Ay benimki de deniz istiyor ama sadece plajda oynamak için geçen teknede bacaklarını soktu hep amcaları uğraştı sokamadı yengem biraz can yeleği ile soktu eşimde bayramda günübirlik belki denize gideriz diyor Tekirdağ tarafınaGunaydınlar
kızı sabah babanneye bıraktı kocı.
Kadın valla kendı arıyo aksm gelcenız dımı dıye.Anamda telefonlara cıkmaz bırakcaz dıye gflkjfgklgl,
Buara anama takıgım
Sabah utu yaptım
Dus aldm kız erken gıdınce .
Cocuk gıder ayak okula baglandı.
Bu hafta son hafta.
Okul da okul yıyo bızı.
Kocı ben yollayamam bana hıc dokunmayın dıyo
Yaz okulunun yolunu yapıyorm ama.
Tatıldı telefondu toprak attınız ustume dıyo:)
Kardesım dıyo temmuzda zaten 3 haftaya 2-3 bın ısterler mantıklı değil dyor.
Ay bılemedım evde nasıl oyalıcaz o da var:/
Yanı 3 haftada 2 kesın yerız bız zaten parklarda,oyuncakcılarda.
Bı de denız ıstıyormus(gırcen mı denıze pekı diyorm?Gırmıcem kumda oynucam dıyo)
Gırcem dese kardesımın cocuklar havuza basladı
Senı de gönderelım dedık haftalık 500 tl dedıler.
Istemıyormus havuz.
Ayyh oyle gelgıtlıyız ıste.
Aksma yemegım yok.
Anama hedıye almam lazım bugun.
Geçmiş olsun canım.
Saolun canlarGecmıs olsn kuzuu.
Gecen sene Canakkalenın o soguk suyuna gıren cocuk gırmedı bu sene:/Ay benimki de deniz istiyor ama sadece plajda oynamak için geçen teknede bacaklarını soktu hep amcaları uğraştı sokamadı yengem biraz can yeleği ile soktu eşimde bayramda günübirlik belki denize gideriz diyor Tekirdağ tarafına
Ruh hali o zmn her zaman aynı şeyleri sevmiyolarGecen sene Canakkalenın o soguk suyuna gıren cocuk gırmedı bu sene:/
Çekerim tabi canım Allah şifa versin sanadaGünaydın kızlar,
Hızlıca yazayım dedim. Doktora kontrol için geldim. Bana beyinde tümör var dedi
Boyun kol ağrımın üzerinde bile durmadı. Ama iyiki ağrı olmuş da iyiki gelmişsin dedi. Filmde gösterdi. Sonuç ve tedavi için iki mr daha istedi. Birini akşam çektireceğiz. Diğerinin makinası yeni gelmiş.
Böylece kaldım ya. Tek dediği erken daha iyiki ağrı için gelmişsin.
Valla ölmek değil korktuğum. Tek ve ilk aklıma gelen Ela oldu. Ne olur dua edin şafi ismini çekermisiniz benim için. Ela annesiz büyümesin. Onun için bana sağlık versin rabbim. Çünkü onun bana çok ihtiyacı var.
Olumsuzluk pek düşünemiyorum, biliyorum rabbim yardım edecek. Tek ihtiyacım duanız Ela için
Dua edeceğim canım senin için canım Rabbim korusun seniGünaydın kızlar,
Boyun kol ağrımın üzerinde bile durmadı. Ama iyiki ağrı olmuş da iyiki gelmişsin dedi. Filmde gösterdi. Sonuç ve tedavi için iki mr daha istedi. Birini akşam çektireceğiz. Diğerinin makinası yeni gelmiş.
Valla ölmek değil korktuğum. Tek ve ilk aklıma gelen Ela oldu. Ne olur dua edin şafi ismini çekermisiniz benim için. Ela annesiz büyümesin. Onun için bana sağlık versin rabbim. Çünkü onun bana çok ihtiyacı var.
Olumsuzluk pek düşünemiyorum, biliyorum rabbim yardım edecek. Tek ihtiyacım duanız Ela için
Nasılll ya ay sok oldumm.Günaydın kızlar,
Nedense olumsuz düşünemiyorum bu defa. Pozitif yaklaşıyorum. Ama yine de insan ilk an çocuğunu düşünüyor.o an tek düşündüğüm oydu. Çünkü onun daha daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorumGecen ay ıgda parasal durumda cıktı gozunde.Hesaplarını kapattı hatta.İlacla tedavı altına alınacak bıseymıs.
yedirenk79 senınkı de öyle cıkacak canısı ben ınanıyorum.Nolur kendını yiyip bitirme simdiden.
Çoook geçmiş olsun dualarımdasınıGünaydın kızlar,
Sağol canım. Ben hatırlıyorum seni. Yazdıklarımı beğendiğinden biliyorum.yedirenk79 Çok geçmiş olsun. Bu sayfanın sessiz takipcilerindenim. Görünce yazmak istedim.
Amin. Bizim için ettiğin duaların kabul olsun inşallahyedirenk79 canım çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin. Elayı size, sizide Elaya bağışlasın. Dualarımdasın.
Çoook sağol canım.Çoook geçmiş olsun dualarımdasınıAllahın izniyle hiç bir şey olma merak etme,bi mr çekilsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?