Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun canım
Eli açık hatunsun önüne gelir her daim❤

Kızlar araştırma hast. labaratuarda çalışan komşu kızı var valla 4-5 paket maske alıp zulalamislar ablasiyla
Alın diyo bizede yoğun bakimlar dolu maske yasağı gelecek yine diyo.
Evde 1 pkt maske var sadece artar şimdi fiyatları
Bende hiç acili bukadar kalabalık gormemistim herkes halsiz, öksürüyor, hapsuruyo, sırtını belini tutuyor falan.
Ozellikle sirt ağrısıyla falan gösteriyormuş belirti dikkat edelim.
Ben kendimden de şüphe ettim ama dr gerek duymadı

babyloading87 nasılda geliyor değil mi nasibin, bereketli olsun çoğalsın babym. Allah bir kapıyı kapatmadan diğerini açıyor. Kalbinin ekmeğini yiyorsun.
Ahh ya saolasın abla valla aglıcam.
Dun Alyayı dedesı bakkala goturmus.
Kvdem dıyo anası kılıklı gelene kadar dagıttı butun poseti sokakta cocuklara kendıne kalmadı dıyo gjlfgjgfjj
Övdu mu gomdu mu bellı degıl ama gfklfgklgf
Keske elımızde olsa versek herkese.

Bence övmüş seni eli sıkı olanın pek seveni olmaz baby sen ihtiyacı olana veriyorsun, Allahta sana veriyor esirgemiyor canım benim.

Bence övmüş seni eli sıkı olanın pek seveni olmaz baby sen ihtiyacı olana veriyorsun, Allahta sana veriyor esirgemiyor canım benim.
Kvdem over beni saolsun abla.10 senelik evliyim kvdemde bir is yapmisligim yokO konuda hakkini yemem,sen calisiyosn sen otur der hep.Kocamdan daha dikkatli bu konuda

2.de daha kolay dıyolar ama jkgfkjgfjkg
Salıyosn takmıyorsn falan diyorlar
2.cocuklular aydınlatın bızı fgklgfkgfk(bana bak napcaksam alıp o bılgıyı)
2.çocuk 20 günlükken 3.yapıcam diyen ben
Şimdi 2 sene sonrasına düşünüyorum. Ama onun içinde maddi olarak rahatlamak istiyorum yoksa zor bu gidişle

Allah razi olsun
Geçmiş olsun canım
Maşallah canım bereketli olsun

İyi geceler kızlar eltim geldi sabah diğer eltime kahvaltıya gittik okul açılınca görüşemiyoruz çok bol bol çocuklar gorussun diyoruz bahçeli onun evi akşam üzeri geldik esim yemişti biseler bizde atistirdik oglusla 7 de çıktım yürüdüm biraz eşime sigara 65 verdim kahvalticidan eski kaşar kestirdim 35 birde a101 e girdim milföy hamuru aldım 20 olmuş oda 16 fln almistim en son geldim eve kardesimler uğradı çay faslına gittiler oglusu uyutup yatarım yorulmusum
R

Gunaydinn
Monoton hayatimiza renk gelsin diye sabah gebelik testi aldik
Yani oyle bi beklentim yok,reglm gecen hafta bitti.Ama 2 gundur fenayim..Dun sabah kalktim gozum karariyo sendeliyorm.
Tansiyon dusmustir falan dedim.
Eve geldim yine ayni.
Kiz gelene kadar yattim oyle bi uykum var.
Sabah kalktim yine halsizim.Midem eksiyo falan.
Yoktur ama emin olmak icin aldim test.O degilse koronayim ben diyorm kociye
Sicaklar etkiledi herhalde.
Aksama yemegim yok.
Ne yapacagim bi fikrmde yok

Selam kızlar bugün sil süpür yaptım oğlusun bugün çocuk atölyesinde randevusu vardı çocuklarla öğretmenle kurabiye yaptılar çokta güzel olmuş verdiler pişince evlere götürmeniz için kahveyle içtim temizliği yaparken bir yandan et atmıştım ocağa etli patates yemeği yaptım biraz önce erişte pişirdim birde o sıra oglusu yıkadım şimdi kalkıp bir salata yapacağım birde makine açtım yıkıyor asarım yarın teyzem gelebilir annemlere karşıda oturuyorlar bende giderim o zmn kız kardeşimle burdan öyle olursa birde toz alacağım bugün her gün toz

