Onun kız butun sene test kıtabıyla gezdı.
Kıbrısta ozel de okuıcakmıs.
Degisik bırı oda.
Kocamın aılesını paylasmak zorunda mıyım,ıste aramız ıyı falan dıyodu.Sımdı beddua ettırıyor mıllete.Kocasının ısını elınden almıslar.
Influcerların kocalar hep evde zaten.Sıkılmıyolar da.
Bana afaakanlar basar evde butun gun adam:)Isten cıkınca 4-12 de vardıyasında evden 15.00 de cıkcak.
O hafta ıptalız.O cıkana kadar makına acamayız.Valla kara kara dusunuyorm
Ay o nedir Allah aşkına ben bu sene tatile gidemezsek birikimden bozdururuz diye düşünüyordumIyı tatılerr
Ay dun bırıkımcı anne de gordum.Kızı var onunda 4 yasında.Garıp bı kadın zaten sınegın yagını hesaplıyor.
Esı ızne cıkıyomus,tatıl yapalım bıkac gun demıs.
Koca yureklı bırıkımcı masraf olmasın sen tek gıt demıs gfklkfgkl
Oha artık dedım ıcımden.
Kendımı gectım,kı kendım de tatıl dedın mı kapıya cıkan modelım ama ınsan cocugu gıtsın ıster once ya tatıle.
Cocuk zaten butun sene evden cıkmadı anası bırıkım yapck dıye.)
Once aılecek gıdersın,sonra cocuksız da gıdersın anlarım.Ama 1 tane tatıl hakkın varsa sen tek gıt bız evde oturalım demek nedır ya
yumurta kaynattığım su ile çay demledim derse şaşırmamhttps://www.facebook.com/bırıkımcı anne stay gfklfgkg
Bız mayısta gıttık.Adamı yedık kızla mayısta goturdun anlamadık yaz oldugunu falan dye.Ay o nedir Allah aşkına ben bu sene tatile gidemezsek birikimden bozdururuz diye düşünüyordumgerçi eşim kredi kartına yüklenir yine ellemez. biz ailemin yazlığına geldik baktık oteller cok ucmus. kendi yazlığın yoksa bi tanıdığa git bak varmış bi sürü şansı ay tatil fırsatı kaçar mı? Pandemide çok akıllandım ben denize gidebileceğim hiç bi fırsatı kaçırmıyorum artık insan girmese bile izlemesi yeter.
Baby inan ben de senin gibi olan olmuş şimdi ne yapabiliriz derdinde oluyorum bık bık etrafı yemeside meşhurdur benimkininde en sinir olduğum hareketidir. Herkesin başına birşeyler geliyor diyorum herkes senin gibi isyan mı etsin diyorum. Bu sefer de bana dönüyor tabi ben haksızım ondan bunları söylüyorsun orta suç yok diyorum ama adam beni anlamak istediği noktadan anlıyor. Allah yardımcın olsun babym.İyi aksamlar bacimlar.
Bugun bizim burda dolu yagdi cok .Ceviz kadrKoci de arabayla gitmisti ise,arabada tavan da kaputta gocukler var Kocinin moraller bozuk
Ben cana gelmesin kafasindayim.Kasko var yapilir diyorum yok degeri dustu falan.Doga olayi sonucta.
İncik yaptm aksm icin.Kiz 1,5 taneye yakin yedi
Yarin isim cok dosya actircam,ikame arac isticem falan
Araba 2-3 gun serviste olacakmis.
Bidi bidi yer bizi artik cikana kadar araba
Lellim ellerine sağlık, bulgur köftesi tarifini yazarmısın hiç daha önce yapmadım zahmet olmazsa.Eveettt bir ozguven geldi ablayı Bi de ortak olan arkadaşımızı çağırdım
Bisk. Pastası, rulo börek, dereotu pogaca elde var
Yarin bulgur koftesi yapicam.
Arkadas illa kek yapım dedi dedim kim yicek allasen yapma sakın bisi.
Umarım yapmaz
Ben çok olmasın diyorum kalmasın diye az az yaptım hepsini zaten
Ama börek artık favorim ciddi güzel oldu
Yapıp buzluğa koyucam.
Mutfak dolabının dişini sildim.
Davlimbaz ocak buzdolabı mikrodalga flnda öyle uzerinden aldım.
Banyo dolabını sildim
Kabini ovdum
Sabah Bi süpür sil yapıp bulgur koftesini hazirlicam.
Onlar gelince pisiririm
Ahh suan salonun halini görseniz halime acirsiniz ben yetisemiyorum artık
Ay çok sevindim Allah kucağınıza almayı da nasip etsin ne mutlu size.Bu arada tazecik hamileyimsadece ailemiz ve cok cok yakın bi kaç kişi biliyor daha cok yeni olduğu için bi keseyi falan görelim söyleriz dedim ama ben bişey saklamaya alısık olmadığımdan çatlıyorum resmen bayadır bi bosvermişlik vardı üstümde bir sürü iş başvurusu yaptım olmadı, 2. Çocuğu hep istiyordum zaten. Su an daha iyiyim üşengeçliğimi kronik erteleme huyumu en güzeli de sigarayı bıraktım. Daimi gitsinler dönmesinler pis huylarım onlar. Kendime dikkat ediyorum kendimin değerini biliyorum yeniden, bu sefer unutmayacağım insallah.
