Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çook geçmiş olsun. Bize dr o uyanmazsa sakın uyandırıp yemek yedirme demişti geçen aylarda olduğunda. Hatta kusmadan sonra mümkünse 2 saat bir şey yedirmemeye çalışıyorum ben. Bizimki 2 gün kusmuştu sanırım yemekten zehirlenmiş dedi dr.aynu yemeği yedik ama bizi etkilememiş

Geçmiş olsun anneciğine gercekden küçük yerlerde hemen gidiyorsun
Bende oğlana alicam yine yok Valla
Dr iyide Allahdan randevu bulamazsaniz gelin arada boslukda bakarım dedi (1 ay sonra yine gidicez)

Geçmiş olsun dondurma yada soğuk bişe yedimi yediği biseyde dokunmuş olabilir

İyi yerlere gelsinler inşallah canım gözün aydın
Geçmiş ola oje lekesi illet bişey inşallah çıkmıştır yoksa yolla gitsin halıyı bende kayinvalidemin halısını gönderdim üzerine sofra bezi yapıştı sıcak bişe koydum çıkmadı attım o kocaman parça vardı oda eski bir haliydi

Selam kızlar bugün tekne turuna gittik kaynım tutmuştu saolsun iki eltim kayinvalidem fln oglus kyzenleriyle vakit gecirdi yuzduler kınalı adaya yakın demir attık bı ara hava bozdu sonra düzeldi eve geldik yağıyor serinlemis burası erken gittik kısır kurabiye yapmıştım akşam 7 yi geçiyordu geldik oglusla duş yaptık bir makine attım eşimin işi vardı gelmedi oda aç milföy böreği orda kalan simitler fln vardı kahvaltı sofrası çay yaptım yedik bulaşık boşalt yaptım bir makine getirdiklerini açtım yıkandı daha asilcak oglus orda 40 dakika fln uyudu dönüşe yakın erken uyanmıştı ben pertim yol yordu

Geçmiş olsun dondurma yada soğuk bişe yedimi yediği biseyde dokunmuş olabilir
Sağol canım, dün gündüz gelen arkadaşın eşiyle eşim konuşmuşlar akşama çaya çağırmış. Gittik onun oğlu dolaptan karpuz çıkarıp duruyordu. Arkadaş da verdi çocuklara. Benim de o aklıma geldi. Ben illa soğukluğu gitsin vereyim diyorum. Öyle alışkın Ela..dokunmuş olabilir.
Benim de aklımdan o geçti. Her çocuk farklı

Çok sağol canım. Bir an balıktan da diye düşündüm.işte enfeksiyon olmayınca ya mideyi üşüttü ya birşey dokundu diyoruz. Balık bizde yedik birşey olmadı.
İğne yapıp ilaç verdiler çok şükür yemeğini de yedi sıkıntı kalmadı.,yarın da olmaz inşallah

Benim arkadaşın oğlu da gözleri yaşarıyordu kediden.hatta birgün bizim kedi vardı sevmeye gelmişti.gözleri nasıl kızarıp yaşardı.Elanınki benim gibi öksürük.
Sor canım, sorduğun şeylermiydi.

Allah kolaylık versin sıkmayın canınızı herşey degisir zamanla iyi olur

Ahh kiyamam cok gecmis olsun

Gunaydınlar hayırlı cumalar
120 tl hastane ıadem yatmıs.Bak arkasını aramasam bosa gıtcek.
Annemın d.gunu haftasonu
Ne alsam hıc bılemedım.Terlık falan mı alsam..
Dunden 1 porsıyon kıymalı yemegım var kocıye,bıze de yesıl mercımek.
Avm yaparım olmadı cıkısta.
Kocıyle tersız buara.
Alya kalkamıyo sabahları,soylenıyor.
Valla ugrasmıcam sızle artık bu hafta bıtsın napıyosanız yapın dıyo .
Bıde Alya sabah 1 saatte ayakkabısını giyiyor
Alya hadı oyalanma dedi,oyalancam baba dıyo ölcem ghkfgfgkl
Asansorde soylene soylene gıttıler:)
Adam wcye gırse kapıya dıkılıyo ,ben gircem diye.Her seferınde aynı muhabbet
yakında kapıları da accak dıye sürgülü kilit yapmıs gecen lkhglkhglkgh
Asla anlasamıyorlar buara

Selamm
Bugün yemekleri erkenden yaptım
Malum oğlan sürekli aç doymuyor anacım
Yoğurtlu makarna, yayla çorbası, et kavurma, patlican oturtma
Herkes kafasına göre menüsü
Evi de supurdum
Toz alıp yatış yapicam bugün
Gün boyu dolanmaktan evin içinde bogaldumm
Toz alıp mesai biter yapicam bugün

Evde belki 7-8 tane ayakkabi var ama hepsi büyük numara
Kıza yazlik ayakkabi almam lazım elbise alti falan giyecek
Havuz aldık kıza trendyoldan 132tl
Vardi patladı içi bu sefer içi sisme aldık bakalım bari az oyalasin atarım balkona
Bu ara yiyo beni park park diye
Hemen hemen hergunde çıkıyor dışarı bir şekilde annemler götürüyor babası çıkarıyor
Haftasonu geldi yine 2 gün disarlarda valla çadır atsam sokağa yok demez.

