- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
CanimsinYakın olsak hergün bakardım kuzuma. Çocuklar benim neşe kaynağım
Çocuk sabır işi tabi. Ama çocuk konusunda sabırlı olduğumu söylerler.Parasına bir yana cocuk sabır işi
O da bende yok
Annem olmasa ben hergün ağlarım net.
Herseyden sıkılıyor insanın sabrı kalmıyor
Annemde üzülüyorum kadını rehin alıyor bir iş yaptırmıyor
O da bana üzülüyor sabırsız olduğumu bildiğinden katlanıyor kadin napsın.
Sen işini yap sen yemeğini yap sen dinlen diyor.
Sabri olan yapsın doğursun baksın valla
Ya hiç aman olmasaydı vs demedimÇocuk sabır işi tabi. Ama çocuk konusunda sabırlı olduğumu söylerler.
Zaten yuvadaki çocuklar daha zor aslında. Yaşanmışlıkları vs. Ama biraz sevgiyle herşey düzelir diye düşünüyorum.
Ergen çocuklar zor benim anlaşacağım yaş en fazla 10 yaşKız çocuk hep tercihim :)
Bana da bu yaştan sonrası zor geliyor.
bu konuyu yaşamış kardeşimin arkadaşı var. Kendisi evlat edinilmiş. Ve kardeş istemiş, koruyıcu aile olmuşlardı yıllar önce.
Bana verdiği fikir, asla ailesi ilgilenmeyen çocuk olsun sonra aile istediğinde üzülüyorsun dedi. Anlaşmazlıklarını anlattı. Bu her kardeş arasında olan şey bence. En basiti iki kardeş olan yeğenlerim. Sürekli kapışıyor. Ve kardeşimin sabrı tükenmiş durumdaiki çocukmu yok yok diyor har defasında.
Ama kardeşim ve eşinde de hata var her istediğini yapınca durum bu. Bir de kardeşim çok ev işi temizlik delisi. Benim önceliğim çocuğuma vakit ayırmak. Ev işi konusunda onun gibi değilim.
Tabi düşünmek lazım. Öyle ara ara aklımızdan gelip geçen birşey bu.
Sonuçta kız yeğenim olan kardeşimle hep konuşuyoruz. İkimizde tek çocuk istedik hep. Kardeş gibi olsunlar. Hep birbirlerinin yanında olsunlar istiyoruz.,inşallah öyle olur
2.de daha kolay dıyolar ama jkgfkjgfjkgYa hiç aman olmasaydı vs demedim
Sevgisi çok başka tabiki
Ama 3-4-5 cocuk ıı ııhh Allah çok isteyene versin
Evet oglanda kıyaslayinca bu daha hareketli bir çocuk ama daha saldım cayira☺2.de daha kolay dıyolar ama jkgfkjgfjkg
Salıyosn takmıyorsn falan diyorlar
2.cocuklular aydınlatın bızı fgklgfkgfk(bana bak napcaksam alıp o bılgıyı)
Amim canımYa hiç aman olmasaydı vs demedim
Sevgisi çok başka tabiki
Ama 3-4-5 cocuk ıı ııhh Allah çok isteyene versin
Ek iş olacaksa seni idare eder o zmnKvdem bakamaz artik ya yaslandi kadin iki buklum oluyo tutuluyo da,gorumcem okula yazdirdi oglani ama muhtemelen gitmez ilk zamanlar zaten cok hastalaniyolar kresde.Yine yok Alya gelmesin oglan hasta,vs derler.
Ben bu sene kendimde o kaosa direnme gucunu bulamiyorum kendimde acikcasi.Annme rica minnet et falan2007 den beri bir fiil ve Calisiyorm.Bu sene boyle olsun sneeye Allah kerim dedim Bn de oturaamam evde uzun sure.Kendi portfoyum var ufak capli onlari evden yurutcem yine.Az da olsa getirisi olur.
Dün pazara gittik sadece biber alıp geldimBim cidden uctuEkmekcik manti aliyordum 9 tl falandi 16.90 olmstu en son.Ac bitir peynirleri bile 15-16 tl olmus
Benim duyduğum ikinci çocuk daha zor, ama ikinci çocukta daha bir ayy şunu yesin bunu yesin vs denilmediği. Lellim öyle değil o da işte yıllar sonra buldumcuk oldu2.de daha kolay dıyolar ama jkgfkjgfjkg
Salıyosn takmıyorsn falan diyorlar
2.cocuklular aydınlatın bızı fgklgfkgfk(bana bak napcaksam alıp o bılgıyı)
Sagol kuzu bende ondan korktum ama EKG temiz çıktı.Lelli gecmiş olsun sol tarafa kalp yani en büyük süphesi
Benım kardesımın kız oyle kolay bı cocuktukı masallah,hala oyle.2,5 yasında annesı hamıle kaldı krese basladı.Bız hep onun gıbı bekledık oglanı daEvet oglanda kıyaslayinca bu daha hareketli bir çocuk ama daha saldım cayira☺
Mesela efe küçükken asla cesaret edemzdim bir yere gitmeye onunla.
