- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.262
- 798
Hakikaten,2.20 gunlukken 3.fikrine nasil ikna oldun ya djdndndnd
Kesinlikle ev işi yapmaktan. Çok paralıyorsun bu konuda kendini lellim.Sagol kuzu bende ondan korktum ama EKG temiz çıktı.
Neden oluyor bulamiyoruZ
Kas ağrısı diyor doktor ama sanmiyorum
Kemiklerimde var sanki agrı
Ama fibromiyalji arastirdimda belirtileri bana uyuyor
Hiç bir sebepten yani hastalıktan olmuyormuş
Stres, hormonlar vs
Bazen yerimden kalkacak bile gücüm olmuyor sanki sırtıma bıçak sokuyorlar kolume felç gelmiş gibi.
Bi doktor fibromiyalji icin prenses hastalığı bu demis.
Ev işi yapmicam, stres olmican, ağır hiç bisi kaldirmicam falan.
Ben ev işi yapmaktan mi oldum noldum bilmem.
Sürekli sil süpür
Hey masallah.Bugün zor geldim
Buzluğa karnı yarık attım
Akşama su böreği açtım üç tepsi ikisi pişti biri buzlukta
İşe gidersem pratik olur çıkarır pişirir hali hazır ya biri gelirse diye
Kollarım pert
Valla bak hakkını yemıyım bu hafta kıza bakıyo,hem de yemegın var mı?Gondereyım mı yaptım ben yemek dıyo kadın:)Yok var yemegım saol dıyorm ama dusunmesı yeter.Beybim bence de iyi yanını anlatmış.
Gerçekten ikimizde kocalar bir numaralı kaynana
Bizim teyze de o konularda anlayışlıdır. Hizmet beklemez. Gelince evime yapar eder. Çalışırken de eve götürmem için yemek koyardı. Kendi evinde de ben hallederim dediği de çok olmuştur.
Tek sevmediğim yanı, bildiği bilmediği her konuda iddia etmesi. Bir de sürekli kendi çevresini ön plana çıkarma derdi.
Yemege bekleme olayı bızde de var.Beklerız bzde.Genelde toplasınca damatlar yapıyo mangalı falan,beklıyoruz son ete kadar,onlarla baslıyoruz.Evde de bazen unutuyorm tam namaz vaktı kuruyorm masayı ,kocıyı beklıyorz masada bıtmesını:)Koci de akşam gelmiş anlatıyor teyzeyi.
İşte iki gün kaldım. Gece camı açıyorum gelip teyze kapatıyor. Sıcak fena klimayı açmıyor. Banyo yapacağım dur bir banyodaki şeyleri çıkartayım diyor. İki günde bir yapsan diyormuş
Zaten evlerinde 4 odalı evde dayının özel odası yokyıllardır diyoruz aynı, adam giriş kısmında kare oda gibi hol vardı orada uyuyordu. Yine kendi bildiği.
Ahh ahh diyor Allah kimseyi evinden etmesin.
Beğenmediği ailemin evini övüyor. Burada rahat kalıyor diye.
Teyzede yemek kültürü geniş. Ne istiyorsun sorar. Yapar. Benim ailemde de yemek konusunda benim gibiler. Öyle çeşit çeşit yapayım ayy şunumu yapsak bunumu yapsak falan yoktur. Herkes ne bulduysa yer. Niye bunu yaptın şunu yapsaydın falan olmaz.
Bir de teyzede dayı akşam 21:00 de işten gelse o beklenir yemek yemek için. Annemlerde sonra gelen sonra yer.
Herkes farklı işte
Valla 15 aşağısında düzgün dolma biber bile yoktu dün mesaj gelmiş onur markette 9.90 mis oraya uğrayıp güzelse alıp iki poşette olsun atayım diyorum bezelye çok yok bendede alamadim aldığımızı yedik taze fasulye var iki poşet iki poşet daha atsam diyorum ben patlıcan atmıyorum değişik geliyor kokusu domates rendesi kapya biber atarimmaz düşsün fiyatı birde sivri biber ve köy biberi geldi geçen eltimin arkadaşından onları attım doğrayıp fln kızartmalık yemeklik buzlu atıyorum et soteye fln öylede attımGunaydınlar
Testım negatıf cok sukıur.
Ozman bana haftaya hastane yolları gozukytu.
Kan degerlerıme bktırcm.Cok halsızım 1-2 aydır cunku.
