- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.474
- 598
- 38
Gozunuz aydın cnm,bunla gelmıs gecmıs olsunnKızlar selam,
Bugün doktorumla görüştüm. Yorumladı sonucu. Tümör kesin yok. Hücre bozulması bu.
6 ay sonra mr çekilecek. Sonra yılda 1 çekilecek. Takipte olacağım. Sonra takip bırakılacak çıkan sonuca göre.
Saç boyatmayı sordum dikişsiz yerini boya yapabilirmişim. Güneşe şapkayla çık dedi.
İlaca 6 ay devam. Kontrolden sonra da bakacağız duruma. Ne ilaçmış. Beyin ameliyatı sonrası 1 yıl bile kullanılıyormuş.
Kardeşlerin ikisiyle gezdik. Plaj terlik modeli bulamadım. Çok çeşit yok burada.
Gittim hemen saç boyası aldım 103 tl.
Migrosa uğradık nutella kızlara abur cubur 90 tleczaneden vitamin şeker 20 tl.
Harcama günümdü
Gunun nerdeyse tamamnı ısyerınde gecırıyoruz,huzur cıdden cok onemlı.canım sağolasın..
yalnız bizim burası teksas dallas gibibu aralar işyerinde pek hızurum yok açıkcası..
izin dönüşü bir takım olaylar oldu..
2 gündür balıma ağrılar giriyor sinirden stresden
çok haksızlık adam kayırma olayları var maalesef
bir arkadaşı gönderdiler mesela birimden
Bende bu birimde pek kalmak istemiyorum açıkcası sıkıldım entrikalardan
o kadar emek veriyorsun afedersin köle gibi çalışıyorsun ama dün gelen sana emir veriyor başına amir olarak atıyorlarbaby deyimiyle asaplarım fena bozuk ..Canım çok sıkkın maalesef kafamda allak bullak
En çokta sizler gibi takipçileri merak ediyorum biz yazıyoruz ama umarım okuyunca güzel bisiler katabiliyoruzdur topige.yedirenk merhaba. topiğin sessiz takipçilerindenim çok uzun süredir bir tek burayı okuyorum kkda
hastalık haberinizi verdiğinizden beri çok dua ettim sizin için her okuyuşumda. çok geçmiş olsun. umarım bundan sonra grip bile görmeden yaşarsınız kızınızla. iyi dileklerim sizinle hep.
Bereketli olsunBugün yine çok sıcak İzmir bu hafta daha da sıcak gündüz neyse duşa girip çıkıyorum ama gece uyuyamıyorm. Balkanlar üzerinden serin bir hava bekliyorum inşallah buralara uğrar. Kiracı kirayı yatırmıştı bu gün çektim üzerine de ekledim 200 dolar aldım. Biraz daha birikmişim var onlarla birikime devam. Bim de 32 tl bıraktım kahve yanına çikolata aldım bir paket de kremalı bisküvi aldım, migrostan da soğan aldım 22 tl de oraya bıraktım. Eltimin küçük gelini oğlu için mevlüt okutacak pandemiden sonra ilk mevlüde gidişim olucak ordan da kardeşim arabasını benim üstüme yapmıştı yurt dışında yaşadığı için vizeye girecek arabası bazen sahibi de olsun diyorlarmış onun için gitmek zorundayım. Akşam için az az yemek var patatesleri doğradım kavurucam isterlerse yumurta kırarım bu gece de böyle olsun.
M mutnojmet hoşgeldiniz siz de yazın bizde sizi tanıyalım, birikim yapıyormusunuz ya da hobiniz varmı.
Bereketli olsunnBugün yine çok sıcak İzmir bu hafta daha da sıcak gündüz neyse duşa girip çıkıyorum ama gece uyuyamıyorm. Balkanlar üzerinden serin bir hava bekliyorum inşallah buralara uğrar. Kiracı kirayı yatırmıştı bu gün çektim üzerine de ekledim 200 dolar aldım. Biraz daha birikmişim var onlarla birikime devam. Bim de 32 tl bıraktım kahve yanına çikolata aldım bir paket de kremalı bisküvi aldım, migrostan da soğan aldım 22 tl de oraya bıraktım. Eltimin küçük gelini oğlu için mevlüt okutacak pandemiden sonra ilk mevlüde gidişim olucak ordan da kardeşim arabasını benim üstüme yapmıştı yurt dışında yaşadığı için vizeye girecek arabası bazen sahibi de olsun diyorlarmış onun için gitmek zorundayım. Akşam için az az yemek var patatesleri doğradım kavurucam isterlerse yumurta kırarım bu gece de böyle olsun.
M mutnojmet hoşgeldiniz siz de yazın bizde sizi tanıyalım, birikim yapıyormusunuz ya da hobiniz varmı.
Kahve paylaşımına da özendimSlmlar bacimlar
Aksamdan beri ocakta sorun var delircem.Bi yaniyo bi yanmiyo
Yine tutuklui yapti anlamadim yanmiyo
Aksma kiza kofte yogurdum biraz kendimize de menemn.
Patronun hanim kupa almis bana hediye saskinim
Burayi mi okudi napti fjfjfnfj
Cmrtsi de gelme dedi zaten son 10 gunum.
Kizi yikadim
Soguk kahve yaptm ocak duzelsin diye bekliyirm
Allah razı olsunyedirenk merhaba. topiğin sessiz takipçilerindenim çok uzun süredir bir tek burayı okuyorum kkda
hastalık haberinizi verdiğinizden beri çok dua ettim sizin için her okuyuşumda. çok geçmiş olsun. umarım bundan sonra grip bile görmeden yaşarsınız kızınızla. iyi dileklerim sizinle hep.
Kafeinsiz kahvelerden al istersen.Tadi var yine onlsrindaKahve paylaşımına da özendimkahveyi sınırlı içiyorum. İlaç etki yapıyor diye duydum. Kahveyi keyifle içebildiğim günlere ️
o ev sıcaklığı dışarıdan okunurken de hissediliyor. sizin istedikleriniz gerçekleşenler o sabrınız şükrünüz çok örnek bana mesela. herkesten aldığım bir şeyler var. çok vaktim olamiyor çok katılamam diye yazmıyordum aslında. eskiden aktiftim epey. arada gelir selam veririm kabul ederseniz.En çokta sizler gibi takipçileri merak ediyorum biz yazıyoruz ama umarım okuyunca güzel bisiler katabiliyoruzdur topige.
Çok evimiz gibi oldu
teşekkür ederim.Bugün yine çok sıcak İzmir bu hafta daha da sıcak gündüz neyse duşa girip çıkıyorum ama gece uyuyamıyorm. Balkanlar üzerinden serin bir hava bekliyorum inşallah buralara uğrar. Kiracı kirayı yatırmıştı bu gün çektim üzerine de ekledim 200 dolar aldım. Biraz daha birikmişim var onlarla birikime devam. Bim de 32 tl bıraktım kahve yanına çikolata aldım bir paket de kremalı bisküvi aldım, migrostan da soğan aldım 22 tl de oraya bıraktım. Eltimin küçük gelini oğlu için mevlüt okutacak pandemiden sonra ilk mevlüde gidişim olucak ordan da kardeşim arabasını benim üstüme yapmıştı yurt dışında yaşadığı için vizeye girecek arabası bazen sahibi de olsun diyorlarmış onun için gitmek zorundayım. Akşam için az az yemek var patatesleri doğradım kavurucam isterlerse yumurta kırarım bu gece de böyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?