- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Off cok zor.Benim babam boyle.Günaydın, güne başladık güzel geçsin. Herkes evden çıkınca başlıyorum evi topladım. Bulaşık makinesini boşalttım, kahvaltı masasını topladım toz aldım. bir makinada çamaşır makinasını hazırladım, balkon yıkadım. Çay içtim birşeyler atıştırdım. İçim kıyılıyor birazdan yemek yerim. Akşam eşime o kadar kızdım ki anlatamam kardeşi ve eşi sürekli bizim tarlada olma telaşındalar çünkü eşim yevmiye veriyor ikisinede yok sulayalım yok otunu biçelim, Akşam onları istemiyorum tarlamda dedim, çünkü kesin eşim söylemiştir zeytininizi de toplayın diye. Neymiş cep harçlıkları yokmuş ikiside emekli ev kira tamı tamına 35 yıllık evliler. Maksatları para koparmak ne diyeyim hayır tarlaya giremezmisiniz diyeyim diyor iyi de onlar da zorla giriyor bak benden bile gizliyorsunuz dedim üstüne de 500 tl para veriyor neymiş kendi imkanları ile oraya gitmişler mecburlarmı dedim gitmesinler öyle olmuyor işte diyo benimkine vicdan yapanlar kazanıyor ama ben vicdan yapsam büyük kavga çıkıyor evde. Hepinizi Allaha havale ediyorum dedim, bana dönmüş diyor ki tarlanı yemediler, evet dedim yedikleri zeytinlerimiz. Yazında hafta da bir kez bazen de iki kez yazlığa geldiler yediler içtiler gittiler arada yattılar onlar tatil yaptı ben de hizmet ettim, canım çok sıkılıyor ama eşim anlamıyor bıktım dedim başka da bir şey söylemek istemiyorum dedim. İşte böyle kızlar canımı sıkınca burda yazıyorum kusura bakmayın ancak size anlatıyorum babama anlatsam babam fena haşlar.
Asla bekleme bu cümleyi zor yazdım ama geri gram falan gelmez arkadaşım. Ben misafir bazen nezaketen tabagında bırakıyor o zaman yanına paket yaparım diyorum mahcup bir şekilde memnun olurum kahvaltıda yerim diyor. Hem zebil olmuyor hem içime siniyor ev sahibesi olarak.İste bu kizdan benim grmi beklemem hataydi dimi jfjfjffj
İnan babym kayınvalidem bile oğluyla görüşmüyor herkesi sömürüyor iki oğlu var evli onlar da gerekmedikçe muhatab olmuyor babaları ile bize fena yapıştı. Büyük kızım anne sen bana söyle gider ben söylerim diyor yazın bizde sürekli olunca büyük kızım babasının yanında söylüyor sen kaç kere gittin diyor kardeşinin evine siftahımız yok inan sinirden kuduruyorum eşimin tek söylediği ne yapabilirim hayır diyebilirsin diyorum bana nasıl diyorsan ona da söyle diyorum kavga çıkıyor.Off cok zor.Benim babam boyle.
Teyzesinin cocuklarina yediriyor boyle.
Sinir oluyoruz.Kendii parasini yedirmiyor ustelik.Kardesimin parasini.Kardesim yardim ediyir bu gidip bunlara veriyormus.
Benim alt katim kirada onlariin evi.
Bana gecen geldi dask keselim kiraci cikcak dedi.Ben kesemem onlara,ugrasamam dedim.
Onlar degil evi ben kiraya vercm dedi.Sen alaka dedim?Eve ankastre taktirmis babam.Kirayi bikac ay alcm dedi.
Evlerine ankastre taktiracak paralari yok babamdan aliyorlar.Babam kimden aliyor?Kardesimden
Veerme dedim kardesime.
Bide yeni huy edinmis kiza trendyol linki atiyormis babam
Gecen 5 binlik krem linki atmis.Kardesim napcan sen bunu demis.Delirdi herhalde dedik.
Bizim de babamin bu huylari bizi deli ediyor
Kolay gelsin lellim.Selamm
Bana yikama seysileri geldi yine gelmez olaydı gitmiyoda.
Kızlar bisi oldu ciddi ya hersey kokuyo bana
Hamile olma riski sıfır onu gectik ne olabilir kafayi yicem.
Sabah yataktan kalkıyorum cam acıyorum kokuyo bisiler
Halılari yeni açtım yıkamadan geldiler
Diğer yıkananlari ztn her ay yıkıyorum
Koltukları sileli 1 ay olmadı
Kirlentlerini söktum yikadim sabah
Tülleride soktum.
Pike battaniye bazanın altını bile döktüm ev perisan halde
Kiz uyusun diye dua ediyorum şuan 1 lokma bisi yemedim daha vaktim yok.
Bi storlar yikanmadi daha onlar mı kokuyo ya ne kokuyo bu evde bana kokuyor galiba sadece bilmiyorum.
Bütün yastik iç yuzlerini falanda değişip yıkadım.
Ben nasıl cikicam bu evin içinden hiç bilmiyorum asacak yerde kalmadı.
