Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gozunuz aydın cnm,bunla gelmıs gecmıs olsunn

Gunun nerdeyse tamamnı ısyerınde gecırıyoruz,huzur cıdden cok onemlı.
Allah yoluna koysun,herkese vıcdan versın ınsallah
Ben o kadar sıkılmıstımkı ofıstekı sıkılıklardan,bırakıyorm dedıkten sonra ferahlama geldı resmen.
Yanı ben evde sıkıyla ugrasıyorm derken ısyerınde daha cok sıkılık gormeye baslamısıtık.
Teklı sade nescafeyı 2 ye boluyordu kadın dusunun ,kahveme kadar kendım getiriyordm.
Eve ıs goturme tarafını saymıyrm bıle,hala ogleden sonra benı arıyor herkes.Bakalım eylulde napcaklar.
Allah yardımcın olsun

Gunaydınlarr
Dun pazar yaptı kocı,kahvaltılık,mısır,t.fasulye,domates,salatalık yesıllık ,seftalı falan almıs .
Yemek mangal dedı once,sonra kokutmayalım sımdı dedık ,sıs yaparım demıstı soslamıstım etlerı,fırına verdım borcama.
Bıde mercımek corbası yapmıstım oglen.
Allahım nazarlamıyım cocuum corbaya geri dondu cok mesudum.
Alya okuldan berı ıcmıyrdu.Herhlde salca vs katıyolardı corba bı yuksuk corbası ıcıyordu.Dun mercımek ıctı,arada etleri kaktırdım falan.Mısır kaynattım kvdeme de yolladım sabah.Cocuklr yer.
Kargom vardı sabah onu verdım.
KArdesım yrın asure yapcakmıs ona gidebılırız.
Eylul sonu boya badana ıslerıne gırecegiz,halılar gıdecek yıkamaya.

En çokta sizler gibi takipçileri merak ediyorum biz yazıyoruz ama umarım okuyunca güzel bisiler katabiliyoruzdur topige.
Çok evimiz gibi oldu

Gunaysss
Ben bu sene gitmicem dedikçe eşim ee gitmiyormuyuz diye durtukluyor
Adam olmayan paraları harcama derdinde.
2-3 tane bungalow buldum fiyatı ehss
Ya havuz ya dere kenari tercih yapıcaz gidersek
Otele gitmem dedim.
Dere kenari çok gzl ama esim havuzada girmek istiyor dereye girersin dedim asdffg nolcak yani
Akşam orda ne kahve içilir be ohh su sesi terapisi

Dünden yemek var mutlusu ben
Sadece kizcagzima çorba yapicim
Camlar sil beni diyor başlasam mı beklesem mi bilmiyorum kolum iyi şükür birden yormak istemiyorum.
Kol ağrıma 2 günde ellerimde titreme fln eklenmişti kimseyede bisi demedim ulan dedim felç mi iniyor.
Boynumdan vuruyor öyle düşünüyorum.

Akşam bakım eşim çıkarsa başka bi park var oraya atarız kendimizi kız kosuyo oynuyo iyi geliyo ama oralar bile esmiyo ya tepe falan olmasına rağmen.
Valla kız için napim yoksa balkonda otururum ben
Öyle güzel koşturuyor ki çimlerde hatta çıplak ayak yürüdük akşam iyi geldi.

Bugün yine çok sıcak İzmir bu hafta daha da sıcak gündüz neyse duşa girip çıkıyorum ama gece uyuyamıyorm. Balkanlar üzerinden serin bir hava bekliyorum inşallah buralara uğrar. Kiracı kirayı yatırmıştı bu gün çektim üzerine de ekledim 200 dolar aldım. Biraz daha birikmişim var onlarla birikime devam. Bim de 32 tl bıraktım kahve yanına çikolata aldım bir paket de kremalı bisküvi aldım, migrostan da soğan aldım 22 tl de oraya bıraktım. Eltimin küçük gelini oğlu için mevlüt okutacak pandemiden sonra ilk mevlüde gidişim olucak ordan da kardeşim arabasını benim üstüme yapmıştı yurt dışında yaşadığı için vizeye girecek arabası bazen sahibi de olsun diyorlarmış onun için gitmek zorundayım. Akşam için az az yemek var patatesleri doğradım kavurucam isterlerse yumurta kırarım bu gece de böyle olsun.

M mutnojmet hoşgeldiniz siz de yazın bizde sizi tanıyalım, birikim yapıyormusunuz ya da hobiniz varmı.​

Bereketli olsun

Ahh o serinliği bende istiyorum
Allahım Kışın hiç üşüdüm demicem diyorum

Sabah beri elektrik yoktu 13 30 gibi geldi.
Oğlana yemek verip hemen eve giriştim.
Süpürdüm sildim
Aynaları falan sildim.
Kabini yıkadım.
Lavabo ,klozet cifledim
Elektrik yokkende duramadım salon ve mutfağın camını sildim.
Yaa dayanamıyorum orda öyle iz gördükçe nolcam bakım geçer dedim geçmedi geçsin şu takıntım.
Oğlanın odayla diğer 2 odayida siler cikarim akşam üzeri.
O ki başladım bitsin
Şimdi güneş bizim eve dönecek direk duşa aticam kendimi
16.00dan sonra tmm ev çevrimdışı
19a kadar güneş tepemizde.
Bu evin tek eksisi diyebilirim.
Ben rozam sebebiyle sıcağa gelemedigimden bana eksi.
Evde bile güneş kremi suruyorum bu mevsimlerde mecburum.
Rozam zorluyor yoksa beni daha çok.
Aslında evde de surmemiz gerekiyormuş bu telf. Işıkları tv ışığı vs hepsi cildi etkiliyormus.
Doktorum seneye daha rahat edeceksin sabret diyor.
InsAllah bakalım.

