Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah tamamini erdirsin cnm

Cidden yok mu kizBen anama gidince dar kaciyrom 2.gunNe elestirisi bitiyo ne is yapmasi
Benim avantajım üç gün orta beş gün burda kaç kapım var üç kardeşimin evi var, annemin evi var. Bir gece de kuzen de kaldım. Daha gidecek çok kapı var da ben gidip kalmıyorum.kuzenimde de ilk defa kalıyorum uzun yıllar oldu.
Sanırım genel olarak 4 kapım olmasından.
Yoksa bazen annemin kaynanalığı tutuyor yok o öyle yapılmaz böyle yapılır lafı çoktur. Amacı kızlarım öğrensin. Ama bizim anlayışımız kaynana modeli

Maşallah canım

Hayırlı olsun düğünde tak bileziği ddrim
Nişanda çeyrek takabikirsin ya da çeyrekle bileklik alabilirsin

Selamm
Iyi kafa dinledim kızda hiç darlamadı Bi abisine sardi Bi dayısına Bi anneme teyzem kuzenim geldi onlara sardı parka çıkardık.
Bi bahce Bi ev derken yine çabucak zaman geçti beğ.
Cuma gecesi tam 04.30 da yattık annemle dedim kahvalti eder yatarız ne kaldı surda
Dünde 2ye kadar oturduk cips, cekirdek, kahve,meşrubat mideleri pert.
Bugünde komşu geldi isigi gören geliyo ordada anacım.
Anneme diyorum şuraya kafa dinlemeye geldik bu ne
Eski komsulardan bi teyze.
Geçen seferde gelini gelmişti
Dün parka çıktık ordan teyzeme gectik börekleri pastaları aldık geldik
Sabahda teyzem kahvaltıya geldi o da börek, helva falan getirmis
Öğleden sonrada ben cig kofte soyledim.
Kesin kilo aldım valla
Kardeşimle oğlan hamburger istediler onlarda hamburger yaptım.
Bu arada tabi işlerin hepsi yine bana kilit
Bulasik yıka, hamburger yap, evi supurdum
Bi kapının önünü süpürdü annem Anne iyisin dimi dedim Allah muhafaza
Kadın kahvesini aliyo çöküyor bahçeye
Neyse dedim hadi dinle kafanı sen

Yine döndük kürkçü dükkanına

beren_naz canın hayırlı olsun
Bütçeye bağlı cnm
Şuan kardeşim nişanlansa çeyrek takarım ben
Bilmiyorum nisanda taki takılması bana hep abes gelmiştir
Niye böyle bir adet var bilmem.
Sağol canım.Aslinda nisanda çok takılmaz aynen ama ben ne bileyim kızın kolunda bilezik olsun diye.Annesigil 1 tane almış bizimkiler de alicak 1 de ben alayım diyorum.Hayirlisi bakalım

Gunaydınlar,
Dun bız de annemlere cıktk aksmuzeri.Bızımkıler taktı kokorece.Herhafta kokorec partysı var koyde.Annemle ben yemıyoruz .Bıze kofte falan yapıyolar.
3 cocuk kavga kıyamet yedık kactık.
Alya dedesınden 200 tl harclık aldı.Kolluk alacagız .Norml bısey alacagım denesın.Esereklı cunku takmaz 580 tl olmus o profesyonel kolluklar.
Hesaptan 5 usd aldım harclıgından.Kusuratlarla alıyorum bırıktıkce.
Aksma etlı kuru yapmstım dun o var.
Ufaktan bavulları ckarmam lazım.Nevresım falan goturulcek bu sefer cunku otele gıtmıcez.