Kiz daha 3 aylikdi biz geziyorduk gayetde rahattım evham yapmadım.
OGlanda hasta olur aman falan diye daha çok dikkat ediyordum kızda bunuda bir tık saldım bağışıklığı daha kuvvetli oğlanın küçüklüğüne göre masallah.
Sadece beni yoran yemek kısmı
Oğlan yerdi tabakla meyveler verirdim bitirirdi mesela yine isterdi
Kızın yaşındayken elinde dürümle resimleri var bitirirdi kız da hiç yok.
Beni tek zorlayan o
Kız bence daha kolay büyüyor yani 2.ler
Benim oğlan, kızı avm parkta falan görünce şokAmim canımben hiç 2 çocuk bile düşünmedim. Hep büyük konuşma dediler. 3-4-5 neee
Valla yeğenim küçük ama anasının canına okuyor. Geçen anlatmıştım, ya her dediğini yapmaları mesela babasının çok yüz vermesi. Herşeyi onun istediği gibi yapmak gibi şeyler tabi sonuçları böyle. Büyük yeğenim daha ılımlı. Annemin yanındaydı o hep.
Yine de kınamak istemiyorum ama zor süreçler. Ondan bazen hangi akla uydum ikinci çocuğu yaptım diyor.
Biraz da ikinci çocuğu o istemedi yeğenimin kardeş istemesi ve eşinin ikinci çocuğu istemesi ile karar verdiler.
Geçmiş olsun lellim.Selamm Allahım hastaneler tıklım tıklım
Tam 20:30 da gittik yeni geldik.
Kol ağrıma sirt ağrım eşlik ettikçe evham yaptım ben
Allah muhafaza kalp mi diye bekle sıra gelmez bekle Allah bekle
1.5 saat sonra girebildim şansıma doktor iyiydi
Akciger filmi ve EKG istedi
Çok şükür temiz çıktı ama ağrının sebebini bulamıyoruz.
Bazen aşırı siddetleniyor nefesimi kesiyor.
Kas ağrısı muhtemel dedi iğne verdi.
Benim koltuk altında da vuruyor ağrı genelcerrahiye git Bi memografi çektir dedi ben zannetmiyorum ama kafan rahat olsun dedi.
Ele sertlik gelir diyo bisi olsa ama ben öyle bisi hissedemedim.
Tabi bu arada eşim kızla bahcede oynadı
Bakti uzun sürecek bıraktı annelere geldi yanıma bi daha
Güya heme girer cikariz diyorduk giderken
Fibromiyalji mi acaba çünkü belirtiler bana uyuyor
Hastalar bir tarafın diğer tarafa göre daha çok ağrıdığını söylerlermis benimde öyle
Hep sol tarafım ağrıyor (sol kol, sok kaburga, sol kürek kemiğim sirt tarafi) hep sol
Bu ağrı bana kafayı yedirtcek bazen dayanamıyorum çok şiddetli oluyo
Her sene bir yerim ağrıyor diye doktor doktor geziyorum bıktım ya
Allah razi olsunGeçmiş olsun lellim.
Gecmıs olsun kuzuuSagol kuzu bende ondan korktum ama EKG temiz çıktı.
Neden oluyor bulamiyoruZ
Kas ağrısı diyor doktor ama sanmiyorum
Kemiklerimde var sanki agrı
Ama fibromiyalji arastirdimda belirtileri bana uyuyor
Hiç bir sebepten yani hastalıktan olmuyormuş
Stres, hormonlar vs
Bazen yerimden kalkacak bile gücüm olmuyor sanki sırtıma bıçak sokuyorlar kolume felç gelmiş gibi.
Bi doktor fibromiyalji icin prenses hastalığı bu demis.
Ev işi yapmicam, stres olmican, ağır hiç bisi kaldirmicam falan.
Ben ev işi yapmaktan mi oldum noldum bilmem.
Sürekli sil süpür
Sağol bacimGecmıs olsun kuzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?