Dün Gratis siparisim geldi sampuanimi değiştim bakalım saçım aşırı dokuluyordu
Şuan saclar Bi sok oldu galiba dökülme azaldı.
Sürekli aynı sampuani kullanmayın diyolar
Sac alısiyormuş

Yarin bisiler yapmam lazim
Karpuz falanda koyuyorum evden doğrayıp iyi oluyor.
4-5 gibi koruya cikariz artik eve gelmemiz 12 olur okadar saat bile yetmiyor cocuma.

Kocaeli taraflarında Bi selale daha buldum
Bizde planlar sürekli değişiyor galiba sonunda hiç bir yere gidemicez
Eşim cars. Çıkalım cumarteside kurbani alır geliriz diyo(şehir dışında kesicez) köye ikna edemedi beni malum.
Bari 2-3 gece kalırız bir yerde diyor.
Benim Bi düşünmem lazım en çokta hazırlık yapmak beni vazgeciriyor hep.
Sevmiyorum valiz hazirla peşinde sürükle bana düzenli hayat lazım
Hele kamp insanı hiç diilim ben benden olmaz yani

Selam kızlar hayırlı cumalar olsun
Sabah kahvaltı ettik öğleye geliyordu temizlik yaptım bulaşık topla kaldır yaptım gece uyuyakalmisim çamaşırı sabah astım sıcakta 2 saate kuruyor sıcaktan aile hekimine gitmiştim carsamba kan vermiştim açlık şekeri baktirmistim yüksek çıktı iç hastalıklara git ddi bir ay dikkat edeceğim ailede varmı şeker hastası ddi fazla yiyorum kilo vermede lazım

Selam iyi geceler,
Bugün evde geçirecektim. Uyandım gözümü açtım. Arkadaş bahçede kahvaltı yapalımmı demiş. Yapalım dedim. Ela biraz oynar eğlenir diye düşündüm. Çok şükür bir enfeksiyon falan yoktu.
İndik kahvaltı yaptık. Saat öğlen 1 i geçerken eve çıktık. Çamaşır attım evi toparladım. Biraz oturdum. Çantayı ördüm azıcık. Kaç gündür elime alamamıştım. Çamaşır katladım. Annemi arafım ablamı aradım.,sıradan arayanlara döndüm :)
Elayla dondurma yaptık.
Oyun oynadık.
Annemler düğün telaşındalar ben hala elbise bakmadım hiç düğün modunda değilim.
Kardeşimin evi yerleştirecekler. Anneme dedim biz uğramayacağız bayrama. Çünkü ters istikamet.. uğrarsakta bir valize bayram düğün ve tatil hazırlığı yapmam lazım Elayla bana
O biraz sıkıntı. Zaten bayrama da teyzeyle dayı gelecek bizimle. Hangi valizi nereye sığdırayım.
Ama kardeşim de diyor ben bayramüstü yoğun çalışıyorum. Anneme yardım edemem. Düğün için Temizlik telaşı olacak, gelebilirsen o anlamda iyi olur dedi. Düğün bayramdan 9 gün sonra.,Diğerleri de ev yerleştirmeyle uğraşacak. Çocukla ev yerleştirme zor. Anneme bıraksak çocukları zaten onun işi başından aşmış. Çok mantıklı gelmedi ama bilemedim. Böyle zamanda da tabiki yardımcı olmak lazım.
Eşim dönüşte anneme bıraksa istikamet ters. Masraf artar.,Gönderse kardeşlerim alsa o da bir masraf. Ahh bu benzin fiyatları.,
Sonuç olarak şöyle düşündüm. Kardeşime dedim. O parayı benzine vereceğime, kadın tutayım yapsın temizliği hem annem uğraşmaz hem ben telaşlı gitmeyeyim düğüne tatile. ( düğün sonrası tatil düşünüyoruz)
Zaten hesapladım aşağı yukarı 400 tl tutar yakıt ve köprü ücreti.
Mantıklımı sizce
Hemen ekonomist tarafımı ortaya çıkardım.

Geçmiş olsun canım.

Bana gezmek olsun. Neresi olduğu önemli değil yeterki şu istanbuldan uzaklaşayım da. valiz hazırlamak eğlenceli oldu hep. Ama o valizi boşaltmak hiç iç açıcı değil.

Bence mantıklı:)Telase cocukla zaten ıs olmuyo.Cocugu bıraksan ayrı dert.En temızı bırıne yaptırmak.

Gecmıs olsn kuzuu.

Gunaydınlar
kızı sabah babanneye bıraktı kocı.
Kadın valla kendı arıyo aksm gelcenız dımı dıye.Anamda telefonlara cıkmaz bırakcaz dıye gflkjfgklgl,
Buara anama takıgım
Sabah utu yaptım
Dus aldm kız erken gıdınce .
Cocuk gıder ayak okula baglandı.
Bu hafta son hafta.
Okul da okul yıyo bızı.
Kocı ben yollayamam bana hıc dokunmayın dıyo
Yaz okulunun yolunu yapıyorm ama.
Tatıldı telefondu toprak attınız ustume dıyo:)
Kardesım dıyo temmuzda zaten 3 haftaya 2-3 bın ısterler mantıklı değil dyor.
Ay bılemedım evde nasıl oyalıcaz o da var:/
Yanı 3 haftada 2 kesın yerız bız zaten parklarda,oyuncakcılarda.
Bı de denız ıstıyormus(gırcen mı denıze pekı diyorm?Gırmıcem kumda oynucam dıyo)
Gırcem dese kardesımın cocuklar havuza basladı
Senı de gönderelım dedık haftalık 500 tl dedıler.
Istemıyormus havuz.
Ayyh oyle gelgıtlıyız ıste.
Aksma yemegım yok.
Anama hedıye almam lazım bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…