Yalnz okadar usengecızkı aılecek.
Bak herhafta mangal,ocak yandı bahcede.Bırımızde demedıkı suraya 2 patlıcan 3 bıber atıp kozleyelım gljkjfgljgf
Pisiye usenmedık ona usendık.Anneme salca naptın dedım?Koyde kadınlara yaptırıyor o da parayla.
El elde bas basta kaldık bu kıs.Ben de bı usengecım bu sene.Etkınlık yapacagına otur fasuılye ayıkla,2 paket domates at yanı:S

Bu ay primim 2500 u buldu.Normalde ekımde falan anca yatar.Ama ben cıkacagımı soyluyecegım eylulde yatırın dıcem bakalım merkeze.Eger yatarsa 1 ceyrek alacgım ordan.Kalanı tatılde yerız cunku.Antalyanın recelını sevıyor annemler ,ozellıkle turunc kabugu efsane oluyor.Onlardan getırcem hedıye.Yeme ıcme bıze aıt kahvaltısı ogle yemegı derken yeme ıcmeye de harcanr.kocamın genler gurul gurul:)Espresso mak.goturcekmıs,kamp alanında satarız dıyo gfjfgjgfjjklgf
Langur lungur boz makınayı arabada,sonr a gelıp yenı makına alalım dedım:)

Gunaysss
Trendyolun almayanı dovuyolar tayt rahatlığındaki esofmanindan bende aldım.
Cidden rahatmış denedim
Yüksek bel toparlıyor
H.sonu eşimde çıkar dışarı olmaz evde diye gel al nokt. Seçmiştim onu aldım geldim.
Yaa benim böyle ağaç bahce vs alerjim yoktur inşallah tüm bacak ve kollarım kabarmis halde.
Sinek ısırdı hadi dicem bukadar ısırması mümkün diil çok kabardı bisi bana alerji yaptı anlayamadım.
Degisik biside yemedim.
Yarin sabah oğlanın cildiye kont. Var bende oraya gidince sıra alıp baktircam.
Asiri kaşınıyor kurdesen mi döküyorum nedir anlamadım.
Teyzem bende bahçeye çıkınca böyle oluyorum dedi.

Gelmek isteyen ablayı yarın alicam artik
Rulo börek
Bisk.pastasi
Salata(henüz karar vermedim)
Dereotu pogaca tmmdir.
Başka bisi yapamam bu sicakda.
Yani hiç ağırlayasım yok severimde o ablayi ama bilmiyorum cnm kimseye bisi yapmak istemiyor.
Yan gel yat Osman Mode on

Evi süpürüp yemekte yapmam icap ediyor
Etli pattis ve pilav
Kizada az çorba yapım
Zaten iştahsız orda iyice cozuttu kurabiye, börek, pasta herseyden tırtıkladı sonra yemek yemedi.

2.mak camasir yıkanıyor 3.aticam bugün herseyi yikayasim var

Allah tamamına erdirdsin ne güzel destek oluyorsunuz

Selam kızlar,
Çok vaktim olmadı yazamadım.
Tatildeyiz. Kaç yıl sonra gün içinde dinlenemediğimiz bir oraya bir buraya koşturduğumuz en son gece uykudan bayıldığımız gece olan bir tatil oldu
Dinlenmemi yorulmamı, çocukla bu kadar. Üstelik peşinde koşan babası
2 yaşında daha rahattı sanki, arabasına koyuyorduk istediğimiz rotaya gidiyorduk. Yemek sıkıntılıydı, şimdi rahat oturup yiyor. Ohh en azımdan o olsun. :)
Oteli çok beğendik. Çocuk için çok güzel. Yemekleri de öyle ilgi alaka temizlik hepsi güzel.
Gece saat 23:00 da çocuk bölümünde oturan anne baba şekli vardı, nerde kahve molaları ve şarap keyifleri
Koci sürekli enerji içeceği içiyor
Olsun mutlu olsun da bize o yeter.
Su mu rahatlatıyor bilmiyorum. Bu kadar az uyuma ve yorulmaya çarpıntım olmuyor.
Suya biraz giriyorum tabi eskisi kadar girmiyorum.
Güzel bir tatil oldu çok şükür bu günlerimize.
Seneye bu otel zor gibi fiyatlar uçar kesin.
İyi denk geldi.

Selam
Bugün koltuklarda mak. Sigsa atıp yikicaktim o derece
çarşaflar, kızın pike battaniye minik yer mati vardi o, boş olan odanın yollugu, hepsini misledim
Bi tüller kaldı
2 mak. de onları yıkarım bir ara dahada yıkancak bisi kalmadi valla.
Arandım ne yıkasam diye
Bazanın altındakileri hep yıkayıp kaldirmistim.

