Küçük Düşün Büyük Olsun!

Off cok zor.Benim babam boyle.
Teyzesinin cocuklarina yediriyor boyle.
Sinir oluyoruz.Kendii parasini yedirmiyor ustelik.Kardesimin parasini.Kardesim yardim ediyir bu gidip bunlara veriyormus.
Benim alt katim kirada onlariin evi.
Bana gecen geldi dask keselim kiraci cikcak dedi.Ben kesemem onlara,ugrasamam dedim.
Onlar degil evi ben kiraya vercm dedi.Sen alaka dedim?Eve ankastre taktirmis babam.Kirayi bikac ay alcm dedi.
Evlerine ankastre taktiracak paralari yok babamdan aliyorlar.Babam kimden aliyor?Kardesimden
Veerme dedim kardesime.
Bide yeni huy edinmis kiza trendyol linki atiyormis babam
Gecen 5 binlik krem linki atmis.Kardesim napcan sen bunu demis.Delirdi herhalde dedik.
Bizim de babamin bu huylari bizi deli ediyor

Gunaydinlarr
Kargoya gitmem lazim ama patpat lazim.Dunden beri gozum yolda bekliyorum ama kargo gelmedi hala.
Kargoyu vermeyince takiliyr benim kafama.Sinir oluyirm.
Dun pazara gittik.
Bizim araba babamda.Arabasiz gittik metroyla donduk.
Patates sogan,ceri domates,patlican,dolma biberi,salatalolik cilek ,misir aldik
Dunden t.fasulye kaldi.
Gelince patates hasladim,Catlak patates yaptk firinda cok severim.Sarimsak tozu da kattim efso oldu.
Misir hasladim,misir patates falan yediler.
Bugune erse yapcam,kalan haslama patateslerden de patates salatasi.T.fasulye de var yeter.
Koci arabayi satmaya niyetlendi bayagi.
550 bin faln gelir yarisiyla araba aliriz,yariisini da su kur korumaliya yatiriirz dedi.
Model dusurcz ama araba aslinda 1 sene lazim bile degil Seneye tatile giderken lazim .
Koci servisle gidip geliyo.
3 aylik 9 bin falan getiriyormus.Alirim dedim faizini
Yani acimam artik alirim .
Bakalim yilbasi gibi satalim diyoruz hayirlisi.

İste bu kizdan benim grmi beklemem hataydi dimi jfjfjffj
Asla bekleme bu cümleyi zor yazdım ama geri gram falan gelmez arkadaşım. Ben misafir bazen nezaketen tabagında bırakıyor o zaman yanına paket yaparım diyorum mahcup bir şekilde memnun olurum kahvaltıda yerim diyor. Hem zebil olmuyor hem içime siniyor ev sahibesi olarak.
İnan babym kayınvalidem bile oğluyla görüşmüyor herkesi sömürüyor iki oğlu var evli onlar da gerekmedikçe muhatab olmuyor babaları ile bize fena yapıştı. Büyük kızım anne sen bana söyle gider ben söylerim diyor yazın bizde sürekli olunca büyük kızım babasının yanında söylüyor sen kaç kere gittin diyor kardeşinin evine siftahımız yok inan sinirden kuduruyorum eşimin tek söylediği ne yapabilirim hayır diyebilirsin diyorum bana nasıl diyorsan ona da söyle diyorum kavga çıkıyor.
Bak merak ettim nasıl bir krem miş o babanın linkini attığı.
Aldıklarınızı ağız tadıyla yemek nasip olsun arabanız içinde inşallah düşündüğünüz fiyatın üstüne satarsınız babym.

