Bende tablet bulursam alacam hatta dün saydım Ekim 15 kadar yeter kısın almayım diye indirimde denk gelirse diye alcam çamasır deterjan ve bulaşık tabletBulasik tableti indirimdeydi
Mopas market hepsiexpresde 60lı 109tl ama 15tl indirimi var aldim. Hatta 1 pkt daha aldım attım kenara bu sene almam daha yeter onlar.
Peynir bize hiç dayanmıyor 15gunde 1 kalıp peynir alıyoruz
Kasarda öyle 2 blok bitiyor 1 ayda
Kuymak, peynirli yumurta, pocaga, tost falan derken.
Tereyağ söyledim gelcek inş 3 kilo ne zman getirirse buzlukta hazır olsun köylü getiriyor 120 tl kilosuGünaydınn
Dün bizim poncik yine geç saatte uyudu baktık bizi dikecek ayağa gece, aldık çıktık dışarı.
Dondurma yedik parka oynadı baya yorulsun dedik. 2 saat kadar takıldık
Neyse yine erken olmasada bize göre erken bir saatte uyudu.
Yemeklerini yaptım yine erkenden
Taze fasulye ve eriste yaptım
Dün eşime sipariş vermiştim.
Tazefasulye, 4 tane patlican, patates, 1 karpuz, domates, uzum, kabak, meşrubat, cekirdek, 288tl para baymış şuraya.
Bende nugget, dondurulmus patates, 2.5kg reis baldo pirinc ve 30lu yumurta sipariş vermiştim 124tl
Aiyy hiç bisi yetişmiyor
5kg un da aldım attim kenara
Toz seker, siviyag ve tereyag atmaya geldi sıra kenara.
Onların indirimini kovalarım
Hiç yedek tereyag kalmadı
Buzluğa atınca epey gidiyordu almadan harcayinca böyle oluyo işte.
Ben kabağı rendenin iri tarafı ile rendeliyorum sonra avucuma alıp sıkıyorum iyice suyunu çıkarıp kilitli poşete koyup havasını alıp dondurucuya koyuyorum kışın da çıkarıp içine havuç rendeliyorum diğer malzemelerini katıp yoguruyorum hiç sorun yaşamadım gayet güzel oldu.Rica etsem mücverlikleri nasıl hazırlayıp, kullanıyorsunuz, sulanmıyor mu? Anlatır mısınız? Sanki çok sulanır gibi geldi
Bereketli olsunDün eşime söyledim biraz birikmişim var dedim onun arkadaşı kuyumcu onun için söyledim yoksa ben gider kuyumcunun birinden alırdım altını tamam dedi gidip alalım dedi gittik ama param ataya yetmedi neyse eşimde dedi ben de biraz var ama tarlanın elektrik parası için ayırdım bende zulamdakileri söylemedim bir yarım bir çeyrek aldık geldik çok şükür. 5050 tl ödedik. Ben de zulamdaki ile bir ara gider alırım artık neye yeterse. Agustos 15 te eşim iş başı yapacak bende giderim kızlar da gitmek istiyorlar hafta sonu geliriz dedi eşim yazlığa olur dedim. Canım hiç gitmek istemiyor burdan çok güzel bir havası var daha burda denize gitmedim sadece marmarise tatile gittiğimde girdim denize ama otelin havuzunda çok güzel girdim ben soğuk suyu sevmiyorum buranın suyu soğuk onun içinde girmek hiç içimden gelmiyor ama sabah 6-6.30 gibi uyanıp güne başlamak bir kahve yudumlamak beni öyle mutlu ediyor, o anı yaşarken tarifsiz bir mutluluk içindeyim çünkü hiç terlemiyorum ciğerlerime kadar temiz havayı çekmek güne başlamak bana iyi geliyor. Erken gideceğimiz için biraz burukum ama şartlar şimdilik böyle eşim emekli olunca bir sezon kesintisiz kalabilmenin hayalini kuruyorum.