Eşim yarın evdeymis unuttum ayın kaçı o derece ablayı alamam yarın
Gidelim bir yere dedi eşim.
Ee doktor var mı ki acep yarın bi hastaneye uğrarız sabah ilacın yazılması lazım.
Kızını özlemiş hemen esim
Keşke kalsaydım bende 1 hafta diyordum teyzem dedi kal bende kalırım seninle
Ne güzel oturuyorduk orda

Su aldığım canta geldi jut ip çok ağır yaw içi dolunca dahada ağırlasacak kaliteli belli ama ağır
Napsam bilmiyorum
İade etsem mi

Benim kilo sabitlenmişti orda sürekli yedik hemen +1.5 gördüm malesef
Odemdir inşallah
Bugün sadece yeşil mercimek salatası yaptım yedim 2 öğün, bitki çayı, Türk kahvesi vs içtim.
Akşamda bisi yemeden yaticam
3 gün bu şekilde beslenicem
Yarin disarda olurum diğer günler yoğurtlu tavuklu marul salatası ve kabak yapicam.
2 öğün bunları tüketicem.
Artık hemen önlem alicam bocalarsam
Kilo takıntım oldu resmen.

beren_naz

Hayırlısı olsun berencim. Darısı başına olsun inşallah, berencim biz de nişanda aile büyükleri ağır takı deriz durumları elverdiği kadar takar, ailenin diğer üyeleri de yarım,çeyrek takar yine de siz bilirsiniz tabi zaten üzerine düşenin fazlasını yapmışsın kesene bereket. Allah tamamına erdirsin.

Cuma günü akşam üstü yazlığa geldik. Hafta sonu nasıl geçti anlamadım pazar akşamı da eşimin akrabasının düğüne gittik çok güzel oldu. Geline bir takı takıldı milyonun üzerinde sadece babası 3 tane büyük reşat dediklerininden tanesi 37.500 tl miş. Annesinde 6 tane adana burma erkek tarafı da öyle taktı gremse bile 10 taneye yakın vardı. Ne takı takıldı dedim eşime varlıklı ailelermiş ama düğün sıradan dı toplu yemek verildi bir restaruatın bahçesinde tabldot usulü gerektiği kadar masraf yapılmış düğün o kadar aşırı ekonomik olmuş ama takılarda her iki tarafda elini taşın altına koymuş. Bu gün yine yazlığa geldik yarın akşam üstü döneriz buradan da vazgeçemiyoruz. Masrafları yazmaya elim varmıyor yakıt kredi kartından geçti eşim 450 tl, burada dondurması, gazozu, kolası, mısırı, cipsi vb alıp duruyoruz hep yemek, eşim bu gün pazara çıktı peynir, lor armut, üzüm, şeftali, kavun, karpuz , patates almış ne kadar ödedi bilmiyorum bende markette bıraktım ufak bir meblağ yogurt, ekmek, simit, ayran,muz, çig köfte bende karttan geçtim 87 tl.

Amin çok teşekkür ederim

Gunaydınlarr,
30 Agustos zafer bayramımız kutlu olsun
Dun carsı karısıktı,gorumcemın oglan hastaymıs.Kpder onu dra goturmus falan.Alyayı kocı gıdıp aldı.Bana dıyor bak fragman ıste bunlar,kısa rezıl olcaktık yıne.
Lafımı caktım senın aılen mutlu olsn diye gul gıbıP)ısımı bıraktım flaan diye gfkfgfgd
Kız geldı 17.00 gıbı
Yemek yedık.
A101 de 50 tl bıraktım.Vıp ahmet saklama kabı,kefır,yogurt,nohut cipsi.
Bugun bayram gosterisi varmıs cocuklar ıcın ona goturecegız Alyayı.
Tatıl ıcın bıraz atıstırmalık sıparısı verecegim toplu.
Bu ınflucerlar sabah aksm zuber 6 lı paket 36 tldıye paylasıyor.Ben mı yakalayamıyorm ya ne zman gırsem fıyat 90 larda.
Bıde kıza gunes kremı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…