İnsan cocuklar kapali kalmasin istiyor.Ben de de yaz geldi bi tukenmislikSelammm
Annemler markete gidiyormuş kız duydu oleyyy demeye başladı takıldı peşlerine
Akşamda eşim 3 saat gezdirdi çocuğa sokak olsun
Hamileyken(hamile olduğumu bilmiyordum) baya gezdim ben tur, köy, başka şehirler falan cocuum ondan mı gezenti oldu noldu bilmiyorum.
Sabah uykudan adda diye uyanıyor hayır dediğim an terör estiriyor
Kafam çok muallakta bayramda köye gidebilirim çok bunaldım
Dün biraz ağladım
Bazı şeyleri aştım bazılarını asamıyorum malesef
Misal yazlık meselesi durup durup eşime sarıyorum araba için resmen yok'u var etti ama yazlık konusunda hep gecistirdi sorsan o benden çok istiyor öyle diyor. (Hep ilan bakıyorum bidi bidi)
Su havalarda şu evde tikili kalmak ağırıma gidiyor artık.
Hoş köyde de ev yok dayım sagolsun
Ama artık buralar beni bunaltıyor
Bari arada gideriz kafam dagilir.
1 gecelik yerler bile dünya para
Artık duvarlar uzerime geliyor sigamiyorum
Hem ağlıyorum hem ev supuruyorum.
Kızım içinde üzülüyorum abisi evde büyüdü o yeşillikler içinde bahcede büyüsün istiyorum.
Gidecek bir yerim yok, ne köyde ev var ne kafa dağıtacak bir yer.
Ya çok şey mi istiyorum hiç niye olmuyor diye isyan etmedim ama olması için daha naapmam gerekiyor mucize bekliyorum artık
Neyse sizinde kafanızı sisirmim doluyum bu ara k.bakmayin
Çok teşekkür ederim babym. Allah razı olsun.Gozunuz aydin ablaGuzel kapilar acilsin insallah kizlarina
Senin annenin orası var dicektim bende okurken ama onlar varken rahat edemiyorsan tabi kalmanin pek bi mantığı yokİnsan cocuklar kapali kalmasin istiyor.Ben de de yaz geldi bi tukenmislikGidecek yerimiz yok hep evdeyiz bogaldim.Annem yukarsini mesken tutmus,demiyorki bi haftasonu da su cocuklar kalsin
Bende dün acaba tukenmislik sendromu böyle mi oluyoki dedim.İyi geceler bacimlar
Benimde lelliden farkim yok,daraldim bu ara.Bayram gelsn doye bekliyorm bi bozcada flaan planimiz var kismet.
Yesil mercimk psirdim bugun,Alya bulgurlu yesilmercimek seviyor ona da pilav yaptm mercimekli.
Kizla pazarlik duzmus koci.Bayagi bisey almislar.
Patlican ,taze fasulye ,karpuz,yesillik,misir,enginar 5 li,domates.
Saglikocagi aradi beni bugun
Alya 3 yasi doldircak,hamilelik var mi dedi hemsire
Tobe de ablacim dedim guluyo kadinda
Alyanin boy kilosunu sordu kapadi.
Annem mısafır sevmıyr netSenin annenin orası var dicektim bende okurken ama onlar varken rahat edemiyorsan tabi kalmanin pek bi mantığı yok
Aiy ben annemde razıyım olsaydı bir evi koyde
O kimseye karışmaz sadece iş yapmaz yemek yapmaz.
Kizada bakardı biz gezerdik.
Ama malesef o bile yok.
Valla eski küçük fln bile olsaydi keşke.
Bayramda 1 hafta izin yapabiliyoruz ama gidecek yerimiz yok
Ben de ısyerı sıkıntılı olunca bısyden zevk alamıyorm oyle bı takıklık var.Aklım hep aynı yerde takılı kalıyor.Bende dün acaba tukenmislik sendromu böyle mi oluyoki dedim.
Yani bir sikintin yok görünürde çok şükür ama bitmiş gibi hissediyorsun kendini.
Hiç bisi yetişemiyorum, hiç bisi zevk vermiyor, dışarı bile çıkmak istemiyorum, ağlıyorum herseye
Aiyy ben yine adını bilmediğim Bi sendromlara depresyonlarami girdim bilmeden yaw.
Beyin bazi anlarda takili kaliyormus beyinde zaman kavramı yokmuş.Ben de ısyerı sıkıntılı olunca bısyden zevk alamıyorm oyle bı takıklık var.Aklım hep aynı yerde takılı kalıyor.
Evet benım bıseyden,bı olaydan uzaklasabılmem ıcın bır gece yatmam lazım uzerıne.Beyin bazi anlarda takili kaliyormus beyinde zaman kavramı yokmuş.
Yıllar önce yaşanan şey dün yaşanmış gibi takılı kalırmış. O anı tekrar yaşayıp o sorunu çözmek gerekiyormus(kendi kendine yapıyorsun o anı tekrar kafanda yaşayıp sorunu cozuyorsun)
Bi kitapta okumuştum.
Kuzu bizim koltuga dokmustu kiz aseton ve dezenfektanla tampon yaparak cikarmistimKocamın her konuda bı fıkrı var demısmıydım gfkgfkgk
Sabah attım halının resmını ellemedın ıns.Yazmıs.
Yok aseton falan surmedım dedım.
Kurusun ıyıce kazırız jıletle dedı.
Bakalım ıse yarayacak mı:)
Canim çok geçmiş olsunİyi akşamlar herkese,
Bugün Elayı hastaneye götürecektik, alerji kontrol için. Planım şuydu; hastane oradan eşim Elayı işyerine götürecekti, ben de eminönüne çantama fermuar alayım diye niyetlenmiştim. Hem de geçen hızlı hızlı gezdim.
Sabah Ela kalktı, midem tuhaf anne diye uyandırdı..ardından kustu biz kahvaltı yaptık o istemedi. İştahı yoktu. Evden çıkmadan iki defa yolda iki defa kustu. Yolda az yedi su içti. Geri çıkarttı. Hastanede kan sonucuna bakıldı alerjik bünyesi olduğu söylendi. Deri alerji testi yapıldı. Doktor birşeyler yesin 1 saat bekleyin birşey olmazsa sorun yok olursa bakalım dedi.
Deri testinde toz akarları ve kedi köpek tüyü alerjisinin olduğunu söyledi..Evden kedi köpek gitse de 3-5 ay sürüyor alerjenlerinin atılması çok haşır neşir olmasın dedi. İyiki kuşu da götürmüş eşim. Bir de öyle bir seviyorki sarılıyor sınaşıyor ooo.. Buna üzüldüm işte hayvanları çok seven bir çocuk olsun istiyordum. Hep korkmasın sevsin dedim öyle yönlendirdim.
Simit limonata yaptık, bekleme süremizde. Hastaneye gitmişken, Arkadaşımın annesi o hastanede yatıyor onu ziyaret ettim. Çok durmadan eşim aradı kustu yine diye. İndim aşağı. Sonra tekrar kusunca acile gittik. Kan idrar tahlili bir de iğne yaptı. Kan ve idrarda birşey çıkmadı. Neden anlayamadık. Bir enfeksiyon kapmamış. Belki yediği birşey dokunmuştur. Bakalım yarına geçer inşallah. Dönüşte hastaneye yakın biryer var eşim gitmişti güzel diyordu oraya gittik. Beyran çorbası ve lahmacun yedik. Ela birşey yemedi.dönüşte uyudu. Hala uyuyor bakalım gece nöbet tutarım belki. Aç aç uyudu. Belki uyandırır yediririm birşeyler.
Çok uykum var erken uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?