Bende çok üzüldümSelam kızlar
Dun gece 5 yaşındaki muhabbet kuşum ölmüş
Sabah kalktım yıkıldım çok üzgünüz.
Ağlamaktan gözlerim şişmiş
Çok güzel ve özel bir kuştu
Çok akıllıydı.
O kadar ağladım anneminde kafasını karıştırdım galiba kanepe örtüsü silkelerken benim iPhone özel hattımın takıldığı telefonum 7.kattan aşagi düştü çalışmıyor. Hiç üzülmedim kusumun üzüntünün yanında telefon ne ki
Şirket hattımın takılı olduğu tel var onla idare edeceğim.Sonra bakıcam çaresine.
Kuşum huzurla uyusun
Bazen diyprum
Canım geçen sene bizimde öldü ağladım 3 sene bizimle yaşadı malesef ömürleri 8yil fln ddiler bizimki 7 yaşındaydı alışmıştık kaçtı ddik oğlum çok sordu çokta iyiydi bize alisikti seninde basın saolsunSelam kızlar
Dun gece 5 yaşındaki muhabbet kuşum ölmüş
Sabah kalktım yıkıldım çok üzgünüz.
Ağlamaktan gözlerim şişmiş
Çok güzel ve özel bir kuştu
Çok akıllıydı.
O kadar ağladım anneminde kafasını karıştırdım galiba kanepe örtüsü silkelerken benim iPhone özel hattımın takıldığı telefonum 7.kattan aşagi düştü çalışmıyor. Hiç üzülmedim kusumun üzüntünün yanında telefon ne ki
Şirket hattımın takılı olduğu tel var onla idare edeceğim.Sonra bakıcam çaresine.
Kuşum huzurla uyusun
Bebeği kucağıma alıp, kokusunu içime çekince2.20 gunlukken 3.fikrine nasil ikna oldun ya djdndndnd
Sağol canımCanım geçen sene bizimde öldü ağladım 3 sene bizimle yaşadı malesef ömürleri 8yil fln ddiler bizimki 7 yaşındaydı alışmıştık kaçtı ddik oğlum çok sordu çokta iyiydi bize alisikti seninde basın saolsun
Evimizin neşesi idi.Ev sessiz kaldı.Çok zor hayvan beslemeyen bilemez evimizin çocuğu gibiydi.Çok değerliydi.Haftaya tatile gidecektik oğlumlaBende çok üzüldüm
Çocukken benimde ölmüştü günlerce ağladığımı biliyorum
Bizim evdede var
Gecen dedim eşime ölse üzülürüz
Hele kızım o kadar düşkündüki
Birde konuyor bıcır bıcır o kadar alıştılarki benden gitmiyor zaten
Geçmiş olsun araba illa çıkarıyor masraf bununla kurtulun inşallah canım zeytin ağacını görüyorum nasıl merak ettimSlm bacımlar
Ban yemısım yıne mapus damlarına dustum:)
Butun h.sonu zeytın agacını ızledım son 1 bolumum kaldı aksma saklıyorum:)
Aıle dızımı ıcın arastrıdım bıraz.
Istıyorum boyle bı seansa katılmak.
Arkadasım var o gıdıyor,boyle spestifik seylere meraklı.
Evlılık oncesı gıttı gecmıs sılme falan yaptırdı Istanbulda.
Temız bı sayfayla baslayayım evliliğime dıye.
O hemen onerdi bırını ıgdan ama Istanbulda:)
Oyle gectı h.sonu ıste.
Cmrtsı anneme cıktık zaten koye.
kokorec yaptılar.
Annemle bız yemıyorz
Dıgerlerı yedı,benım kız dahıl:)
Pazar kahvaltıdan sonra ındık.
Araabamız 5 bın masraf cıkarmıs gozumuz aydınBakımda.
Bugun bıraktı kocı bakalım daha cıkarabılırmıs
Güzel haftalar canımGünaydın güzel bir hafta olsun hepimize, güne kahvemizi içerek başladık ben önce yukarıdaki tuvalet banyo-balkon yıkama ile başladım eşimde dışarısına paspas çekti bu arada bir makina da çamaşır yıkandı bir makina de hazır akşam üstü yıkıcam çünkü çamaşır astığım balkona sabah güneşi bir vuruyor sabah sabah ter attım sauna gibiydi akşam üstü yıkansın öyle ayarlıcam makinayı elektrikliye tuttum paspas yapıldı, toz almayı da kahvaltı sonrası yaptım bir duş alıp oturdum sizi okuyorum şimdi.
beren_naz canım ne kadar çok sevmişsin bağlanmışsın yokluğu sana illaki koyar, ama Allah sabrını da verecektir. Benim hiç öyle evde bir canlıya bakma gibi imkanım olmadı ama asla da zarar vermem sokaktaki sevimlilere bakan arkadaşlarım var onlara soruyorum ne maması veriyorsunuz diye sonra onlara ben alıyorum sadece yardım edebiliyorum elimden geldiğince ama senin sevgin çok farklı bu da bir sınav diyorum.
yedirenk79 canım çok güzel kızın ve sen güzel vakit geçiriyorsunuz daim olsun. Ne güzel anlatıyorsun en önemlisi hepsini doya doya yaşıyorsunuz etrafınız seven ve sevilen insanlarla dolu.
