- 27 Şubat 2013
- 14.792
- 42.258
- 798
Bızım lıse grubunda 5 kısıyız.Ortaokuldan berı hıc ayrılmadık.1 ark.vrdı lıseden sonra bızle kopan.Onla 4 kısı gorusmuyorz aramızdan bırı devam edıyor.Gorusebılır bence.Ben boyle konularda rahatım,o arkadas erken evlendı,sonra duyduk bosanmıs.Allah yardımcısı olsun dedık gectık.
1 tane tanıdıgım var arkadasım kus oldugu ıcın ılıskımı kestıgım kız.Eskı ısyerınden .Arkadasımın kocasına msjlar attıgını ogrendıgım an engelledım.Kendı de evlı.Oyle bırını tutmam cevremde ahlakı acıdan.Onun dısında dumduz bı hayatım var en fazla ne tasıyabılr derrim.Babynın kocası da pintiymıs der en fazla:)Onu da ben bı bılbordlara bastırmadım zaten gfkfgklfg
İşte bir şeyler vesile oluyırSelamm gunaydınn
Diyorum ya hep Allah bir sıkıntı verdiyse kolaylığını verir yeter ki tefekkurden, duadan ali koymasın bizi.
Aracın tamir ücreti 35bin çıkmış ve eşimin patronu pazartesi öğrendi durumu yurt disindaydı hemen 10bin atmış eşimin hesabına
Sıkıntı yapma demis hallederiz.
Bukadarina şükür kimseye bisi olmamış ya demis.
Rabbım çok büyükinsirahınıda beraberinde veriyor.
İçimiz rahatladı yeminle.
Bugün arabanın taksidi falanda odencekti
15-20gün falan sonra araba tekrar çalışmaya baslayacak.
Öyle deme valla ne kadınlar var babyBenımkını alan geri getirir glfklgfklkg
Bana da yapar dıye değil de ahlakı acıdan boyle bırının yanında gorunmek ıstemem.
Arkadasın esı bolge mudur yardımcısı.Adam sok olmus .Bı arkadasına soylemıs ya bu kız bana boyle msj attı, ben mı yanlıs anladım vs diye.O demısler mımlı sen bılmıyr musun?Bız tabı bılmıyorz herkese yapıyormus.
Ben birinden hoşlanmadigimda iyi şeyleride bilsin istemiyorum
Ay cok enterasan:SBana diyoki o kolyeyi kaybedersin felan
İnadına taktım niye kaybetcem dedim
Fesat olduğu için o fesatlandıkça ben takıcamAy cok enterasan:S
Bız gecen ay saat aldık d.gunu hedıyesi kocıye.
Alya saat aldık babama hedıye dedı.
Kvdem annene almdınız mı?Annene de kolye alın ozaman olmaz oyle dedı kocının yanında:)
Ne kadar ayıp koca kadına kaybedersın falan demek.
Ben suara kvde kızgın olsam da :)Isterım keske olsa da taksa.Fesat olduğu için o fesatlandıkça ben takıcam
Kendi gizli gizli çeyrek altın alıyor ben bişey demiyorum dedim kaynanama
Evet Arda Turan bir röportajında sey demisti iyiYa bu ne kadar da benlik bir cümle.
Mutluluğundan hayıflanıp, mutsuzluğundan nemalanan/mutlu olan insanlar var. Bunu bildiğim için o kişiyle asla iyimi de paylaşmam, kötümü de...
İşte bak sen güzel bakıyorsun kendin gibi ondan anlayamıyorsun.Benım aklıma gelmyor oyle bırı benı kıskanır mı falan?Amann dıyorm neyimi kıskancak yada neyimi konuscak falan.
Bıseye cok sasırdım (sanırım ılk kez nazarlandım fgkfgkgf)
Mayısta tatıle gıttık ya,otel cidden cok guzel.Bız %50 ındırımle 14 bıne falan gıttık(hala kocam nasıl gotrdu saskınım gfkmfgkfk)lıseden bı arkadasım hıkayeme msj attı aynen soyle
Ben bu otele gırdm baktım,simdi bile 27 bn sız nasıl gittiniz kız oraya ?yazmıs.
Yanı bunu yazarken hıc filtrelememıs
Varmıs demek uzakta da olsa boyle ınsanlar etrafımda dedım.
Bunu ınsan yazamaz,filtreler ne bilim bi dusturu olur:)
Kımısınde yok ddemek.Bodoslama yazıyor.
Aynı kız Alyanın gıydıklerını bız alıyorz sanmıs,teyzesının cocuklardan gelıyor dedım gecen.Rahatlamıstır.