Bizde de Ezine yeniyor en sevilen kızda seviyorDün yaşadığımız ilçede ki semt pazarına gittik eşimin tanıdığı bir peynirci var ondan alırız peynirleri hep çünkü akşamları alkol alırken güzel peynirle içmesini seviyor tam yaglı beyaz peynir alıyoruz ondan 2 kilo, lor aldım yarım kilo eşim ne kadar ödedi sormadım ama adam yine zam geldi dedi. Geri dönecegiz 2 kilo domates aldım akşam eşim domatesli pirinç pilavı istedi onu yaptım ayranla birlikte biz yedik kızlarda pilavın yanına ton balığı açtılar öyle yediler dün dışarıda o kadar çok işimiz vardı akşam yemeğin yanına marul salatası bile yapamadım karpuz kesti eşim, sıcaktan pertimiz çıkmış. Toptancıya gittik maden suyu sade avşar 24 lü, sarı bez, cola, gazoz aldık eşim kredi kartı geçti, marketten kızlar dondurma 6 tane olandan, sağlıklı atıştırmalık olan küçük paketlerden kaç tane aldılar bilmiyorum ikiside farklı şeyleri seviyorlar, granül kahve, filtre kahve, kırmızı mercimek, un 5 kiloluk daha bir sürü şey aldık ama hatırlayamadım market fişlerini topladım eşim dedi hesap mı yapıcan eve gidince evet dedim hiç yapma canın sıkılır dedi fişleri çöpe attım sabah da yazlığa gelirken 500 tl de yakıta verdi. Çok para gidiyor en çok da gıdaya bu gün bahçede börülceler bayagı olmuşlar birazda bir önceki topladıklarım vardı yemek yaptım akşama yanına bulgur pilavı yaparım ayran karpuz yeter.
Canım hayırlısı ile inşallah hiç bir şey yoktur tüm kalbim ile diliyorum.Kızlar selam
Acele yazdım. Sonuç çıktı bişi anlamadım. Ablam da hastane direktörünü arayacaktı. Doktora sorduracaktı.
Doktor da ablam da yurtdışında.
Heyecanlıyım nedense.
Çok sevindim sizin adınızaİyi geceler,
Uykum var çocuklar uyudu yine lafladık
Hızlıca yazayım dedim.
Ablam aradı müjde dedi.
Doktorla konuşmuş.
İyi sonuç? tümör değil hücre bozukluğu diyelim demiş. Bunu aneliyat öncesi de söylemişti.
Yani anladığım aynı annemdeki gibi.
Annemin de rahimde doktor yer yer hücre bozukluğu görmüştü rahim alındı.
Riske atmayalım demişti.
Ama şaşkınım biraz. Asistan Doktor kayıt açtığında malingneoplazmı kaydı açmıştı.
Ameliyat sonrası kötünün iyisi demişti.
Şaşkınım.
Belki de mucize.
Temiz iyi sıkıntı yok demiş. Tatiline de gitsin demiş. Düğünü sormuş. Şimdi yorumlayan ameliyat eden doktorum.
Sadece patoloji daha detaylı bir işlem daha yapacakmış.iki hafta sonra konuşalım ama bir sıkıntı yok demiş. Herşey iyi diye belirtmiş.
Baktım baktım anlamadım.
Ama çok sevindim müjdeli habere.
Çok şükür
Her işte bir hayır vardır, mevlam neylerse güzel eyler dedikleri bu olsa gerek.
Bu hastalığın bana kattığı o kadar şey varki.,
Hayattan tat almaya başladım.
Hayatın ne kadar anlamlı olduğunu gördüm.
Satırlara sığmaz
Öyle uykulu yazıyorumki, yarın devam ederim. Bayılıcam uykudan.
Çok sevindik çokİyi geceler,
Hızlıca yazayım dedim.
Ablam aradı müjde dedi.
Doktorla konuşmuş.
İyi sonuç? tümör değil hücre bozukluğu diyelim demiş. Bunu aneliyat öncesi de söylemişti.
Riske atmayalım demişti.
Ama şaşkınım biraz. Asistan Doktor kayıt açtığında malingneoplazmı kaydı açmıştı.