Kız uyuyo
Benimde dinlenme vaktim
Valla önceden kiz uyurken yapim diye haldir haldir koşturuyorum şimdi kızın uyku saatini kendime keyif saati yapıyorum
Buna ihtiyacım var.
Yesilcayimida yaptım camın önüne yatarım az

Mevlüte annem de davetliydi onu da alıp gittim. Sevgili kayınvalidem de ordaydı görüşmediğimiz için sıkıntı olmuyor. Önceki yıllarda olduğu gibi laf sokamıyor artık ben oralı olmayınca. Çok güzeldi valla çok iyi geldi. Az önce geldim kendime nescafe yaptım orda pilav-ayran dağıttılar Allah kabul etsin yedim. Nevresimlerimiz yıkanmaktan çok kötü olmuştu 4 tane nevresim takımı 1 tane de çift kişilik hediye örme battaniye aldım internetten 1300 tl ama vadeli alınca 9 taksite 1460 tl geldi olsun ödenir gider dedim.

Bereketli olsunn

Slmlar bacimlar
Aksamdan beri ocakta sorun var delircem.Bi yaniyo bi yanmiyo
Yine tutuklui yapti anlamadim yanmiyo
Aksma kiza kofte yogurdum biraz kendimize de menemn.
Patronun hanim kupa almis bana hediye saskinim
Burayi mi okudi napti fjfjfnfj
Cmrtsi de gelme dedi zaten son 10 gunum.
Kizi yikadim
Soguk kahve yaptm ocak duzelsin diye bekliyirm

İyi geceler,
Çok telefona bakamıyorum, yorgun düşüyorum bugünlerde.
Neden bilmiyorum. Belki de uykumu tam alamamaktan.
Bugün de bahçedelerdi bir süre alt kata geline indi Ela. Biz de öğle sonrası çayına indik. Ye iç ne olacak halim. Hiç alışkın değilim bu şekle.
Akşamüstü tam uzandım dinleneyim diye. Öğlen de 15 dk uyudum. Korkuyorum yine çarpıntı yaşarım diye. Ama Elanın annee deyişi illaki uyandırıyor. Tam uyuyamıyorum. Diğer yeğenim yoktu. Biraz da ondan.
Akşamüstü bahçeye indim. Sonra hoop kardeşimin bahçeye geçtiler. Sonra toplu üçü neymiş yengelerinin eve gidecekmiş. Biraz durdum gittim peşlerine. Kardeşimle oturuyorduk. Uzandım yine uyuyamadım.
Gittim gel yemek yiyeceğiz dedim yok gelmeyecekmiş. Evdeki düzen yok. Tabi olumlu yanı peşinden her zaman dolanmıyorum.
Eşim dedi istersen bu hafta sonu gelip alayım sizi. Cesaret edemedim. Yoksa artık eve gitmek istiyorum. Havuz diye ağlar sıkıldım der. Beynimi yer
Valiz bile hazırlayamam.
En kötü uykuları geliyor deliye dönüyorlar hala oyun oynama derdindeler. Ve bazen çatışmaya dönüşüyor. Hiç sevmediğim şey.
Gündüz sorun yok. Uyku saati sorun var.
Bugün kardeşimde kalmaya karar verdim.
İkimizde uyuyoruz deyince hoop uyuttuk iyi oldu. Hepsi toplaşınca bu uyku düzeni dağılıyor.
Diğer yeğenler malesef anne babalar uyuyunca uyuyorlar. O da sıkıntı tabi. Son dakika bile yengemlere gideceğim diyordu Ela. Ben de herkes uyuyacak gece yarısı ne gitmesi dedim. Kitap okuyup. Uyuttum.

Kardeşim diyor götüreyimmi sizin arabayla, bahaneyle bizde geliriz yanında dururum dedi. Aslında mantıklı ama uzun yola ona güvensemmi bilemedim. Hiç şehirlerarası kullanmadı araba. Ya da eşime gel diyeceğim sonra bizi götür diyeceğim. Biraz daha dursammı bilemedim.

Kahve paylaşımına da özendim kahveyi sınırlı içiyorum. İlaç etki yapıyor diye duydum. Kahveyi keyifle içebildiğim günlere

Allah razı olsun Bundan sonra sizde hep dualarımda olacaksınız.
Çok sağolun. Sağlıklı uzun mutlu bir ömrünüz olsun inşallah.
Ne güzel gönül bağlarımız. Görmesek de gönülden birbirimiz için ettiğimiz dualar ve paylaşımlarımız çok güzel

En çokta sizler gibi takipçileri merak ediyorum biz yazıyoruz ama umarım okuyunca güzel bisiler katabiliyoruzdur topige.
Çok evimiz gibi oldu
o ev sıcaklığı dışarıdan okunurken de hissediliyor. sizin istedikleriniz gerçekleşenler o sabrınız şükrünüz çok örnek bana mesela. herkesten aldığım bir şeyler var. çok vaktim olamiyor çok katılamam diye yazmıyordum aslında. eskiden aktiftim epey. arada gelir selam veririm kabul ederseniz.

teşekkür ederim.
43 yaşındayım ben 8 yaşında bir oğlum var. çalışıyorum. birikim pek yapamıyorum kazancım oğlanın okula gidiyor. ama ufak tefek altın döviz vs alıp kenara koyuyorum.
çok savurgan bir tiptim ben. güzel kazandım çok harcadım. eskiden de kirli çıkılar vardı onlara takılırdım o zamanlar biriktirdim sonra eşime lazım oldu harcadık.
her şeyi sıfırdan yapıyorum kabul edip ufaktan başladım.
şu ara zaten fiyatlar vs malum birikimden çok tasarruf tarafındayım işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…