- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
Ben anlamam bacım, benim takiplerim çocuk etkinlikleri mutfak eşya aksesuarı şimdilerde de kıyafetİgda ballerina farm sayfasını takıp eden var mı ?Hannah ı :)
Allahım gözüm seyiriyor o kadını gordukce.7 cocuk var cıftlikte yasıyoalar.
Bı ısmı vardı onların Mamut dıyesım gelıyor ama degil,dogum kontrol yasak onlarda.Onlardan bu ailede.
Kadın slıngde bebe sut sagıyo .Ben de 3 yas ergenım var dıye karalar baglayam gkglkglkgfkl
Bende de ara ara oluyor, tabi hayattan tat almamız kısıtlandı. Çalış karnını doyurabilirsen doyur o durumda çoğu kişi. Çocuklarımız var şükür ama gelecekleri düşündürüyor. Sanırım hayata bağlayan çocuklarımız.,Kızlar sizde de varmı bu ara acaba bilmiyorum da.. Bende acayip bir tükenmişlik bıkkınlık hayattan soğumuş, hiç bir şeyden mutlu olamamak ki( zaten şu sıra bu ülkede nasıl mutlu olunacaksa:)
çok acayip depresif bir haldeyim.. Geleceğe dair içimde hiç bir umut yok.. tükendim desem yeri..
önümüzdeki yıl küçük kızım Lgs ye girecek.. Ağustos 15 de okul açılıyor bile..
bir yılgınlık bir depresiflik var üstümde..
Üstüne üstlük bir yere gidememek (parasal anlamada maalesef(
İzinde ancak memlekete gideceğiz bu yıl.. 3 senedir bir deniz tatiline gidemedik.. 2 yıldır pandemi vs vardı.. bu senede malum fiyatlardan dolayı.. Önümüzde bayram var.. kızımın okul özel.. ağustosda kitap paraları taksitleri başlıyor.. servis desen bu sene 750 idi.. seneye en az 1000 olacak diyorlar.. (malum artan yakıt fiyatları)gel de umutlu mutlu ol..
Altında dövizde temmuzda falan çok daha çıkıcak diyorlar..
gel de mutlu umutlu ol yaa
Baby diyince baktım kadın evde suda doğum yapıyor süt sagip veriyor direkBen anlamam bacım, benim takiplerim çocuk etkinlikleri mutfak eşya aksesuarı şimdilerde de kıyafet
7 çocukmaşallahhh maşallah pırtlatıp koyuveriyorlar diyorum.
Benim ablamın ilgilendiği bebeğin annesi de çok rahat, çocuğu dışarda bahçede falan yerlerde ayakkabısız gezerken bırakın gezsin diyormuş bir de kendi başına oynasın istiyormuş. Biz aman hasta olacak aman pis deriz. Ayy ne oynatsak,aman yarım saat yalnız kaldı ilgilenemedik diye dertleniriz.,cocuklar cıplak ayak gezıyo baksana
bız kafayı yerız fklkfdlkfk
Şimdi ben de merak ettim baktım. Bu 7 çocuk mu doğurmuşBaby diyince baktım kadın evde suda doğum yapıyor süt sagip veriyor direk
Kadın yemek yemeye vakit bulamiyordurŞimdi ben de merak ettim baktım. Bu 7 çocuk mu doğurmuşlann ben bir çocukla ( doğurmadığım halde) şişko oldum kadın fitt ya.
Ahahahaaa o da iyiydi bakKadın yemek yemeye vakit bulamiyordurkız bide normal doğumda göbek baya gidiyor ablam öyleydi doğum yapardı sanki hiç dogurmamis gibi olurdu 3 yu sezeryan yaptı onda kaldı biraz göbek
Ben kısa taytlardan alırım seneye bu sene değildeBen de elbise seviyorum. Ama bir yere gidiyorız. Elbiseyle yatıp yuvarlanıyor. Uzun kilot giydiriyorum.geçen teyzeye gittik elbise giydirmiştim. Koltukta ayaklar havada. Eteğin altına kısa taytta giydirmeyi sevmiyorum.bir de aaa öyle aaa böyle laflar.
Onun için değiştirdim taytı giydiriverdim ohh. Pantolon da giydiriyorum da tutacak popo yok iniyor. Sürekli toparlıyorum. Tayt rahatlık.
Oğlum severOglan sevıyo mu kız dag bayır?:)
Anneme sey dıyodum kucukken.
Bu Uludagın nesı var cıkıyolar karda kısta fdlklkfdlkf
Kızda aynı ben.
Kar yagsın asla sevmıyor cocuk.Soguk diyor.Kar topu oynamaktan nefret eden cocık yapmısım gflgllfl
Kocı sever selale falan.
Ben e tmm bak bak nereye kadar giremiyorz diyorm glgflgfll
Komşu başka birşey valla sıkıntılı olan kiracida olsa sıkıyor insanin canını sakın kal canım degmez hiç kavgayaYemek yok günü
Yapasım yok günü
Pratik ne pisirebilirimin derdindeyim şuan.
Kıza çorba yapicam, sebzeli bulgur pilavı var kiz onlardan yer.
Eve pilav yapim yanına sote yapsam en azından pratik
Dün oğlana pizza yaptım kızda yedi.
Trilece yaptım.
Bugünde var kutu karışımla yaptım ilk defa sosu bir tık cıvık oldu yani süt ve krema çok sulu oldu böylemi oluyo anlayamadım.
Tarife göre yaptım.
Cezaevini çok merak ederim yakında kodese sokarlar beni haberimi alırsınız.
Su kiracı olan kadını dovcem kafama koydum.
Okadar pis taktım ki bekliyorum ev sahibi aricam numarasını bulup.
Kadın satasamiyor ama tahrik ediyor.
Baktı bende meyilliyim var o cevher bende bu kafa göz dalar anladı Karadeniz'i kanımı
Dün asagidayiz babam yukarıdan alyosa bağırıyor durduk bakıyoruz bu hemen balkona çıktı 1.katta çocuklarına bağırıyor çağırıyor vs bir dikkat çekme Bi tahrik
Ben hep disrdayken balkona cikiyo
Geçen o merdivenden çıkıyormuş ben asansörden çıktım kızla durdu merdivende kim cikiyo bakiyo bakti ben devam etti.
Babamda takti kadına çocukları çok yaramaz bizim arabaya top atıyorlardı babamda bağırdı birinizi araba ezse diye
Saliyo çocuklarını sokağa ancak arada balkondan aysa fatma bagiriyor tam bir sokak ağızlı
3 cocuk pespese yapmış biri kucağında daha.
Yaşıda 30 yok
Bana bisi dese varya bekliyorum direk kafamla giriscem okadar taktım kafa göz dalıp dagiticam.
Kimseyi dövmedim banada ilk olacak.
Eşimde söyledim bunu dedim haberiniz olsun beni karakollardan toplarsan bu kadını dovucem ben.
10 daireyiz tek sıkıntılı bu.
Merdivenden atmadığım pişmanım valla kavga ettiğim gün tutup atsaydım keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?