Selamm
Bana yikama seysileri geldi yine gelmez olaydı gitmiyoda.
Kızlar bisi oldu ciddi ya hersey kokuyo bana
Hamile olma riski sıfır onu gectik ne olabilir kafayi yicem.
Sabah yataktan kalkıyorum cam acıyorum kokuyo bisiler
Halılari yeni açtım yıkamadan geldiler
Diğer yıkananlari ztn her ay yıkıyorum
Koltukları sileli 1 ay olmadı
Kirlentlerini söktum yikadim sabah
Tülleride soktum.
Pike battaniye bazanın altını bile döktüm ev perisan halde
Kiz uyusun diye dua ediyorum şuan 1 lokma bisi yemedim daha vaktim yok.
Bi storlar yikanmadi daha onlar mı kokuyo ya ne kokuyo bu evde bana kokuyor galiba sadece bilmiyorum.
Bütün yastik iç yuzlerini falanda değişip yıkadım.
Ben nasıl cikicam bu evin içinden hiç bilmiyorum asacak yerde kalmadı.
Her hafta nevresim değişirim 2.hafta yatamam aynisiyla yatırmaya oğlanı falan.
Fransizin korkuluklarına astım artık yer yok
Su storlara taktım simdi Bi hali yıkamayı arayımda haftasonu eşim soksun verim hepsini.
Koltuklarida yıkatirim belki

Oğlanın kursu var babasıyla gelir
Makarna yapmam lazim
Suluyemekde yok
Evden nasıl cikip yemek yapicam hiç bilmiyorum
Yine cız bız kofte tavuk patates falan yaparim galiba yanına

Her odayı aynı anda dokersem böyle olur
6 mak. Daha camasir var
Napcam bilmiyorum

Q

Kolay gelsin lellim.

Her bisi asıldı kuruyanı alıyorum şansıma gunes iyi kuruyolar hemen.
Nevresim rafini falanda döktüm sildim rafları tekrar katladim duzenledim.
Yastık kiliflarinin fiyatları ne öyle ya
3-4 alım dedim ama yok anacım
English home deppomaxı var oraya bakıcam

Benim hiç sweatım yok ya
Dogumdu kiloydu falan almadım
Kazaklarimida attim artik kalın hic bisi giyemiyorum ben asiri darlanıyorum
İnce Bi tshrt bady üzerine hırka tmm
Kışın zaten evde de hep tshrtleyim
O sebeple evde giymelikler aşırı yıprandı
Hatta askililarim delindi artik yikanmakdan
3-4 tshrtmude gündelige koydum onlarda yipransın atarım.
1tane gzl sweat bulursam alırım
Lcw outletinde bulmuştum geçen sezon 34tl hem de en sevdiğim tek sweatım
Sitesinde barkod tarattim çıkmadı sanırım eski sezon baya.
Tek kalmıştı ben alırken
Başka renginde alırdım eşofmanla kotla fln giy cık
Malum zor beğendiğimden bi de benim pek kıyafetimin olmayışı
2 raf, 2 askılı raf 2 cekmece hep eşimin
Belki 20tane gömleği oldu.
Kazakları fln
9 tanede tkm elbisesi
Benim 1 tane sweatim var1 de triko var ince choker yaka
Beğenemiyorum ya alıp iade ettiğim bile oluyo
İçime sinmiyor
Niyet ettim sweat almaya du bakalım

*Lcw da basic çok güzel sweetler vardı,düz baskısız, ben aldım world karta 100tl ekstre indirimi vardı, birde 130 tl kupon verdi (uygulamada bol bol veriyor kupon) 490 tl lik alışverişi 260 a aldım. Çok da güzel oldu sweetler.

Uyg. Mi aldın?
Word kart kullaniyorum bende ama 100tl indirimi nasıl veriyor anlamadim orasını
1 tane mağazada denedim hosumada gitti ama yine Bi kararsız kaldım aman alırım olmadı uyg. Dedim barkodu resmini çektim tarattım çıkmadı o da
Bir dahada gidemedim kaldı öyle
Bakım olmadı buradakinede getirtcem

Benim söyle kıyafet anlamında içime sinsin markada olmasın önemli diil yeterki kombinleyebilim 2 tane olsa yeter
Mesela bendekini cok seviyorum güzel duruyo korkuyorum başına bisi gelcek diye

Evet uygulamadan aldım. World karta 7 ekime kadar kampanya var 350 tl lik alışverişe 100 tl ekstre inddirimi veriyor,yani 350 ödüyorsun alırken ama ekstrede 100 tl iniyor 250 oluyor.world uygulamasını indirip katıl demen gerekiyor sanırım.
Ben beğendiklerimi sepete atıp bekliyorum uygulamadan beğendiğim kupon gelince hemen alıyorum bazen saatlik kupon veriyor çünkü. Uygulama olunca kupon ve indirim bildirimleri geliyor.

