- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Sizde bendensiniz Allah evlatlarımızın kıymetini bilecek iyi insanlarla karşılaştırsın. İnanın tek tesellim güzel bir altın bileziği var kolunda. Kızınıza da bir ömür saadet dilerim Allah iki cihanda da mesut etsin. Küçük kızınıza da zihin açıklığı versin. Gönlünüzden geçen yeri kazansın inşallah.Aynen canım.. Benim evlenen kızımda aynı senin kzıların gibiydi..
Şimdi biraz yapıyor ama eşiyle beraber:)
mesela yemek eşi ile birlikte yapıyor.. Bulaşık ütü genelde eşinde:)
temizlik kendi yaıyor ama eşide yardım ediyor..,
Demem o ki kafalarına göre iş seven eşe denk gelirlerse sıkıntı yok canım:)
Bende zamanında kıyamadım amand ers çalış aman test çöz ben yaparım dedim dedim işte böyle oluyor sonuç..
ama dediğin gibi antin kuntin yemekleri sever yapmayı da sever yemeyi de:)
Ama iş yapmayı sevmiyor benim kızım biraz baba tarafına çekmiş o konuda.. Benim ömrüm temizlik yemek yapmakla geçti geçiyorKüçüklükten beridir yapıyorum inan bende bıktım artık..
senelerdir yap yap neye yarıyor.. arkanı dönüyorsun gene aynısı
Ya çok tatlısınÇocuklarınıza şimdiden ev işlerini ufak ufak öğretin ben yaptırmadım şimdi ikisine de öyle zor geliyor ki birşey söylesem yapmaları için üflemeleri, püflemeleri beni sinir ediyor en sonunda tamam yaparım ben diyorum. Ama kabahat benim siz dersinizi çalışın ben yaparım aman siz ellemeyin test çözün ben yaparım olacağı buydu. Temiz evde oturmasını seviyorlar temizlik yapmasından hiç haz etmiyorlar. Nasıl yapıcaklar bilmiyorum, mutfakta zaman geçirmesini seviyorlar ama benim yaptığım yemeklerden değil antin kuntin diyeceğim o tür şeyleri seviyorlar. Ton balıklı makarnalar, salatalar, kremalı tavuk yemekleri gibi benim damak tadıma uymuyor kırılmasınlar diye yiyorum ama hiç tat alamıyorum. Ama mutfagı öyle bir dağıtıyorlar zor topluyorum neyse kendi evleri olunca yapıcaklar diyorum. Siz öğretin şimdi benimkiler gibi büyüyünce yapmamazlık etmesinler.
Aynen öyle..Sizde bendensiniz Allah evlatlarımızın kıymetini bilecek iyi insanlarla karşılaştırsın. İnanın tek tesellim güzel bir altın bileziği var kolunda. Kızınıza da bir ömür saadet dilerim Allah iki cihanda da mesut etsin. Küçük kızınıza da zihin açıklığı versin. Gönlünüzden geçen yeri kazansın inşallah.
Bence öyle birini buluyorlar seciyorlar☺Aynen canım.. Benim evlenen kızımda aynı senin kzıların gibiydi..
Şimdi biraz yapıyor ama eşiyle beraber:)
mesela yemek eşi ile birlikte yapıyor.. Bulaşık ütü genelde eşinde:)
temizlik kendi yaıyor ama eşide yardım ediyor..,
Demem o ki kafalarına göre iş seven eşe denk gelirlerse sıkıntı yok canım:)
Bende zamanında kıyamadım amand ers çalış aman test çöz ben yaparım dedim dedim işte böyle oluyor sonuç..
ama dediğin gibi antin kuntin yemekleri sever yapmayı da sever yemeyi de:)
Ama iş yapmayı sevmiyor benim kızım biraz baba tarafına çekmiş o konuda.. Benim ömrüm temizlik yemek yapmakla geçti geçiyorKüçüklükten beridir yapıyorum inan bende bıktım artık..
senelerdir yap yap neye yarıyor.. arkanı dönüyorsun gene aynısı
Canımsın.. Evet Allah dağına göre kar verir derler ya.. Aynen öyle be ekürim. Amin inşaallah..Bence öyle birini buluyorlar seciyorlar☺
Ne güzel ama en azından birbirlerinin eksik yanlarını tamamliyorlar
Çok mutlu olsun taze gelin daha o
Şans mı biz mi çok alıştırdık bilemedimCanımsın.. Evet Allah dağına göre kar verir derler ya.. Aynen öyle be ekürim. Amin inşaallah..
