- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.474
- 598
- 38
Allah tamamini erdirsin cnmSelam kızlar yillik izindeyim S a m s u n a geldik kardeşimin yanına 2 haftadır burdayız.Çok sıcak ve nem fazla Ankaramı özledim.Sali günü döneceğiz inşallah.Çarsamba işbası
Haftaya cumartesi kardeşime kız isticez nişan yapicaz inşallah.Dün 800 tl ye ekoldan elbise aldım giy cikar yoruldum.Acil kilo vermeliyim.Yemeyi de seviyorum.2 gündür akşamları yemiyorum 8 saat ye 16 saat aç kal if diyeti uyguluyorum inşallah ise yarar.Düğüne kadar incelerim umarım.Spora da yazilmam lazim ama ben üşengecim evde var tüm alet spor yapmayı sevmiyorum.İş zaten çok yoğun.
Kuaför yok burda ara tara 1 saat kuaför aradım sonunda 2 tane buldum ikisi de kapalı.Yarin açılacakmış kaş yüz aldırmam lazim.Saclarimi da kahverengiye boyatmayı istiyorum. Yarın gidip bakayım.
Kızın annesi babası bilezik almış ortak.5 kız kardeşler onlar da ceyrek takacakmis
Bizimkiler de bilezik alacak.Ben de görümce olarak bilezik almalıyım diye düşünüyorum.15 gram felan ne dersiniz.Dügüne de inşallah alirim bir tane daha seneye olacak düğün
Benim avantajım üç gün orta beş gün burda kaç kapım varCidden yok mu kizBen anama gidince dar kaciyrom 2.gun Ne elestirisi bitiyo ne is yapmasi
Maşallah canım
Hayırlı olsun düğünde tak bileziği ddrimSelam kızlar yillik izindeyim S a m s u n a geldik kardeşimin yanına 2 haftadır burdayız.Çok sıcak ve nem fazla Ankaramı özledim.Sali günü döneceğiz inşallah.Çarsamba işbası
Haftaya cumartesi kardeşime kız isticez nişan yapicaz inşallah.Dün 800 tl ye ekoldan elbise aldım giy cikar yoruldum.Acil kilo vermeliyim.Yemeyi de seviyorum.2 gündür akşamları yemiyorum 8 saat ye 16 saat aç kal if diyeti uyguluyorum inşallah ise yarar.Düğüne kadar incelerim umarım.Spora da yazilmam lazim ama ben üşengecim evde var tüm alet spor yapmayı sevmiyorum.İş zaten çok yoğun.
Kuaför yok burda ara tara 1 saat kuaför aradım sonunda 2 tane buldum ikisi de kapalı.Yarin açılacakmış kaş yüz aldırmam lazim.Saclarimi da kahverengiye boyatmayı istiyorum. Yarın gidip bakayım.
Kızın annesi babası bilezik almış ortak.5 kız kardeşler onlar da ceyrek takacakmis
Bizimkiler de bilezik alacak.Ben de görümce olarak bilezik almalıyım diye düşünüyorum.15 gram felan ne dersiniz.Dügüne de inşallah alirim bir tane daha seneye olacak düğün
Sağol canımAllah tamamini erdirsin cnm
Teşekkür ederim.Çeyrekli bileklik yaptırdı annem.Hayırlı olsun düğünde tak bileziği ddrim
Nişanda çeyrek takabikirsin ya da çeyrekle bileklik alabilirsin
Sağol canım.Aslinda nisanda çok takılmaz aynen ama ben ne bileyim kızın kolunda bilezik olsun diye.Annesigil 1 tane almış bizimkiler de alicak 1 de ben alayım diyorum.Hayirlisi bakalımberen_naz canın hayırlı olsun
Bütçeye bağlı cnm
Şuan kardeşim nişanlansa çeyrek takarım ben
Bilmiyorum nisanda taki takılması bana hep abes gelmiştir
Niye böyle bir adet var bilmem.
Allah tamamına erdirdsin ne güzel destek oluyorsunuzTeşekkürler Çok
düşkünüz biz birbirimize maşallah.
Babam tüketici kredisi çekti kardeşim de konut kredisi 2 yil evvel.Kardesime ev aldık.Kiraya verdik gelen kiranin üstüne her ay 500 de babam veriyor kardeşime kredisi ödeniyor.Ev de değerlendi.
2 yil evvel bir evin eşyasını aldık.Babamla ben ödedim daha çok ben ödedim aslında.İs için başka şehirde ev açmamız gerekmişti o yüzden
1.5 yil da tuttgu evin kirasını ödedim her ay 900
Bir kaç aydır kendi ödüyor.Yemek kartimda elinde kullaniyor 1200 civari.Arti ekstra aldıklarında var
Helali hoş olsun
Simdi nisandi düğündü gene destek olmak istiyorum.O yüzden gençlere bilezik takayım.İleride belki evi.degistiriler atandığı şehirde ev almak isterler felan destek olur diye düşünüyorum.
Amin inşallah sağol canımAllah tamamına erdirdsin ne güzel destek oluyorsunuz
Amin çok teşekkür ederimHayırlısı olsun berencim. Darısı başına olsun inşallah, berencim biz de nişanda aile büyükleri ağır takı deriz durumları elverdiği kadar takar, ailenin diğer üyeleri de yarım,çeyrek takar yine de siz bilirsiniz tabi zaten üzerine düşenin fazlasını yapmışsın kesene bereket. Allah tamamına erdirsin.
beren_naz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?