Küçük Düşün Büyük Olsun!

İşyerinde huzur çok önemli, işini severek sorunsuz yapmak için gerekli. Emek verirken üç kuruşun kahvenin bile hesabını yaptımı orada olay kopuyor. Bir de fesatça çalışanlar başına dert.
Kardeşimin elindeki sedef hastalığı işi bırakınca geçti bu kadar günde geçmesi enteresan değilmi. Elinin tamamen derileri soyuluyordu.
Eczanede çalıştığı işi bırakıp bim e girmişti. Ne sevdası anlamadım. Tabi kardeşim de herşeyi aşırı takan aşırı stres yapan bir yapısı var.,Eşi işten çıktığına seviniyor. Saati belirsiz yoğun çalışması onu da daraltmış.
İnşallah senin için de hayırlısı olur Baby. Uzun zamandır canını sıkıyorlar farkındayım.
Kıymetinin bilindiği işin olsun inşallsh

yedirenk79 canımcım .. sana çooookk katılıyorum.
İŞ HUZURU gerçekten çok önemli..
Kafan rahatsa zaten işin çokda olsa yorulmuyorsun bile..
seve seve çalışıyorsun.. Ama huzursuzsan inan gün bitmek bile bilmiyor çalışsan bile..
babyloading87 canım sende hiç canını sıkma bence.. Maşallah eşinin maaşı bence site yeter..
Rabbim bereketini versin.. Arkadaşların dediği gibi zaten yılbaşında da maaşı artar..
Aç mezarı yok be canım.. Rabbim hepimize sağlık huzur hayırlı bereketli kazançlar versin inşallah..

Amın cumlemıze cnm

KIZLARIMCANLARIM canım ekurim çok darlamislar seni bilirim sabirlisin yas aldikcada insan artık sabredemiyor ya da gorduklerin sebebiyle
Umarım diledigin gibi olur hersey
Aynen canım belli bir yaştan sonra sabrettiğin sustuğun şeyler hakikaten zorluyor seni..
Rabbim her daim doğrunun yanındadır.. Ben bunu bizzat burada yaşadım 2 sene önce de:)O yüzden Rabbime sığınıp ona tevekkül ediyorum.. sabır ve zaman:)

Hoşgeldiniz...Bende her daim aktif olamıyorum bu sitede.. ama burayı ve arkadaşları çok içten seviyorum..
Sanki yüzyüze arkadaşız gibi samimi sıcak bir yer burası.
Bazen yazamasam da okuyorum hepsini de ayrı ayrı çok seviyorum..Aile gibi bir ortamdır burası:)
Nezdiniz de bu duygularımı da aktarıyım istedim::

Cumamız mübarek olsun kızlar. Çok sıcak ne yapsam diyorum, nerden başlasam diyorum. Bu gün eşimin mesaisi bitince yazlığa gideceğiz. Belki orda güzel bir uykuya dalarım. Sabahtan mutfak dolaplarını silmeye başladım önce erzak dolabını sildim hep kışlıklarımı kontrol ettim bu kışı çıkarır kuruluklarım sadece pirincim az 4 kilo var indirim oldukça alırım ama sıvı yag da indirim oldukça almam lazım bitmiyor dedim kendi kendime. Neyse dolapların yarısını sildim indir kaldır tabakları çanaakları başım döndü bıraktım kalanını da haftaya yaparım kapı cam açık olunca her yer toz mutfagın yerlerini elimle sildim. Buzdolabının üstünü de sildim bu arada görünmeyen o kadar çok iş yaptım ki bitki çaylarını topladım kızlar hoşlarına gidenleri alıyorlar sonra da begenmedik deyip bırakayorlar kışın arada bazen ben içiyorum anneme veriyorum bazılarını o dağıtıyor komşularına onların mahallesinde hala komşu olayı çok güzel. Birazdan markete gidicem limon ve patates alıcam öyle zor geliyor inmek şu merdivenleri neyse gidip geleyimde kafamdan çıksın.

Bukadar tere 10 kilo vermem lazımdı hiç adaletli değil ama yaw.

Akşam kardeşim diyor ki abla uydu görüntüsüne bak(bizim eski ev görünüyordu yenisini koymuslar)
Sadece bnm dairenin her camında bisi var
Balkonda yolluk, oğlanın odasının camında battaniye, salonunkinde başka bisi.
Evde ne varsa camlarda havalansın diye bende
Çekiyoruz diyin bari ya
Benim camlar bayrak gibi
Şimdi yine yolluğu attım pikelerr bisiler eksik olmaz
Günlensinler.

Makarna yaptım, kofte - patates- sogan halkasi aticam fritoze
Kiymali soganli menemen yaptım.
Komposto yaptım.
Evi süpürdüm
Evi her gün süpüren sadece ben değilim dimi? bazen 2 defa supuruyorum.
Dün sildim bugün silmem

Bnm evdeki dolaplar hep parlak lake beyaz
Sürekli parmak izi
Ama matlarında temizliği zor özellikle mutfakda annemin eskisi matti yag lekeleri için 3 defa falan silerdim ancak cikardi.
Lakede hemen cikiyo leke sil geç ama parmak izi bile belli oluyor.
Pöfss hepsinin ayrı sıkıntısı var.

