Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydın
Bugun huzuncluyum son gun.
İyi kotu bi düzenım vardı burda,ınsan huzunlenıyr.
Hedıye alacaktım patronun hanıma ama ondan cok esı,babaları ıle calıstık bız.O gelıyodu gunduz bı kac saat.
O yuzden cıcek yolladım hersy ıcın tesekkurler dıye.Herkesın gonlu olur en azından dedım.
Sabah maaslar yatmıs.1 gr alcam kartı yatırıp gozumu kararttım.
150 cıcek
80 kıza boya seti
90 da vıleda cam bezı+ makına tuzu aldım trendyoldan.
Kartımı yatırırım
Bırazda nakıt bırakırım onumu gormek ıcın.
Annem sabah geldı ,5 lt süt,koyden domates,fasulye ,salatalık getirmis.
Ben cıktım babam gelmıs kızı gormeye,bı suru sey almıstır kesın.
Saolsunlar bırakmazlar artık.Bu konuda hakkını yıyemem.
Kendımı tesellı edıyorm.
Seneye tam gun okula yazdırırsın en kotu tam gun calısmaya baslarsın kızım dıyorm.
Evlılık yıl donumumuz bugun.
Annem nıce senelere dıyo sabah.
Amın dıyım mı anne dedım hgfşlghlhglhg
Sacmalama de tabı dıyo

Bende arkadaşlarımla sevdiğim aile büyükleri ile bir araya geldiğimde mutlu oluyorum. İnan toplu terapi almış gibi oluyoruz bunu paylaşıyoruz birde birbirimizle yüzümüz gülüyor. Ama diğerleri de sınav gibi geliyor bana yine de mutlu olmayı en çok biz hakediyoruz diyorum kendime evimle, çocuklarımla ilgileniyorum dokunsalar bile artık umursamıyorum çünkü onlar kaostan besleniyor. Bence sende en iyisini yapıyorsun telefonunu açmamakla.
Canım bende işi bırakmış biri olarak hayırlı ugurlu olsun diyorum ayrıca çok naifsin kadına çicek göndermekle iyi etmişsin sizden bir nescafeyi esirgeyen birine güzel jest olmuş. Aldıkların şifa olsun birikimlerin bereketli olsun evlilik yıldönümün kutlu olsun çok güzel yıllarınız olsun evinizin biriciği ile birlikte.

Cumamız mübarek olsun kızlar sabah gözümü alış verişle açtım bu gün hiç evde temizlik yapma modumda değilim çünkü bu akşam önce düğüne ordan da yazlığa geçicez kızlar gelmiyor arkadaşlarının hepsi gitti onlar olmayınca da mekanlara gitmelerinin anlamı kalmıyor küçükken ne güzeldi diyorum hep bizimle gezerlerdi. Yarın yazlığı temizlerim pazartesi de evi temizlerim artık kapı cam açık evi temizliyorum ama yazın hiç içime sinmiyor ev hep kirli gibi geliyor bana. Önce a 101 gittim patates soğan almaya indirimli diye ama indirimi güncellememişler, neyse karşıya geçtim orda da aynı a 101 var 1 kilo patates kalmış onu aldım 2.5 kilo da soğan 1 avakado 37 tl ödedim Ordan carrefoura gittim muzun kilosu 40 tl 6 adet muz aldım mor incir gelmiş 20 tl kilosu bir kilodan biraz fazla almışım 1 paket süt, çikolata, bisküvi ıvır zıvır aldım 108 tl buraya bıraktım eve giriş yaptım ama nasıl ter yüzümden kollarımdan akıyordu aldıklarımı balkona bıraktım doğru duşa Allahım nem bitirdi beni bu yaz. Akşam yemeğim var dolapta az az onları yeriz karpuz keserim üzüm de var yeter.

