Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sizde bendensiniz Allah evlatlarımızın kıymetini bilecek iyi insanlarla karşılaştırsın. İnanın tek tesellim güzel bir altın bileziği var kolunda. Kızınıza da bir ömür saadet dilerim Allah iki cihanda da mesut etsin. Küçük kızınıza da zihin açıklığı versin. Gönlünüzden geçen yeri kazansın inşallah.

Ya çok tatlısın
Kirilmasinlar diyemi yiyosun
Mecbur kalınca yaparlar evlenince yalnız yasarlarsa gibi.
Aslında en azında kendi arkalarını toplasalar o bile kâr

Aynen öyle..
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..Amin Allah razı olsun...

Bence öyle birini buluyorlar seciyorlar☺
Ne güzel ama en azından birbirlerinin eksik yanlarını tamamliyorlar
Çok mutlu olsun taze gelin daha o

Bence öyle birini buluyorlar seciyorlar☺
Ne güzel ama en azından birbirlerinin eksik yanlarını tamamliyorlar
Çok mutlu olsun taze gelin daha o
Canımsın.. Evet Allah dağına göre kar verir derler ya.. Aynen öyle be ekürim. Amin inşaallah..
Rabbim dengeliyor:)
Allah rast getiriyor işte canım..
Bizde benim eşim hiç bişi bilmez yapmaz temizlik namına..
Sadece yemek ve kek yapar arada.
Ne ütü ne temizlik ııı beceremez de yapmaz da zaten..
Çünki yapan biri var evde bendeniz:))

Şans mı biz mi çok alıştırdık bilemedim
Benim esimde yapmaz
1 karpuz dogruyor yazdan yaza onuda iste nolur basinin gozunun selametine ben dograrim etma diyorum
Masa sandalyeler yerler hep karpuz.
Bir yere gideceksen (mesela anneanneme giderken) tavada sote, pilav falan bırakırım
Onuda kucuk tavalarla bırakırım
Altını öyle açıp isitiyorki yakiyor tencereleri

Baktım kız uyumicak haydi bakkala dedim dünden hazır zaten
Hakmara gittik cokoprens ve yumurta aldi
Süt Burger, cikolata uzattım yoook, koy koy dedi
Bi sasirdim.
Baska bisi istemedi ama çene hiç durmadı.
Çantalar gelmiş her çantaya alyanin olsun , alyayada, bu ne bu ne bu ne
Bazı şeylere küçükler yiyemez diyorum yüzünü eksitiyor acı o acı diyo
Evet evladım nasıl acı bir bilsen

Eve gelince 1 bardak ayran 1 dilim pide yedi
Sonra kendi ben hiç bisi demeden kanepeye çıktı uyudu.
Gelirken yolu uzattım biraz yorulsun diye ise yaradı sanırım
Vallada keyif yapiyorum
Dün öyle yorulmuşum ki sabah zor kalktım

Ben rüyamda borek yaptım.
Ama yaptımda yaptım sofradan hiç kalkamadım
Uyanınca börek arandim şekli ne kattığım hepsi aklımda okadar gercekti
Yufkalarda Bi tazecik anlatamam
Güzelmiş ruyada börek yapmak maddi olarak hayırlı kazanmış
Rabbım hayırlara vesile etsin.

Ya çok tatlısın
Kirilmasinlar diyemi yiyosun
Mecbur kalınca yaparlar evlenince yalnız yasarlarsa gibi.
Aslında en azında kendi arkalarını toplasalar o bile kâr
Aynen öyle bir başlarına kaldıklarında başlarının çaresine baksınlar. Evet itiraf edeyim zor yiyorum ben tencere yemeğini severim, kızartmaları da severim.

Aynen öyle bir başlarına kaldıklarında başlarının çaresine baksınlar. Evet itiraf edeyim zor yiyorum ben tencere yemeğini severim, kızartmaları da severim.
Biz eşimle sevgiliyken başka şehirde okuyordu, tam arefe zamanları o gelirdi ben mecbur onunla gezerdim anneme daha hiç doğru dürüst ev işi bayram temizliğinde yardım etmezdim. Yemek falan hak getire zaten. Sen dersini çalış kızım derdi, ya da yatağını toplamayla uğrasma makyajını yap. Aah ah anacığım hala bir eli hep üzerimde cok şükür. Geçen kış rahatsızdı belinden kilitleniyordu bende kaldı nerdeyse tüm kış, ben ona baktım bu sefer bebekler gibi. Ben de belki 10 numara ev hanımı olmadım ama annemin beklediğinden kat kat iyi cıktım heralde yine insan evlenince annesinden gördüğünü yapıyor illa eminim kızlarınız sizin gibi becerikli olacaklar

İyi akşamlar,
Geldim eve başladı yoğunluk ne düzgün okuyabildim ne yazabildim. Yarım yamalak baktım.,
Sabah arkadaşa kahvaltıya gittik. Sonra Çocukları parka çıkartalım dedik. Yağmur atıştırdı. Gel bize girelim dedim. Girdik. Sağolsun benim hastalığımda ağlayan üzülen arkadaşlarımdan biriydi.
Arkadaş biraz oturdu sonra kalkacaktı. Kızı kalmak istedi. Kalsın oynuyorlar dedim. Alışmışım ya annemin orada çocukların cıvıl cıvıl oynamasına. Oynayıp vakit geçirsinler dedim.
Bende evde işlerimi hallettim. Sonra yemeğe giriştim.
Eşim gelince de gardolabın üzerinin tozunu aldı valizi koydu yerine.
Şimdi uykusu gelmiş. Bugünde kar küresi ve Sen elimden tut şarkısı ile uyuyacakmış neyse bakacağım inşallah ilk fırsatta

