- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.499
- 598
- 38
Bende arkadaşlarımla sevdiğim aile büyükleri ile bir araya geldiğimde mutlu oluyorum. İnan toplu terapi almış gibi oluyoruz bunu paylaşıyoruz birde birbirimizle yüzümüz gülüyor. Ama diğerleri de sınav gibi geliyor bana yine de mutlu olmayı en çok biz hakediyoruz diyorum kendime evimle, çocuklarımla ilgileniyorum dokunsalar bile artık umursamıyorum çünkü onlar kaostan besleniyor. Bence sende en iyisini yapıyorsun telefonunu açmamakla.Günaydın
Hayırlı cumalar
Dün çok güzel geçti
Çok güldük akşam 6 gibi gittiler arkadaşla abla.
Bu sabahta kahvaltıya arkadaşı çağırdım çünkü yürek yedim
Dedim hepsi birden çıksın aradan
Kızıyla gelcek bisi yapmicam kahvaltilik, patates, yumurta
Simit, ekmek falan sipariş vercem
10.30-11 gibi gelir.
Hemen salonu toparladım söyle Bi sildim toz aldım.
Banyoyu sildim klozet falan
Balkonu sildim balkona kurcam
Oğlan gider birazdan onun odayi toplarim.
Yaa bu eşimin ailesiyle sinaniyorum ama şöyle dönüp baktığımda ne güzel insanlar biriktirmişim be diyorum
Hiç beni yormayan iyi insanlar.
Hepside benim şansım iyiki varlar
Dün arkadasla ablayla otururken eltimin buraya taşınan diğer kız aradi.
Ne alaka?anlamadim
Aramaz etmez bir ara emoji bisiler yolluyordu durumlarima kızı sildim zaten telf. Falan cvpda atmamıştım hala ne arıyor anlamadim.
Hala daha bir yerden bağlantı kuralım haberdar olalım peşindeler.
Son kozları bu kız (tartismadim daha onunla ama böyle darlarsa alır payını) burdan yürüyorlar galiba.
Hiç açmadım geride dönmedim
Umarım anlar (anlayıp anlamamazlıktan gelenlerden malum)
Kaçan kovaliniyormus cidden
Bi salın beni düşün yakamdan dicem artık onu bekliyorlar.
Senin msj cvp yazmayan telf. Silen birini daha ne ararsın acaba?
Valla midem bulandı artık bunların yuzsuzluklerinden
Canım bende işi bırakmış biri olarak hayırlı ugurlu olsun diyorum ayrıca çok naifsin kadına çicek göndermekle iyi etmişsin sizden bir nescafeyi esirgeyen birine güzel jest olmuş. Aldıkların şifa olsun birikimlerin bereketli olsun evlilik yıldönümün kutlu olsun çok güzel yıllarınız olsun evinizin biriciği ile birlikte.Gunaydın
Bugun huzuncluyum son gun.
İyi kotu bi düzenım vardı burda,ınsan huzunlenıyr.
Hedıye alacaktım patronun hanıma ama ondan cok esı,babaları ıle calıstık bız.O gelıyodu gunduz bı kac saat.
O yuzden cıcek yolladım hersy ıcın tesekkurler dıye.Herkesın gonlu olur en azından dedım.
Sabah maaslar yatmıs.1 gr alcam kartı yatırıp gozumu kararttım.
150 cıcek
80 kıza boya seti
90 da vıleda cam bezı+ makına tuzu aldım trendyoldan.
Kartımı yatırırım
Bırazda nakıt bırakırım onumu gormek ıcın.
Annem sabah geldı ,5 lt süt,koyden domates,fasulye ,salatalık getirmis.
Ben cıktım babam gelmıs kızı gormeye,bı suru sey almıstır kesın.
Saolsunlar bırakmazlar artık.Bu konuda hakkını yıyemem.
Kendımı tesellı edıyorm.
Seneye tam gun okula yazdırırsın en kotu tam gun calısmaya baslarsın kızım dıyorm.
