Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yok burda olmaz bence.kardesler ortak calisiyor gece gunduz bir aradalar.Kadinlar resmiler ayda 1-2 gorusuyolar ama erkekler hergun dip dibeler.Ben Allah korusun kardesimin basina boyle biswy gelse birakip gitmem ne bilim.
Erkekler ama öyle olmuyor bacım kadınlar daha çok düşünüyorlar böyle şeyleri

Gunaydınlar
Tam guncuyum bugun nasıll mutsuz uyandım Allah affetsın.
Valla calısamam sanırım bundan sonra tam gunRahata alıstım hersey gozumde buyuyor.
Helekı kızın alınması
Sabah kargolarım vardı onları verdım.
Isımde yok haa oyle tam gunluk.
Dızı falan ızlerım artık napam:)

Kızlarrr herseyde sadelesmeye gidiyorum kendime yeni bir ben..
Biraz gizemli biraz sadelik biraz kendi dünyama kapancam.
Sosyal medyadan fln bir tık daha uzak yasicam.
Instada gorumcemler diğer elti kızı fln var engelleyemiyorumda en azından uzak durmak istiyorum kötü enerjili insanlardan.
Yani burdan yazarım yine size
Paylaşımlarımı azalticam gizem iyidir
Bisilere baştan başlamak istiyorum.
Mesela fazla iyi niyetli yonlerimi torpulemek istiyorum (kisisine göre ben o ayarı pek tutturamiyorum) hatta psikologa baslicam randevum var önümüzdeki haftalarda.
Hayır demeyi nasıl daha kolay hale getirebilirim? Takintilarimdan nasıl kurtulabilirim için destek alicam
Çünkü biseyleri değiştirmek istiyorum artık
Kendi sade dunyamda kendi halimde biri olmak olabildiğince uzak olmak istiyorum.

Babamın kuzeninin eşi hala beni rahatsız ediyor.
(Bi kadın vardi ya anlatmıştım saçma sapan konuşuyordu sürekli ariyordu acmiyordum) tam 2 sene olacak hala ısrarla arıyor.
Artık bu ve bunun gibi hasta ruhlulardan olabildiğince uzak olmak istiyorum.
Ama destekle olsun istiyorum.

Bakalım böyle çok daha huzurluyum
Bence kötü enerji, kötü enerjili insanlar malesef etkiliyor.
Gerek nazar anlamında gerek enerji anlamında.
Bazen gercekden çok kötü oluyorum kötü hissediyorum p.a malesef nuksediyor.
Birazda yok olmayi denicem hem maneviyatıma daha çok zaman ayirabilirim

Belkide canım.. Bende öyle.. çalıştığım için hafta sonlarını dört gözle beklerdim..
gelsin de gezelim hafta sonu diye.. Şİmdi de dört gözle bekliyorum ama dinleneyim evde keyif yapayım diye bekliyorum artık..Zevk almıyorum artık hiçbişeydenMutsuzluk tavan sanki..
Bu senede benim kızın Lgs sınavı olacak.. Zorlu bir sene bizi bekliyor..
Güzel bir dinlenmeye de ihtiyacım varda.. Bu senede anca memleket tatili bizi paklar napaım hayırlısı artık..,
Oralarda gezeriz belki ruhuma da iyi gelir

İnanıyorum ki bu aldığın karar sana çok iyi gelcek. Hayır diyememek gerçekten çok kötü ve en çok insanın kendisine zarar veriyor. Bence hiç kimse etrafındaki hasta ruhlu kötü niyetli insanlar yüzünden üzülmemeli ama oluyor maalesef. O insanlardan kendimizi koruyabilecek tek şey kendi irademiz. Sen şanslısın ki bunun farkındasın ve adım atıyorsun. İnanıyorum emeklerinin karşılığına alacaksın. Bu esnada maneviyata yönelmek de inan bana çok çok iyi gelcek ve sürecini çok hızlandıracak

InsAllah
Ben çok isteyerek başladım tevekkül ederek
Umarım daha sağlıklı düşünen daha stressiz biri olucam
Arınmak istiyorum.
Sıfırdan basliyormuscasına
Kişisel gelişim kitaplarıylada destekleyerek bakalım

Karar almak yola çıkmak bile insana ne güzel hissettiriyor degil mi ?
Hakkında hayırlısı olsun , umarım dilediğin gibi olur hersey
Babanın kuzeninin eşi neden ısrarla arıyor ne alaka seni rahatsız ediyor merak ettim

Bilmiyorum merak
Benim yüzüm daha sıcak annemlere göre daha insanları kiramiyorum ondan bana oynuyo vicdanima oynuyor
Birbirimizden bir nemalanma cikar yok alakamız yok sadece bizi merak ediyorlar napiyoruz
Babamın sülalesinden sadece halamla görüşüyoruz (amcam vs yok olanlar hep babamın bisileri babaminda akraba bağı kuvvetli degildir) kadin takti
Açıp telf. Kavga etmek istemiyorum bizdende haberleri olsun ya da evime gelsin istemiyorum gözü değen bir tip ama kadin aşırı ısrarcı

Karar aldım insallahda uygulicam
En azından hepsinden uzak yaşamak Bi haber olmaları bizden bana şimdilik yeterli.
Bir çok şeyi ztn eşimle kendi aramızda yapıyoruz annemlere bile söylemiyoruz misal araba aldık ya alacağımız günlerde söyledik
Öncesinde hiç bisi kimseye söylemiyoruz.
Yatirimlik aracı annemlerde dahil kimse bilmiyor
Nekadar altinim var kimse bilmiyor.
Hiç bisi söylemiyoruz böylede devam edecek.
Allah nasip ederse yazlıkta olursa ailem hariç kimseye soylemicem
Birinin deriz soran olursa böylesi gercekden daha sağlıklı olan.
Geç fark ettim ama doğrusu buymus