Tatil bitti evimize döndük dün gece sonunda. Bu sene cok valiz hazırlamalı yollu geçti çok şükür keyifliydi. Yaz iyi geçtiği için heralde sonbaharı çocuk gibi şen karşıladım sanki yenilendim artık bayadır saldığım düzenimi yeniden kurmaya hazırım insallah. Bugün kızımın okulu basladı, eve yakın olduğu için bi yere giderken görüyorduk hep o yüzden hiç sıkıntı yapmadan gitti cok sükür insallah hepimizin evlatlarının güzel eğitim hayatları olur, kendilerini mutlu hissedebilecekleri işleri olur .

babyloading87 hayırlı olsun yeni hayatın, ben de senin gibi işte olanları hazmedemeyip cıktım evde de mutlu olamadım bi türlü ama pandemi falan vardı hiç bi yere cıkamıyorduk. Oyun grupları baya iyi gelecektir ikinize de. Spor ya da sanatla ugrasırken cocuklar sabretmeyi de öğreniyorlar bu sene biz de göndereceğiz insallah gönlüm hem bale hem piyanodan yana ama kesem seç birini diyor bakıcaz artık

Bale cidden cok pahali.Bide Alyada siyah kusak karateci olur vaybi var ama balerin olur vaybi hic yokAllah yardimciniz olsun cnm

Benim küçük evlenen kardeşim de öyle
Yazını okurken , Aynı annemle onun yaşadığı saHne gözümde canlandı.
Şimdi evlendi. İş başa düştü tabi.
Onun evinde dua yapılacaktı. Lavaboda aynaya aman su sıçratmayın yeni sildim aman çocuuuklar aynaya elinizi sürmeyin. Ben de dedim ayyy ananın evinde de lekesiz ayna kullanıyordun
Şaka yaptım abla dedi, kıvırdı
Bir de fırında köfte yapmış, onu anlattılar eşiyle. Ama ne güzel espriyle anlattılar ikisi de. Cips köfte diye :)
Benim eşim kaba kaba eleştiri yapardı. Öylemi yapılır bıdıbıdı bıdı.
Zaten bu halleriyle soğuttu.

Nedense yemek yapmak şuan bana en zor gelen iş
Önceleri bayılırdım yemek yapmaya. Sanırım eşim soğuttu. Her yediğine bir bahane bulunca başımıza master chef kesilince böyle oluyormuş demekki. Kızıma yapmak asla zor gelmiyor keyifle yapıyorum.
Çok profesyonel değilim tabi. Ama yemeğimi yiyen çoğu insan çok da beğeniyor.
Bir de eşim çocuktan sonra aman iş yapma yemek yapma yeterki çocuk düşmesin etmesin yaralanmasın berelenmesin derken akşam detaylı yemek olayını bitirdi.
Şimdi de hastalık olayımdan sonra da iki haftada bir temizlik için kadın çağır ütü de yapsın uğraşma diyor. Güzel hoş beş düşünüyor da, sonra ben rahata alışıyorum

Gunaysss
Cocuuu yaramaz olan arkadasla karşılaştık dün markete giderken illa gel dedi donuste bakarız dedim
Eve geldim zaten kızın uykusu vardi.
Dedim uykusu geldi miziklandi uğrayamicam
Aksam eşim gelirken balkondan bakıyorduk baktım bizim mah. Geçiyor kızla
Kızı tutturdu illa gidelim.
Gel de demedim acikcasi yani adam işten gelmis falan.
Aa eşimle çıktı valla
Beni böyle şeyler hep şaşırtacak hep şaşıracağım bana normal gelmiyor
Birinin eşi evdeyken ya da akşam birine gitmek (konuşulur anlaşılır görüşülür ya da ailecek o ayrı)
Geldi öyle
Eşime balkona sofra kurdum o da mutfakda oturdu benle.
Bir ara balkona çıktı sigara içmeye ben kullanmıyorum.
Eşimde rahatsız olur öyle adam üstünü değişti dedi ben maç izlim siz oturun geçti annemlere
Neredeyse 20.30a kadar oturdu
Kiz ağlaya ağlaya gitti.
Bi de gitmek istemiyor.
Allahim her yer oyuncak
Buzdolabini açtı ne görse istedi
Hiç haz etmediğim şeyler hep de beni buluyor
Evde otursamda gelip beni buluyor yani

Biraz alıştırma, biraz aileden gelen şey. Biraz heves beceri olması..
Benim eşim evlendiğimizin ilk günleri donuna kadar benden isterdi tabi alışmış teyzelerinden. Annesinden.
Ben de her sorduğunda, çekmecede der gösterirdim. Alıştı benim yeni şeklime.
Bir de çamaşır mk çalıştırmazdı toz almazdı ilk defa hastalığımda yaptı. Diğer işleri yapar. Cam siler süpürür yemek yapmak zaten ilk işi bulaşık mk boşaltır.
Lellim senin kociş de ev temizliyor unutmadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…