Siz kopmuşsunuz ama hani aranızda bisi olmamış kötü bir anı yok.Bızım lıse grubunda 5 kısıyız.Ortaokuldan berı hıc ayrılmadık.1 ark.vrdı lıseden sonra bızle kopan.Onla 4 kısı gorusmuyorz aramızdan bırı devam edıyor.Gorusebılır bence.Ben boyle konularda rahatım,o arkadas erken evlendı,sonra duyduk bosanmıs.Allah yardımcısı olsun dedık gectık.
1 tane tanıdıgım var arkadasım kus oldugu ıcın ılıskımı kestıgım kız.Eskı ısyerınden .Arkadasımın kocasına msjlar attıgını ogrendıgım an engelledım.Kendı de evlı.Oyle bırını tutmam cevremde ahlakı acıdan.Onun dısında dumduz bı hayatım var en fazla ne tasıyabılr derrim.Babynın kocası da pintiymıs der en fazla:)Onu da ben bı bılbordlara bastırmadım zaten gfkfgklfg
Evet insanın sınırları olmayınca sinirleri oluyorLellim benim can dostum dediğim bir mesai arkadaşım vardı ama öyle böyle değil sırlarımızı paylaştığımız, hafta sonu geldiğinde ayrı kalacagımız o iki güne üzüldüğümüz ama sonra ne oldu biliyormusun, apartmanda ki komşusu bizim iş yerine tayin oldu ve beni bir kalemde ikinci plana attı çok üzüldüm. İhanete uğradım dedim kimselere söylemedim ve artık seninle görüşemem dedim o da bana ne dedi biliyormusun beni suçlu olarak ilan etti sana değmezmiş dedi ben yıkıldım depresyona girdim ama o komşusu ve yeni mesai arkadaşı ile çok mutlu Allah var benimle yapamayan dostum dediğim insanın yeni arkadaşı benimle nerde olursa olsun hep konuştu selam verdi, bana çok yaklaşmaya çalıştı çay alıp masama geldi günlük sohbetlerden ettik ama bir zamanlar dostum dediğim kişiden hiç bahsetmedi ben de hiç sözü ona getirmedim ama asla sosyal medyamda ikisi de yoktur. Ben insanlarla saatlerce konuşabilen biri değilim onun içindir benimde dostum da arkadaşım da iki elimin parmakları kadardır. Bence görüşebilirsin tabi ki her insanın sınırları farklıdır, yine de sen bilirsin lellim.
Lellim nasıl duyuyorlar bilmiyorum ama bence senin hakkında soruyordur seni tanıyanlara benim aklıma o geliyor tabi bizim kafamız da onlar gibi çalışmadığı için fesatlık, çekememezlik gibi onlar bir şekilde öğrenebiliyorlar aklıma bunlar geliyor.Evet insanın sınırları olmayınca sinirleri oluyor
Aslında şöyle demek istediğim seninle ilgili güzel şeylerde bilmesin (çünkü nerden öğrenebilir ortak arkadaştan ancak) istediğiniz insanlardan bahsediyorum
Sizin kavganın olmamız aslında kötü bir durum olmamış o bencillik etmiş sanırım ya da arkadaşlık ilişkisini tam kuramamış değer kavramını falan malesef kötü olmuş.
Bende böyle sebeplerle çok samimiyet sevmiyorum.
Hani sürekli bir arada olmak senden bana benden sana vs
(Vardi Bi belam kurtuldum malum)
Ben aslında hep dozundayim sadece iyi niyetimizi kullaniyorlar.
Ortak tanidiklar burda önemli işte.Lellim nasıl duyuyorlar bilmiyorum ama bence senin hakkında soruyordur seni tanıyanlara benim aklıma o geliyor tabi bizim kafamız da onlar gibi çalışmadığı için fesatlık, çekememezlik gibi onlar bir şekilde öğrenebiliyorlar aklıma bunlar geliyor.
Öyle birini bende aynısını yapardım ne malum sonra bize yapmayacgı demiBızım lıse grubunda 5 kısıyız.Ortaokuldan berı hıc ayrılmadık.1 ark.vrdı lıseden sonra bızle kopan.Onla 4 kısı gorusmuyorz aramızdan bırı devam edıyor.Gorusebılır bence.Ben boyle konularda rahatım,o arkadas erken evlendı,sonra duyduk bosanmıs.Allah yardımcısı olsun dedık gectık.
