Gercekten sinirleniyorm gelinlik gibi elbise 30 tl yazmisim.sirf esya cok diye. Evden ciksin diye.En son ne olur diyoGardropta bayadir satisim yok ama soran almayan çok bendede pazarlık yapıp almayan mi dersin ölçü yazıyorum bana olurmu diyor ne biliyim ablacigim yani diyecektim geçen birine
Welcome to ev hanımligiİyipazarlar
Daha sabahtan sabrimin sonuna geldim hissediyorum.
Sabah 7 de uyandi.Kahvaltiyi 2 arada bi derede ettik .Oyun oynamaktan yildim Allah affetdsin.
Koci de masallah her pazar mesaide.
Ona da ayri catcam gelsin.
Artik en son of Alya kendin kur oyun dedim dayanamadim artik.
5 saattir evcilik oynuyirm ,ben anlamadim ben de mi sorun cok mu sikayet ediyorm ama?
1 kahve icemedim daha yaptm buz oldu
2 mak.caamasir yikandi asilck
Muftak toplanacak biz evcilik oynuyoruz.
Ben ev bu haldeyken yapamayinca geriliyorm .
Aman psikolojsi bozulmasin diye buyuturken bizim psikoloji nasil duzelecek hic bilmiyrm valla
Kociniin izni bitsin hemen geciyorm okul duzenine.Oyun gruplarinda aylik kayitlar oldugu icin gidecegin zaman yapiyomussun.Koci haftaya izne cikcak ins su tatil isi bitsin gitsin okula.Welcome to ev hanımligi
Malesef enerjileri asla bitmiyor
Kışın daha da zor olacak gibi hissediyorum evde olacak daha çok
Ben erken olduğunu düşünüyorum kızım için.Kociniin izni bitsin hemen geciyorm okul duzenine.Oyun gruplarinda aylik kayitlar oldugu icin gidecegin zaman yapiyomussun.Koci haftaya izne cikcak ins su tatil isi bitsin gitsin okula.
Yoksa ben huni takip gezcm evde
Maddi olarak zorlamasa yollardm simdide.Okulun ciddi faydasini gorduk biz cunku.Hani cocuk evden gitsin aman kafa dinliyim degil derdim.Oyalamakda cidden zorlaniyorm.Ben erken olduğunu düşünüyorum kızım için.
Yani Alyayi 5 yas öncesi vermeyi dusunmuyorum
5 yaşında oyun gurubu sonrası anaokulu sonra okul diye belirledim kafamda.
Haa haftada 2 saat yüzme olur, jimnastik olur bak öyle bisi haftada 2 saat falan verebilirim o da özele devlete vermem 4 yaşındayken.
Arkadaşım çalıştığı için mecbur verdi 5 yaşında
Cocuk tam gün kalması gerekiyordu (9-14.30)
Saat 12.30dan sonra anne baba çalışanlar kaliyormus genelde cocuk asla istemedi.
Ben sıkıldiklarini düşünüyorum
Çünkü su yas grupları herseyden hemen sıkılıyor.
Ben de hep o fikirdeydim. Şimdi tam zamanı geldi. Ama tercihim bu yıl yarım gündü. Öyle olan yeri seçtim.Ben erken olduğunu düşünüyorum kızım için.
Yani Alyayi 5 yas öncesi vermeyi dusunmuyorum
5 yaşında oyun gurubu sonrası anaokulu sonra okul diye belirledim kafamda.
Haa haftada 2 saat yüzme olur, jimnastik olur bak öyle bisi haftada 2 saat falan verebilirim o da özele devlete vermem 4 yaşındayken.
Arkadaşım çalıştığı için mecbur verdi 5 yaşında
Cocuk tam gün kalması gerekiyordu (9-14.30)
Saat 12.30dan sonra anne baba çalışanlar kaliyormus genelde cocuk asla istemedi.
Ben sıkıldiklarini düşünüyorum
Çünkü su yas grupları herseyden hemen sıkılıyor.
Evdeki işi oyun haline getirmeyi dene canım. Çok eğlenceli oluyor. Sen de bunalmıyırsun o da eğleniyor. Ben hep öyle yaptım. Bugün bile birlikte çamaşır astık. Oyun gibi oldu.İyipazarlar
Daha sabahtan sabrimin sonuna geldim hissediyorum.
Sabah 7 de uyandi.Kahvaltiyi 2 arada bi derede ettik .Oyun oynamaktan yildim Allah affetdsin.
Koci de masallah her pazar mesaide.
Ona da ayri catcam gelsin.
Artik en son of Alya kendin kur oyun dedim dayanamadim artik.
5 saattir evcilik oynuyirm ,ben anlamadim ben de mi sorun cok mu sikayet ediyorm ama?
1 kahve icemedim daha yaptm buz oldu
2 mak.caamasir yikandi asilck
Muftak toplanacak biz evcilik oynuyoruz.
Ben ev bu haldeyken yapamayinca geriliyorm .
Aman psikolojsi bozulmasin diye buyuturken bizim psikoloji nasil duzelecek hic bilmiyrm valla
Bende zaman zaman zorlanıyorumMaddi olarak zorlamasa yollardm simdide.Okulun ciddi faydasini gorduk biz cunku.Hani cocuk evden gitsin aman kafa dinliyim degil derdim.Oyalamakda cidden zorlaniyorm.
Alya hemen sıkılıyor her oyundan.Okulda herkese ayak uyduruyordu.Bize yakin parka gidemiyorz cunku orasi Arap parki gibi.Cocugu kollamaktan daha cok yoruluyorm.
Bulasik makinesi boşaltmayi seviyor benimkideEvdeki işi oyun haline getirmeyi dene canım. Çok eğlenceli oluyor. Sen de bunalmıyırsun o da eğleniyor. Ben hep öyle yaptım. Bugün bile birlikte çamaşır astık. Oyun gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?