Aslında en güzel cevap bu görmemezlikten gelmek
Arasalar gormedim
Yolda görsen bile kafanı cevircem gormedim dicen cikcan.
Zaten iyi veya kötü hiç bisilerini duymak bilmek istemiyorum.
Yok saymak en güzeli

Arkadas geldi börek almış kıza kirakerler balonlar
Kızım niye masraf yapiyon dedim kim yicek hiç yemedik bile
Kahvalti kahve derken gitti
Kızına 100tl verdim.
Dua grubunda yeni zikire başladım
Düzenli çekiyorum böyle iyi oluyor
Oglanada pratik bisiler hazırladım hemen
Kız uyudu
Ketcap, mayonez, mesrubat, ayran falan sipariş verdim 140tl.
Kiz bu ara patatese takti ama mayonesss diyo☺
Papates mayoness
2dir fritoze atıyorum az bisi, yiyor.
Bende uyusam keşke.
2 gün kiz uyuyunca uyudum az nasil iyi gelmisti
Eşime yemek yok ben napcam yea

Saolsain abla Aminn

Slm bacimlar
Kocama sabah bisey demediydim unutmaz da bisey de yapmaz diye
Oglen yemek yok aksma dedim.
Disari gideriz yildonumunde de yemek yapma dedi
Watsonsa ugradim miknatisli kirpikel kremi,gul suyu temizleyici aldim 120 tl
1 gr aldim uslu uslu 970 tl
Bim 50 tl:Soda,hannup confleks,yufka lavas,elma sirkesi.

İyigecelerr
Aksam yemege gittik.
Yani mum isiginda falan degil bildgin donerci.Tarihi bi donerci cok severiz ama valla 400 tl
2 porsiyon doner kiza az porsiyon(az porsiiyon bile 50 tl)
2 sut helva icecek bide ortaya patates bukadr yani.
Koci cicek yaptirmis bayagi kallavi bisey
Dedim yemegi ben odiyim,sen odeme maasi birakma simdi burda dedi
Ordan kahve icmye gectik
2 espresso 30 tl kiza dondurma soyledik,onu hediye etti isletmeOnu ben odedim artik
Patronun hanim butun gun tesekkur etti.Heryerden etiketliuo beni ciicekle
Aglastik cikarken biraz tabi.
Babam oglen ugramisti deterjan ,islak mendil ,yag sokucu falan almis
Kociye bende bi ufak hediye alcm yarin.Ayip yani artik

Gunaydinlar
Kizla migrosa gittik 250 tl1 lt z.yag,1,5 kg peros matik,dondurulmus sogan,yogurt,trt cocuk dergisi,(dergilerin en uygunu bu 10.90 tl,icinden puzzle cikti bide)2 sise miller(cunku efkarliyim a dostlar)yogurt.
Rosman 120 tl;elseve sampuan,kolay tarama spreyi,minik sac maskesi tek kullanimlik,5li toka.
Aksma taze fasulye ,biraz da sis kofte menumuz.
Kiz uyuursa kahve basacagim inss.

Dondurulmus soganin 450 gr mi 25 tl olmus asaplarim bozuk.Ben indirimli olandan aldim 19 tlye .carsambaya kadar idare ederiz.Aliriz pazardan cekeriz artik dondurmya.İssizsiz yani neyine senin hazir sogan djjddjjd
Pahaliymis baya ama soğan bu sene pahalı dün onurda 4.90 flndi 1 kilo gibi aldım evdede biraz var yeter bı zaman

Nice yıllara kuzu iyi yapmışsınız biz nenzamandir kutlamiyoruz evlilik yıl dönümü doğum günü fln anca

Akşam çok yorucu geçti gittiğimiz kına gecesi benim gittiğim kınaların içinde en ultra lüksüydü. Allahım başka ilçede orman vasfında ki düğün salonunu tutmuşlar kirası 25 bin tl ayrıca oranın restaurantını da tutmuşlar, yemek vardı biz katılmadık kapalı yerdeydi. Organizasyon şirketi kızlar kostümleri falan koyu yeşil ve kırmızı agırlıklı konsept yapmışlar masalar dolu dolu kızlarım bile dedi ne gerek var kına da bu şaşaya Allahım adam tek başına memur ama emekliye kadar öder dedim. Bilmiyorum ben sevmiyorum böyle uçuk gösterişli kına-düğün olsun kızım bile dedi ailesinden böyle bir şey isteyeceğine 40-50 gram bir bilezik istese bence daha kazançlı olurdu dediler. Neyse arkadaşımızın kızının kınası diye düğüne katılamayacağımız için eşim sordu zarfa ne koyalım diye 100 tl koy dedim çünkü hiç bir samimiyetimiz yok dışarıda görünce bir merhabamız var o kadar. Böyle sadece dışarıda görüştüğümüz insanlar birbirine niye davetiye yollarlar anlamam. Neyse tekrar eve döndük üst baş değiştik eşimle yazlığa geldik gece hep yollarda geçti.

