- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
zeyno niye özleyeceğim dedin. taşınıyormsunGunaydınlar
Sabah benım kız bı posta ıse gıtme evde kal dıye agladı.
Sana cılek vereyım mı dedım:)Tmm dedı barıstık.
Kahvaltı etsınler dıye borekle 2 pogaca bıraktım kapıya 30 tl
Marketten ped,kahve ,su,soda aldım 35 tl.
Gıder ayak bu ay guzel prim yaptım.2500 tl yı buldu.
Eylulde yatmaz ekımde maas gıbı olur ıyı olur.
Bugun ugraya bılırsem 20 eur alcm kızım d.gunu paralarıyla.
Asureyi artık yaapayım ay bıtmeden.
Annmden erık seftalı getirdık dun.Murdum eriği var bızde onları dolaba attım.
Yan komsu ofıse bıraktım bıraz orda abla var,sabah pisi yapmıs usenmemıs kadın masallah.Ye cabuk sıcak sıcak dedi:)Senı cok ozleyecegim bılıyor musun dedım :)
sen geçmişi yazdın bende geçmişe gittim okudukçaGünaysss
Bu sabah sakarlıkl başladım haydi bismillah
Sabah kendime ballı tarçınlı sirkeli yaptığım suyum var ondan yaptım kitabimida aldım kiz uyuyordu
Balkonda 2 sayfa okim dedim cay devrildi masada balkon masasi boşluk olanlardan her yer ballı su oldu
Hemen balkonun halisini mak attim
Yerleri sildim
Ulan dedim 2 dk oturacağım neyime benim keyif
Balkonda temizlenmiş oldu
Kız yine bisi yememe gunlerinde grevde
Annem zorla 1 yumurta yedirmis onunla yine az yiyo benle yok
Bi de babasıyla yiyor biraz, garezi bana hep çok düştüğünden üzerine
Dünden az pilav 1 siste tavuk var
Oğlana yeter ancak
Ne pisircem ben ya
Canım bamya istiyor kendime bamya yapicam pilavla karistirinca kızda yiyor.
Köfteli bisiler yapım bugunde
Cuma eşim bırakacak bizi anneanneme
Ev boş malum tam takır kuru bakır
Kıza çorba falan yapicam burdan goturcem
Anneme dedim çörek, kek falanda yaparım
Gündüzde pide sipariş veririz hiç yemekle uğraşmayalım taşımayalim 2 gün kalırız zaten
Icecek cekirdek cips dondurma kahve onlar güzel gidiyor bahcede
Bim a101 yakın kardeşime sipariş veriyoruz aliyor geliyor.
Akşam annemle bahçeye çokeriz yine 3lere kadar
Seviyorum o evi çocukluğumun evi❤
Ben orda otururken kafamdann öyle şeyler geçiyor ki
Çocukluğum koşuyor bahcede, saklanıyor, oynuyor, anneannemin sesi geliyor gitmeyin arkalara diye
Dedem oturuyor gelip soluk soluğa terlemis bahcede ugrasip bi erik suyu getireydiniz ya diyor
Yakıyor sigarasını
Ahh sanki hiç yasamamışlar..
Sanki hepsi bir hayal..
İsten ayriliyorim.cnm.Yan komsu ofiste yan ofiste.zeyno niye özleyeceğim dedin. taşınıyormsun
Benim özellikle bu havalarla birlikte sabrım en aza indi.İyigecleer bacimlar.
14,30 da kapiyi kapadim kiz uyandiSesimi bile cikarmamistim halbuki.7 saat oyun oynadim beynim sulandi bugun.Bi enerjiyle kalkti
Kuru pilav yaptm aksm yemegine.Baska da dogru duzgun bisey yapmdm valla.Supurge attim salona.
1 kg fasulye hasladim buzluga attim.
Kiz 21.00 u gece uyudu.Ama artik gozumden yas geldi sinirden.Attim kendimi dusa.Valla icime icime sinirlenmekten orta yerimden catlicam bigun
Ben ara ara rüyamda görüyorum çocukluğumun geçtiği mahalleyi. Çok özlem duyuyorum neden bilmem.Günaysss
Bu sabah sakarlıkl başladım haydi bismillah
Sabah kendime ballı tarçınlı sirkeli yaptığım suyum var ondan yaptım kitabimida aldım kiz uyuyordu
Balkonda 2 sayfa okim dedim cay devrildi masada balkon masasi boşluk olanlardan her yer ballı su oldu
Hemen balkonun halisini mak attim
Yerleri sildim
Ulan dedim 2 dk oturacağım neyime benim keyif
Balkonda temizlenmiş oldu
Kız yine bisi yememe gunlerinde grevde
Annem zorla 1 yumurta yedirmis onunla yine az yiyo benle yok
Bi de babasıyla yiyor biraz, garezi bana hep çok düştüğünden üzerine
Dünden az pilav 1 siste tavuk var
Oğlana yeter ancak
Ne pisircem ben ya
Canım bamya istiyor kendime bamya yapicam pilavla karistirinca kızda yiyor.
