Bereketli olsun canımAllah bı kapıyı kapar bı kapıyı acarms ya aynen onu yasıyorm:)
Valla nazarlamayayım ama daha ay basından 1800 tl primlık ıs yaptım.
Ekım de anca yatar ama daha ıyı tam ıssız donemımde ılac gıbı gelır:)
Hatta merkezdekı arkadas sey dıyo,cıkcam dıye saldırdın bakıyorum ıslere ortak alalım senı barı dıyo gfkljfgkgfkgf
CanımsınBereketli olsun canım
Eli açık hatunsun önüne gelir her daim❤
Ahh ya saolasın abla valla aglıcam.babyloading87 nasılda geliyor değil mi nasibin, bereketli olsun çoğalsın babym. Allah bir kapıyı kapatmadan diğerini açıyor. Kalbinin ekmeğini yiyorsun.
Bence övmüş seni eli sıkı olanın pek seveni olmaz baby sen ihtiyacı olana veriyorsun, Allahta sana veriyor esirgemiyor canım benim.Ahh ya saolasın abla valla aglıcam.
Dun Alyayı dedesı bakkala goturmus.
Kvdem dıyo anası kılıklı gelene kadar dagıttı butun poseti sokakta cocuklara kendıne kalmadı dıyo gjlfgjgfjj
Övdu mu gomdu mu bellı degıl ama gfklfgklgf
Keske elımızde olsa versek herkese.
Kvdem over beni saolsun abla.10 senelik evliyim kvdemde bir is yapmisligim yokBence övmüş seni eli sıkı olanın pek seveni olmaz baby sen ihtiyacı olana veriyorsun, Allahta sana veriyor esirgemiyor canım benim.
Keşke söyle bi kaynana olsaydıKvdem over beni saolsun abla.10 senelik evliyim kvdemde bir is yapmisligim yokO konuda hakkini yemem,sen calisiyosn sen otur der hep.Kocamdan daha dikkatli bu konuda
2.çocuk 20 günlükken 3.yapıcam diyen ben2.de daha kolay dıyolar ama jkgfkjgfjkg
Salıyosn takmıyorsn falan diyorlar
2.cocuklular aydınlatın bızı fgklgfkgfk(bana bak napcaksam alıp o bılgıyı)
Geçmiş olsun canımAllah razi olsun
Maşallah canım bereketli olsunAllah bı kapıyı kapar bı kapıyı acarms ya aynen onu yasıyorm:)
Valla nazarlamayayım ama daha ay basından 1800 tl primlık ıs yaptım.
Ekım de anca yatar ama daha ıyı tam ıssız donemımde ılac gıbı gelır:)
Hatta merkezdekı arkadas sey dıyo,cıkcam dıye saldırdın bakıyorum ıslere ortak alalım senı barı dıyo gfkljfgkgfkgf
2.20 gunlukken 3.fikrine nasil ikna oldun ya djdndndnd2.çocuk 20 günlükken 3.yapıcam diyen ben
Şimdi 2 sene sonrasına düşünüyorum. Ama onun içinde maddi olarak rahatlamak istiyorum yoksa zor bu gidişle
Gözün aydın canım.Çok sevindimİyi geceler,
Uykum var çocuklar uyudu yine lafladık
Hızlıca yazayım dedim.
Ablam aradı müjde dedi.
Doktorla konuşmuş.
İyi sonuç? tümör değil hücre bozukluğu diyelim demiş. Bunu aneliyat öncesi de söylemişti.
Yani anladığım aynı annemdeki gibi.
Annemin de rahimde doktor yer yer hücre bozukluğu görmüştü rahim alındı.
Riske atmayalım demişti.
Ama şaşkınım biraz. Asistan Doktor kayıt açtığında malingneoplazmı kaydı açmıştı.
Ameliyat sonrası kötünün iyisi demişti.
Şaşkınım.
Belki de mucize.
Temiz iyi sıkıntı yok demiş. Tatiline de gitsin demiş. Düğünü sormuş. Şimdi yorumlayan ameliyat eden doktorum.
Sadece patoloji daha detaylı bir işlem daha yapacakmış.iki hafta sonra konuşalım ama bir sıkıntı yok demiş. Herşey iyi diye belirtmiş.
Baktım baktım anlamadım.
Ama çok sevindim müjdeli habere.
Çok şükür
Her işte bir hayır vardır, mevlam neylerse güzel eyler dedikleri bu olsa gerek.
Bu hastalığın bana kattığı o kadar şey varki.,
Hayattan tat almaya başladım.
Hayatın ne kadar anlamlı olduğunu gördüm.
Satırlara sığmaz
Öyle uykulu yazıyorumki, yarın devam ederim. Bayılıcam uykudan.
Aynı Elanın küçüklük haline benzettim. :)Benim kız yine kendini gezdircek bulmus
Adda bakkal demis annemlerde
Annemle babam aldı götürdüler oolleeeyyy diyo Bi de bana da baabbbayy diyo
Nasıl mutlu bu tam sokak çocuğu olmalık sabah sal akşam al nasıl kinadiysam dogurup saliyolar diye salamiyorumda anacım
Hiç aramaz beni eminim yeterki sokak olsun.
Aç da kalmaz gider milletin elindekine yapışır
Babam geçen bakkala götürdü ordanda Bi abinin cay bahcesi var tanıdık yani oraya uğramış Bi çay içimi demis Bi geldi kiz pikolatalar, krakerler 1 poşet.
Orda doldurmuşlar vermişler eline
Anana da böyle ara öğün getir evladım dedim aferin
Bir dahakine zuber istetim ezberletmem lazim☺
Akşamda ben alır çıkarırım uyumazsa
Bebeklikden gezdirmeye başlayınca böyle oluyo demek
Beybim bence de iyi yanını anlatmış.Kvdem over beni saolsun abla.10 senelik evliyim kvdemde bir is yapmisligim yokO konuda hakkini yemem,sen calisiyosn sen otur der hep.Kocamdan daha dikkatli bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?