Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende ona şaşıyorum adamla dipdipe
gerek varmı kendi linklerden parayı kazanıyor zaten

Ay o nedir Allah aşkına ben bu sene tatile gidemezsek birikimden bozdururuz diye düşünüyordum gerçi eşim kredi kartına yüklenir yine ellemez. biz ailemin yazlığına geldik baktık oteller cok ucmus. kendi yazlığın yoksa bi tanıdığa git bak varmış bi sürü şansı ay tatil fırsatı kaçar mı? Pandemide çok akıllandım ben denize gidebileceğim hiç bi fırsatı kaçırmıyorum artık insan girmese bile izlemesi yeter.

Bız mayısta gıttık.Adamı yedık kızla mayısta goturdun anlamadık yaz oldugunu falan dye.
Ins eylulde gıdecegız.
Tanıdıga gıtmeye bıle gerek yok.Uygun fıyatlı campıngler var.Onlara gıder kalırsın.
Tatıle de bensız gıtmesın kocam valaa gfkfgg
Ben evde cocukla cebelles o denız kum gunes oldu gflşgflşfglş

Baby inan ben de senin gibi olan olmuş şimdi ne yapabiliriz derdinde oluyorum bık bık etrafı yemeside meşhurdur benimkininde en sinir olduğum hareketidir. Herkesin başına birşeyler geliyor diyorum herkes senin gibi isyan mı etsin diyorum. Bu sefer de bana dönüyor tabi ben haksızım ondan bunları söylüyorsun orta suç yok diyorum ama adam beni anlamak istediği noktadan anlıyor. Allah yardımcın olsun babym.
Lellim ellerine sağlık, bulgur köftesi tarifini yazarmısın hiç daha önce yapmadım zahmet olmazsa.
Ay çok sevindim Allah kucağınıza almayı da nasip etsin ne mutlu size.
citl iyi tatiller iyi dinlenmeler.
babyloading87 birikimci annenin hesap görüntüsünü atabilirmisin merak ettim nasıl eşini tatile yalnız gönderiyor anlamlandıramadım ne biriktiyorsa artık merak ettim.

Kızlar çok şükür altın iyi düştü hemen çarşının yolu bana görüntü paralarımı saydım çantamı aldım nasıl bir heyecan yaptıysam kendime çelik kapını 2 kilidini değil birini kilitleyip gitmişim ne zamandır istiyordum ve tam altını mı aldım 6750 tl bir kuruş inmedi kuyumcu neyse çok şükür alabildim yıl sonuna doğru belki az az alabilirim 885 tl de dolar için biriktiriyorum bu ay içinde de gidip onu alırım inşallah 50 dolar alabilirim.

Ay demek ki Allah bi sakin kadın için bi dırdırcı koca yaratıyor ben de vay bu nasıl oldu yerine nasıl çözebiliriz derim ama eşim üstünden zaman geçse bile dırdırını yapmaya devam eder. Bazen kota koyuyorum Allah askına 1000 kelime düşünüyosan 10 kelime konuş diye arada sırada sessize alabilsek keşke kocaları

nazenin9320 yazim tabi
1 cay bardagi ince bulgur
Yarim cay bardagi irmik
3 cay bardagi sıcak su
1 yumurta
Yarım çay bardağı un
Tuz
(Daha fazla yapacaksak yani Su bardağıyla yaparsak ölçüler su bardagi olacak)

Bulgur ve irmik sicak suyla şişirilip bekletilir
Şişen bulgur ve irmige yumurta, un, tuz eklenir yogurulur(hamur gibi bir kivam oluyor)
Elimizi suya batırıp sulu kofte gibi yuvarliyoruz
Kaynayan suya atıp başlıyoruz.
Bulgurlar havaya çıkınca alıyoruz.
Üzerine sarimsakli yogurt ve pulbiber yağda kızdırıp döküyoruz.

Bereketli olsun

Teşekkür ederim lellim. Allah razı olsun.