Her hafta nevresim değişirim 2.hafta yatamam aynisiyla yatırmaya oğlanı falan.
Fransizin korkuluklarına astım artık yer yok
Su storlara taktım simdi Bi hali yıkamayı arayımda haftasonu eşim soksun verim hepsini.
Koltuklarida yıkatirim belki
Oğlanın kursu var babasıyla gelir
Makarna yapmam lazim
Suluyemekde yok
Evden nasıl cikip yemek yapicam hiç bilmiyorum
Yine cız bız kofte tavuk patates falan yaparim galiba yanına
Her odayı aynı anda dokersem böyle olur
6 mak. Daha camasir var
Napcam bilmiyorum
Q
Kolay gelsin lellim.
*Lcw da basic çok güzel sweetler vardı,düz baskısız, ben aldımHer bisi asıldı kuruyanı alıyorum şansıma gunes iyi kuruyolar hemen.
Nevresim rafini falanda döktüm sildim rafları tekrar katladim duzenledim.
Yastık kiliflarinin fiyatları ne öyle ya
3-4 alım dedim ama yok anacım
English home deppomaxı var oraya bakıcam
Benim hiç sweatım yok ya
Dogumdu kiloydu falan almadım
Kazaklarimida attim artik kalın hic bisi giyemiyorum ben asiri darlanıyorum
İnce Bi tshrt bady üzerine hırka tmm
Kışın zaten evde de hep tshrtleyim
O sebeple evde giymelikler aşırı yıprandı
Hatta askililarim delindi artik yikanmakdan
3-4 tshrtmude gündelige koydum onlarda yipransın atarım.
1tane gzl sweat bulursam alırım
Lcw outletinde bulmuştum geçen sezon 34tl hem de en sevdiğim tek sweatım
Sitesinde barkod tarattim çıkmadı sanırım eski sezon baya.
Tek kalmıştı ben alırken
Başka renginde alırdım eşofmanla kotla fln giy cık
Malum zor beğendiğimden bi de benim pek kıyafetimin olmayışı
2 raf, 2 askılı raf 2 cekmece hep eşimin
Belki 20tane gömleği oldu.
Kazakları fln
9 tanede tkm elbisesi
Benim 1 tane sweatim var1 de triko var ince choker yaka
Beğenemiyorum ya alıp iade ettiğim bile oluyo
İçime sinmiyor
Niyet ettim sweat almaya du bakalım
Uyg. Mi aldın?*Lcw da basic çok güzel sweetler vardı,düz baskısız, ben aldımworld karta 100tl ekstre indirimi vardı, birde 130 tl kupon verdi (uygulamada bol bol veriyor kupon) 490 tl lik alışverişi 260 a aldım. Çok da güzel oldu sweetler.
Evet uygulamadan aldım. World karta 7 ekime kadar kampanya var 350 tl lik alışverişe 100 tl ekstre inddirimi veriyor,yani 350 ödüyorsun alırken ama ekstrede 100 tl iniyor 250 oluyor.world uygulamasını indirip katıl demen gerekiyor sanırım.Uyg. Mi aldın?
Word kart kullaniyorum bende ama 100tl indirimi nasıl veriyor anlamadim orasını
1 tane mağazada denedim hosumada gitti ama yine Bi kararsız kaldım aman alırım olmadı uyg. Dedim barkodu resmini çektim tarattım çıkmadı o da
Bir dahada gidemedim kaldı öyle
Bakım olmadı buradakinede getirtcem
Benim söyle kıyafet anlamında içime sinsin markada olmasın önemli diil yeterki kombinleyebilim 2 tane olsa yeter
Mesela bendekini cok seviyorum güzel duruyo korkuyorum başına bisi gelcek diye
Uyg. Verdiği indirimleri bende kullaniyorumda world e olan indirimi nasıl kullanicaz onu bilmiyorumEvet uygulamadan aldım. World karta 7 ekime kadar kampanya var 350 tl lik alışverişe 100 tl ekstre inddirimi veriyor,yani 350 ödüyorsun alırken ama ekstrede 100 tl iniyor 250 oluyor.world uygulamasını indirip katıl demen gerekiyor sanırım.
Ben beğendiklerimi sepete atıp bekliyorum uygulamadan beğendiğim kupon gelince hemen alıyorum bazen saatlik kupon veriyor çünkü. Uygulama olunca kupon ve indirim bildirimleri geliyor.
Bizde arabayı satmayı düşünüyoruz canım sizinki neydi marka modelGunaydinlarr
Kargoya gitmem lazim ama patpat lazim.Dunden beri gozum yolda bekliyorum ama kargo gelmedi hala.
Kargoyu vermeyince takiliyr benim kafama.Sinir oluyirm.
Dun pazara gittik.
Bizim araba babamda.Arabasiz gittik metroyla donduk.
Patates sogan,ceri domates,patlican,dolma biberi,salatalolik cilek ,misir aldik
Dunden t.fasulye kaldi.
Gelince patates hasladim,Catlak patates yaptk firinda cok severim.Sarimsak tozu da kattim efso oldu.
Misir hasladim,misir patates falan yediler.