Bereketli olsunKızlar çok şükür altın iyi düştü hemen çarşının yolu bana görüntü paralarımı saydım çantamı aldım nasıl bir heyecan yaptıysam kendime çelik kapını 2 kilidini değil birini kilitleyip gitmişim ne zamandır istiyordum ve tam altını mı aldım 6750 tl bir kuruş inmedi kuyumcu neyse çok şükür alabildim yıl sonuna doğru belki az az alabilirim 885 tl de dolar için biriktiriyorum bu ay içinde de gidip onu alırım inşallah 50 dolar alabilirim.
nazenin9320 yazim tabi
1 cay bardagi ince bulgur
Yarim cay bardagi irmik
3 cay bardagi sıcak su
1 yumurta
Yarım çay bardağı un
Tuz
(Daha fazla yapacaksak yani Su bardağıyla yaparsak ölçüler su bardagi olacak)
Bulgur ve irmik sicak suyla şişirilip bekletilir
Şişen bulgur ve irmige yumurta, un, tuz eklenir yogurulur(hamur gibi bir kivam oluyor)
Elimizi suya batırıp sulu kofte gibi yuvarliyoruz
Kaynayan suya atıp başlıyoruz.
Bulgurlar havaya çıkınca alıyoruz.
Üzerine sarimsakli yogurt ve pulbiber yağda kızdırıp döküyoruz.
Teşekkür ederim lellim. Allah razı olsun.Bereketli olsun
İşte bir örnekte ben, sakinim sakindim daha doğrusu.Ay demek ki Allah bi sakin kadın için bi dırdırcı koca yaratıyorben de vay bu nasıl oldu yerine nasıl çözebiliriz derim ama eşim üstünden zaman geçse bile dırdırını yapmaya devam eder. Bazen kota koyuyorum Allah askına 1000 kelime düşünüyosan 10 kelime konuş diye arada sırada sessize alabilsek keşke kocaları
Bereketli olsun canınKızlar çok şükür altın iyi düştü hemen çarşının yolu bana görüntü paralarımı saydım çantamı aldım nasıl bir heyecan yaptıysam kendime çelik kapını 2 kilidini değil birini kilitleyip gitmişim ne zamandır istiyordum ve tam altını mı aldım 6750 tl bir kuruş inmedi kuyumcu neyse çok şükür alabildim yıl sonuna doğru belki az az alabilirim 885 tl de dolar için biriktiriyorum bu ay içinde de gidip onu alırım inşallah 50 dolar alabilirim.
Bu sahne hiç yabancı gelmediBaby inan ben de senin gibi olan olmuş şimdi ne yapabiliriz derdinde oluyorum bık bık etrafı yemeside meşhurdur benimkininde en sinir olduğum hareketidir. Herkesin başına birşeyler geliyor diyorum herkes senin gibi isyan mı etsin diyorum. Bu sefer de bana dönüyor tabi ben haksızım ondan bunları söylüyorsun orta suç yok diyorum ama adam beni anlamak istediği noktadan anlıyor. Allah yardımcın olsun babym.
Lellim ellerine sağlık, bulgur köftesi tarifini yazarmısın hiç daha önce yapmadım zahmet olmazsa.
Ay çok sevindim Allah kucağınıza almayı da nasip etsin ne mutlu size.
citl iyi tatiller iyi dinlenmeler.
babyloading87 birikimci annenin hesap görüntüsünü atabilirmisin merak ettim nasıl eşini tatile yalnız gönderiyor anlamlandıramadım ne biriktiyorsa artık merak ettim.
Benim cumartesi işe gitmemeye başlamış artık vayy halima vayy ki vayOnun kız butun sene test kıtabıyla gezdı.
Kıbrısta ozel de okuıcakmıs.
Degisik bırı oda.
Kocamın aılesını paylasmak zorunda mıyım,ıste aramız ıyı falan dıyodu.Sımdı beddua ettırıyor mıllete.Kocasının ısını elınden almıslar.
Influcerların kocalar hep evde zaten.Sıkılmıyolar da.
Bana afaakanlar basar evde butun gun adam:)Isten cıkınca 4-12 de vardıyasında evden 15.00 de cıkcak.
O hafta ıptalız.O cıkana kadar makına acamayız.Valla kara kara dusunuyorm
Bana da eşim rahatsın der, aslan burcu umursamaz diye laf da yediğim olduBen soguk kanlıyım ıkızler burcu tıpık.
Emzık dustu mesela,kocı bık bık soylenır kesın.
Ben market bakalım emzık dustu derim.
Realıstım,soylenmek,kızmak o an sorunumuzu cozmeyecek.
Bız balayından berı her tatılde terlık krızı yasıyoruz.
Ben her tatılde bı terlık kaybedıyorm gkfkgf
Adamda sıkıldı artık haklı olarak,her tatılde nasıl kaybedebılyırsun dıye.
Soyle denıze gırıyorm terlıksız.Dalga alıyor goturuyor cogu zaman tekını.
Bulamıyorz:)
Allahım yalınayak kalan benım,o soylenıyor nasıl kaybedersın diye.
Yedek kaybetmelık terlık koyuyorm artık napim:)
Sizde kocalarda var bizde bendeBana da eşim rahatsın der, aslan burcu umursamaz diye laf da yediğim oldu
Soruna sorun üreteceğine çözüm üretmek en doğrusu bence.
Lellim bu anlattığın hal eşimde de var. Sonra pişman olur çabuk unutur ama işte o anki ani sinirlenmesi söylenmesi tahammül sınırımı aşıyor. Hiç kaldıramıyorum.ve sonraki davranışlarımı etkiliyor
İlk evlendiğimizde daha da beterdi, en son söyledim git doktora. Birara psikolojik ilaç kullandı.siniri geçti ama çeneye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?