Küçük Düşün Büyük Olsun!

Babym güzel Alya'nın doğum günü kutlu olsun. Daha nice güzel yaşları olsun evinizin biriciğinin yeganesinin.

Eşimde bana ararsın diyo
Kız için ararım belki kışın çok gezme imkanımız olmuyor kızla hasta olur diye
Yazın başka dert kişi baska

Allah kavuştursun
Tebrik ediyorum Allah zihin açıklığı versin kızın içinde gözünüz aydın

Selamm
Bizde artık son gezmeler kışında zor oluyor kız hasta olur korkusuna

Bulduğum yere gittik eşim karışık kızartma yapsana dedi.
Sabah krep, karisik kızartma yaptım
Akşamda kek yapmıştım.
Kahvaltilik domates, salatalik, şeftali, üzüm falan koydum bisiler sabah
Masa parası verdik oturduk yedik.
Adamın kendi yerimis ama nasıl tok adam yollarda hiç tabelası falan yok
Hatta yolu kaçırdık navigasyona geri döndük falan.
Zibilyon tane mekan var isim var adamın tabela yok.
Adam rahat adam cool mekan benim diyorsa demek
Yollarda hep bogurtlen tam köy kızla yürüdük biraz yedik.
Nasıl mutlu nasıl kosuyo Anne koş Anne koş diyo banada
Hiç terlemedim, hiç yapis yapış olmadan vallada hayallerimi yasiyolla be
Sıcaklık 31 gösteriyordu ama hiç mi bunaltmaZ hiç bunalmadik.
Nem yok işte mis gibi orman dere

Gelirken köyde durduk 1koli yumurta, salatalık, fasulye, mısır, süt, köy ekmeği ve 3 tane kavun aldık.
Ay biz 4 mısır aldık kadin 4 mısır daha attı
5 salatalık aldık 4 salatalık daha attı herseyi fazla fazla koydu olmaz falan dedim dinlemedi.
Allah razı olsun.
Valla buradaki marketlerden uygun Bi de bahçeden bugün kırdım diyor
Organik diye oysa millete pahali pahalı satarlar genelde
Biz yok dedikçe doldurdu poseti kadin

Eve girdim hemen üst baş değiş aciz dediler
Oglanda bisi yememiş
Dün pişiyi kizartamamistim buzdolabindaydi hamur, hemen onu kizarttim yanına peynir karpuz falan
Hüplettiler
Mutfagi topladim
Enerjim bitti bugün kızda hem giderken hem gelirken uyudu.
Kaçta uyur bilmem.

Bugün hep kazalar olmuş ölenler varmış Allah rahmet eylesin
Biz giderken Bi kamyon bariyerleri kırıp kenara atmis kendini noluyo anlamiyorum ayni bizim arada böyle kaza yapmıştı bariyeri kırıp atmıştı kendini.
Gelirkende trafikte vardi adam gayet rahat makas ata ata gitti
Kimse dikkat etmiyor ya
Kaza bu şakaya gelir mi
Hız ya da böyle makas falan ne gerek var.
Acele giden ecele gider diye boşuna demiyorlar.
Eşim az hız yapsa ben kaç defa ikaz ediyorum cocuk var yavaş git acelemiz yok diye

Allah korusun herkesi

Kış hazırlıkları için 25 kg kadar domates aldım. Yarın yada pazartesi konserve yapacağım. 2 haftadır da pazardan barbunya, dolmalık biber, taze fasulye, sarımsak alıp buzluğa attım.
Bugün biraz da patlıcan aldım 2 yemeklik karnıyarık için buzluğa koyacağım. Kışın rahat oluyor.
Erişte yapma niyetim var önümüzdeki hafta. Aşure de yapmak istiyorum malzemelerimi aldım.
Önümüzdeki 2 hafta da kışlık işleri biter okul hazırlıklaru için koşturmalar başlar

İyi geceler kızlar,
Çok bakamıyorum bu ara. Ara ara çarpıntım oluyor dinlenmeye çalışıyorum. Uykusuz kalmamak için erken yatma telaşındayım.
İlacın etkisi sanırım. İki gündür dokturu birer defa aradım ulaşamıyorum. Önceki günler her zaman sıkıntın olunca ara dedi. Bir defa çalsa açıyordu. Hayırdır belki konferans ya da hastalık ameliyat telaşımı var bilemedim. Hayır olsun.
Bugün son misafirleri uğurladık.
Sonra uzun uzun yazarım. Çarpıntım başlanadan uykuya geçeyim. ahh ahh gece 3 lere kadar uyumayan ben ne oldu sana