Şaşkınım.
Belki de mucize.
Temiz iyi sıkıntı yok demiş. Tatiline de gitsin demiş. Düğünü sormuş. Şimdi yorumlayan ameliyat eden doktorum.
Sadece patoloji daha detaylı bir işlem daha yapacakmış.iki hafta sonra konuşalım ama bir sıkıntı yok demiş. Herşey iyi diye belirtmiş.
Baktım baktım anlamadım.
Çok şükür
Satırlara sığmaz
Bereketlı olsun ablaDün eşime söyledim biraz birikmişim var dedim onun arkadaşı kuyumcu onun için söyledim yoksa ben gider kuyumcunun birinden alırdım altını tamam dedi gidip alalım dedi gittik ama param ataya yetmedi neyse eşimde dedi ben de biraz var ama tarlanın elektrik parası için ayırdım bende zulamdakileri söylemedim bir yarım bir çeyrek aldık geldik çok şükür. 5050 tl ödedik. Ben de zulamdaki ile bir ara gider alırım artık neye yeterse. Agustos 15 te eşim iş başı yapacak bende giderim kızlar da gitmek istiyorlar hafta sonu geliriz dedi eşim yazlığa olur dedim. Canım hiç gitmek istemiyor burdan çok güzel bir havası var daha burda denize gitmedim sadece marmarise tatile gittiğimde girdim denize ama otelin havuzunda çok güzel girdim ben soğuk suyu sevmiyorum buranın suyu soğuk onun içinde girmek hiç içimden gelmiyor ama sabah 6-6.30 gibi uyanıp güne başlamak bir kahve yudumlamak beni öyle mutlu ediyor, o anı yaşarken tarifsiz bir mutluluk içindeyim çünkü hiç terlemiyorum ciğerlerime kadar temiz havayı çekmek güne başlamak bana iyi geliyor. Erken gideceğimiz için biraz burukum ama şartlar şimdilik böyle eşim emekli olunca bir sezon kesintisiz kalabilmenin hayalini kuruyorum.
Ohh gozunuz aydın cnmİyi geceler,
Hızlıca yazayım dedim.
Ablam aradı müjde dedi.
Doktorla konuşmuş.
Riske atmayalım demişti.
Şaşkınım.
Belki de mucize.
Baktım baktım anlamadım.
Çok şükür
Satırlara sığmaz
Çok şükür canım gelmiş geçmiş olsunİyi geceler,
Hızlıca yazayım dedim.
Ablam aradı müjde dedi.
Doktorla konuşmuş.
Riske atmayalım demişti.
Şaşkınım.
Belki de mucize.
Baktım baktım anlamadım.
Çok şükür
Satırlara sığmaz
Patlicanlari kizartiyor musunuz onden? Tarifi cok begendim. Ben de pazardan patl8can alip deneyecegim.Pazara gıtttık ordan 150 tl;yumurta,cılek,karpuz,pattlıcan(1 er kg bunlar)domates,salatalık ,bıber,mısır 5 tane.
Yemek yoktu dun paso perde yıkadım menemen yaptık yedık.Karpuz falan.
Ben bıme ugradım 35 tl;denge süt,yulaf ezmesi.
Bugune ıs cıkardı kocı basıma.
Dedım yardım edersen yaparım.
Patlıcan sarma ıstıyor,patlıcanları boyuna ınce ınce kesip,kofte harcı yapıyorz onu sürüyoruz patlıcana,rulo yapıp sise takıyorz fırına.Salcalı su yapıyorz bıraz patlıcanlar pisince.
Aslında ugrasmalı değil ama kızla kaosa donuyoır.
Yardım ederim sana dedı.Kıyma cıkardım kofteyi yogrurum gerisine karısmam glgflfgklklgf
Yok ben kızartmıyorm.Sarıp sıse takıyoruz onden fırına atıyorz.En son salcalı suyunu verıyorm.Onden pismis oluyo patlıcanlar.Patlicanlari kizartiyor musunuz onden? Tarifi cok begendim. Ben de pazardan patl8can alip deneyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?