Sabah uyandığımız gibi eşimle bir nescafe sonrası o bahçe işlerine ben de evin temizliğine giriştim banyolar, lavabolar, balkonlar yıkandı. Sadece havalandırmak amaçlı açtığımız camları sildim yagmurdan çok kötü olmuşlar perdeler kirlenmesin diye sildim. Evi elektrikliye tuttum paspas çektim yarın toz alıcam bu günlük yeter dedim eşim bahçede az da olsa patlıcan biber domates toplamış. Domatesleri söktü hastalık gelmiş dedi. İkimizde terden su gibi olduk doğru duşa valla yazın birşeylerle meşgul olup ter atmak iyi oluyor birde kilo verebilsek. Arıtıcımız su kaçırıyordu tamir için geldiler. Eller yine cepte ne ödedi eşim bilmiyorum. Sonra bayat ekmekler kalmıştı onları buzdolabına koymuştum borcama dizdim üstüne yumurtalı-peynirli az sütlü harç döktüm fırına verdim tabi biz kahvaltıya oturuncaya kadar saat 12 geçmiş valla eşimle bitirdik hepsini nasıl acıktıysak artık. Akşam için bir top patlıcan közledim fırında yanına da yapıcam birşeyler kızlar olmayınca eşimle ben ne yapsam yiyoruz ama onlar çok seçici bakalım evde ne yapıp yiyecekler. Yazlık bize iyi geliyor sakin sessiz Allahım sağlık sıhhat verde hep böyle rahat edelim diyorum.

Selam kızlar
Kahvaltı edip sil supir yaptım bulaşık çamaşır açtım astım hava bozuyor gibi toplarim az kurusun bulaşık bitsin yerlescek banyo ovaladim bir kahve yaptım içiyorum akşama ne yemek yapsam belli değil oğlusun sınıfı bellinoldu henüz aynı sınıfta arkadaşı yok üzüldü bir tık üç arkadaşı aynı sınıfta denk gelmiş ne güzel

Bende sizinle aynı fikirdeyim ne gerek var bu kadar satafa ta gösterişe yazın bende bı düğüne gittim takı takarken geline ayrı damada ayrı taktılar Euro lar havada uçuştu resmen giyim,kuşam yemekler söylemiyorum bile şimdiki aklım olsa düğün bile yapmazdım bir nikah yeterli olurdu herhalde

Bugun kabul gunumm
Nerde deli var beni buluyo.
G.dolapsda bi ayakkabiya 150 tl olsn hemen alcm dedi kadin Nolur yazmis emojiler koymus.200 den indim.10 dk sonra ,kusura bakmayin annem almis diyo.
Hadi englledm onu ugrasamsm yani bidaha.
Bi elbise 30 tl.Detayli resim istedi attm boyunu olctuk flan.
28 tl olsn dedi kargoya limitim yetmedi dedi.İyi dedim.
Gelen cvp tsk edrim almicam.
Vala yemis kafayi millet.
Amac ne yani?
Uyuzum zaten bu teklif atip birakanlara,bi ust leveli pazarlik pazarlik almicam.Elinin koru yani diyesim var xjfjxjd

Gercekten abartiyolar.Nisan yani bu yemekli nisan nedir

Gardropta bayadir satisim yok ama soran almayan çok bendede pazarlık yapıp almayan mi dersin ölçü yazıyorum bana olurmu diyor ne biliyim ablacigim yani diyecektim geçen birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…