Avrupa yakası çok kalabalık karşı taraf daha güzel geliyor bana sakın daha doğa temalıGünaydınn
Haftasonu gezmelerinin sonucu olarak dag gibi biriken işlerle bakışıyoruz
Nerden baslicam hiç bir fikrim yok
Aç Bi çöp poşeti at hepsini diyor şeytan
Cumartesi sabah 10 da dr randevum vardi
Mezoterapi yaptı yüzümde belki 30 iğne iziyle kac semt gezdimaiyy ucunda gezme olunca
Eyupsultan,Pierreloti,emirgan,sariyer sahil ordan uskudar falan derken asiri yorulduk.
Kız da gezenti Allahdan ayak uyduruyor bize
Biz avrp. Yakasını pek bilmiyoruz yani eşimde bilmiyor işimiz olmadıkça gitmiyoruz
Ama bir kaç yer daha var görelim bari gidip dedik vakit yetmedi çünkü
Tekne turu istiyorduk zaman kalmadı
Dünde hobbit köyüne gectik aiy millet sahile masa atmis denize oturuyordu.
Biz geç gittik çok takılmadık konser falanda vardi.
Haftaya gidelim kiz oynar denizin kenarında diyoruz bakalım
Mum yakmış oturuyorlar valla miss.
Ibb yeri var sahilde yemek yedik orada da dün yemekten yırttım.
Bugün biriken işlerle başbasayim
Süpürge yapicam ama temizliği oda oda yapicam günlere bölüp.
Kendimi yormicam sonra ağrıdan acillerde kıvranıyorum.
Canımı kıymetini bilmedim bu anlamda
Gelene çeşit çeşit pişir, her gün sil süpür kendime eziyet ettim bolca.
Artık önce canım kendim diyorum.
Ben normalde evi bu halde bırakıp cikamazdim cikiyorum gayetde.
Böyle böyle asicam
Birde şu şehir dışından buraya tasincak olan elti kızi sarmaya başladı bana
Tasinmasi yakın sanırım bilgim yok merak etmiyorum.
Ama böyle bi emoji atmalar bisiler aramaz sormaz normalde.
Yol yapıyor zannımca onunda biletini kestim bosuna yani debelenmesi.
Benim evime girecek gelecek sonra oturup anasıyla ablasıyla dedikodumu yapacak yeek ya
Yemezler daha.
Cvp fln bile atmiyorum
Kapılar kapandikca delikten bakmaya meyleden çok olurmuş.
Bunlar öyle
Ben cok begendım.Kıtabı kardesımde varmıs.Senle baslamadı dıye.Ondan alıp okucam.Geçmiş olsun araba illa çıkarıyor masraf bununla kurtulun inşallah canım zeytin ağacını görüyorum nasıl merak ettim
Valla bende kalabalık seviyorum sevdiğim insanlarda varsa ela bu sene basliyirmu anaokulunaAhhh kızlar kızlar,
Selaaamm
Selam bile yazamadım. Bu saate kaldı. Kocam beyler gelmişti. Hoş beş geçti.
Dün gece de annemde kaldık. Kuzenimde kardeşimde kaldı. Kocalar isyanda.
Misafir bitmiyordu
Dün diğer kardeşimde kaldımı annemde, sabah yeğenimin sesine uyandım. Erken uyanıyor. Bugüm çiğ köfte istediler eşimden. Anneannem de sarma yapmıştı.
Gündüz bahçedeki çardakta çay müzik keyfi yaptık. Çocuklar zaten eve girmek bilmedi.ahh bu rahatlığı evde çok arayacağım.
Bahçede üçü sürekli oyun oynadılar.
Akşama çiğ köfte faslına annem dayanamadı küçük kardeşimi de çağırdı.
Saat 23:00 civarı nihayet kardeşlerim anneannem gitmişti.
Kuzenimin eşi benim kociye maraş dondurması getirmişti. Yedirmeden gönderemedik. Onlar sabah yola çıktılar. Bayağı özlem giderdik.
Herkes gidince girdim duşa.
Sonra kociyi de uğurladık. Saat 2 gibi.
Baba kız uyudular. Özleyecekler. Kaldımı 20 gün daha.
Annem uyumamış uğurlayacağım diye.dedim git yat uyu. Kocacığıma vakit bile ayıramadım
Ama sağolsun ya eşime sarma koydu, yufka ekmek koydu.
Otobüsle gitti yine. Dolu valizi kitledim ona. Kardeşim kıza kıyafetleri vermişti gönderdim onunla.
Şimdilik annem babam ben Ela kaldık başbaşa. Anneannem kardeşime gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?