Küçük Düşün Büyük Olsun!

Koci de akşam gelmiş anlatıyor teyzeyi.
İşte iki gün kaldım. Gece camı açıyorum gelip teyze kapatıyor. Sıcak fena klimayı açmıyor. Banyo yapacağım dur bir banyodaki şeyleri çıkartayım diyor. İki günde bir yapsan diyormuş
Zaten evlerinde 4 odalı evde dayının özel odası yok yıllardır diyoruz aynı, adam giriş kısmında kare oda gibi hol vardı orada uyuyordu. Yine kendi bildiği.
Ahh ahh diyor Allah kimseyi evinden etmesin.
Beğenmediği ailemin evini övüyor. Burada rahat kalıyor diye.
Teyzede yemek kültürü geniş. Ne istiyorsun sorar. Yapar. Benim ailemde de yemek konusunda benim gibiler. Öyle çeşit çeşit yapayım ayy şunumu yapsak bunumu yapsak falan yoktur. Herkes ne bulduysa yer. Niye bunu yaptın şunu yapsaydın falan olmaz.
Bir de teyzede dayı akşam 21:00 de işten gelse o beklenir yemek yemek için. Annemlerde sonra gelen sonra yer.
Herkes farklı işte

Benim kuzenim siroz şuan ve 3. Evre.
3 çocuğu oldu artarda. Büyüdüler şimdi.
Geçen hamile olduğunu öğrenmiş.Kazayla olmuş dedikleri şekil :) ben anlamam kazadan.
Test yapmış negatif çıkmış. Sonra düşük yaptığında hamile olduğunu öğrenmiş.
Üzülmüş düşük yaptığını öğrenince. Benimle aynı yaşta.
Büyük konuşmayayım da yok o kadar olamam. Riskli zamanlarda ertesi gün hapı kullanmıştım. Zaten adetim her geciktiğinde hala da bazen kaygılandığım oluyor anlık.
Allah isteyenlere versin

Kesinlikle ev işi yapmaktan. Çok paralıyorsun bu konuda kendini lellim.
Bırak rahat ol.
Bir de stres tüm hastalıkların başı.
Spor ve beslenme vücutun sağlıklı kalması için en önemli şey ama yapmıyoruz.

Bugün zor geldim
Buzluğa karnı yarık attım
Akşama su böreği açtım üç tepsi ikisi pişti biri buzlukta
İşe gidersem pratik olur çıkarır pişirir hali hazır ya biri gelirse diye
Kollarım pert
Hey masallah.
Bende tas kebabı yaptım aksam yemege dıye masayı toplayın ,makınayı yerlestırın dedım evdekilre gfklkglklşgf
Tamamen sımarıklıgımmıs gfgfjgfkjgf

Valla bak hakkını yemıyım bu hafta kıza bakıyo,hem de yemegın var mı?Gondereyım mı yaptım ben yemek dıyo kadın:)Yok var yemegım saol dıyorm ama dusunmesı yeter.

Yemege bekleme olayı bızde de var.Beklerız bzde.Genelde toplasınca damatlar yapıyo mangalı falan,beklıyoruz son ete kadar,onlarla baslıyoruz.Evde de bazen unutuyorm tam namaz vaktı kuruyorm masayı ,kocıyı beklıyorz masada bıtmesını:)

Gunaydınlar
Testım negatıf cok sukıur.
Ozman bana haftaya hastane yolları gozukytu.
Kan degerlerıme bktırcm.Cok halsızım 1-2 aydır cunku.
Aksm yemege tas kebabı ıstedı beyım:S
Dedım bu sıcakta valıye yapmıyprlar tas kebabı fgkklfgkljf
Patates kızarttım ıste.Et sorun degılde o kızartması benı bıtırdı.
Valla dedım karısmam masayı toplayın.
Bulasık mak.bosaltın.
Yerlı yersız bosalttmıslar sabah yerlestırdm:)
Yesıl mercımek yaptım bıze
Kocıye de az et kaldı dunden onu hunkar begendıye cevırcem :)
Utuuyu mu kıtlesem bu aksmda sana hunkar begendı yaptm dıye
Dun bı satısım oldu onu kargoladım sabah.
120 tl gelck ordan uzerine ekler haftalık 10 eur mu alırım bu hfta.
Yanlız kısa bom bos bır buzluk var.
Sadece et var o zaten 2 ay anca yeter bıze.
2 paket engınar dısında hıc bısey yapamadık.
Asırı pahalı ya dusmuyo da
Napcaz bılmıyorm.
Kvdeme sordm dun sız yaptınız mı bezelye falan diye?
Yok valla yapamadık,kuru nohut yıcez bu kıs herhalde diyor

Valla 15 aşağısında düzgün dolma biber bile yoktu dün mesaj gelmiş onur markette 9.90 mis oraya uğrayıp güzelse alıp iki poşette olsun atayım diyorum bezelye çok yok bendede alamadim aldığımızı yedik taze fasulye var iki poşet iki poşet daha atsam diyorum ben patlıcan atmıyorum değişik geliyor kokusu domates rendesi kapya biber atarimmaz düşsün fiyatı birde sivri biber ve köy biberi geldi geçen eltimin arkadaşından onları attım doğrayıp fln kızartmalık yemeklik buzlu atıyorum et soteye fln öylede attım

