Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben anlamam bacım, benim takiplerim çocuk etkinlikleri mutfak eşya aksesuarı şimdilerde de kıyafet
7 çocuk maşallahhh maşallah pırtlatıp koyuveriyorlar diyorum.

Bende de ara ara oluyor, tabi hayattan tat almamız kısıtlandı. Çalış karnını doyurabilirsen doyur o durumda çoğu kişi. Çocuklarımız var şükür ama gelecekleri düşündürüyor. Sanırım hayata bağlayan çocuklarımız.,

cocuklar cıplak ayak gezıyo baksana
bız kafayı yerız fklkfdlkfk
Benim ablamın ilgilendiği bebeğin annesi de çok rahat, çocuğu dışarda bahçede falan yerlerde ayakkabısız gezerken bırakın gezsin diyormuş bir de kendi başına oynasın istiyormuş. Biz aman hasta olacak aman pis deriz. Ayy ne oynatsak,aman yarım saat yalnız kaldı ilgilenemedik diye dertleniriz.,
Kaç tane de çocuğu var. Çocuklarından biri de evlat edindiği çocuk.,Çocukları çok seviyor ama işte farklı bakış açısı.
Biz biraz buldumcuk olduk galiba

Sllm bacimlar
Dun 65 tl markette biraktim,haslanmis barbunya,sut,avokado,2 tane filtre kahve,
Ac bitir tavuk(11 tl falandi salataya iyi oldu)soda
Barbunya salata yapip yedik aksma
Dun sabah kiz krizlere girdi,efendim morali duzelsinmis koci kum havuzuna goturmus
Pardon da benim asaplarimi bozan kendisi,morali bozulan benim dedim fjjddn
Geldi tabi corabina kadar kum
Dusa soktum hemen.
İyilik vardi onu izledim onlar kociyle balkonda keyif yaptilar.
Sonra babamla uyucam dedi bayilmislar.

Şimdi ben de merak ettim baktım. Bu 7 çocuk mu doğurmuş lann ben bir çocukla ( doğurmadığım halde) şişko oldum kadın fitt ya.
Kadın yemek yemeye vakit bulamiyordur kız bide normal doğumda göbek baya gidiyor ablam öyleydi doğum yapardı sanki hiç dogurmamis gibi olurdu 3 yu sezeryan yaptı onda kaldı biraz göbek

Selammm
Geri dönüp okucam ilk fırsatta ama 2 gündür resmen iptal haldeyim.
Bi bakamadim
Pers. Günü elti kızının gorumcesindeydim sagolsun sohbeti güzeldir eşim aldi işten gelirken okadar oturmuşum sohbet muhabbet
Dün eve giristim yerleri elimle sildim
Mutfak dolab, kabin banyo derken akşamda kiz illa adda dedi.
Parka götürdük 2 saate yakın oynadi doymuyo cocuum.
Dönüşte kapınin önünde yapıştı arabaya adda diye.
Yok eve girmiyo çıktı oturdu arabanin içine inmez Allah inmez.
Saat olmuş 21.30 nereye
Kıyamadı yine babası
Bi de müzik aciyo öğrenmiş oynuyo teallam.
Orman yolu var eve 15dk oraya çıktık tur atalim bari dedik
Donustede tarihi Bi çınar var orda dondurma yedik
Kiz bedava dondurmayı kaptı adam dedem dedem diye sevdi onu almadı parasını
Oturduk yedik arabaya binmiyo bu seferde eve gidicez anladi birazda ordaki parkda kudurdu
Eve gelmemiz 12 oldu yine.
Cocumun ev alerjisi var

Kızlar birikim iyi hoşta asla fazlasına zorlamayın kendizi.
Ben saldım şu hayalim olanida alırsam yani ömrüm yeterse hiç kasmam daha hersey oluruna.
O istedigimide çok istedigim icin zorlicam
Kızım sırf bahçesinde büyüsün diye.
Teyzenin kocasınin evleneceği kadin şartlar koşup noterden imzalı istemiş.
Ölene kadar ben oturucam çocuklar hak talep edemez diye.
Ahh teyze çocuklarım rahat eder yarin öbür gun diyordu borcunu oderken
Kizinda parası emeği karışmış kredisine.
Çok acı be abla diyo
Ben çalışıyordum eve eşya almak isterdik babam ne eşyası, şimdi onunmu sırası derdi annem hiç bisi heves edemezdi ben alırdım çalıştığımla babam şimdi kadin ne derse onu yapiyo diyo.
Malesef bu böyle hiç değişmez.
O sebeple çok da kasmayın

Ben bu anlamda çok şükür istediklerimi aldım aliyorum çok da ertelememek lazım
İnsanda heves varken imkan varsa yapmalı.