Köfteli bisiler yapım bugunde
Cuma eşim bırakacak bizi anneanneme
Ev boş malum tam takır kuru bakır
Kıza çorba falan yapicam burdan goturcem
Anneme dedim çörek, kek falanda yaparım
Gündüzde pide sipariş veririz hiç yemekle uğraşmayalım taşımayalim 2 gün kalırız zaten
Icecek cekirdek cips dondurma kahve onlar güzel gidiyor bahcede
Bim a101 yakın kardeşime sipariş veriyoruz aliyor geliyor.
Akşam annemle bahçeye çokeriz yine 3lere kadar
Seviyorum o evi çocukluğumun evi❤
Ben orda otururken kafamdann öyle şeyler geçiyor ki
Çocukluğum koşuyor bahcede, saklanıyor, oynuyor, anneannemin sesi geliyor gitmeyin arkalara diye
Dedem oturuyor gelip soluk soluğa terlemis bahcede ugrasip bi erik suyu getireydiniz ya diyor
Yakıyor sigarasını
Ahh sanki hiç yasamamışlar..
Sanki hepsi bir hayal..
Benim bazı anlarım var unutmadığım unutmak istemediğim..Ben ara ara rüyamda görüyorum çocukluğumun geçtiği mahalleyi. Çok özlem duyuyorum neden bilmem.
Yıllar önce buraya geldiğimde aynı binada oturan çocukluk arkadaşımıza gelmiştik. O bina hala duruyor. O da hala orada oturuyor.,Çok şey değilmiş. Ama o bina yıkılmamış.
Geçmişe gitmiştim.
Kardeşim iki gün önce dedi yine uğrarız..ama vakit yok.
40 gün oldu galiba buradayım ama ne kadar evimi özlesem de, yine de gideceğim diye hüzün çöktü.
Annemler de biz gidince daha kötü olurlar. Kardeşimin yokluğunu evde daha çok farkederler.
Ben Beypazarı sodayı seviyorum.Diğerleri hoşuma gitmiyorBizim dr içindekiler bakın tuz oranı(sodyum) en az olanı tüketin demişti.sarıkızın düşüktü,kızılayın da sodyum oranı en yüksek diye hatırlıyorum ama bakmak lazım yine de
Bir de içmeden bekletin ya da çalkalayın demişti
Yurt dılındakilerin içtiği bizimkilerden biraz daha farklı,akmina marka onlara benziyor sanırım.onların tuz oranı falan baya az oluyor
Merhaba sayınız nasıl ciğere de sıçradı demişsiniz. Anneminde sıçramış umut varmı iyi olur mu ah düşününce bile karnıma ağrılar giriyor.İyi geceler kızlar,
Sabah 12 gibi arkadaş geldi. Kızı okula gitmemiş illa gidelim Elalara diye diye
Geldiler iyi oldu kızlar oynadı. O da küçük kızı yarım saatliğine bıraktı bana sonra geldi oturduk. Yeşilçay falan. Saat 15:00 gibi kalktı Elayı da götürdü ben de gidip altın alamadım kaç günlerdir. Gittim aldım. Gram altın. Oradan bime uğradım. Çekirdek glutensiz kahveli kurabiye aldım. 27 tl
A101 e uğradım kızın odasına Ledli baykuş gece lambası aldım 20 tl. Tabi sersörlü gece lambasını kaplıcadaki evde unutunca yenisini alayım dedim. O sensörlüydü iyiydi ama bu da çok daha ucuzdu
Ardından başka markete uğradım. Karnabahar turşu yapacağım. Portakal ve maydanoz aldım. Maydonuzu 1.99 a görünce aldım21 tl ödedim. Bugün süt söylemiştim bu defa 3 kilo inek 1 kilo manda sütü istedim. 55 tl de ona verdim. Harcamalı birgündü.
Diyete başlamam lazım 57 kilo oldumama diyette yediğim karabuğdaylı ekmeği bulamadım. Sitedeki carrefourda bile yoktu. Trendyolda vardı hem fiyatı da iyiydi sepete attım. Akşam trendyol 1 saatlik 10 tl İndirim Verdi. Tam alacağım market kapandı. Diğer marketlerde de yoktu.
Akşam kızımla çay ve çekirdek çitledik. Film izledik. Eşim bu gece yok. Dayısı ameliyat oldu. Yanında kaldı. Yine kolon kanseri. Ailede hepsi kolon kanserinden vefat etmiş. Tabi dayıdaki iyi huyluymuş ama eşim diyor, safra lenf ve ciğere de sıçramış. Doktor demiş temizledik hepsini.
Valla bilmiyorum genetikmi, yenilen ağır yağlı yemeklermi tetikliyor ( onların yemekleri çok ağır yağlı) Ve çok tatlı yerler.
Bilemiyorum da günümüzde herşey kansere neden aslında. Allah kimseye yaşatmasın
Merhaba,Merhaba sayınız nasıl ciğere de sıçradı demişsiniz. Anneminde sıçramış umut varmı iyi olur mu ah düşününce bile karnıma ağrılar giriyor.
Alıntı yaptığınız eski mesajımı tekrar okudum :)Merhaba sayınız nasıl ciğere de sıçradı demişsiniz. Anneminde sıçramış umut varmı iyi olur mu ah düşününce bile karnıma ağrılar giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?