Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız sabahtan bende aynı menüyü düşünüyordum yapsam mı diye

Normalde patlıcan sarma bılınen bı tarıfde benımkıler acılıyor nedense piserken:)Ondan sıse takıyrm .Takmaya gerek yok aslında yanı:)Tamamen benım beceremem
Kızartıp içindeki iç harcı kavurup sariyordi bir arkadaşım denemedim ama onu denicem bende.
Sarma musakka olur öylede galiba

Fırın ocak hepsi calisiyor ev 1500derece
Pilav okey
Tavukda pişiyor oğlana yetişir
Kız Bi anneme geçiyor Bi geliyo hiç bir yere sığamıyor evladim.
Sıkılıyor çocuk
Evi süpürdüm, unitenin tozunu aldım.
Şimdi camların önünün tozunu alicam yağıyor mübarek

Geçen bulasik mak.tableti eritmistim kapılarıda sildim o suyla güzel oluyormuş ya öyle
Bana tablet dayanmaz anacım böylede
Ama kalem lekesi falan vardi hepsi gitti hiç de ovalamadim.
Koltuklarda silinirmi o suyla acaba

Dün akşam üstü burdaki semt pazarına çıktık eşimle domates aldım salçalık olanlardan 5 kilo 5 lira kilosu 3 tane fırın tepsiside dildim tuzladım terasa koydum kızlar kışın kurusunu seviyorlar. Havalar sıcak inşallah çok çabuk kururlar pazar pahalı taze fasulye 25-30 tl bamya küçükler 50 tl irileri de 30 tl almadım meyve aldık nektarin 10 tl beyaz ve kırmızı karpuz aldık iki tane arada birkaç birşey daha aldık ama hatırlayamadım arabaya zor geldik eşimle. Bu gün yine sabah uyandık yaşadığımız ilçeye gittik aile hekimimize ilaçlarımızı yazdırdık eşimle ordan eşimin halletmesi gereken işleri vardı birkaç yere ugradık baharatçıya ugradık salçalarıma koruyucu aldım birde hibisküs aldım bu ara internette çok çıkıyor karşıma eşimin dizleri agıryor zaman zaman onun için diyorlar iyi bakalım. Sonra markete gittik tuz aldım 3 paket kalsın seneye yaza geldiğimde de kullanırım diyorum. Kahvaltı çok geç oldu 11.30 ta oturduk ben tavada pişi hamuru tutarken fazla tutuyorum birer kahvaltılık olucak şekilde sabah dondurucudan çıkardım biz dönünceye kadar çözülmüş hemen kızarttım eşim domatres-salatalık doğradı peynir-zeytin-reçel Allah ne verdiyse yedik.Akşama kızlar kabak mücver istediler şimdi hazırladım buzdolabına koydum akşama kızartırım yanına biber-patates de kızartırım domatesli tavuk suyuna şehriye çorbası da yaptım dün iyi ki evi temizledim bu gün dışarıda işlerimiz olunca eve yetişemezdim yarın artık kapıları silicem.

Slmlar bacimlar,
Avm yaptim 120 tl migros;yaban mersini(14.90)cheddarli ucgen peynir,kutu sut,filtre kahva,taze fasulye,2 paket ikram biskuvi(1 alana 1 bedava bu 4 tl)1,5 kg toz deterjan peros(stokluk).
10 eur buldum aldim 184 tl
Haftalik 10 eur/usd alsam nekadar super olur
İssiz kalinca hedefler kuculdu
Zaten bende biriken durmuyor
Kasimda kasko trf var,trf zaten 2 bin tutar,kSko yapamayiz diyo
Evdeki igneye kadar baby sigortalayip oduyodu tabi
En son kasko yapmayalim dediginde kaza yapmisti,ben ona soylememjstim yaptigimi.6500 tl hasar cikmisti.
Napcaz flaan derken kasko var tmm dedim.
Yapmasak kesin basimiza bisey gelir Allah koruusn.Yani biriken gidiyor bende
Saglik sigortalarina karismam dedim.Onu kendi sigortasina ekletsin bizi.
Konut ekimde ona da bakacm.

