalışıp birde iki çocuk tahmin ediyorum Allah kolaylık versin sana evet canım inşallah seneye 1 .sinifizcanim kizlar gunaydin .gecen hafta yogun gecti dumduz evi temizlemek icin 1200 lira istediler ki ev pis de degildi sadece toz var .is cikislari temizlik yaptim artik eve gelip zorlu bir surecti
sukur tantana bitti tasindik haftaya da yillik izin aldim .iste mi daha cok yorulurum evde mi allah kerim tabi
tr_lelli araba hayirli olsun saglikla huzurla kullanin lellim .ama iyi olmus bence aldiginiz .biz de kendi butcemizi zorlayarak almistik ama ertelesem suan o arabayi asla alamazdim .borc odenir insallah tutumlu insansin zaten masallah
babyloading87 gecmis olsun cicegin .ates varken kalp ritmi hizlanabiliyor esine de vesile olmustur belki saglikli yasam hepimize sart .ben de iflah olmaz bir karbonhidrat bagimlisi oldugum icin enisteyi anliyorum
@yedirenk79 elaya gecmis olsun canim benim .umarim hic siknti yasamazsiniz
T thesekreter seneye okullu mu oluyorsunuz simdi oy masallah valla seneyi bitirdiler
citl cok tesekkur ederim canim benim valla niyeti bozuk aldik ama oderiz insallah
@nazenin9320 cok saolasin ablacim cocuk buyudukce masraf artiyor onlar kucukken halledebiliriz insallah
Ben yıllar oldu oje sürmuyorum özellikle abdestte çok zorluyor üşeniyorum şimdideGunaydinlar
Dun evi kaldirdik
Bizim yatakta kirik vardi.koci onun tahtasini degistirdi.Demir destegi falan yapti.Baza altina attiklarimi yikamak zorunda kaldim
Yun yastiklar falan kvdemin isleriYun yastik mu kaldi
2-3 makina daha yikanacak var.
Dun kzla koci babanneye gitti.
Ben de kisacik avm yaptm.
Rossman 55 tl;650 ml yedek paket dus jeli,minik karabugday patlagi kiza atistirmalik,kendime simli oje.
Oje konusunda yolun sonuna geldim sanirim jajsjsns
Alya artik uyaniyor.Anne ne renk surdun?Benim gibi beyaz yap diyor
Bi sonraki adim anne bana da surelimBen de surmem artik naplm
Migros yaptim 60 tl de orasi;dondurulmus sogan,ac bitir tavuk,kucuk ketcap.
Mantar sote yaptik biberli falan tavuklari da attim icine.Pesto sos da cikti icinden onu kullanmadim.
Kiza da kofte yaptik izgara.
Kvdem 2 kgdan fazla yogyrt yollamis saolsun ama eksi
Yani koci de dedi eksi bu yogurt diye.
Tek cesit yapiyoruz 10 gundur.Hic makarna pilav yapmadik sukur.Alisti sanki kocide.
Yaa tek sıkıntılı o amaKomşu başka birşey valla sıkıntılı olan kiracida olsa sıkıyor insanin canını sakın kal canım degmez hiç kavgaya
Takmak değilde hiç umurlarında değilYaa tek sıkıntılı o ama
Çöpü akıtır (daha çok merdiven kullanıyormuş)
Çocukları yaramaz
Ama hep şikayet eden o
Yok yok taktım ben ona
Kiz ayran yaptim bugun hakkaten bi guzel olduBen yıllar oldu oje sürmuyorum özellikle abdestte çok zorluyor üşeniyorum şimdideekşi yoğurdun ayranı güzel olur
SevindimKiz ayran yaptim bugun hakkaten bi guzel oldu
Kuzu senin patronlar değişik bence Allah kolaylık versin bu hafta sizeİyi pazarlar bacimlar
Koci oglen dugune gitti.Kvdemin yan komsu sunnet yapiyomus.Tanimam etmem gel de gel diyo.
Benim ne isim var dedim
Sevmem zaten dugun dernek .
Kizi kudurtuyo dugune gidelim diye sukur gelmedi oltaya cocuuum
Ben gitmicem diyo ergenuss
Kaldik evde.