Günaydınnn
Nihayet bugün güzel uykuya daldım. Çok şükür.
Kendime geldim.
Uykumu uyuyup dinlenince hiç bir sıkıntım yok.
Kardeşim de tutturmuş illa tatil dönüşü yine gel. Orada gündüz yalnız olacaksın evde. Tedirgin oluruz. Aklımız kalır diyor.
Önceki gün küçük kardeşimde toplanıp dua okundu. Gelin duasıymış :)
Ye iç yat. Durumlar hiç iç açıcı değil
Yine hamur işi tatlı ohh.
Kardeşim bir pimpirik olmuş. Anasının evinde sinderella gibiydi. Şimdi ayy lavanonun aynasına su sıçramasın, ayy aynalara çocuklar el izi yapmasın. Bir de sürekli temizlik peşinde. Camlar silincekmiş
Dedim ananın evinde de böyleydin, izsiz ayna kullanırdın
Neyse hoş beş vakit geçirdik. Sonra eve dönecektik, küçük kuzene dedim senle gezelim biraz onlar gitsin. Gittiler. Biz çarşı gezdik. Elaya terlik aldım, yeğenime de tişört. Sonra en son kardeşimi aradık bizi alacaktı. Dondurma yiyelim kızları da al dedim. Geldiler dondurma yedik geçtik eve. Dün de evde içli köfte telaşı vardı.
Sabah koci aramış evde robotu Süpürme silmeye çalıştıracak çamaşır atacak görüntülü anlatıyorum açlıktan bayılacaktım., gelsem yapsam daha kolaydı dedim
Şimdi bir de valiz hazırlama için nerde ne eşya var onu tarif edeceğim.
Neyse dedim zaten ben de akşama kadar evde yatıyordum :)
Kardeşim dün akşam arkadaşıyla sahile gidecekti, beni de çağırdı gitmedim. Geç olur yorgun düşerim.
Kızlar benimle annemle durdular. Herşey güzel oyuyorlar vs. Tek sıkıntı ikisi de ön planda ben olayım istiyor. Bu da tek çocuk olmaktanmı kaynaklı bilemedim.
Bir de diğer bazı çocuklarda itme kakma varmış, yeğenimde onlardan öğrenmiş sanırım. Bu ara biraz itip kakması var. Eskiden hiç yapmazdı. Ela pek alışkın değil o tür şeylere ama okula gidince görür öğrenir hepsini. Niye çocuklar böyle oluyor anlamıyorum.
Kardeşim bayağı konuştu yeğenimle. Bir de ergen kız tavırları yaapmaamm öyle olacak işte dedim küçük ergen ya :)
Neyse büyüdükçe geçer.iki dakikada ayrı kalamıyorlar.

Hayırlı olsun, güle güle kullan canım. Robot süpürge gibisi yok. Dün eşim de diyor iyiki almışız diye.

Amin Hiç kimse kurallara uymuyor lellim,
Ben de hız konusunda uyarıyorum.
Bir de çok pahalı arabalar vııızz geçiyor. Sonuçta hepsi aynı. Belki daha güvenli daha korumalıdır. Ama belli hız kuralı var aşmamak gerekir. Ama insanlarda bir hıZ sevdası var.
Hiç sevemedim adrenalinli şeyleri. Ufacık kalp atışına dayanamayan, kalp atışında yığılıp kalan ben, nasıl o heyecanı yaşayacağım.

Ağaç orman farkı. İşte insanlar anlamıyor ne kadar da önemli doğa için bir ağaç bile.
Bende geçen çarşı da sıcağı farkettim. Nefes alınacak gibi değildi. Annemin eve geldik oh be dedim. Akşam zaten serin oluyor. Çünkü her taraf bahçe tarla. Eskiden daha çoktu. Şimdi bayağı tarla yerine binalar doldu.

Nice güzel yaşlara kuzuma Çok güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olsun sizinle. Hayat hep yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…