Onu cıkarmıyorm hayatımdan mesela,zararsız bı meragı var:)
Gercekten katılıyorum lelliMesela eşimin yani genelde erkeklerin çok aklına gelmez düşünmezler ama kaza olayında eşim direk ya geçen gün X (iş çevresinden biri) aracı duymuş araban varmış calisiyormusda falan dedi gözümü kaldı onun dedi mesela direk.
O da sayemde gizli saklı öğrendi azcık onceden bukadar gizlemezdi, ben hep benim ailemede anlatma diyorum. Yani kimseye anlatma.
Nekadar altinim var?, ya da ek gelir olan araç, gelirimiz, aldığımız arabanın bile tam meblasini ailem ve etraf bilmiyor
Hep daha az söyledik biz önceden yazılmıştık arabaya bekliyorduk zamlar bizi etkilemedi falan dedik.
Nerden buluyorlar oluyo tövbe estağfurullah bu bile kötü enerji.
Bizim hala aynı, hiç yemekle işi yok. İştah için şurup almıştım. Yine aynı. Belki de çok uğraşmamak gerekiyor. Ama ben hala uğraşıyorum.yemediğinde içim içimi yiyor.Bugün sırtım ağrıyor muhtemel boynumdan vuruyor
Musakka, tavuk suyuna pilav ve haşlama tavuk var.
Semizotu yogurtladim.
Etimek tatlısı yaptım bi de
Aksam kahve çayla yenir soguk soğuk
Dünde visne-erik komposto yapmıştım yemekle içilir.
Ama ev dandini
Supurulcek oyuncaklar falan ortada
Kız uyuyo ama uyanır neyse artık en azından mutfakdan çıktım.
Bi süpürge yaparım yeter bugün
İlaç aldım artık dayanamadım ağrısına.
Oğlan geldi ona yemek verdim.
Kıza zuhreana dan macun aldım.
Nasıl güvendim bilmiyorum ama 4.9 almış eczanelerde de satılıyordu herkes memnun.
Bir de balık yağı düşünüyorum tabi doktorada goturcem.
Napim iştahsızlık anneye herseyi yaptırıyor.
Tee Karsda bi bitki var git al deseler gider alırım valla ise yaricani bilsem
Gider alır dönerim öyle üzüyor beni yememesi
Dün parka bile çantada meyve ,kurabiye, pogaca hepsinden koydum 2 kurabiye yedirdim dolanirken.
Önünede koyuyorum kendi yesin yok
Annem ordan ben burdan ne yedirebilirsek diye peşindeyiz.
Karadut surubu, dvit, vitamin surubunuda duzenlide veriyorum.
Gözümden kaçmış canım yazın, hepsini okuyamadığım oluyor.yedirenk79 Allah bir yastıkta kocatsın evinizin tekne kazıntısını sana iyi haberler diliyorum yedirenkim.
Kızlar okumaya çalışıyorum ama bu ara sıcaklar fena bastı eşimde yıllık izinde gelen giden, düğünler fena para harcıyoruz ama hepsi olması gereken yerler bu beni bir parça da olsa rahatlatıyor. Birde arada zeytinliğe gidiyoruz eşimle ikimiz oranın da derdi bitmiyor yok ilacı, tarlanın sürülmesi, sulanması akşam eşime diyorum bezli bebek gibi hep para istiyor, yapacak bir şey yok şimdi biz ona harcıyoruz ilerde o bize bakar diyor eşim inşallah öyle olur. Kızlara söylemedik onlara sürpriz yatarlı salıncak aldık bu gün yarın gelir istiyorlardı. Bir arada hamak istemişlerdi aldık kurduk birkaç gün başında kavga bile ettiler ben binecem sen binmeceksin diyerek bu sene kurmadık bile istemiyorlar ama bu salıncaga binmeseler bile ben biner hatta uyurum bile diyorum. Kızlar İzmirde su o kadar pahalı ki 10 ton su harcamışız gelen fatura 200 tl şikayetim vara yazdım bir şey çıkmaz ama olsun ben yazayım dedim. Maaşlara zam gelse ne olur faturalar iki katına çıktılar bu ara da buna takığım. Allah yardımcımız olsun.
Onların yaşama dinamiği de farklı olur zamanla alışıyor insan ne kadar tanısanda aynı eve girmeden huyu suyu belli olmuyor tam bunu gördüm benGözümden kaçmış canım yazın, hepsini okuyamadığım oluyor.
İnşallahh, kardeşim daha çok küçük 23 yaşında. Bana göre evlilik için erkendi
Çok demiştim ama beni dinlemedi ahh ahh
Ben 30 yaşında evlenirim dedim dediğim yaşta evlendim.pişmanmıyım geç evlendiğime. Tabiki hayır :)
Bir de kardeşim hep pışpıştı. El bebek gül bebekti. İnşallah iyi gider.
