Bende gördüm onu ama hesabı kapadigini senden öğrendim kadininda başına gelmeyen kalmadı eski eşiyle mi uğraşsın iş güc ikide cocukmu baksınGecen ay ıgda parasal durumda cıktı gozunde.Hesaplarını kapattı hatta.İlacla tedavı altına alınacak bıseymıs.
yedirenk79 senınkı de öyle cıkacak canısı ben ınanıyorum.Nolur kendını yiyip bitirme simdiden.
Valla ya stress iste nerden cikcagi belli olmuyorBende gördüm onu ama hesabı kapadigini senden öğrendim kadininda başına gelmeyen kalmadı eski eşiyle mi uğraşsın iş güc ikide cocukmu baksın
Valla işe gidince bende şaşıyorum anneme bıraksam bahçe evi yapıyor şuanGunaydınlar
kızı sabah babanneye bıraktı kocı.
Kadın valla kendı arıyo aksm gelcenız dımı dıye.Anamda telefonlara cıkmaz bırakcaz dıye gflkjfgklgl,
Buara anama takıgım
Sabah utu yaptım
Dus aldm kız erken gıdınce .
Cocuk gıder ayak okula baglandı.
Bu hafta son hafta.
Okul da okul yıyo bızı.
Kocı ben yollayamam bana hıc dokunmayın dıyo
Yaz okulunun yolunu yapıyorm ama.
Tatıldı telefondu toprak attınız ustume dıyo:)
Kardesım dıyo temmuzda zaten 3 haftaya 2-3 bın ısterler mantıklı değil dyor.
Ay bılemedım evde nasıl oyalıcaz o da var:/
Yanı 3 haftada 2 kesın yerız bız zaten parklarda,oyuncakcılarda.
Bı de denız ıstıyormus(gırcen mı denıze pekı diyorm?Gırmıcem kumda oynucam dıyo)
Gırcem dese kardesımın cocuklar havuza basladı
Senı de gönderelım dedık haftalık 500 tl dedıler.
Istemıyormus havuz.
Ayyh oyle gelgıtlıyız ıste.
Aksma yemegım yok.
Anama hedıye almam lazım bugun.
Gecmiş olsun kötüyü çağırma kötü olmasın düzelir kimisi ilerlemiyor kalıyor filan rabbim eşine çocuguna bağışlasın seniGünaydın kızlar,
Hızlıca yazayım dedim. Doktora kontrol için geldim. Bana beyinde tümör var dedi
Boyun kol ağrımın üzerinde bile durmadı. Ama iyiki ağrı olmuş da iyiki gelmişsin dedi. Filmde gösterdi. Sonuç ve tedavi için iki mr daha istedi. Birini akşam çektireceğiz. Diğerinin makinası yeni gelmiş.
Böylece kaldım ya. Tek dediği erken daha iyiki ağrı için gelmişsin.
Valla ölmek değil korktuğum. Tek ve ilk aklıma gelen Ela oldu. Ne olur dua edin şafi ismini çekermisiniz benim için. Ela annesiz büyümesin. Onun için bana sağlık versin rabbim. Çünkü onun bana çok ihtiyacı var.