Rabbim dengeliyor:)
Allah rast getiriyor işte canım..
Bizde benim eşim hiç bişi bilmez yapmaz temizlik namına..
Sadece yemek ve kek yapar arada.
Ne ütü ne temizlik ııı beceremez de yapmaz da zaten..
Çünki yapan biri var evde bendeniz:))
Aynen öyle bir başlarına kaldıklarında başlarının çaresine baksınlar. Evet itiraf edeyim zor yiyorum ben tencere yemeğini severim, kızartmaları da severim.Ya çok tatlısın
Kirilmasinlar diyemi yiyosun
Mecbur kalınca yaparlar evlenince yalnız yasarlarsa gibi.
Aslında en azında kendi arkalarını toplasalar o bile kâr
Biz eşimle sevgiliyken başka şehirde okuyordu, tam arefe zamanları o gelirdi ben mecbur onunla gezerdim anneme daha hiç doğru dürüst ev işi bayram temizliğinde yardım etmezdim. Yemek falan hak getire zaten. Sen dersini çalış kızım derdi, ya da yatağını toplamayla uğrasma makyajını yap. Aah ah anacığım hala bir eli hep üzerimde cok şükür. Geçen kış rahatsızdı belinden kilitleniyordu bende kaldı nerdeyse tüm kış, ben ona baktım bu sefer bebekler gibi. Ben de belki 10 numara ev hanımı olmadım ama annemin beklediğinden kat kat iyi cıktım heralde yineAynen öyle bir başlarına kaldıklarında başlarının çaresine baksınlar. Evet itiraf edeyim zor yiyorum ben tencere yemeğini severim, kızartmaları da severim.
Bale cidden cok pahali.Bide Alyada siyah kusak karateci olur vaybi var ama balerin olur vaybi hic yokbabyloading87 hayırlı olsun yeni hayatın, ben de senin gibi işte olanları hazmedemeyip cıktım evde de mutlu olamadım bi türlü ama pandemi falan vardı hiç bi yere cıkamıyorduk. Oyun grupları baya iyi gelecektir ikinize de. Spor ya da sanatla ugrasırken cocuklar sabretmeyi de öğreniyorlar bu sene biz de göndereceğiz insallah gönlüm hem bale hem piyanodan yana ama kesem seç birini diyor bakıcaz artık
Benim küçük evlenen kardeşim de öyleBiz eşimle sevgiliyken başka şehirde okuyordu, tam arefe zamanları o gelirdi ben mecbur onunla gezerdim anneme daha hiç doğru dürüst ev işi bayram temizliğinde yardım etmezdim. Yemek falan hak getire zaten. Sen dersini çalış kızım derdi, ya da yatağını toplamayla uğrasma makyajını yap. Aah ah anacığım hala bir eli hep üzerimde cok şükür. Geçen kış rahatsızdı belinden kilitleniyordu bende kaldı nerdeyse tüm kış, ben ona baktım bu sefer bebekler gibi. Ben de belki 10 numara ev hanımı olmadım ama annemin beklediğinden kat kat iyi cıktım heralde yineinsan evlenince annesinden gördüğünü yapıyor illa eminim kızlarınız sizin gibi becerikli olacaklar
Biraz alıştırma, biraz aileden gelen şey. Biraz heves beceri olması..Şans mı biz mi çok alıştırdık bilemedim
Benim esimde yapmaz
1 karpuz dogruyor yazdan yaza onuda iste nolur basinin gozunun selametine ben dograrim etma diyorum
Masa sandalyeler yerler hep karpuz.
Bir yere gideceksen (mesela anneanneme giderken) tavada sote, pilav falan bırakırım
Onuda kucuk tavalarla bırakırım
Altını öyle açıp isitiyorki yakiyor tencereleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?