Ben çok nazarlik Bi tipim ya da ayy nazar değiyor değil aslında asıl olan bakarsan benim etrafımdaki insanların hep evi arabası var ben kimseden üstün değilim bu anlamda ama etrafımdaki bazı insanlar doyumsuz.
Söylerler benim var ama onun olmasın.
Ya da niye bukadar tamatkar diye düşünen tipler.
Bana birisi aynen söyle dedi senin yerinde başkası olsa nasıl yaşar değişiksin demisti.
Yani egosuz olmam, böyle idare etmem vs degisik gelmişti sanırım
Muhtemel ulaşılmaz oluncada egolu dicekler insanlar memnuniyetsiz malum.
Desinler
Ulaşılabilir olmaktan çok daha iyi en azından o bahsettiklerim için.

Liste yapıyorum kendimde yapmak isteyip yapmadıklarım
Değiştirmek istediklerim
Beni rahatsız edenler
Hayır diyebilmek adına yazılar okuyorum.
Hepsini psikologa sormak adına, nasıl ilerlemek adına.

En azında duruş mizaç olarak bile biraz daha iyiyim eskiye göre
Biri bisey soramıyor ben yumuşak davranmadikca
Bu bile benim için +
Cidden duruşun, bakışın, ifadenin önemi fazlaca bu durumlarda

Neden bu kadar sert durmak ıstıyorsun pekı?
Bence sen hayır dıyemıyor değilsin,etrafındakıler yuzsuz.
Yanı sen gayet hayır dıyıp cızgını cekebılıyorsun.
Acmadıgın telefonu ısrarla arayanda sorun vardır,kendınde arama sorunu.
Tabı bunu bır uzman daha ıyı yorumlar gıttıgınde.
Senın etrafındakıler değisik.
Eltıler,gorumceler falan.
Onların kafayla kım olsa yarısamaz.
Dırek gorusmemek en mantıklısı.

Bugun o,5 gr alacagım karttan.
10 gundur 10-20 eur alayım dıye gezdım yok.Kuyumcuya da yetısemem bu hafta kıza gec kalmamam lazım.Ucun ucun yıyorum parayı.40 tl yemek odedım az once.Getirden dürüm söyledım .Anam 40 cm dürüm geldı kocaman.Yarısını yedım oturdu mıdeme:)Yarısını aksm ısıtır yerım:)
Kıza da bezelye yaptım
Kknda az bı lımıtım var üzerine ekleyip kkdan alacagım.
Bide oyuncakcı yapacagız bugun:)
Allah sonumuzu hayır etsın gklfgfg

Evet tabiki onların sorunlu olduğu aşikar
Ama benimde hatalarım var.
En basta yüz vermeseydim, cizgimi korusaydım bukadar evimin içine giremeyeceklerdi.
Nasılsın binadakilere, komşulara bunu yapabiliyorsam onlarda evime almamaliydim
Haa arsızlar ayrı demek daha arsiz benim olmam gerekti.
Ben kendimi sucluyorum bu anlamda.
Herkes biz istedigimiz kadar var.
Benim gibi idare edersen aman kırılmasın dersen sen kırılıyorsun.

Misal ben roza hastasıyım bu hastalığın ilk sebebi stres, sonra sıcaklar baharatlar vs.
Eminim ki stresten oldu.
Ben relax bir ortamda daha huzurlu ve diğer etkenlerden en aza indirgeyerek bunu yenicem.
Bunun için çabalamam lazım
Bu ara en odaklandıgim tekrar yazlik.
En azından haftasonlari surda durmazsam daha huzurlu olacağım eminim.
Bana iyi gelecek.
Bende Bi uzaklaşma istediği var.
Yani ortamlardan insanlardan olaylardan.
En uzak en uçta olmak istiyorum.
Bana iyi gelecek.

Kesinlikle katılıyorum bazı şeylerin gizli kalması gerekiyor bende söyleyince mutlaka bir aksilik oluyor isim ters gdiyor .
Biri arasa ısrarla açmadığım halde dayanamam sanırım en sonunda açar veririm ağzının payını, herseyi merak eden tipleri sevmiyorum işleri güçleri yok başkalarının hayatlarıyla alakadarlar

Bu konuda bende kendimi sucluyordum
en çok esimin ailesine karşı evliliğimin başında neden bu kadar sabrettim diye sorguluyordum kendimi
O zamanki aklımla şimdiki aklım bir değil, bir söz varya o yollardan gecmeseydim şimdiki ben de olamazdım
Sonunda şu karara vardım ben iyi niyetliyim onlar kötü ben onları bala yağa da batirsam onlar bir bahane bulur yapacaklarına hepsiyle mücadele de edemem en iyisi umursamamak uzak durmak gerektiğinde cevap vermek ve fazla dusunmemek

Annem birazda engelledi beni
Dedim acicam beni arama dicem.
Acma bosver dedi.
Ama öyle böyle bir taciz değil
Kadin annemi aramıyor babamı aramıyor kardeşimi arıyor benim telim bakmami söylüyor
Hayır derdi bu sadece merak.
Benle hiç bir sekilde bir bağı olamaz hani bisimi dicek diye düşündüğümde ortak konusabilcemiz bir durum yok
Merak ediyor sadece

Karta ne kadar komisyon kesiyorlar
Altin aldı başını gitti mahvoldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…