Olumsuzluk pek düşünemiyorum, biliyorum rabbim yardım edecek. Tek ihtiyacım duanız Ela için
Aynen öyle düşündük, özellikle devlet hastanesinde bir doktora da göstermek isterim. Fikir almak isterimyedirenk79 cok geçmis olsun Rabbim sifa versin lutfen baska doktordanda görüş al bazı doktorlar farklı yaklasabiliyor dualarım seninle
yedirenkcim gecmis olsun benim de beynimde tumor var ama skntili degil bir ara ilac kullanmistim suan sadece takipli .turune gore degisiyor aslinda umarim skntili degildirAynen öyle düşündük, özellikle devlet hastanesinde bir doktora da göstermek isterim. Fikir almak isterim
Geçmiş olsun sana da canım. İnşallah öyle birşeydir.benim hiç belirtim olmadı. Başağrısını ise ancak adetin ikinci günü yaşayan biriyim. Senin nasıl ortaya çıktı belirti varmıydı. Bir de hangi bölgede olduğu önemlimi acaba. Benimki sol şakağıım oradaymış. Hafıza işitme ve konuşma ile ilgiliymiş. O bölüm.senin hangi bölgedeyedirenkcim gecmis olsun benim de beynimde tumor var ama skntili degil bir ara ilac kullanmistim suan sadece takipli .turune gore degisiyor aslinda umarim skntili degildir
Amin canımyedirenk79 cnm çook geçmiş olsun..Rabbim rn acilinden şifalar versin.Bir bakayım dedim şok oldum okuyunca..Ama arkadaşlara katılıyorum..Tek doktorla kalma..inş iyi huylu ve önemsiz birleydir..sakın moralini bozma canım..Sakin ol.Tüm dualarım seninle..Rabbim ya şafi isminle acil şifalar versin
Allah kabul etsin kurbanınızı şimdiden canım. Alyamın nasibiymiş cnm. Ohh ne güzel. Allah dahaçok versimİyi pazarlar bacimlar
Dun kvdem 12 gibi aradi uyudu Alya ama biraz atesi cikti 37.2 dedi
Duramadim ciktim kvdeme gittim.Alya koci birakinca sabah anne diye aglamis
Beni goordu hemen cantasini getirdi kuzum ya.Dedim babayi beklicez.
Dedesiyle firina gitmisler simit flaan almaya.Kpderim hamur almis .Bende cok severim.Yollucaktim iyi oldu geldin ustune dedi.
Yedik ictik.Ben eli bos gittim tabi o telasla
Koci geldi onu bile aramamisim ,adam geldi aa sen napiyon burda diyo
Eve geldik.
Kpderim ben ordayken yoktu.Gorumceme kurban bakmaya gitmisler.
Eve geldik aradi.Alyaya kurban almis
Biz sok
Neden aldin alcz biz dedi koci.Allah kabul etsin
Simdi kaldik oyle.2 kurban mi kescez nolck bilmiyorm.
Kvdem malum kucuk gorumcemcidir.Onun cocuklar hep ilk sirada onun icin.
Kpderde Alyaci
Buyugununkine babanneleri tarafi cok tutar tek torun orda.
Bizimki dilli duduk yani dememistir herhalde Alya bana kuzu al diye diyorm kociye
Yok artik nerden akil etsin onu cocuk diyo.Senin genler gurul gurul demistir diyorm,
Eşim bana diyor ki yazlik olunca ordanda sıkılırsın şu betonlarin arasında oturmaktan iyidir diyorum.Bana gezmek olsun. Neresi olduğu önemli değilyeterki şu istanbuldan uzaklaşayım da. valiz hazırlamak eğlenceli oldu hep. Ama o valizi boşaltmak hiç iç açıcı değil.
Yaa şimdi okuyabildim canım sakin endişe etme.Günaydın kızlar,
Hızlıca yazayım dedim. Doktora kontrol için geldim. Bana beyinde tümör var dedi
Boyun kol ağrımın üzerinde bile durmadı. Ama iyiki ağrı olmuş da iyiki gelmişsin dedi. Filmde gösterdi. Sonuç ve tedavi için iki mr daha istedi. Birini akşam çektireceğiz. Diğerinin makinası yeni gelmiş.
Böylece kaldım ya. Tek dediği erken daha iyiki ağrı için gelmişsin.
Valla ölmek değil korktuğum. Tek ve ilk aklıma gelen Ela oldu. Ne olur dua edin şafi ismini çekermisiniz benim için. Ela annesiz büyümesin. Onun için bana sağlık versin rabbim. Çünkü onun bana çok ihtiyacı var.
Olumsuzluk pek düşünemiyorum, biliyorum rabbim yardım edecek. Tek ihtiyacım duanız Ela için
Canım biliyosun geçen sene bende bas ağrıları uyusmalari yalancı tumor demisti.Nedense olumsuz düşünemiyorum bu defa. Pozitif yaklaşıyorum. Ama yine de insan ilk an çocuğunu düşünüyor.o an tek düşündüğüm oydu. Çünkü onun daha daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?