Aksm yemege tas kebabı ıstedı beyım:S
Dedım bu sıcakta valıye yapmıyprlar tas kebabı fgkklfgkljf
Patates kızarttım ıste.Et sorun degılde o kızartması benı bıtırdı.
Valla dedım karısmam masayı toplayın.
Bulasık mak.bosaltın.
Yerlı yersız bosalttmıslar sabah yerlestırdm:)
Yesıl mercımek yaptım bıze
Kocıye de az et kaldı dunden onu hunkar begendıye cevırcem :)
Utuuyu mu kıtlesem bu aksmda sana hunkar begendı yaptm dıye
Dun bı satısım oldu onu kargoladım sabah.
120 tl gelck ordan uzerine ekler haftalık 10 eur mu alırım bu hfta.
Yanlız kısa bom bos bır buzluk var.
Sadece et var o zaten 2 ay anca yeter bıze.
2 paket engınar dısında hıc bısey yapamadık.
Asırı pahalı ya dusmuyo da
Napcaz bılmıyorm.
Kvdeme sordm dun sız yaptınız mı bezelye falan diye?
Yok valla yapamadık,kuru nohut yıcez bu kıs herhalde diyor
Bızde metrodan alırız dıyorz abla dondurulmusBu sene hepimiz bezelyesiz kaldık.
Aynı şekil canım çok benziyor, tam huzursuzluk üreten cins. Hayattan biraz tat alayım pozitiflik saçayım yok.citl maşallah çok hamaratsın Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.
yedirenk79 eşinin böyle davranması çok güzel yedirengim sen daha mutlu huzurlu oluyorsun benim eşimin de böyle dengesizlikleri var beni benden alıyor, çok sinirleniyorum ona ama beni ki asla düzelmez fazla özgüvenli biraz mütevazi ol diyorum gelsinler beni ezsinler istiyorsun sen diyor daha da birşey demem sana dedim.
babyloading87 bende de bezelye yok bu sene annem yapmış 5 poşet ilk defa kadın bu kadar çok yapmış bezelye ama kızkardeşim ile birlikte tüketiyorlar. Ben konserve yada dondurulmuş alıyorum. Bu sene hepimiz bezelyesiz kaldık.
T thesekreter bende dondurucuya biraz attım bundan sonra atabilirmiyim bilmiyorum. Daha da pahalı olucak diyorlar.
Dün yaşadığımız ilçeye gittik, indirimden 5 kilo domates ve 5 kilo biber salçası almıştım salamura tozu ve tuzu da aldım Allahım konserve kutusunu açmak nasıl zorladı ter içimde kaldım kavanozlara doldurdum kaldırdım Allah yemeğe nasip etsin salçalar tamam başka da kayda değer pek birşey yapamadım zaten. Neyse bu kış günlük yaşayacagım diyorum kendime.
Bezelye nin vakti gecti artıkGunaydınlar
Testım negatıf cok sukıur.
Ozman bana haftaya hastane yolları gozukytu.
Kan degerlerıme bktırcm.Cok halsızım 1-2 aydır cunku.
Aksm yemege tas kebabı ıstedı beyım:S
Dedım bu sıcakta valıye yapmıyprlar tas kebabı fgkklfgkljf
Patates kızarttım ıste.Et sorun degılde o kızartması benı bıtırdı.
Valla dedım karısmam masayı toplayın.
Bulasık mak.bosaltın.
Yerlı yersız bosalttmıslar sabah yerlestırdm:)
Yesıl mercımek yaptım bıze
Kocıye de az et kaldı dunden onu hunkar begendıye cevırcem :)
Utuuyu mu kıtlesem bu aksmda sana hunkar begendı yaptm dıye
Dun bı satısım oldu onu kargoladım sabah.
120 tl gelck ordan uzerine ekler haftalık 10 eur mu alırım bu hfta.
Yanlız kısa bom bos bır buzluk var.
Sadece et var o zaten 2 ay anca yeter bıze.
2 paket engınar dısında hıc bısey yapamadık.
Asırı pahalı ya dusmuyo da
Napcaz bılmıyorm.
Kvdeme sordm dun sız yaptınız mı bezelye falan diye?
Yok valla yapamadık,kuru nohut yıcez bu kıs herhalde diyor
Bende istiyorumPazartesi asure gunuymus
Hangınız yapıyosa kargolasın jgfjgfjgfjgjk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?