Ben mutfak dolapların onla siliyorum süper oluyor

Sen en iyisi işi bırakma başka yer bul
Çalışma hayatına alışkın birisin

Kardeşlerle bu arada çok iyi oluyor çocuk olunca elada sıkılmaz benim ablamın orada oglus ta öyle bunara gideceğiz inşallah okul açılmadan Yalova yapalım diyiruz
Valla banada yetişmiyor birde çok pahalanmis indirim kovaliyorum şuan
Bereketli olsun canım bende birikim yok bu ara birikimden yedik
Çok sevindim canım gözün aydın

Selamlar kızlar ev yanıyor yine 50 derecezor iş yapıyorum resmen habire duşa atıyorum kendimi oglusu çıkardım akşam uzeri kursa gitcektik cumaya ertelenmiş belediyenin mutfak atölyesi oraya gitces diye erkenden yemeği yapmıştım karnıyarık spagetti oglus içini yiyor patlıcan yemiyor erken yedik 1 saat öncede aldım basket oynadı okul yakın bahçesinde bime girdik dakota çekirdek dimesin sütü vardı süt süt dilimi ekmek küçük su 41 ödedim para su misali gidiyor surda yemelik bir ekmek var peynirler BİM'in bile uçmuş

Cocukuma bakcak kimse yok,
Yani okula bile gitse kaliyorz ortada
Aynı sıkıntıyı bende yasadım yoksa şimdi
İstediğim şeylerin fazlası olurdu
Annem bakamam kaynanama zati baktırmam
Kaynanan azdaaha baksa ya baby
Diğerlerine bakıyor sonucta az da size yer verse fazladan
İnanki bende çok istiyorum bi aşka işe giriş çalışmak
Eşimle beraber tamam ama en azından ilerde çocukların okulu için olması lazım
Benim herif hiç birikim taraftarı değil

Selamm Allahım hastaneler tıklım tıklım
Tam 20:30 da gittik yeni geldik.
Kol ağrıma sirt ağrım eşlik ettikçe evham yaptım ben
Allah muhafaza kalp mi diye bekle sıra gelmez bekle Allah bekle
1.5 saat sonra girebildim şansıma doktor iyiydi
Akciger filmi ve EKG istedi
Çok şükür temiz çıktı ama ağrının sebebini bulamıyoruz.
Bazen aşırı siddetleniyor nefesimi kesiyor.
Kas ağrısı muhtemel dedi iğne verdi.
Benim koltuk altında da vuruyor ağrı genelcerrahiye git Bi memografi çektir dedi ben zannetmiyorum ama kafan rahat olsun dedi.
Ele sertlik gelir diyo bisi olsa ama ben öyle bisi hissedemedim.
Tabi bu arada eşim kızla bahcede oynadı
Bakti uzun sürecek bıraktı annelere geldi yanıma bi daha
Güya heme girer cikariz diyorduk giderken
Fibromiyalji mi acaba çünkü belirtiler bana uyuyor
Hastalar bir tarafın diğer tarafa göre daha çok ağrıdığını söylerlermis benimde öyle
Hep sol tarafım ağrıyor (sol kol, sok kaburga, sol kürek kemiğim sirt tarafi) hep sol
Bu ağrı bana kafayı yedirtcek bazen dayanamıyorum çok şiddetli oluyo
Her sene bir yerim ağrıyor diye doktor doktor geziyorum bıktım ya