1 kg kofte soyledim.
Aksmda baska dugun varmis yemekli
O fabrikadan birinindi.
Ben de izgara yapariz biz ozman dedim.
Dolandi dolandi ben de gitmiyim ya dedi djjdjd
Cokertme kebabina evrildi bizim izgara
Ama kofteli.
Ayran yaptim yanina .
Kalan kofteleri de pismedeb attik difrize.Bu hafta lazim olacak
Patronlar tatilde 17.oo de cikcm.
Koci 4-12 ci kiz nobet sinifina kalck.
Otobusle okula kizi almaya gitcem
18.00 ya yetisirim ins
3 carsamba bi arada.
Valla millet rahat
Gitmezler dedimm gidiyo kadin.Eltisi erken dogum yapti bebek kuvezde.Kadin tatile gidiyo.
Enterasan yani.
Kaynanam da tatli kek tarzı pek yapamaz olmamış keki revaniye cevirmisligi varBi insanin eline hamur isi hic mi yakismaz
Bu hafta icin kek yapayim dedim.Gec cikcam ya sanki kor kuyularda ac kalcam psikolojisindeyim.Herseyimi koydm yanima kahvemi,kuruyemisi mi,cevizimiAlt tarafi 3 saat fazladan caliscan yani
Neyse bilin bakalim keke ne unutmusum?
Yag
Kabarmamasina okeyim de boyle kaymak tutmus gibi ustu djdjjxj
Eli yok kadinin isteAlya olsa simdi yag dokuyoruz der hatirlatirdi cocuum
Valla etresanda bazende öyle olmak lazım yaranamıyosun insanlara babyİyi pazarlar bacimlar
Koci oglen dugune gitti.Kvdemin yan komsu sunnet yapiyomus.Tanimam etmem gel de gel diyo.
Benim ne isim var dedim
Sevmem zaten dugun dernek .
Kizi kudurtuyo dugune gidelim diye sukur gelmedi oltaya cocuuum
Ben gitmicem diyo ergenuss
Kaldik evde.
1 kg kofte soyledim.
Aksmda baska dugun varmis yemekli
O fabrikadan birinindi.
Ben de izgara yapariz biz ozman dedim.
Dolandi dolandi ben de gitmiyim ya dedi djjdjd
Cokertme kebabina evrildi bizim izgara
Ama kofteli.
Ayran yaptim yanina .
Kalan kofteleri de pismedeb attik difrize.Bu hafta lazim olacak
Patronlar tatilde 17.oo de cikcm.
Koci 4-12 ci kiz nobet sinifina kalck.
Otobusle okula kizi almaya gitcem
18.00 ya yetisirim ins
3 carsamba bi arada.
Valla millet rahat
Gitmezler dedimm gidiyo kadin.Eltisi erken dogum yapti bebek kuvezde.Kadin tatile gidiyo.
Enterasan yani.
Yok burda olmaz bence.kardesler ortak calisiyor gece gunduz bir aradalar.Kadinlar resmiler ayda 1-2 gorusuyolar ama erkekler hergun dip dibeler.Ben Allah korusun kardesimin basina boyle biswy gelse birakip gitmem ne bilim.Valla etresanda bazende öyle olmak lazım yaranamıyosun insanlara baby
Öyle olmak gerekiyor
Ben doğum yaptım sanki kv tatile gelmiş gibi ne umursadı çekti gitti elin gelinine bebe görmeye gelmiş gibiydi
Halada aynı bugün trıp yapıyo neymiş arayacakmısız sanki sen çok aradın altı üstü boğazı şişmiş bizim kolumuz yandı neredeydin umursamıyorum o yüzden
Kim bilir elti naptı patronuna böyle düşün
Onu nasil yapiyo kiz irmiksiz miKaynanam da tatli kek tarzı pek yapamaz olmamış keki revaniye cevirmisligi var
Ayy cok gecmis olsunnMerhabalar kızlar
Bir gittim pir gittim ne zamandır yazılanları okuyayım da en son yazayım dedim bi türlü yetişemedim
tr_lelli hayırlı uğurlu olsun arabnız güle güle kullanın tekerinize taş üzerinize kem göz değmesin
