Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım bizim 1 yıldır kuruyor. Ben iş yaparken, artık kendi kendine oynayabilirsin oyun kurabilirsin benim işlerim var demiştim. Tabi işi oyuna çevirdiğimizde çok oldu.
En rahatı çocuklar biraraya gelince oyun kuruyorlar.

Ben eşimin bazı huylarını biliyordum.
Ama iyi yanlarını da düşündüm.
Tabi aynı evde yaşayınca insan bazen yeteeer diyor.,
Bazı huylar gidiyor, yeni huylar çıkıyor.
Arasıra ayrı kalmak bence insanları motive eder. Ama malesef evlilikte bu mümkün değil, heleki benim eşim hiç yalnız kalamaz.,
İnsan arada özlese keşke

Sol dirsek ağrım yine başladı ya, doktorlara sormaya utanıyorum.
Hiç üzerinde durmadılar..
Artık hareketlerle birşeyler yapmaya çalışacağım.
Yaş 40 iş bitmiş
Arızalıya dönüyor insan :)
Yine de Allah daha beterinden korusun
Ee insan bile eşya gibi zamanla eskiyor.

Ayy cok gecmis olsun
Saol cnm
Çok farklı oluyo evliyken başka bekarken başka

Evet o dengeyi kurmakta zorlanıyorum ben de bazen, ama onlarla birlikte biz de tekrar doğuyoruz bir sürü şey öğreniyoruz.

Sllmm hayırlı cumalar
Sabah sabah siparişle gözümü açtım.
Malum yag yoktu yag, süt, yogurt, sogukcay, 60lıbulasik mak. Tableti sipariş verdim 200tl yine baydı
Tabletin son 1 kalmıştı neyse 3-4 ay idare eder beni ben bazen elimde yıkıyorum.

Hemen yemeğe girisicem oğlan gelmeden yemeklerin hazır olsun.
Epeydir disaridanda sipariş vermiyorum yemeklerim hazır olunca gerek olmuyor.
Dünden kurabiye ve kek var akşam bitirirler erbaslar cayla yenir.
Böyle kek kurabiye olunca iyi oluyor akşam çayını düşünmüyorum bari.

Teyzeler köye gidecek gel diyo bana küçük teyzem
Otobüs parası olmuş 400tl
Oğlanın kursu var kızla gitsem bile neredeyse 2000tl yol parası sadece ee orada ye iç gez.
Arabasiz olmuyor köyde
4 gece 5 gün bir yere giderim daha iyi en azından eşim olur yanımda araba falan
İst yakın havuzlu buldum bakalım ağustos için 4 gece niyetim var.
Kız için istiyorum hem havuz hem yesillik denizde araçla 2km mis.
Bi günde denize gideriz.
Sezonu kapariz artık
Sıkılıyor evde cocuum

Böyle kek kurabiye olunca iyi oluyor akşam çayını düşünmüyorum bari.
Heraksam cay demlıyonuz mu?
Bızde kahve basana evde Ceyrek takcaz o haldeyiz glkklgkfg
Kahve mak.filtresini yıkıcam diye aklı cıkıyo adamın:S
O kahve kuruyo orda,temızlemek yerine kahve ıcmekten vazgectiğim oluyor gkgfklgf
Kek kurabıye zaten bayramdan bayrama yapıyorm yine hamaratlıgım ustumde gflkfglkg

Gunaydınlar
Hayırlı cumaalar
Sabahın korunde sımıt yıcez dıye kaldırdılar benı:S
7 de gıttık bızım sımıtcı var meshur Abdal ,ona sımıt yemeye.
Sımıt caylı kahvaltı 75 tl arkadaslar.Sımıtte yıyemıcez artık.
10 tl 1 tabaga dogramıslar salatalık domates/20 tl ufacık peynır tabagı.
Yoluna cıkmıs mıllet.
Tmm pahalı da 2 salatalık yok tabakta ınanmazsınız 10 tl.
Dhaa da lımonata ıccenız mı soyluyım mı dıyo kocı?
50 tl alır artık bardagına dedım icmicez dedım glkglkkl
Evde dengeler degisiyor ben cimrilesirmısım fgklgfklgfkl
Ben ıse geldım onlar eve,cumaya gitcez bız gidelim uyuyalım dedıler
Alya donmus dıyokı lokmada yıcez mı baba?
Babasının gızıııfgklfgklfg

