- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.472
- 598
- 38
Ayy en guzeli gule gule kullan cnmİyi geceler ,
Ani bir kararla kendime erkenden doğum günü hediyesi aldım robot süpürge5050 TL ye.
Aslında almak istiyordum ama fiyatlar yüksek geliyordu, baktım ihtiyacım gerçekten de var eşimin de gazıyla aldım gitti.
Yaaaaa gözünüz aydın canım. Çok sevindim. Başarılarının devamını diliyorum. Darısı benim Elamın da başınaBu arada kızım da bilsem sınavını kazanmıştı, mülakata girmişti. Bugün Mülakat sonucu açıklandı, kazanmış ve artık kızım Bilsemli
Saolasin cnm AminnNice güzel yaşlara kuzumaÇok güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olsun sizinle. Hayat hep yüzünü güldürsün
Saolasin abla aminnBabym güzel Alya'nın doğum günü kutlu olsun. Daha nice güzel yaşları olsun evinizin biriciğinin yeganesinin.
Oyy masallah tebrik ederimmmBu arada kızım da bilsem sınavını kazanmıştı, mülakata girmişti. Bugün Mülakat sonucu açıklandı, kazanmış ve artık kızım Bilsemli
Bizim oğlan gelmiyor bizimle.Benim gorumceler ikisi de ozel okulda.Biri ogretmen.İyi bi okulda.
İyi cocuklar diyor yani basarli olanlsr hep durumu olmayan ailelerden cikiyor.Bi ogrencim var %80 burslu ama diyor cocugun 4 kardesi daha var evde masasi bile yok biz aldik diyor.
Bide diyor bi ogrencim var 8 .sinif ailenin diyir durumu cok iyi 4 katli evi varmis cok luks bi semtte.8.sinif ogrencisi dairenin ust katinda tek yasiyomus.Ama diyor anne gelip bunu alin basimdan diyirmjsCocuk arabadan inerken arabaya tukuruyor oyle bi nefret ediyor aileden diyor.
Ben sok 8.sinif ogrncisi tek yasiyo ya?Ayni apt.bile olsa?Hayir bu cocuk neye heves edecek de okuyacak?Kardesimin kiz 2.sinif oda da biraz yalniz takilsin dikeliyoruz tepesineCocuk birazz yalniz kalabilir miyim diyo artik
Nice saglikli, musmutlu yillari olsun prensesinSlmlar
Kizcemin dogumgunu bugun.
İse gitmedim ,gozumuzu oyun alaninda actik.
Kum havuzuna gittik soz vermistm ,akulu ye bindi 100 tl burasi.
Oyuncak alindi 200 tl,
Carrefourdan popcorn,dondurma faln 50 tl.
Pastasini babasi yapti aksmdan beri ugrasiyor
Kvdmlere uflemeye gitcz bu aksm.
Teyzesi pasta yollamis sabsh,magnolia falan bisuru sey yollamis saolsn.
Yarin da annemlerde kutluycz bi posta.
Eve geldik yikadim kafaya kadar kum oldu.
Uyuttum.
Menemen yaptim kendime yiyip eve giriscm.
Gezmeye gelmiyordur anlarim bizde sevmezdik.Ama 8.da ayri ev ne bilim.Bana normal gelmediBizim oğlan gelmiyor bizimle.
Ben uzuluyorum gelsin Bi hava alsın bi doga falan gelmiyor
Zorla götürsekde off puff burnumuzdan getiriyor.
Onuda bıraksam Yalnız yasar galiba
Pek hevesli.
Ailesiyle gezen, bisiler yapan gençleri görünce imreniyorum.
Saolasin cnmNice saglikli, musmutlu yillari olsun prensesin
Olsun canım, kalplerimiz bir biliyorumyedirenk79 guzel haberlerini okuyorum canim benim ama bi turlu yazamadim isimle ilgili sorunlarim vardi da kafam fena ikizler yine hasta
Saolasın bacımbabyloading87 mutlu yillari olsun beybicim huzir getirsin her gecen yil
Özlettin bacim gel 2 kelam yaz beayedirenk79 guzel haberlerini okuyorum canim benim ama bi turlu yazamadim isimle ilgili sorunlarim vardi da kafam fena ikizler yine hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?