Bugune erse yapcam,kalan haslama patateslerden de patates salatasi.T.fasulye de var yeter.
Koci arabayi satmaya niyetlendi bayagi.
550 bin faln gelir yarisiyla araba aliriz,yariisini da su kur korumaliya yatiriirz dedi.
Model dusurcz ama araba aslinda 1 sene lazim bile degil Seneye tatile giderken lazim .
Koci servisle gidip geliyo.
3 aylik 9 bin falan getiriyormus.Alirim dedim faizini
Yani acimam artik alirim .
Bakalim yilbasi gibi satalim diyoruz hayirlisi.
Fiat 500 l .2015 modelBizde arabayı satmayı düşünüyoruz canım sizinki neydi marka model
Genclestirici kremmis.fkdmddkBak merak ettim nasıl bir krem miş o babanın linkini attığı.
Aldıklarınızı ağız
Kolay gelsin bacinmSelamm
Bana yikama seysileri geldi yine gelmez olaydı gitmiyoda.
Kızlar bisi oldu ciddi ya hersey kokuyo bana
Hamile olma riski sıfır onu gectik ne olabilir kafayi yicem.
Sabah yataktan kalkıyorum cam acıyorum kokuyo bisiler
Halılari yeni açtım yıkamadan geldiler
Diğer yıkananlari ztn her ay yıkıyorum
Koltukları sileli 1 ay olmadı
Kirlentlerini söktum yikadim sabah
Tülleride soktum.
Pike battaniye bazanın altını bile döktüm ev perisan halde
Kiz uyusun diye dua ediyorum şuan 1 lokma bisi yemedim daha vaktim yok.
Bi storlar yikanmadi daha onlar mı kokuyo ya ne kokuyo bu evde bana kokuyor galiba sadece bilmiyorum.
Bütün yastik iç yuzlerini falanda değişip yıkadım.
Ben nasıl cikicam bu evin içinden hiç bilmiyorum asacak yerde kalmadı.
Her hafta nevresim değişirim 2.hafta yatamam aynisiyla yatırmaya oğlanı falan.
Fransizin korkuluklarına astım artık yer yok
Su storlara taktım simdi Bi hali yıkamayı arayımda haftasonu eşim soksun verim hepsini.
Koltuklarida yıkatirim belki
Oğlanın kursu var babasıyla gelir
Makarna yapmam lazim
Suluyemekde yok
Evden nasıl cikip yemek yapicam hiç bilmiyorum
Yine cız bız kofte tavuk patates falan yaparim galiba yanına
Her odayı aynı anda dokersem böyle olur
6 mak. Daha camasir var
Napcam bilmiyorum
Q
Yani bekleme benvedeİste bu kizdan benim grmi beklemem hataydi dimi jfjfjffj
Ben de saatlik indirimle 103 tl indirim aldım. Kargo bedavaydı. Kargo için 300 tl doldurmak zorunda kalmadım.Evet uygulamadan aldım. World karta 7 ekime kadar kampanya var 350 tl lik alışverişe 100 tl ekstre inddirimi veriyor,yani 350 ödüyorsun alırken ama ekstrede 100 tl iniyor 250 oluyor.world uygulamasını indirip katıl demen gerekiyor sanırım.
Ben beğendiklerimi sepete atıp bekliyorum uygulamadan beğendiğim kupon gelince hemen alıyorum bazen saatlik kupon veriyor çünkü. Uygulama olunca kupon ve indirim bildirimleri geliyor.
Lellim geçen yıl konuşmuştuk değilmi sweet konusunuHer bisi asıldı kuruyanı alıyorum şansıma gunes iyi kuruyolar hemen.
Nevresim rafini falanda döktüm sildim rafları tekrar katladim duzenledim.
Yastık kiliflarinin fiyatları ne öyle ya
3-4 alım dedim ama yok anacım
English home deppomaxı var oraya bakıcam
Benim hiç sweatım yok ya
Dogumdu kiloydu falan almadım
Kazaklarimida attim artik kalın hic bisi giyemiyorum ben asiri darlanıyorum
İnce Bi tshrt bady üzerine hırka tmm
Kışın zaten evde de hep tshrtleyim
O sebeple evde giymelikler aşırı yıprandı
Hatta askililarim delindi artik yikanmakdan
3-4 tshrtmude gündelige koydum onlarda yipransın atarım.
1tane gzl sweat bulursam alırım
Lcw outletinde bulmuştum geçen sezon 34tl hem de en sevdiğim tek sweatım
Sitesinde barkod tarattim çıkmadı sanırım eski sezon baya.
Tek kalmıştı ben alırken
Başka renginde alırdım eşofmanla kotla fln giy cık
Malum zor beğendiğimden bi de benim pek kıyafetimin olmayışı
2 raf, 2 askılı raf 2 cekmece hep eşimin
Belki 20tane gömleği oldu.
Kazakları fln
9 tanede tkm elbisesi
Benim 1 tane sweatim var1 de triko var ince choker yaka
Beğenemiyorum ya alıp iade ettiğim bile oluyo
İçime sinmiyor
Niyet ettim sweat almaya du bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?