Evlılık yıl donumumuz bugun.
Annem nıce senelere dıyo sabah.
Amın dıyım mı anne dedım hgfşlghlhglhg
Sacmalama de tabı dıyo
Aslında en güzel cevap bu görmemezlikten gelmekBende arkadaşlarımla sevdiğim aile büyükleri ile bir araya geldiğimde mutlu oluyorum. İnan toplu terapi almış gibi oluyoruz bunu paylaşıyoruz birde birbirimizle yüzümüz gülüyor. Ama diğerleri de sınav gibi geliyor bana yine de mutlu olmayı en çok biz hakediyoruz diyorum kendime evimle, çocuklarımla ilgileniyorum dokunsalar bile artık umursamıyorum çünkü onlar kaostan besleniyor. Bence sende en iyisini yapıyorsun telefonunu açmamakla.
Canım bende işi bırakmış biri olarak hayırlı ugurlu olsun diyorum ayrıca çok naifsin kadına çicek göndermekle iyi etmişsin sizden bir nescafeyi esirgeyen birine güzel jest olmuş. Aldıkların şifa olsun birikimlerin bereketli olsun evlilik yıldönümün kutlu olsun çok güzel yıllarınız olsun evinizin biriciği ile birlikte.
Bende arkadaşlarımla sevdiğim aile büyükleri ile bir araya geldiğimde mutlu oluyorum. İnan toplu terapi almış gibi oluyoruz bunu paylaşıyoruz birde birbirimizle yüzümüz gülüyor. Ama diğerleri de sınav gibi geliyor bana yine de mutlu olmayı en çok biz hakediyoruz diyorum kendime evimle, çocuklarımla ilgileniyorum dokunsalar bile artık umursamıyorum çünkü onlar kaostan besleniyor. Bence sende en iyisini yapıyorsun telefonunu açmamakla.
Saolsain abla AminnCanım bende işi bırakmış biri olarak hayırlı ugurlu olsun diyorum ayrıca çok naifsin kadına çicek göndermekle iyi etmişsin sizden bir nescafeyi esirgeyen birine güzel jest olmuş. Aldıkların şifa olsun birikimlerin bereketli olsun evlilik yıldönümün kutlu olsun çok güzel yıllarınız olsun evinizin biriciği ile birlikte.
Pahaliymis baya ama soğan bu sene pahalı dün onurda 4.90 flndi 1 kilo gibi aldım evdede biraz var yeter bı zamanDondurulmus soganin 450 gr mi 25 tl olmus asaplarim bozuk.Ben indirimli olandan aldim 19 tlye .carsambaya kadar idare ederiz.Aliriz pazardan cekeriz artik dondurmya.İssizsiz yani neyine senin hazir sogan djjddjjd
Nice yıllara kuzu iyi yapmışsınız biz nenzamandir kutlamiyoruz evlilik yıl dönümü doğum günü fln ancaİyigecelerr
Aksam yemege gittik.
Yani mum isiginda falan degil bildgin donerci.Tarihi bi donerci cok severiz ama valla 400 tl
2 porsiyon doner kiza az porsiyon(az porsiiyon bile 50 tl)
2 sut helva icecek bide ortaya patates bukadr yani.
Koci cicek yaptirmis bayagi kallavi bisey
Dedim yemegi ben odiyim,sen odeme maasi birakma simdi burda dedi
Ordan kahve icmye gectik
2 espresso 30 tl kiza dondurma soyledik,onu hediye etti isletmeOnu ben odedim artik
Patronun hanim butun gun tesekkur etti.Heryerden etiketliuo beni ciicekle
Aglastik cikarken biraz tabi.
