- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
İşyerinde huzur çok önemli, işini severek sorunsuz yapmak için gerekli. Emek verirken üç kuruşun kahvenin bile hesabını yaptımı orada olay kopuyor. Bir de fesatça çalışanlar başına dert.Gunun nerdeyse tamamnı ısyerınde gecırıyoruz,huzur cıdden cok onemlı.
Allah yoluna koysun,herkese vıcdan versın ınsallah
Ben o kadar sıkılmıstımkı ofıstekı sıkılıklardan,bırakıyorm dedıkten sonra ferahlama geldı resmen.
Yanı ben evde sıkıyla ugrasıyorm derken ısyerınde daha cok sıkılık gormeye baslamısıtık.
Teklı sade nescafeyı 2 ye boluyordu kadın dusunun ,kahveme kadar kendım getiriyordm.
Eve ıs goturme tarafını saymıyrm bıle,hala ogleden sonra benı arıyor herkes.Bakalım eylulde napcaklar.
Allah yardımcın olsun
Amın cumlemıze cnmyedirenk79 canımcım .. sana çooookk katılıyorum.
İŞ HUZURU gerçekten çok önemli..
Kafan rahatsa zaten işin çokda olsa yorulmuyorsun bile..
seve seve çalışıyorsun.. Ama huzursuzsan inan gün bitmek bile bilmiyor çalışsan bile..
babyloading87 canım sende hiç canını sıkma bence.. Maşallah eşinin maaşı bence site yeter..
Rabbim bereketini versin.. Arkadaşların dediği gibi zaten yılbaşında da maaşı artar..
Aç mezarı yok be canım.. Rabbim hepimize sağlık huzur hayırlı bereketli kazançlar versin inşallah..
Aynen canım belli bir yaştan sonra sabrettiğin sustuğun şeyler hakikaten zorluyor seni..KIZLARIMCANLARIM canım ekurim çok darlamislar seni bilirim sabirlisin yas aldikcada insan artık sabredemiyor ya da gorduklerin sebebiyle
Umarım diledigin gibi olur hersey
Hoşgeldiniz...Bende her daim aktif olamıyorum bu sitede.. ama burayı ve arkadaşları çok içten seviyorum..o ev sıcaklığı dışarıdan okunurken de hissediliyor. sizin istedikleriniz gerçekleşenler o sabrınız şükrünüz çok örnek bana mesela. herkesten aldığım bir şeyler var. çok vaktim olamiyor çok katılamam diye yazmıyordum aslında. eskiden aktiftim epey. arada gelir selam veririm kabul ederseniz.
Maşallah sana ekürim yaa..Bende yapmam lazım domatesBugün çok yazasım var ama kimse yok herkes haftanin son günü diye pert mi
Ben Bi daha domates yapmicam demiştim dimi
(Bu ara bütün olumsuz dediklerimi bir bir yapiyorum) 5kilo daha yapicam.
1 kavanoz açtım domates yoktu hem de bakım dedim nasıl oldu ufff mis mis rengi kokusu
Ee bunlar böyle böyle biter ki dedim hemen
Ben her sulu salcali yemeğe domates biber koyarım.
Eşimi kandırımde yarin alalım 5-6kilo daha.
Kışın iyiki dicem biliyorum elimin altında sipsak
Kabak kızartmistim onun üzerine bile dokmustum nefis olmuştu.
4 kavanoz var boş dolsun bakalım.
Kargom geldi
Dus aldım
Zikirlerimi cekiyorum
Bakara suresini açtım tv den kulagimda
Kız uykuda
Pisi hamuru yoğurdum attım dolaba
Dün akşam pisi kizarttim az bisi kapis kapış gitti
Oğlan çok seviyor
Kızda yedi
Akşam yine kızartirim
Maşallah lellim okurken yoruldumBugün çok yazasım var ama kimse yok herkes haftanin son günü diye pert mi
Ben Bi daha domates yapmicam demiştim dimi
(Bu ara bütün olumsuz dediklerimi bir bir yapiyorum) 5kilo daha yapicam.
1 kavanoz açtım domates yoktu hem de bakım dedim nasıl oldu ufff mis mis rengi kokusu
Ee bunlar böyle böyle biter ki dedim hemen
Ben her sulu salcali yemeğe domates biber koyarım.
Eşimi kandırımde yarin alalım 5-6kilo daha.
Kışın iyiki dicem biliyorum elimin altında sipsak
Kabak kızartmistim onun üzerine bile dokmustum nefis olmuştu.
4 kavanoz var boş dolsun bakalım.
Kargom geldi
Dus aldım
Zikirlerimi cekiyorum
Bakara suresini açtım tv den kulagimda
Kız uykuda
Pisi hamuru yoğurdum attım dolaba
Dün akşam pisi kizarttim az bisi kapis kapış gitti
Oğlan çok seviyor
Kızda yedi
Akşam yine kızartirim
Hayirli teskerelerSelamm
Bu ay gezenti modundaydım. Neredeyse hergün başka bir programım vardı.
Bu ay kardeşimi askere gönderdik, yemin törenine gittik, eski, yeni arkadaşlarlarımla hep program yaptık, ünv bitirmek için kalan derslerim vardı ya okulu sınavına hazırladım Bu yoğunlukta birde.
Ve bugün itibariyle 4.yıllık ünv yi 2,5 yılda bitirerek mezun oldum
Kendi ofisimi açmak in bu diplomama ihtiyacım vardı ve 1 senedir de derslere odaklanıp çalışarak bitirdim.
İnşallah bu sene kendi ofisimi açmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?