Yine bakamadım kızlar,
İki satır yazam dedim
Yarın kuzenle teyzem gidiyor. Diğer teyze de Bursa’ya gidecek.
Bugün sabah kardeşimin bahçede kahvaltı yaptık. Sonra onlar kardeşime kahveye gitti. Ben anneme geçtim uyudum.
Ablamla konuştuk.,
Daha dün konuşuyorduk annem ben ve küçük kardeşim. Kardeşimİn beyaz eşyasını o almıştı. 55 bin falan tutmuştu. Allah daha çok versin dedik. Kardeşim ablam almasa mümkün değil alamazdım Allah bereket versin dedi.
Biz bunu konuştuk. Sonra akşam üstü ablamla yazışıyoruz.banabahsetti. Valizini kaybetmiş. Sonra patronu 2000 euro patronun annesi de 3000 euro vermiş. Sonra valizi bulunmuş. Heyy be dedim. Tam biz konuştuk bu kadarmı çabuk olur. Dua ettik Allah bereketini dakikasında verdi
Anlattım ablama.
Akşam bahçede mangal yaptı kardeşimin eşi. Video çekip gönder dedi. Ahh dedim açtır kocam.yemek bulamıyor. Yazık dedim.
Yemek yerken,Ela ne dese, benim babam eti daha güzel yapıyor değilmi anne yani doğru. Et sert olmuyor mesela. Daha ayarında pişiriyor.
İlk defa bugün öğlen uyuttum.
Gece kahveyle kapattık günü.
Şimdi ben sızar.
Daha çok yazacaklarım var da yarın belki rahat olurum.

Benim sol kolumu yapan kesinlikle telefon, uzun süre baktığım oluyor. Birde yatakta uzanırken elimde oluyor. Bozuk duruşlar. Boynumdaki de masa başı saatlerce bilgisayar başında olma ve yine telefon diye düşünüyorum. ( disk bozuklukları diye yazıyordu ama doktor beyni görünce üzerinde bile durmadı :)
Senin de belki temizlik yapmaktan olabilir
Allah kabul etsin namazını.
Ben de sevinçli haberimi alınca namaz konusunda daha düzenli olmaya karar verdim. Bana huzur veriyor.
Ben dua etmeyi bile boşvermiştim. Mesela artık istemiyordum son yıllarda. Hayattan bıkmışlık vardı.
Oysa ne de büyük servetim varmış onu farkettim. Sağlığım en büyük servetmiş.
Sağlıklı bedenimizle namaz kılmak ne kadar da kolaymış.
Son yıllarda çol istedim namaz konusunda eskisi gibi maneviyatım olmasını o eski maneviyatı bulamadım hiç. Dualar etmiştim son aylarda. O hissi bulabilmek için.
Allah bana bu konuda kapı açtı. Vesile oldu.
Ne ağrı hissettim ne sızı. Ne nöbet ne bayılma.Ne felç ne el ayak kullanamama, Çok şükür. Mucizeleri de gördüm.
Her doktor olumsuz konuştu, olumluyu yaşadım. Dualarımdandı, dualarınızdandı. Daha çok çok inandım.
Hayatta daha içten gülmeyi anını yaşamayı mutlu olmayı öğretti bana. Eşim de daha bir değişti, umarım hep böyle olur.
İyiki olmuş bu hastalık dedim.
Sana daha önce anlatmıştım. Burada da paylaşmak istedim.
Aynı hisleri yaşamış olanlara ilaç olabilecekse ne mutlu.

Kvdem bakamaz artik ya yaslandi kadin iki buklum oluyo tutuluyo da,gorumcem okula yazdirdi oglani ama muhtemelen gitmez ilk zamanlar zaten cok hastalaniyolar kresde.Yine yok Alya gelmesin oglan hasta,vs derler.
Ben bu sene kendimde o kaosa direnme gucunu bulamiyorum kendimde acikcasi.Annme rica minnet et falan2007 den beri bir fiil ve Calisiyorm.Bu sene boyle olsun sneeye Allah kerim dedimBn de oturaamam evde uzun sure.Kendi portfoyum var ufak capli onlari evden yurutcem yine.Az da olsa getirisi olur.

Bim cidden uctuEkmekcik manti aliyordum 9 tl falandi 16.90 olmstu en son.Ac bitir peynirleri bile 15-16 tl olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…