Yemek yok günü
Yapasım yok günü
Pratik ne pisirebilirimin derdindeyim şuan.
Kıza çorba yapicam, sebzeli bulgur pilavı var kiz onlardan yer.
Eve pilav yapim yanına sote yapsam en azından pratik

Dün oğlana pizza yaptım kızda yedi.
Trilece yaptım.
Bugünde var kutu karışımla yaptım ilk defa sosu bir tık cıvık oldu yani süt ve krema çok sulu oldu böylemi oluyo anlayamadım.
Tarife göre yaptım.

Cezaevini çok merak ederim yakında kodese sokarlar beni haberimi alırsınız.
Su kiracı olan kadını dovcem kafama koydum.
Okadar pis taktım ki bekliyorum ev sahibi aricam numarasını bulup.
Kadın satasamiyor ama tahrik ediyor.
Baktı bende meyilliyim var o cevher bende bu kafa göz dalar anladı Karadeniz'i kanımı
Dün asagidayiz babam yukarıdan alyosa bağırıyor durduk bakıyoruz bu hemen balkona çıktı 1.katta çocuklarına bağırıyor çağırıyor vs bir dikkat çekme Bi tahrik
Ben hep disrdayken balkona cikiyo
Geçen o merdivenden çıkıyormuş ben asansörden çıktım kızla durdu merdivende kim cikiyo bakiyo bakti ben devam etti.
Babamda takti kadına çocukları çok yaramaz bizim arabaya top atıyorlardı babamda bağırdı birinizi araba ezse diye
Saliyo çocuklarını sokağa ancak arada balkondan aysa fatma bagiriyor tam bir sokak ağızlı
3 cocuk pespese yapmış biri kucağında daha.
Yaşıda 30 yok
Bana bisi dese varya bekliyorum direk kafamla giriscem okadar taktım kafa göz dalıp dagiticam.
Kimseyi dövmedim banada ilk olacak.
Eşimde söyledim bunu dedim haberiniz olsun beni karakollardan toplarsan bu kadını dovucem ben.
10 daireyiz tek sıkıntılı bu.
Merdivenden atmadığım pişmanım valla kavga ettiğim gün tutup atsaydım keşke.

Bi de yine işi düşen yegenler aramaya başladı o var.
Elti oğlu iş başvurusu yapacakmış babamın emekli olduğu bir otomotiv fabrikası var ba ba ba çakala bak babamın tanıdığı varmiymis sen kimisinde babam sana kefil olcak
Babamda ben emekli olalı 20 sene oldu tanıdık mı kaldı demis.
Şehir disindakininde kocasinin tayini ist. Çıkmış esimi arıyorlar amcası ev varmiymis bildiğin amcası emlakci ya
Allahim bana bunları paraylami veriyorlar ben anlamiyorum
Eşime carladım Bi ton
İsi düşünce seni ariyorlar ne halleri varsa görsünler dedim.
Sakın yüz verme
Benim ki akıllanmaz anacim tmm para yedirmesede elinden gelen bisi olsa yapacak hemen yanı
Sanane yani sana mı soruyorlar başka bisi olduğunda fikrinimi alan var.
Sadece işleri düşünce

İyi geceler,
Bugün eşim işe gitmedi. Kızı tiyatroya götürdük.ardından eğlenceli gösteri vardı. Çok hoşuna gitti. Eğlendi.
Sahilde biraz gezdik. Dondurma yedik.sonra bir yere oturduk Kız oyun yerinde oynadı, biz birşeyler içtik. Siteden biriyle karşılaştım :) bahçede karşılaşıyorduk, sahilde cafede de karşılaştık
Çıktık, pazara uğradık. Domates ve salatalığı bulmuşken 2.5-3 kg aldım ne yapacaksam neyse bol bol yer salatalık domates diyeti yaparım artık. Domates 2.5 kilosu 10 tl salatalık 3 kiloya 5 tl verdim. Şok şok şok. Domatesin kilosuna 30 tl vermişliğim var bundan dolayı buldumcuk oldum
Patlıcan marul maydonoz roka kiraz kıl biber ela istiyordu, kırmızı biber kavun aldık onu da 2 tane 30 a satıyordu büyük boy iyi geldi fiyat aldık..carrefoura uğradık karpuz kampanyalıydı. 3.95 tl iyiydi.
Koçtaşa uğradık piknik masa ve şemsiye aldık.yarın piknik düşünğyoruz. Ama yağmur var. :) Ela da diyor olsun şemsiyemizi koyarız yaparız pikniğimizi :)
Akşam yemeğine uğraşmadık zaten eve geç geldik kavun karpuz salata yaptım peynir simit yedik. Elaya çilek verdim. Yedi uyudu.

