Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy en guzeli gule gule kullan cnm

Bu arada kızım da bilsem sınavını kazanmıştı, mülakata girmişti. Bugün Mülakat sonucu açıklandı, kazanmış ve artık kızım Bilsemli
Yaaaaa gözünüz aydın canım. Çok sevindim. Başarılarının devamını diliyorum. Darısı benim Elamın da başına

Gunaydinlar
Dun yemekten sonra kvdeme gittik pasta kesmeye.Valla herkese 17.00 den sonra hber verdik,kimse hediye telasina dusmesin diye.Kavga cikiyor bide hediye acarken falan .
Sinsi gelin salllana sallana gitti fjfjfj pastayi koci yapti zaten,icecek popcorn aldik .
Gorumcem hemen makarna salatasi yapmis getirmis.Oteki tavuk kanat pisirmis aksm.yemegine onu almis gelmis .Saolsnlar.
Kvdemden lafi yedik tabi hakli kadin fjfjfj
Seneye haber verin onden evi toplayayim diyo .oglen aradik onuda 14.00 gibi.
O da az anlasin aksm saati borek yaptim caya gelcz diye ariyolar beni.Musait miyim?Evim toplu mu soran yokNasill oluyomuss dicektm fnfjjf
Koci gece mesaiye gitti gelcek sabah anamlara goturecegimiz pastayi yapcak
İs bilmede baby gibi olun jdjdjd
Alyaya seker arabasi almistm dun onu secti kendi.Allahim surekli sekercii seker almak isteyen var mi diye dolanyo pesimizdeKendimize dert almisiz gidip fjfjjf
Halalari 100 er tl verdi Alyaya.Soyledim hatta yok biz hediye vs olmasin diye aramadik erken dedim.Olmaz oyle dediler.
Benim babasi kilikli goturuyo babasuna veriyo paralariKvdem annene ver babaya niye veriyon dyoKadin haklari diyince de sen be kvdem.dedim fnfjfjjc

Benim gorumceler ikisi de ozel okulda.Biri ogretmen.İyi bi okulda.
İyi cocuklar diyor yani basarli olanlsr hep durumu olmayan ailelerden cikiyor.Bi ogrencim var %80 burslu ama diyor cocugun 4 kardesi daha var evde masasi bile yok biz aldik diyor.

Bide diyor bi ogrencim var 8 .sinif ailenin diyir durumu cok iyi 4 katli evi varmis cok luks bi semtte.8.sinif ogrencisi dairenin ust katinda tek yasiyomus.Ama diyor anne gelip bunu alin basimdan diyirmjsCocuk arabadan inerken arabaya tukuruyor oyle bi nefret ediyor aileden diyor.
Ben sok 8.sinif ogrncisi tek yasiyo ya?Ayni apt.bile olsa?Hayir bu cocuk neye heves edecek de okuyacak?Kardesimin kiz 2.sinif oda da biraz yalniz takilsin dikeliyoruz tepesineCocuk birazz yalniz kalabilir miyim diyo artik

Bizim oğlan gelmiyor bizimle.
Ben uzuluyorum gelsin Bi hava alsın bi doga falan gelmiyor
Zorla götürsekde off puff burnumuzdan getiriyor.
Onuda bıraksam Yalnız yasar galiba
Pek hevesli.
Ailesiyle gezen, bisiler yapan gençleri görünce imreniyorum.

Günaydın
Kız ıkk mıkk yapip geri uyuyo ama uyandırdı beni
Geri uyuyamadım.
Bugün hersey beni bekliyor
Camasir ,ütü, yemek
Alışverişte yapılacak.
Bi eksik listesi yapicam şuracıkta
Biraz netten alırım biraz esime sipariş veririm.
Dün aldığımız fasulyeyi pisiriyim yanına pilav salata
Kızın çorbası yok yayla çorbası yapıcam az

Kettle bozuk hafta içi sabah zorlaniyorum bekliyorum su kaynasın diye
Alicam galiba

Bi de bime gelmiş yüzen barbie
Dün diğer masadakilerin çocukları getirmis derede yuzduruyorlardi.
Annemiz bimden aldi dediler
Alya menim menim diye istiyo kızlardan.
Vermek istediler onlar ablaların bizim değil biz alicaz marketten dedim. Kızlar siz yuzdurun Alya izlesin dedim.
Küstü falan biraz ama kalktık zaten unuttu
Şimdide bu başladı
Menim diyo istiyo birinde oyuncak görünce.
Verr ver diyo Bi de
Hiç bim fln takip edemiyorum kış sezonuna takip ederim artık malum kışın evde sıkılacak.
Ozaman bakarım alırım birseyler

Nice saglikli, musmutlu yillari olsun prensesin

Gezmeye gelmiyordur anlarim bizde sevmezdik.Ama 8.da ayri ev ne bilim.Bana normal gelmedi

İyi pqzarlar bacimlar
Annemlerde dogumgunu kutladik.Ufak capli bi nisan toreni duzenlemis kardesim cjcjcn
Millet o masrafa nisan yapiyo dedim.Balonundan masa ortusune kadar.Tatlisi tuzlusu kurabiyelerri,tekli pastalar bile yaptirmis cocuklara.Bizimkide boyle bi cesit
Kiza hediyeler almislar tabi,annemlerde harclik verdi.
Sabah gittik aksm yemekten sonra donduk.Kiz gelir gelmez bayildi.

Bizimde bugün gezdik kaynanam telefon ediyor üç haftadır her hafta bişey çıktı gittik yani git gel yol parası 1 saat gidiş var düşünün düğün varmıs gel eşimde gelemem araba su yakmıyor dedi yazık olum gelme diyeceği yerde nasıl kadınya
Her akşam gitsek gelsek gel dicrk

yedirenk79 guzel haberlerini okuyorum canim benim ama bi turlu yazamadim isimle ilgili sorunlarim vardi da kafam fena ikizler yine hasta
Olsun canım, kalplerimiz bir biliyorum hastalığımın ortaya çıktığı zamanki benim için göstermiş olduğun çabanı asla unutamam.
Geçmiş olsun neyi var ikiz bebişlerimin

Gunaydınlar
Sabah benım kız bı posta ıse gıtme evde kal dıye agladı.
Sana cılek vereyım mı dedım:)Tmm dedı barıstık.
Kahvaltı etsınler dıye borekle 2 pogaca bıraktım kapıya 30 tl
Marketten ped,kahve ,su,soda aldım 35 tl.
Gıder ayak bu ay guzel prim yaptım.2500 tl yı buldu.
Eylulde yatmaz ekımde maas gıbı olur ıyı olur.
Bugun ugraya bılırsem 20 eur alcm kızım d.gunu paralarıyla.
Asureyi artık yaapayım ay bıtmeden.
Annmden erık seftalı getirdık dun.Murdum eriği var bızde onları dolaba attım.
Yan komsu ofıse bıraktım bıraz orda abla var,sabah pisi yapmıs usenmemıs kadın masallah.Ye cabuk sıcak sıcak dedi:)Senı cok ozleyecegim bılıyor musun dedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…