Uyg. Verdiği indirimleri bende kullaniyorumda world e olan indirimi nasıl kullanicaz onu bilmiyorum

Bizde arabayı satmayı düşünüyoruz canım sizinki neydi marka model

Kolay gelsin bacinm
Niye oyle geldiler kiz birden

İyi geceler,
Ancak gelebildim. Dün iki ayrı misafirim vardı. İki arkadaş gündüz geçmiş olsuna geldiler., birşeyler hazırlamışlar bir de çiçek getirmişler sağolsunlar.
Ben de çay yapmıştım yanına birşeyler hazırladım. Yaş pasta aldım. Çocuklara doğum günü sürprizi yapmak istedim.
Çok mutlu oldular. Doğum gününe gidememiştim.hediye almıştım. Hastalığım çıktı veremedim öyle bir kargaşaydı. Nihayet verdim.Elayı da dün okula göndermedim.
Akşama da başka arkadaşla eşi geldi. Kahveye çağırdı eşim, ben aradım çaya gelin dedim. Ev börek pasta dolu :) iyi oldu.
Ama yoruldum.
Bu sabah bahçede masalarda kahvaltıya çağırdılar. Saat 10 da uyandum Ela hala uyuyordu. Gitmedim kahvaltıya.
Dün koci televizyon almış gece kurmaya geldiler.ee saat 2 yi geçiyordu uyuduk.
Ya bu kocinin acelesi beni öldürecek bugün de gelmiş, iki otur yok. Sinema için hoporlör almış televizyona onu kurdu. Aklına koydu yapacak. En son aldım çayımı oturdum valla hiç acele edemem
Bugün kızı bırakınca avm ye gittim. Gez gez. Elaya h&m den tayt lcw den tişört zaradan da uzun kollu tişört aldım. Hepsi birbiriyle yarışıyor. Zaradaki büyük geldi 4-5 yaş. H&m deki 4-5 yaş tayt tam oldu ama iki gün sonra olmazsa bilmiyırum. Kurutma mak. Kullanıyorum küçülebilir. Yarın sabah elayla gider deneyip değiştiririm. Kahvaltı yaparız dışarda anne kız.
Dün internetten h&m den aldıklarım geldi bugün giymek istedi. Yıkamadım dedim illa istedi okula giderken giydi
Lcw den de yeni sipariş geçtim.
Gratisten de şampuan aldım ona. Kendime birşey aldımmı tabiki hayır, eşimin doğum günü hafta sonu. Ona aldımmı tabiki hayır dolabı kıyafet dolu ama yine de aldım. Kardeşim çok gri ton alıyor. Ben de çok sevmem gri, renkli kıyafetler aldım.
Niye gri aldığını da anlamadım birara soracağım. :)
Eski televizyonu sattı bile eşim. Bir de bebek kamera var onu da satışa koy dedim. Hala duruyor elanın bebekliğinden kalan.

Ben de saatlik indirimle 103 tl indirim aldım. Kargo bedavaydı. Kargo için 300 tl doldurmak zorunda kalmadım.
Online satış oldukça aktif. Sepete atıyorum onaylayana kadar hopppp ürün tükeniyor.
Hiç eskisi gibi değil.
Benim arkadaşım defactonun merkezinde online satış bölümünde çalışıyor. Geçen geldiğinde konuştuk hala evden çalışıyorlarmış. Evden de bu işin yapılabileceği anlaşıldı diyor :)
Online satışta çok talep var artık.

Lellim geçen yıl konuşmuştuk değilmi sweet konusunu hala alamadım.
Benim kazaklar bazanın altında duruyor. Güya eleyecektim. Kıyafet fiyatlarını görünce neyse dursamı dedim. Oysa hiç giymiyorum. Ancak soğuk bir yere gidersek kazak giydiğim binde bir. Beni de artık darlıyor kazak. Ama sweete ihtşyacım var.,
Yıllaaaaar yıllardır sakladığım bir elbisem üç keten pantolonum bir de kıymetli triko tişört ve kazağım var ( üniversite yıllarımdan kazağım) çok beğendiğim içinmi atamıyorum bilmiyırum. Geçen kardeşler diyor kirliçıkısın yine. Anneme çekmişim dedim
Benim dolapta yer olmama sebepleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…