Geçen onun eşiyle benim eşim oturup sohbet ettiler. Eşim ona diyor, hafta sonları yemek yap keyifli oluyor, yemek yapmak güzel birşey diye gazlıyordu bizim damadı
Damat hiç alışkın değil yemek yapma olayına.Kardeşim desen canı isterse evde iş yapardı.
İlk gün de kahvaltıya gitmişler zaten.
Zamanla sorumluluklar bunaltmaz inşallah.
Biz şuan balıkları yerlestiriyoruz, halka dizicez daha.Gunaydınlar
Allahını seven bana soylesın,cocuklarla kac saat oynuyosunuz gunde?Dun cınnetın esıgıne geldım.
Kocıyle kahvaltıya gtmısler,ordan markete,eve gelmısler oyun hamuru,hotwhells,piji maskeler boyama sırasıyla hepsı oynanmıs.
14.30 da eve giris yaptm 19.00 e kadar pesindeydi.
Asla doymuyor oyuna.
Ögrtmen oluyorum,sınıf arkadasları bızım evde hayalı:)
Ogrtmenım Melisa kalemımı aldı,Cınaaralp sacımı cektı falan diye geliyor.
Artk saat 17.00 gıbı havuzu doldurdm banyoya 1 saate yakın orda oynadı.Ama orda bırakamıyormkı cıkıp atlıyor ıcıne,yerler ıslak kayıp dusecek kafasını vuracak dıye.
Banyonun onunde yemek yedım esıkte ınanmazsınız,carpılcaz bıde.
Bılmıyorm evden sabajh kendımı attım ,sabah kalktı ogrtmencılık oynayalım hadı dıye.
Sız napıyosunuz?Nekadar sure oynuyrsunuz ?
Arkdaslarla konusuyırm bırak oyun kursun kendıne dıyorlar,ama benımkı oyun kuruyoır onda sıkıntı yoık.Kendı oynamak ıstemyr ılla ben de olcam.
Dun okadar daraldım kı actım ,eline telefon bıle verdım youtube kıds acıp .10 dk durmadı.Yanı 10 dk bakmadı telefona bıle,dondu hadı oyun oynayalım dedı.Biz şuan balıkları yerlestiriyoruz, halka dizicez daha.
Sabah böyle bir posta oynuyoruz 1 saat kadar.
12-1 gibi uyucak
Uyanıncada kitap istiyorsa kitaplara bakıyoruz
Anneme giderse annemle oynuyor birazda
Akşam babasıyla oynuyor
Kendide pek oyun kuramıyor henüz tavşanı bebekleri falan alıyor besigie yatiriyor
Sonra yastığa koyup sallıyor güya onları doyuruyor öyle biraz oyalaniyor
Babytv acıyorum ama ben iş yapıyorsam
Biraz bakıyor biraz yanıma geliyor.
Diğer kanallarda çizgifilmler vs izlemiyor dikkatini çıkmıyorda babytv hoşuna gidiyor
Oturup 5-6 saat oynayamam oyun kurmayi öğret bencede
Balkonda kahve falan içerken toprak veriyorum biraz oynuyor döke saça artık
Şu an yaz tatilindeyim tüm gün dediğin gibiyizGunaydınlar
Allahını seven bana soylesın,cocuklarla kac saat oynuyosunuz gunde?Dun cınnetın esıgıne geldım.
Kocıyle kahvaltıya gtmısler,ordan markete,eve gelmısler oyun hamuru,hotwhells,piji maskeler boyama sırasıyla hepsı oynanmıs.
14.30 da eve giris yaptm 19.00 e kadar pesindeydi.
Asla doymuyor oyuna.
Ögrtmen oluyorum,sınıf arkadasları bızım evde hayalı:)
Ogrtmenım Melisa kalemımı aldı,Cınaaralp sacımı cektı falan diye geliyor.
Artk saat 17.00 gıbı havuzu doldurdm banyoya 1 saate yakın orda oynadı.Ama orda bırakamıyormkı cıkıp atlıyor ıcıne,yerler ıslak kayıp dusecek kafasını vuracak dıye.
Banyonun onunde yemek yedım esıkte ınanmazsınız,carpılcaz bıde.
Bılmıyorm evden sabajh kendımı attım ,sabah kalktı ogrtmencılık oynayalım hadı dıye.
Sız napıyosunuz?Nekadar sure oynuyrsunuz ?
Arkdaslarla konusuyırm bırak oyun kursun kendıne dıyorlar,ama benımkı oyun kuruyoır onda sıkıntı yoık.Kendı oynamak ıstemyr ılla ben de olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?