- 27 Şubat 2013
- 14.792
- 42.262
- 798
Biz de birara bakmıştık, çok güzel çadırlar vardı.Sıcak geçirme konusunda Kumaşı çok önemliymiş.Tatil icin kociyi kandirirsam 1000 tl ye decatlonda 4 kisilik cadirlar var onlardan alalim kamp alanina dedim.Zaten otel tatili yaptik.Tum gun plajda olacagiz,gunlugu 800 e bungalova ne gerek var dedim.
Bakalim aklina yatti gibi.Bizim cadirimiz vae ama artik sigamayiz 3 kisilik ama kucuk.Kiz buyudu.
Tek çocuk evet zor. Ama bana iki çocukta Zor geliyor. Yorucu yaşım olmuş 43. Ekonomi desek güç iki çocuğa yetecek gibi değil.Slmlar iyi pazarlar.
Oglen 14.00 gibi eve geldik.Dun inanilmaz gerildim.Alya yeterrrr diye oyle bi bagirdimki herkes sok oldu,Alya da dahil
Sanirim 3 senedir ilk sesimi bukadar yukseltisim.Ama sinir uclarima oynadi artik.Saat 22.30 olmus ayaktalar.Uyutmaya calisiyorm biri gelip alir diye aglamalar falan.
Butun gun arayi bulmaya calistik,bi biri agliyo bi oteki 3 cocuk her kafadan bises.Sabah koci geldi de rahatladim valla.Demekki ben tek basima cocuk buyutemeZmisim
Ve bugun yine uyumadi gunduZ.Tam gelirken daldi arabada inince yine uyandi.
Koci ise gitti.O gitmeden market yaptim 100 tl;wc kagidi,buzdolabi poseti,domestos,yag sokucu.
Taze fasulye yedik oglen.
Aksam icin kiyma cikardm kofte yapcam dokum tavada.
2 mak.camasir yikadim astim.
Kizi yikadim
Evi sil spur yaptm.
Sağol canım hosgeldincok uzun süre okuyamadim burayi, son yazilardan geriye dogru okumaya basliyorumarabayi mi degistirdiniz canim? Hayirli ugurlu olsun! Kazasiz belasiz kullanin insallah
Şuan anlamaz sanırım okadarcanim yemiyen cocuk bir adet bende de vardi. Neler cektigini cok iyi biliyorum.
Bizde ise yarayan sey buydu. Annem kiza yemek yemezsen büyümezsin, kücük kalirsin derdi. Yedigindede dur bi bakalim boyuna derdik, aaaa sen büyümüssün derdik. Öyle öyle yedi. Bide doktoru bana demisdi büyüdükce o sorun kendiliginden kalkiyor.
Gercekten de öyle oldu. Önüne bilmedigi yemegi koyuyorum, bir kez denemeli, sevmedinsen yemege mecbur degilsin diyorum. Bazen begenip yiyor, bazende sevmiyor yemiyor. Ama artik zorlamiyorum yemege. Bazi günler az yiyor ama ardindn bir kac gün cok yiyor, kendi kendini dengeliyor artik. Acikincada artik kendi gelip istiyor.
Insallah seninkide öyle olur
Sağol cnmcok gecmis olsun Lellim
Ela hala acıktım demiyorSağol canım hosgeldin
Şuan anlamaz sanırım okadar
Çünkü aciktin diyince bile "acımak"olarak karıştırıyor aciyor diyor☺
Gelip gidip karnını göstererek aciyor diyor(yediğinden değil iste) annemde karnı ağrıyor cocugun diyor
Karnin acıktı, karnım acıktı ama demiyorum daha
Yemek yemeliyiz, yemezsen oyun oynayqmazsın ki güclenmen lazım falan diyorum
Babası biraz yedirebiliyor çünkü aşırı babacı (babasına kıyamıyor sanırım) bana anne, babasına babammm diyor.
Dun mama dedi mesela yemek hazırladım benle yemedi babasi yedirdi yedi.
Cocumun bana garezi var
Sağol cnm
Burası da gece serin..gündüz sıcaktı.Kızlar selamm
Koca haftasonu yattık evde
Giyinmeye bile erindim sıcaklar yüzünden evde oturduk daha çok pistik.
Aksam arkadaşım arıyor köydeydi 1 aydır, gelmiş
Biz yorganla yatiyorduk, bu ne sıcak hic uyuyamadık akşam diyo
Welcome to istanbul
Biz günlerdir buharlaştık nediyon allasen dedim.
Dün 2 defa dus aldım yine terledim yine terledim.
Sıcaklardan benim kadar bunalan yok bence menopoz teyzeler gibiyim
Baska arkadaşta sen nasıl evdesin hemde haftasonu diyo nasıl gezentiye cikmissa adım
Asla evde oturmama inanmıyor insanlar
Bu sene tatile gitmeyesimide garipsediler
#direnlelli
Kitabımıda okuyamadım haftasonu, ev işi yapmayada gücüm yok
Bi silkelenmem lazım
Damla yemek yok evde napicam ben yeaa
Benim alyada tek sıkıntım bu yememesiEla hala acıktım demiyorteselli gibi olmadı ama boşver ısrar etme, ben diyorum keşke zamanında ısrar etmeseydim ye diye. Onu da ye bunu da ye diye diye yemekten soğuttum çocuğu eskiden kahvaltıda 10 zeytin yerdi meğer benim ısrarım üzerineymiş.