Günaydın herkese,
Yine sabah ezan sesiyle uyandım :)
Dün otelden çıkışımızı yaptık. Oradan Fethiye’ye arkadaşa geldik. Arkadaş benimle aynı sitede oturup istanbuldan vazgeçip buraya taşınan arkadaş. Eşi de işinden vazgeçmişti. Arkadaşın anne babası da buraya taşındı.
Arkadaş aylar önce diyordu tatilden sonra bize de uğrayın muhakkak diye.
Antalyada da arkadaşım var o da bana gelin diyordu.vakit dardı ona uğrayamadım. Bir baktım meğer yolumun üstündeymiş.Neyse artık seneye gelirsek inşallah uğrarız dedim.
Bana kalsa hava hoş da, işte koci arabayı kullanıyor. Yoruluyor. Dönüşte işe başlayacak. Bir gün de evde dinleneyim diyor.
Bir de arkadaş çalışan insan. Yemeğe gelin diyor, işten çık yemek uğraş gerek yok zahmete sokmaya.
Gelince yemek yedik. Üstelik bu arkadaşa da akşam çaya geliriz dedim. Mangal yaparız illa yemeğe gelin dedi.
İnsanları uğraştırmayı sevmiyorum.
Neyse çocuklar özlemiş birbirini oyun oynadılar. Gece uyuttuk.
Yarın erken yola çıkarız., istikamet ev bakalım. Yine de alıştım sakin yerlere. İstanbul’ un kalabalığı pis havası sıkıcı.

İşte bir örnekte ben, sakinim sakindim daha doğrusu. Ama artık değilim.
Kociş de bu ara gayet sakin hastalığımdan sonra ayrı kaldık vs bakalım ne zaman patlak verecek meraktayım
Hep yazıyorum Yine yazacağım, dırdırıyla beynimi yedi
İyidir hoştur ama işte bu huyu beni benden alıyır

Bereketli olsun canın

Bu sahne hiç yabancı gelmedi gülüyorum çünkü seninle yaşadıklarımızı çok benzetiyorum canım. İlerde eminim kızlarının seni savunduğu gibi Ela da babasına karşı beni savunacak. Şimdiden başladı, kesin kafaları uyuşmayacak babasıyla :)

Benim cumartesi işe gitmemeye başlamış artık vayy halima vayy ki vay

Bana da eşim rahatsın der, aslan burcu umursamaz diye laf da yediğim oldu
Soruna sorun üreteceğine çözüm üretmek en doğrusu bence.
Lellim bu anlattığın hal eşimde de var. Sonra pişman olur çabuk unutur ama işte o anki ani sinirlenmesi söylenmesi tahammül sınırımı aşıyor. Hiç kaldıramıyorum.ve sonraki davranışlarımı etkiliyor
İlk evlendiğimizde daha da beterdi, en son söyledim git doktora. Birara psikolojik ilaç kullandı.siniri geçti ama çeneye devam

Sizde kocalarda var bizde bende
Kocam çok sabırlıdır
Çoğunlukla cevap bile vermeZ bana
Cağnımm kocam diye dövme yaptırım durun hele
Hep gömmim azcık da övim

Günaydın
Hayırlı cumalar
Dün çok güzel geçti
Çok güldük akşam 6 gibi gittiler arkadaşla abla.
Bu sabahta kahvaltıya arkadaşı çağırdım çünkü yürek yedim
Dedim hepsi birden çıksın aradan

Kızıyla gelcek bisi yapmicam kahvaltilik, patates, yumurta
Simit, ekmek falan sipariş vercem
10.30-11 gibi gelir.
Hemen salonu toparladım söyle Bi sildim toz aldım.
Banyoyu sildim klozet falan
Balkonu sildim balkona kurcam
Oğlan gider birazdan onun odayi toplarim.

Yaa bu eşimin ailesiyle sinaniyorum ama şöyle dönüp baktığımda ne güzel insanlar biriktirmişim be diyorum
Hiç beni yormayan iyi insanlar.
Hepside benim şansım iyiki varlar

Dün arkadasla ablayla otururken eltimin buraya taşınan diğer kız aradi.
Ne alaka?anlamadim
Aramaz etmez bir ara emoji bisiler yolluyordu durumlarima kızı sildim zaten telf. Falan cvpda atmamıştım hala ne arıyor anlamadim.
Hala daha bir yerden bağlantı kuralım haberdar olalım peşindeler.
Son kozları bu kız (tartismadim daha onunla ama böyle darlarsa alır payını) burdan yürüyorlar galiba.
Hiç açmadım geride dönmedim
Umarım anlar (anlayıp anlamamazlıktan gelenlerden malum)
Kaçan kovaliniyormus cidden
Bi salın beni düşün yakamdan dicem artık onu bekliyorlar.

Senin msj cvp yazmayan telf. Silen birini daha ne ararsın acaba?
Valla midem bulandı artık bunların yuzsuzluklerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…