Babam oglen ugramisti deterjan ,islak mendil ,yag sokucu falan almis
Kociye bende bi ufak hediye alcm yarin.Ayip yani artik
Bende sizinle aynı fikirdeyim ne gerek var bu kadar satafa ta gösterişe yazın bende bı düğüne gittim takı takarken geline ayrı damada ayrı taktılar Euro lar havada uçuştu resmen giyim,kuşam yemekler söylemiyorum bile şimdiki aklım olsa düğün bile yapmazdım bir nikah yeterli olurdu herhaldeAkşam çok yorucu geçti gittiğimiz kına gecesi benim gittiğim kınaların içinde en ultra lüksüydü. Allahım başka ilçede orman vasfında ki düğün salonunu tutmuşlar kirası 25 bin tl ayrıca oranın restaurantını da tutmuşlar, yemek vardı biz katılmadık kapalı yerdeydi. Organizasyon şirketi kızlar kostümleri falan koyu yeşil ve kırmızı agırlıklı konsept yapmışlar masalar dolu dolu kızlarım bile dedi ne gerek var kına da bu şaşaya Allahım adam tek başına memur ama emekliye kadar öder dedim. Bilmiyorum ben sevmiyorum böyle uçuk gösterişli kına-düğün olsun kızım bile dedi ailesinden böyle bir şey isteyeceğine 40-50 gram bir bilezik istese bence daha kazançlı olurdu dediler. Neyse arkadaşımızın kızının kınası diye düğüne katılamayacağımız için eşim sordu zarfa ne koyalım diye 100 tl koy dedim çünkü hiç bir samimiyetimiz yok dışarıda görünce bir merhabamız var o kadar. Böyle sadece dışarıda görüştüğümüz insanlar birbirine niye davetiye yollarlar anlamam. Neyse tekrar eve döndük üst baş değiştik eşimle yazlığa geldik gece hep yollarda geçti.
Gercekten abartiyolar.Nisan yani bu yemekli nisan nedirAkşam çok yorucu geçti gittiğimiz kına gecesi benim gittiğim kınaların içinde en ultra lüksüydü. Allahım başka ilçede orman vasfında ki düğün salonunu tutmuşlar kirası 25 bin tl ayrıca oranın restaurantını da tutmuşlar, yemek vardı biz katılmadık kapalı yerdeydi. Organizasyon şirketi kızlar kostümleri falan koyu yeşil ve kırmızı agırlıklı konsept yapmışlar masalar dolu dolu kızlarım bile dedi ne gerek var kına da bu şaşaya Allahım adam tek başına memur ama emekliye kadar öder dedim. Bilmiyorum ben sevmiyorum böyle uçuk gösterişli kına-düğün olsun kızım bile dedi ailesinden böyle bir şey isteyeceğine 40-50 gram bir bilezik istese bence daha kazançlı olurdu dediler. Neyse arkadaşımızın kızının kınası diye düğüne katılamayacağımız için eşim sordu zarfa ne koyalım diye 100 tl koy dedim çünkü hiç bir samimiyetimiz yok dışarıda görünce bir merhabamız var o kadar. Böyle sadece dışarıda görüştüğümüz insanlar birbirine niye davetiye yollarlar anlamam. Neyse tekrar eve döndük üst baş değiştik eşimle yazlığa geldik gece hep yollarda geçti.
Gardropta bayadir satisim yok ama soran almayan çok bendede pazarlık yapıp almayan mi dersin ölçü yazıyorum bana olurmu diyor ne biliyim ablacigim yani diyecektim geçen birineBugun kabul gunumm
Nerde deli var beni buluyo.
G.dolapsda bi ayakkabiya 150 tl olsn hemen alcm dedi kadin Nolur yazmis emojiler koymus.200 den indim.10 dk sonra ,kusura bakmayin annem almis diyo.
Hadi englledm onu ugrasamsm yani bidaha.
Bi elbise 30 tl.Detayli resim istedi attm boyunu olctuk flan.
28 tl olsn dedi kargoya limitim yetmedi dedi.İyi dedim.
Gelen cvp tsk edrim almicam.
Vala yemis kafayi millet.
Amac ne yani?
Uyuzum zaten bu teklif atip birakanlara,bi ust leveli pazarlik pazarlik almicam.Elinin koru yani diyesim var xjfjxjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?