Her çocuk farklı. Kimisi kendinden iştahlı. Kimisinin yemekle işi yok. Bizde durum o, yemek yerken çene hiç susmuyor. Yemeye fırsat kalmıyorki. Bir de ikide bir bahane üretip kalkıyor. Bir parça yiyor hoop tuvalete.
Yemedimi yemiyor yani. Küçük kardeşimde öyleydi. Hala fit. :)
Kocaman aminnBurası da gece serin..gündüz sıcaktı.
Gece hala yazlık geceliklerimizi giyemedik burada..Yani şort askılı giymiyorum. Elaya da kısa kollu giydiriyorum.
İşte ağaçlı ortam daha serin. İstanbul taş yığını. Hele Fatihte nefes alamıyorum tıkanıyorum ben. Ağacın önemini nasıl da anlatıyor hava durumu..Rahat nefes alabilmek. İnşallah birgün bizde kaçarız istanbuldan lellim.
Aynıydı psikolojim seni çok İyi anlıyorum. Tek kapıştığım konu oydu.yemedi diye vicdanen rahat olamıyordum. Öyle hala da diyorum içten içten keşke yemeyi seven çocuk olsaydıBenim alyada tek sıkıntım bu yememesi
Beni çok zorluyor
Biliyorum üzerine fazla düşüyorum ama elimde değil.
Kilosu normalin altında
Bari yaşına göre normal kilosuna gelse yeter
Çantamı görsen belki yer diye beslenmeyle geziyoruz neredeyse.
Doğru canım valla bendede aynı besmele çekin diyirum pirinç makarna iki katı olmuş herşey benimde kaşar ve beyaz peynir bitti gibi anam 2 ay olcak beyaz peyniri almışım fiyatlar uçmuş bugün baktimda esim ödeme bekliyor alsin peynir un pirinç tereyağ sıvı yağın az alincak bulaşık tableti kalmış 10 tane oda alincakEve alış veriş yapiyorum yapıyorum yok yok
Ortada bisi yok.
Ne ara bitiyor noluyo anlamiyor ev karadelik
Hiç de ziyan olmuyor bisi şükür ama pazara çıkamadım bir kaç haftadır valla bereketsiz oluyor böylede
Yine bi sürü eksik var
Eşimden istedim bir kaç parça birazda sipariş vericem napim.
Evde biskuvi bile kalmamış oğlan aranıyor demin
Meyve falanda bitti
Hamur işinede bulasmadim günüm gidiyor sıcakta
Akşam helva yaptım havada kaptilar hiç affetmezler.
Ne yumurta dayaniyo ne siviyag ne çay
Yine alınacak bizim evin mutfagi aylık 4bin TL falan dönüyor sanırım valla oturup hesap yapicam kalem kalem 1 ay
Kız nekadar yemiyorsa oğlan okadar ogutuyo
Bulasik tableti indirimdeydiDoğru canım valla bendede aynı besmele çekin diyirum pirinç makarna iki katı olmuş herşey benimde kaşar ve beyaz peynir bitti gibi anam 2 ay olcak beyaz peyniri almışım fiyatlar uçmuş bugün baktimda esim ödeme bekliyor alsin peynir un pirinç tereyağ sıvı yağın az alincak bulaşık tableti kalmış 10 tane oda alincak
Parasına bir yana cocuk sabır işiİyi geceler,
Günün özeti :) ye iç yat
Valla ya anaevi gibisi yok. Çocuk bakılıyor. Yemek yapılıyor. Kardeşimle annem yaptı yemeği.kardeşimin bahçede yedik. Kuzen ve küçük kardeşim geldi.
Güzel vakit geçirdik. Çocuklarda öyle.
Elayla kuzenimin 9 yaşındaki kızı çok güzel oynuyorlar ve birlikte yattı. Elaya soruyorum ablan olsun istermisin. İsterim diyor. Kardeşin diyorum. İstemem diyor
Aklımdan da geçirdim. Büyük çocuğa koruyucu ailelikmi yapsak diye. Eşim iki defa söylemişti. Ama ekonomik yanını düşünmüştüm. Tabi devlet desteği oluyor koruyucu ailelikte. Evlat edinme daha farklı.
Ama hep aklımda kalan orada kalmak zorunda kalan çocuklardı. Yoksa diğer çocukların hepsi bir şekilde ailesine kavuşuyor.
Bir hastalığımı atlatayım ya gönüllü annelik ya da koruyucu ailelik olabilir diyorum. 9-10 yaşları olabilir.,
Bakalım ilerleyen zamanda bakarız.
Biraz toparlanalım evimiz var arabamız var. 25 bin civarı evimize girmeye başladı.
Ama bebeğe hiç yetemem sanırım.
Neyse bugünki harcamam kocişimin neyine fındık yağı siparişi. Trendyolda 40 tl indirimim vardı onu kullandım.
Birkaç şey alacaktım. Annem dedi çarşıya gidince alırız.
Yarın kuzenimin eşi bizim arabayla götürecek. Hallederim işlerimi.
Onlar arabayı satıp ev aldılar. Arabayı vereyim demiş eşim işin olunca kullan demiş. Birşey olursa arabaya diye tedirgin oluyor.
Şimdi gece kahve keyfine geçeceğizterasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?