babyloading87 çok geçmiş olsun eşine insallah sağlıklı beslenme düzenine uyar hepimiz için en güzeli. Benim de eşimin kalbinde ufak bi sıkıntı var biküspit kapak bizde üçer taneyken onda iki tane kapak var ilerde aort genişlemesi riski normal insana göre bi tık fazla olabiliyormuş Allahtan benim gibi pisboğaz değil o dikkat ediyor
K kardespayi güle güle oturun yeni evinizde keyifle sağlıkla güzel huzurlu günlerde
Başka unuttuğum hastası olanlara geçmiş olsjn mal mülk edinmiş olanlar topluca hayırlı olsun
Benim günlerim çok yoğun geçer oldu belediyenin spor merkezine yazıldım haftada iki gün zumba-pilates- bazen yüzme Allah ne verdiyse abandım artık çok iyi geliyor yorgunluktan ölüyorum ama değdi baya bi fark etti vücudum bi de boğazımı tutabilsem
Birikim adına kızımın 1250 tl bayram harçlığı birikti kendi ihtiyaçlarına harcıyoruz biz de ekleme yaparak ayakkabı kılık kıyafet bitmiyor eksiklerBabam 100 dolar bayram harçlığı verdi bana annem ayakkabı istiyodun kızım bozdur al dedi ama kıyamadım daha bakalım sporda giymek için bi kaç parça bişi aldım. Gelen gidiyor birikime ayırmak çok zor.
Annemler taşınıyor bu arada bu hafta sonu evlerini toparladık. akşam da Ankarada baya sel oldu malum annemlerin bahçeli evi vardı su bastı diye aradı komsular eşimle babam gitti. Sadece bodrumu basmış Allahtan evin içinde bişi yok itfaiye geldi çekildi su neyse artık Allah beterinden saklasın bi gün de gidip orası temizlenir.
Bir aylık yazdım nerdeyse hakkınızı helal edinçok biriktirmişim
Çok geçmiş olsunMerhabalar kızlar
Bir gittim pir gittim ne zamandır yazılanları okuyayım da en son yazayım dedim bi türlü yetişemedim
tr_lelli hayırlı uğurlu olsun arabnız güle güle kullanın tekerinize taş üzerinize kem göz değmesin
babyloading87 çok geçmiş olsun eşine insallah sağlıklı beslenme düzenine uyar hepimiz için en güzeli. Benim de eşimin kalbinde ufak bi sıkıntı var biküspit kapak bizde üçer taneyken onda iki tane kapak var ilerde aort genişlemesi riski normal insana göre bi tık fazla olabiliyormuş Allahtan benim gibi pisboğaz değil o dikkat ediyor
K kardespayi güle güle oturun yeni evinizde keyifle sağlıkla güzel huzurlu günlerde
Başka unuttuğum hastası olanlara geçmiş olsjn mal mülk edinmiş olanlar topluca hayırlı olsun
Benim günlerim çok yoğun geçer oldu belediyenin spor merkezine yazıldım haftada iki gün zumba-pilates- bazen yüzme Allah ne verdiyse abandım artık çok iyi geliyor yorgunluktan ölüyorum ama değdi baya bi fark etti vücudum bi de boğazımı tutabilsem
Birikim adına kızımın 1250 tl bayram harçlığı birikti kendi ihtiyaçlarına harcıyoruz biz de ekleme yaparak ayakkabı kılık kıyafet bitmiyor eksiklerBabam 100 dolar bayram harçlığı verdi bana annem ayakkabı istiyodun kızım bozdur al dedi ama kıyamadım daha bakalım sporda giymek için bi kaç parça bişi aldım. Gelen gidiyor birikime ayırmak çok zor.
Annemler taşınıyor bu arada bu hafta sonu evlerini toparladık. akşam da Ankarada baya sel oldu malum annemlerin bahçeli evi vardı su bastı diye aradı komsular eşimle babam gitti. Sadece bodrumu basmış Allahtan evin içinde bişi yok itfaiye geldi çekildi su neyse artık Allah beterinden saklasın bi gün de gidip orası temizlenir.
Bir aylık yazdım nerdeyse hakkınızı helal edinçok biriktirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?