Silmem dedi sildi dersiniz
Mutfagi ve salonu sildim
Mutfağın yolluğu yıkadım.
Kargo bekliyorum dus alicam
Ben banyoya girerim gelir oglanda kulaklik oluyo duymuyo bazen
Kız hala uyumadı.
Bugünün bacce talihlisi annemdi
Aldi komşunun bahçesine götürdü
Salıncakta varmış sallanmis biraz ama asla doymaz akşama kadar durması lazim doymasi için.
Yarin nereye gitsek ona bakındım.
Deniz falan istemiyorum kumla ugrasamicam (günü birlik deniz sevmiyorum)
Yine dere kenari bir yer bakıyorum kızda oynuyo suyla hem.
Genelde o tarz yerlerde masa parası veriyorsun yiyecek hazırlamam lazım
Ben baya kampciliga baslicam he.
Mini tuplerden istiyorum mini bi de çaydanlık
Atarım arabaya izgara vs menemen ısıtırım, pişiririm
Bu sene pek ugrasamadim sıra gelmedi ama seneye aklımda
Biz iki kişi ızgarayla uğraşmak istemiyoruz ama insanın canıda istiyor. Yinemi 2 parça
Alırım hazır kızarmış isitirim sipsak.
Bi salata tmm.
Seneye Bi eksik listesi yaparım.
Mini çaydanlık ve tüp ilk sırada.

Bugün çok yazasım var ama kimse yok herkes haftanin son günü diye pert mi
Ben Bi daha domates yapmicam demiştim dimi
(Bu ara bütün olumsuz dediklerimi bir bir yapiyorum) 5kilo daha yapicam.
1 kavanoz açtım domates yoktu hem de bakım dedim nasıl oldu ufff mis mis rengi kokusu
Ee bunlar böyle böyle biter ki dedim hemen
Ben her sulu salcali yemeğe domates biber koyarım.
Eşimi kandırımde yarin alalım 5-6kilo daha.
Kışın iyiki dicem biliyorum elimin altında sipsak
Kabak kızartmistim onun üzerine bile dokmustum nefis olmuştu.
4 kavanoz var boş dolsun bakalım.

Kargom geldi
Dus aldım
Zikirlerimi cekiyorum
Bakara suresini açtım tv den kulagimda
Kız uykuda
Pisi hamuru yoğurdum attım dolaba
Dün akşam pisi kizarttim az bisi kapis kapış gitti
Oğlan çok seviyor
Kızda yedi
Akşam yine kızartirim

Maşallah sana ekürim yaa..Bende yapmam lazım domatessen nasıl yapıyorsun zahmet olmassa tarif alayım:)

Selamm
Bu ay gezenti modundaydım. Neredeyse hergün başka bir programım vardı.
Bu ay kardeşimi askere gönderdik, yemin törenine gittik, eski, yeni arkadaşlarlarımla hep program yaptık, ünv bitirmek için kalan derslerim vardı ya okulu sınavına hazırladım Bu yoğunlukta birde.
Ve bugün itibariyle 4.yıllık ünv yi 2,5 yılda bitirerek mezun oldum

Kendi ofisimi açmak in bu diplomama ihtiyacım vardı ve 1 senedir de derslere odaklanıp çalışarak bitirdim.
İnşallah bu sene kendi ofisimi açmak nasip olur

Bu ay maddi manevi olarak güzel bir dönemdeyiz. Allah yardım ediyor her zaman.
Oğlanın kreşi için Bı sene 3500 tl istiyordu, başka bir kreşle görüştük 2500 tl ye oraya başlayacak büyük ihtimalle. Çok yakın arkadaşımın çocukları da o kreşte. Her ay fazladan 1000 tl ödeyeceğime kızın servisine veririm o parayı diyoruz.

Maşallah lellim okurken yoruldum
Eline sağlık

Dün akşam üstü geldik yazlığa Allahım yolda gelirken ter içinde kaldık. Hemen duşa girdim yoksa nefes alamıyordum. Eşim bahçeyi suladı sulanmayınca hafta içi bahçe biraz solmuş ama yapacak birşey yok bundan sonra böyle. Ama akşam öyle güzel uydum sabaha karşı ince bir pike bile üstüme aldım. Alt katta yattım üst kat çok sıcaktı. Sabah eşim bahçede olan sebzeleri topladı ayrı ayrı poşetlemiş mısırlarıda topladı kızlar için taneledi, bende evi temizledim banyolardan başladım tuvaletleride ovdum iki makina yine çamaşır yıkandı astım kahvaltı için yumurtalı ekmek yaptım o kadar acıkmışım ne yedim be dedim bir duş daha aldım mutfak toplandı her yaz sıcaktı ama bu yaz sıcagı çok başka beni benden alıyor. Neyse kışın ararım diyorum bu sıcagı bu akşam bir arkadaşımız yemeğe davet etti onlara gidicegiz sevdiğimiz insanlar güzel bir gece geçiririz inşallah hep birlikte. Giderkende eşime diyorum dondurma alalım içim nasıl yanıyorsa artık.

Hayirli teskereler
Aallah bereketli kapilar acsin insallah

Slmlar
Kizcemin dogumgunu bugun.
İse gitmedim ,gozumuzu oyun alaninda actik.
Kum havuzuna gittik soz vermistm ,akulu ye bindi 100 tl burasi.
Oyuncak alindi 200 tl,
Carrefourdan popcorn,dondurma faln 50 tl.
Pastasini babasi yapti aksmdan beri ugrasiyor
Kvdmlere uflemeye gitcz bu aksm.
Teyzesi pasta yollamis sabsh,magnolia falan bisuru sey yollamis saolsn.
Yarin da annemlerde kutluycz bi posta.
Eve geldik yikadim kafaya kadar kum oldu.
Uyuttum.
Menemen yaptim kendime yiyip eve giriscm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…