Güzel hafta sonları olsun kızlar
Oğlusum sabah menemen istedi evde bir tane domates kalmamış buzlukta çiğden atmışım doğranmış biberle domates tadı eh isteydi valla çocuk bayılarak yedi canı çok istemiş demek bugün çıkayım domates fln alayım kahvaltiyada yok toz aldım akşam kahvaltı sonrası doldur boşalt yaptım bulaşığı kuruyan çamaşır topladım ortalığı topla çay keyfi yapıyorum az sonra kafesi temizliycem kuşların duşa girerim peşine namazdan sonra kuzumu alıp Onur'a giderim bı biseler alıyım dün bime gittik atölyeden çıkıp peynir küçük tereyağ dondurma Nescafe bı kaç şey daha 115 verdim

citl maşallah çok hamaratsın Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.
yedirenk79 eşinin böyle davranması çok güzel yedirengim sen daha mutlu huzurlu oluyorsun benim eşimin de böyle dengesizlikleri var beni benden alıyor, çok sinirleniyorum ona ama beni ki asla düzelmez fazla özgüvenli biraz mütevazi ol diyorum gelsinler beni ezsinler istiyorsun sen diyor daha da birşey demem sana dedim.
babyloading87 bende de bezelye yok bu sene annem yapmış 5 poşet ilk defa kadın bu kadar çok yapmış bezelye ama kızkardeşim ile birlikte tüketiyorlar. Ben konserve yada dondurulmuş alıyorum. Bu sene hepimiz bezelyesiz kaldık.
T thesekreter bende dondurucuya biraz attım bundan sonra atabilirmiyim bilmiyorum. Daha da pahalı olucak diyorlar.
Dün yaşadığımız ilçeye gittik, indirimden 5 kilo domates ve 5 kilo biber salçası almıştım salamura tozu ve tuzu da aldım Allahım konserve kutusunu açmak nasıl zorladı ter içimde kaldım kavanozlara doldurdum kaldırdım Allah yemeğe nasip etsin salçalar tamam başka da kayda değer pek birşey yapamadım zaten. Neyse bu kış günlük yaşayacagım diyorum kendime.

Aynı şekil canım çok benziyor, tam huzursuzluk üreten cins. Hayattan biraz tat alayım pozitiflik saçayım yok.
Ama bu hastalıkla şimdilik melek gibi.
Tek korkum yeniden eski haline gelmesi.
İnşallah eski haline gelmez.
Ama bunun için büyük bir hastalıktanmı geçmek gerek!
Elbet iyi yanları da var ama işte negatifliği negatif elektrik yüklüyor
Pozitiflik konusunda karşıma çıkan ve bana ilaç gibi olan en büyük şansım kızım.
Söylediği sözler, herkese sevgi dolu olması, pozitifliği. Hastalığımda bile enerjim.
Allah iyiki onu bana göndermiş. Yoksa sanırım tahammülüm biterdi

Sabah kahvaltıyı kardeşimde yapıyorduk, diğer kardeşim kuzenle eşini alıp geldi.
Dedim kaynanan olsa çok severmiş :) hep yemeğe denk geliyor kardeşim.
Çocuklar bahçede oynadı. Kahve vs geçti zaman. Biraz uzanacaktım.
Yine bir açlık inanılmaz derecede. Kısır vardı yedim biraz. Uzandım. Zorla verdiğim kilolar ne olur geri gelmeyin.
Bu rahalığı da evde bulamayacağım kesin.
Kardeşim yine girişti işlere.kül kedisi başladı dedim ben de sindrella
Akşama mangal yapacaklar, annem damadı (eşim) geldi diye mangal yapalım dedi, kardeşimin eşi de sağolsun arabamızı yıkadı koci gelmeden. Daha ne istiyor işte insanlar ilgileniyor. ailece güzel olacak

Bezelye nin vakti gecti artık
Biraz zor bulursun baby
İlk çıkınca taze oluyor hem
Bu sene 4 kilo aldım gecen senden vardı beniö
Fasulyr at tam zamanı patlıcan dolma biber yerlilerin çıktı
O domates kokulu oluyor birde
Ben su bostan patlıcan bulursam biraz oturtma lık kızartcam
Biber kapya biberle patlıcan patlatcam
Melemen kalıyor

O gün buzluğa yaptım patlıcanı bitti dün

Selam kızlar
Dun gece 5 yaşındaki muhabbet kuşum ölmüş
Sabah kalktım yıkıldım çok üzgünüz.
Ağlamaktan gözlerim şişmiş
Çok güzel ve özel bir kuştu
Çok akıllıydı.

O kadar ağladım anneminde kafasını karıştırdım galiba kanepe örtüsü silkelerken benim iPhone özel hattımın takıldığı telefonum 7.kattan aşagi düştü çalışmıyor. Hiç üzülmedim kusumun üzüntünün yanında telefon ne ki
Şirket hattımın takılı olduğu tel var onla idare edeceğim.Sonra bakıcam çaresine.

Kuşum huzurla uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…