Ben kısa taytlardan alırım seneye bu sene değilde
Çıtçıtlı bady giyiyor ya bez falanda kalkar seneye taytla sanki daha rahat eder elbise altı

Oğlum sever
Köyde bizi arabayı bindirtmezdi dolmuşa taksiye illa yürüyelim diye.
Simdi bizimle takılmıyor
Ama bag bahce sever

Selamm
Ev süpür topla camasir as topla yerleştir derken kendimi piknik cantasi hazirlarken buldum.
Oysa planda yapmamistik esti
Baktık hava yagmur yok iyi eşime dedim kızda oynar.
Karpuz peynir patlican salatası (beybi tabir erse☺) falan yaptım
Yoldanda cekirdek ve meyveli yogurt aldık
Kıza ne yedircem diye hep çeşitli gidiyorum malum zorluyor bizi
Neyse peynir domates ekmek falan yedi biraz
Yogurdunuda oynarken kaptirdim
Eve gelincede yogurtlu bulgur pilavi yedi.
Süt içti
Ancak içim rahat ediyor
Çantamı görseniz ne yedirebilirim neyi kaparsa bana kar diye muzdu, açmaydi, kaşıklar, yoğurtlar ben bukadar düşüyorum ya ondan yemiyo kesin.
Ama yok yani yemezse yemesin asla diyemiyorum
Çünkü aç yani karnı biliyorum
Misal yemiyor ama oyunla yiyor bir şekilde nekadar yerse diye artık
Parkda güzel yediriyorum dalıyor oyuna.

Çıkan kirlileri yıkadım
Mutfagi topladım.
Sabah pazara cikicam akşam yagmazsa çıkarız yine.

KIZLARIMCANLARIM ekurim bezmislikden ziyade zevk alamama var.
Hersey gözümde büyüyor
Uzun yol yolculukları çok severdim artık uzağa gitmek istemiyorum.
Sabah çıkıp akşama kadar gezmeyi severdim şimdi zaten sabah zor çıkıyoruz evden hep geçe kalıyoruz.
Yaş aldikcami böyle oldum doydum mu pek anlayamadım

Onceden otel tatili öncesi nasıl hevesle hazırlık yapardım günler öncesi valizi çıkarırdım
Şimdi aşırı üşeniyorum.
Alışveriş yapması, hazirlaması gözümde büyüyor
Gitmemek cazip geliyor
Valla kız adda adda demese sanırım bukadar sık da çıkmam

Gunaydinlar
Dun evi kaldirdik
Bizim yatakta kirik vardi.koci onun tahtasini degistirdi.Demir destegi falan yapti.Baza altina attiklarimi yikamak zorunda kaldim
Yun yastiklar falan kvdemin isleriYun yastik mu kaldi
2-3 makina daha yikanacak var.
Dun kzla koci babanneye gitti.
Ben de kisacik avm yaptm.
Rossman 55 tl;650 ml yedek paket dus jeli,minik karabugday patlagi kiza atistirmalik,kendime simli oje.
Oje konusunda yolun sonuna geldim sanirim jajsjsns
Alya artik uyaniyor.Anne ne renk surdun?Benim gibi beyaz yap diyor
Bi sonraki adim anne bana da surelimBen de surmem artik naplm
Migros yaptim 60 tl de orasi;dondurulmus sogan,ac bitir tavuk,kucuk ketcap.
Mantar sote yaptik biberli falan tavuklari da attim icine.Pesto sos da cikti icinden onu kullanmadim.
Kiza da kofte yaptik izgara.
Kvdem 2 kgdan fazla yogyrt yollamis saolsun ama eksi
Yani koci de dedi eksi bu yogurt diye.
Tek cesit yapiyoruz 10 gundur.Hic makarna pilav yapmadik sukur.Alisti sanki kocide.

canim kizlar gunaydin .gecen hafta yogun gecti dumduz evi temizlemek icin 1200 lira istediler ki ev pis de degildi sadece toz var .is cikislari temizlik yaptim artik eve gelip zorlu bir surecti
sukur tantana bitti tasindik haftaya da yillik izin aldim .iste mi daha cok yorulurum evde mi allah kerim tabi
tr_lelli araba hayirli olsun saglikla huzurla kullanin lellim .ama iyi olmus bence aldiginiz .biz de kendi butcemizi zorlayarak almistik ama ertelesem suan o arabayi asla alamazdim .borc odenir insallah tutumlu insansin zaten masallah
babyloading87 gecmis olsun cicegin .ates varken kalp ritmi hizlanabiliyor esine de vesile olmustur belki saglikli yasam hepimize sart .ben de iflah olmaz bir karbonhidrat bagimlisi oldugum icin enisteyi anliyorum
yedirenk79 elaya gecmis olsun canim benim .umarim hic siknti yasamazsiniz
T thesekreter seneye okullu mu oluyorsunuz simdi oy masallah valla seneyi bitirdiler
citl cok tesekkur ederim canim benim valla niyeti bozuk aldik ama oderiz insallah
nazenin9320 cok saolasin ablacim cocuk buyudukce masraf artiyor onlar kucukken halledebiliriz insallah

Komşu başka birşey valla sıkıntılı olan kiracida olsa sıkıyor insanin canını sakın kal canım degmez hiç kavgaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…