- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
cok uzun süre okuyamadim burayi, son yazilardan geriye dogru okumaya basliyorumNasıl ödicez napcaz derken arabanın 2.taksitinide ödedik çok şükür
Kaldı 22ay
İnşallah su gibi akar geçer ödenir.
Bittiği günüde yazarım
Alınca ödeniyor net.
İnsan borca girince napip edip öduyor
Bitincede iyiki almisiz dicez
uzun zamandir okuyamadim burayi canim. Cok cok gecmis olsun canimİyi geceler,
Gözümden uyku akıyordu.yattım.selam vereyim dedim.,
Bugün bir kuzen gitti diğee kuzen geldi. Sağolsunlar iyi oluyor.
Elayı bugün kendim yıkamak istedim. Annem kapıda bekledi. Her ihtimale karşı..
Oturarak üst katta banyo yaptık. Daha büyük banyo. Rahat oldu. Banyoda oynadı.
Sol tarafıma yatayım dedim. Yok batıyor. Dedim dön sağa yine :)
Yatamadığım sol yanım olsun. Tek eksiğim bu olsun. Zamanla düzelir sanırım. Daha çol taze.,
İlk defa bugün ağladım
Benimle uyumayı çok özledi ben de onunla uyumayı özledim. Sabır
Çooook sağol canım, yavaş yavaş iyileşiyorum şükür.uzun zamandir okuyamadim burayi canim. Cok cok gecmis olsun canim
canim yemiyen cocuk bir adet bende de vardi. Neler cektigini cok iyi biliyorum.Bugün sırtım ağrıyor muhtemel boynumdan vuruyor
Musakka, tavuk suyuna pilav ve haşlama tavuk var.
Semizotu yogurtladim.
Etimek tatlısı yaptım bi de
Aksam kahve çayla yenir soguk soğuk
Dünde visne-erik komposto yapmıştım yemekle içilir.
Ama ev dandini
Supurulcek oyuncaklar falan ortada
Kız uyuyo ama uyanır neyse artık en azından mutfakdan çıktım.
Bi süpürge yaparım yeter bugün
İlaç aldım artık dayanamadım ağrısına.
Oğlan geldi ona yemek verdim.
Kıza zuhreana dan macun aldım.
Nasıl güvendim bilmiyorum ama 4.9 almış eczanelerde de satılıyordu herkes memnun.
Bir de balık yağı düşünüyorum tabi doktorada goturcem.
Napim iştahsızlık anneye herseyi yaptırıyor.
Tee Karsda bi bitki var git al deseler gider alırım valla ise yaricani bilsem
Gider alır dönerim öyle üzüyor beni yememesi
Dün parka bile çantada meyve ,kurabiye, pogaca hepsinden koydum 2 kurabiye yedirdim dolanirken.
Önünede koyuyorum kendi yesin yok
Annem ordan ben burdan ne yedirebilirsek diye peşindeyiz.
Karadut surubu, dvit, vitamin surubunuda duzenlide veriyorum.
cok gecmis olsun LellimEvet o an araba falan yokmuş insan yokmuş şansa
Bakalım biz 50 diyoruz ama fazla cikacak bence ben üstünü kapamak için bak şuralarda bisi yok fln dedim eşime.
Ama cikacak yani kimseden isteme lüxumsuz yok
Eşim biraz yorup kendini daha fazla çalışacak muhtemel gerekirse haftasonuda iş alacak bir süre
Allah büyük kolaylığını verir elbet
Rica etsem mücverlikleri nasıl hazırlayıp, kullanıyorsunuz, sulanmıyor mu? Anlatır mısınız? Sanki çok sulanır gibi geldiGüzel bir pazar günü olsun hepimize. Bahçeden topladığımız top patlıcanlardan 4 torba köz patlıcan, 4 poşette biber doğradım, bahçeye bal kabagı ekmiştim eşim sulama yaparken birine basıp koparmış büyümekte olan bir kabak vardı onu da 3 torba yemeklik 2 poşette mücverlik rendeledim kışlık hazırlığına bahçede yetiştikçe hazırlayıp dondurucuya atıcam biraz da kurutmalık astım bahçe tellerine az dolmalık biber az acı biber biraz da tatlı biberlerden astım. Bu hafta pazardan domates alıcam büyük kızım kurusunu seviyor becerebilirsem onu kurutmak istiyorum. Ne kadar yapabilirsem artık evin ekonomisine yardım olur. Böyle hazırlık yapmak beni rahatlatıyor evde sürekli pişirecek sebzelerin olması elimin altında bulunmaları mutfakta daha çabuk organize oluyorum. Allah sağlıkla sıhhatle yemek nasip olsun. Sabah erken kalkınca kızları rahatsız etmemek için hemen alt kata iniyorum kafamda ki hazırlıkları yapmaya başlıyorum baktım hala kalkmıyorlar yemegide yaptım tavuk baget sebzeli yaptım, yanına da bulgur pilavı pişirdim eşim ile ben 3 ögün kızlar 2 ögün yiyorlar onlara yetiyor.
Çadır var dediğine göre daha önce denediniz dimi çadır? Eğer denemediyseniz kampinglerin kendi çadırı da oluyor biz geceliği 200 e onların çadırda kaldık çadır ve sünger yatak vardı,kendi çadırım olsa gecelği 150 ydi mesela. Çünkü içine yatak falan da almak gerekiyor ya. Tabi malzemeler hazırsa hep gideriz çadıra dersen mantıklı almak.Tatil icin kociyi kandirirsam 1000 tl ye decatlonda 4 kisilik cadirlar var onlardan alalim kamp alanina dedim.Zaten otel tatili yaptik.Tum gun plajda olacagiz,gunlugu 800 e bungalova ne gerek var dedim.
Bakalim aklina yatti gibi.Bizim cadirimiz vae ama artik sigamayiz 3 kisilik ama kucuk.Kiz buyudu.
Yok biz cok kaldik cadirda.Gecen sene de temmuzda Alyayla kaldik Balikesirde.Yatak var bizim cadir ici.Sogutucmuz tam tekmil gidiyoruzÇadır var dediğine göre daha önce denediniz dimi çadır? Eğer denemediyseniz kampinglerin kendi çadırı da oluyor biz geceliği 200 e onların çadırda kaldık çadır ve sünger yatak vardı,kendi çadırım olsa gecelği 150 ydi mesela. Çünkü içine yatak falan da almak gerekiyor ya. Tabi malzemeler hazırsa hep gideriz çadıra dersen mantıklı almak.
Oo süpermiş,biz ilk kez denedik hoşumıza gitti de. Kamp için alınacaklar olduğunda sorarım sanaYok biz cok kaldik cadirda.Gecen sene de temmuzda Alyayla kaldik Balikesirde.Yatak var bizim cadir ici.Sogutucmuz tam tekmil gidiyoruzTekne isine o yuzden sicagim.Hani biz cadirda kaliyorz teknede haydi haydi yapariz diye
Bizimde aslinda eksikler cok.Mangalla is goruyorz.Duzgun bi termos almak lazim.Piknik setimiz yok plastik tabak canak.Cunku onlari yikamaya zamanim yok.Cok sira oluyor kamp yerlerinde bide cesmede.Kullan at aliyorz mecburen.Benim biara emaye merakim vardi,emaye caydanlik,tabaklar goturuyorm buyuk servis tabagi sadece.(Karpuz vs icin)Oo süpermiş,biz ilk kez denedik hoşumıza gitti de. Kamp için alınacaklar olduğunda sorarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?