1 tane tanıdıgım var arkadasım kus oldugu ıcın ılıskımı kestıgım kız.Eskı ısyerınden .Arkadasımın kocasına msjlar attıgını ogrendıgım an engelledım.Kendı de evlı.Oyle bırını tutmam cevremde ahlakı acıdan.Onun dısında dumduz bı hayatım var en fazla ne tasıyabılr derrim.Babynın kocası da pintiymıs der en fazla:)Onu da ben bı bılbordlara bastırmadım zaten gfkfgklfg
Benım cenem durmadıgı ıcın Edırne den Karsa herkes bılıyo sanırım herseyımı:)Mesela akrabalar anneme baby kocasına cımrı dıyo ama gezıp duruyolar dıyolarmıs gklfgkgfk Annem dıyo konusup durma mıllet yanlıs anlıyoSiz kopmuşsunuz ama hani aranızda bisi olmamış kötü bir anı yok.
Birinin bisi konuşması diilde insanın hic haberdar olmaması güzel seyleride bilememesi baabında aslında benim demek istediğim.
Yani biseyimi bilmesin istediğin insanla ortak arkadaşın olunca diyorum.
Ben görüşmediğim biri(tabi sevmediğim)iyi veya kötü hiç bisimi bilsin istemem.
Ama ortak arkadaş olunca illa haberdar olunur.
Benımkını alan geri getirir glfklgfklkgÖyle birini bende aynısını yapardım ne malum sonra bize yapmayacgı demi
Sen gırme kalabalıklara bu ara.Yenı ameliyatlısın,vırus sayılar artıyor Allah korusun.İyi geceler,
Hiç okuyamadım. Gündüz kardeşimle takıldık biraz da uyudum.
Yarın sabah tatile gidecekler.,
Sonra da teyzeler kuzenler diğer kardeşimde toplanacakmış. Israrla çağırdı siz de gelin diye. Gidesimiz yoktu kalabalıkta. Dinlenelim demişti annem.
Netse ısrar üzerine gittik. Fırsat bulamadum topiği okumaya.
Uykusu geldi Elanın bayıldı.
Geldik anneme. Küçük kardeşimin odadayız. Babam geldi bir baktım hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Kızım kızım diye.
Çok koydu babama belli. Son çocuğu tabi.başbaşa kaldılar annemle. İyiki biz burdayız. İlaç gibi geliriz inşallah.
Allah kararlamış belki de. Kimbilir şuan bu hastalık olmasa burada olmazdım. Bu yıl gerçekten kalmayı düşünmüyordum.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler.
Kısaca paylaşmak istedim.
Çok uykum var
Ben birinden hoşlanmadigimda iyi şeyleride bilsin istemiyorumBenım cenem durmadıgı ıcın Edırne den Karsa herkes bılıyo sanırım herseyımı:)Mesela akrabalar anneme baby kocasına cımrı dıyo ama gezıp duruyolar dıyolarmıs gklfgkgfk Annem dıyo konusup durma mıllet yanlıs anlıyo
Insanlar tabı cok değisik,bı akrabamız anneme senın kucuk kız hep etli yemek yapıo yaglı,buyuk hep sebze yapıyo demıs.Attıgımız ufacık stroylerden neler cıkarıyor ınsanlar.Benı huzursuz etmediği surece gorusurum.
Ama huzursuz olacaksan bosver gorusme.
Hep annemin evi düğünde kalabalık diye kardeşimde kaldım.Sen gırme kalabalıklara bu ara.Yenı ameliyatlısın,vırus sayılar artıyor Allah korusun.
Bıde onla ugrasma.
Kimin nazını çekeceğini çok iyi biliyor çocuklar.Gunaydınn
Dun annemlerle nezamandır goruntulu konusmuyorduk ,aradık aksam ustu.
Teyzesı sordu hemen Alya ne ıstıyosn ?Ben de ıstemıyorz bısey dedım.
Alya basladı aglamaya falan.
Bır koca poset abur cbur yolllamıs hemen.
Hemen yok ettık 2 -3 tane cıkolata dolaba koydm diğerlerini kaldırdık.
Okadar cokkı 10 pakete yakın bıskolata var,aldım yanıma dagıtcm cocuklara.
120 tl cicek yolladık dun ,20 tl bımde makarna ve soda aldım
Cnm evladım sosyetik tagliatelle makarna ıstermıs gflkfgklgfk
Gecen yedık dısarda ,dondurmelı makarna ıstıyorm dedı:)
Boranez sos yaptım ustune onu yeedık aksm
Kıyma sosum kaldı bıraz onla da bugun bezelye yapcm.
Bezelye ıstıyorum dıyor.
Kardesıme hedıye bakmamız lazım ama bakiyeler yatsın g.dolapstan onla alcam.
Hafta sonu anca gorusuruz zaten
ahahh sosyetık bunlar babalı kızlıKimin nazını çekeceğini çok iyi biliyor çocuklar.
Makarna konusunda babasınamı benzemiş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?