Gözün aydın canım.Çok sevindim

Selam iyi geceler,
Dün bakamadım. Akşam teras keyfisi. Sonra kızlar kardeşime geçti. Mecbur bende takıldım peşlerine.
Gece kahvesi bahçede yapacaktık. Annem babam ve anneannem de geldiler. Kardeşim ‘İhtiyar heyeti geldi’ dedi
Kahve içiyıruz. Ela başladı uykum geldi anne. Geçtik anneme uyuttum. Gece anneannemle muhabbet ettik.
Bugün çarşıya gittik, işlerimizi hallettik. Kardeşimin eczacı arkadaşından keppra ilacı aldık. Ayın 11 inde randevumuz var ilaç raporu alacağım. Ondan randevu aldım.
Küçük kardeşime uğradık. Tansiyonum düştü gibi oldum uzandım. Bugünlerde oluyor. Bir de aniden fena açlık oluyor. İnanılmaz derecede açlık. İkisi de ilacın etkisi sanırım. Yani verdiğim kiloları sanırım geri alacağım. Ya da az az sık sık yiyeceğim.kardeşim çerez verdi yedim iyi geldi. Market alışverişi yaptık.
Eve döndük. Yemek yedik falan
Saat 22:30 gibi eşim geldi.
Tam o sırada yeğenimle Elayı uyutacaktım. Ela babasının geldiğini görünce babam beni uyutsun dedi. Ben şokk!! Bir baktık yeğenimde babam uyutsun dedi. Uyudular. Biz kardeşimle mutfakta keyif.

Bugün kardeşim eşi yarın için denize gidelimmi dediler, tabiki ben istemiyorum. Güneş vs. Eşim de istememiş. Git gel yorgunluk tabi zor.
Bir de kuzenimin eşi eşimle görüşmek için eve dönmeyi erteledi. Onlarla da vakit geçireceğiz. Eşime ben de sordum. Gitmeyelim dedi. Sonra söyledim gitsinler onlar ama alınıp laf etme, izinlerinin son günü hastalıktı misafirdi gidemediler, yok geldim de denize gittiler diye laf etme dedim. Yok etmem dedi.
Pek mülayim
Valla huzur buldum. Yıllardır çenesiyle beni bezdirmiş onu çok iyi anladım.
İnsan hastalıkta geçirdiği vakti bu kadarmı sever. Huzur ya işte, gerisi boş.
Bugün bana ayakkabı modeli gönderdi. Kardeşim için de göster beğendiğiniz modelleri getireyim dedi.
Getirmiş sağolsun.
Beyazla siyah kardeşimin beğendiği model. Hiç tarzım değil. Diğer ikisi de benim beğendiklerim.

Eklentiler

• DF110397-34A3-42EC-B8EE-CA47E6D52E6C.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 155
Aynı Elanın küçüklük haline benzettim. :)
Hala da öyle de gerçi. Gezmek olsun yeterki.
Bu arada hala evimi özledim demiyor. 8 temmuzda evden çıkmıştık. Soruyorum eve gidelimmi diye, hayııır diyor Alyoşum o kadar olmaz inşallah.
He bensiz tek durduğu yerde babasıyla gezmeye çıkmaları oldu

Kvdem over beni saolsun abla.10 senelik evliyim kvdemde bir is yapmisligim yokO konuda hakkini yemem,sen calisiyosn sen otur der hep.Kocamdan daha dikkatli bu konuda
Beybim bence de iyi yanını anlatmış.
Gerçekten ikimizde kocalar bir numaralı kaynana
Bizim teyze de o konularda anlayışlıdır. Hizmet beklemez. Gelince evime yapar eder. Çalışırken de eve götürmem için yemek koyardı. Kendi evinde de ben hallederim dediği de çok olmuştur.
Tek sevmediğim yanı, bildiği bilmediği her konuda iddia etmesi. Bir de sürekli kendi çevresini ön plana çıkarma derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…