Biz evde durmaktan çok rahatsız değiliz ama çocuklar çok zorluyor bizi. Park yok, havuz yok, deniz yok, gezmek yok, akranlarıyla oynamak yok. Hava da çok sıcak, evde tıkılıp kalmak hiç hoş bir durum değil
Allahtan 7 gün de etkisi tamamen geçiyor da dışarı çıkıp normal hayata dönebileceğiz
Öncesinde ben 2 hafta eşi 4 hafta kalmıştı evde ama sonbahar olunca çok zorlamamıştı bizi.

Bende herkes evdeyken mutfak dolapları ın içini bölüm bölüm silip düzenliyorum.
Zaten günde 3 öğün yemek, biri kek ister, öteki poğaça, biri dondurma ister, öteki kahve.. öyle geçiyor günler.
İndirim bulursam alıyorum. Migros da 3 lt sıvı yağ orkide nin 99 tl ye aldım. Birde 75 tl Üzerine 1 lt 18 tl idi ondan da aldım. Bu kışa evdeki önceden aldığım 5 lt ile beraber 15 lt oldu. beni seneye kadar idare eder.
Aslında çok yağlı yemek yapmam ama hamurişi kek poğaça olunca dayanmıyor.
Migrostan 32 tl ye aldığım 2.5 kg baldo pirinçi şimdi 55 tl ye aldım

Sık kullanılan ve bozulmayacak şeyleri artık gazla fazla alıyorum. Çünkğ 1 tane alığ bittiğinde 2.sini aynı fiyata alamıyoruz
artık.
Akşam hepsiburada dan perwol siyahlar için 58 tl idi 3 lt si. 2 tane aldım. Link hazırlayıp eşime gönderdim onun hesabında aldım bakalım becerebilecek miyim diye denedim..
Bana 2 tanesi yılbaşına kadar idare eder. Sadece siyahlar, kotlar, ve ince makinede tıkadığım halılar ve battaniyede kullanıyorum. Günlük giysiler, renkliler beyazlar için to deterjan kullanıyorum.
İndirim olursa alırım yine.
Daha önce de peros yumuşatıcıları indirimdeydi. 1.5 lt konsatre 6 tanesi 165 tl idi, kartaki bonuslar ve indirimlerle 114 tl ye geldi. 1 sene almam yumuşatıcı.
Toz deterjanım az kaldı. İndirim olunca ondan da alırım 2 tane 1 sene kullanırım.
Bulaşık elde yıkama da açılmamış 1 tane fairy büyük boy var kullandığım da yarım sayılır.
Bulaşık tableti de 3 aya kadar yeter herhalde a101 de indirimdeydi fairy tablet almıştım evde de vardı biraz bir süre ihtiyaç olmaz, tabi indirimli olursa alırım stok için.
Geçen sene almıştım deterjan falan hiç arada almak zorunda kalmadım.
Şampuan da watsonsdan almıştım 4 tane. 25 tl idi haliba aldığımda.
Head shoulders kullanıyoruz. Marketlerde normalde 50 tl yi buldu fiyatları. Onlar da 2 3 aya kadar anca yeter. İndirim olduğu zamanlar da mutlaka 3 4 tane alıyorum.
Şimdilik benim stok tecrübelerim bunlar paylaşmak istedim

Cay olmasada kahve yapıyorum mutlaka.
Eşim istiyor benim çaylada kahveylede aram yok.
Oğlan meşrubat, komposto falan içiyor

Bol dinlemeler canım
İyi tatiller şimdiden

Sokağa çıkma para kız resmen evde otur bundan iyi

Birikime başlamanıza çok sevindim, tebrik ederim.. Tek tavsiyem olacak, enflasyonu günden güne artan bir ülkede yaşıyoruz bu nedenle paranızı TL de tutmayın derim. Mümkünse altın döviz hisse ve nakit olarak tüm yumurtaları ayrı ayrı sepetlere dağıtın. Ben hepsiyle uğraşamam derseniz, direkt fiziki altın ya da bankadaki altın hesaplarına yatırım yapın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…