- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Hayırlısı olsun canım bizim de 2018 megan bizde satacaz bakalım kısmetFiat 500 l .2015 model
Eşimde trafikte görünce kapanışı seninle yapicam diyo arabayaBenim hayalim volvo ama artik olmeden kiralariz diyorm jfkdkddm
Aşırı uçuk fiyatlarBu arada bir montumu ayırmıştım geri askıya astığımı söyledimmi bilmiyorum
Mont fiyatlarını görünce koy geri dolaba kızım yazıktır dedim. Aslında ilgilenebilsem satarım belki dolapta ama hiç vakit kalmıyor niye anlamadımbu ara bir zaman sıkıntım var
Güzel günlerde kullansın Eloşİyi geceler,
Ancak gelebildim. Dün iki ayrı misafirim vardı. İki arkadaş gündüz geçmiş olsuna geldiler., birşeyler hazırlamışlar bir de çiçek getirmişler sağolsunlar.
Ben de çay yapmıştım yanına birşeyler hazırladım. Yaş pasta aldım. Çocuklara doğum günü sürprizi yapmak istedim.
Çok mutlu oldular. Doğum gününe gidememiştim.hediye almıştım. Hastalığım çıktı veremedim öyle bir kargaşaydı. Nihayet verdim.Elayı da dün okula göndermedim.
Akşama da başka arkadaşla eşi geldi. Kahveye çağırdı eşim, ben aradım çaya gelin dedim. Ev börek pasta dolu :) iyi oldu.
Ama yoruldum.
Bu sabah bahçede masalarda kahvaltıya çağırdılar. Saat 10 da uyandum Ela hala uyuyordu. Gitmedim kahvaltıya.
Dün koci televizyon almış gece kurmaya geldiler.ee saat 2 yi geçiyordu uyuduk.
Ya bu kocinin acelesi beni öldürecekbugün de gelmiş, iki otur yok. Sinema için hoporlör almış televizyona onu kurdu. Aklına koydu yapacak. En son aldım çayımı oturdum valla hiç acele edemem
Bugün kızı bırakınca avm ye gittim. Gez gez. Elaya h&m den tayt lcw den tişört zaradan da uzun kollu tişört aldım. Hepsi birbiriyle yarışıyor. Zaradaki büyük geldi 4-5 yaş. H&m deki 4-5 yaş tayt tam oldu ama iki gün sonra olmazsa bilmiyırum. Kurutma mak. Kullanıyorum küçülebilir. Yarın sabah elayla gider deneyip değiştiririm. Kahvaltı yaparız dışarda anne kız.
Dün internetten h&m den aldıklarım geldi bugün giymek istedi. Yıkamadım dedim illa istedi okula giderken giydi
Lcw den de yeni sipariş geçtim.
Gratisten de şampuan aldım ona. Kendime birşey aldımmı tabiki hayır, eşimin doğum günü hafta sonu. Ona aldımmı tabiki hayırdolabı kıyafet dolu ama yine de aldım. Kardeşim çok gri ton alıyor. Ben de çok sevmem gri, renkli kıyafetler aldım.
Niye gri aldığını da anlamadım birara soracağım. :)
Eski televizyonu sattı bile eşim. Bir de bebek kamera var onu da satışa koy dedim. Hala duruyor elanın bebekliğinden kalan.
Ay bende alamadım napcaz ya.Lellim geçen yıl konuşmuştuk değilmi sweet konusunuhala alamadım.
Benim kazaklar bazanın altında duruyor. Güya eleyecektim. Kıyafet fiyatlarını görünce neyse dursamı dedim. Oysa hiç giymiyorum. Ancak soğuk bir yere gidersek kazak giydiğim binde bir. Beni de artık darlıyor kazak. Ama sweete ihtşyacım var.,
Yıllaaaaar yıllardır sakladığım bir elbisem üç keten pantolonum bir de kıymetli triko tişört ve kazağım var ( üniversite yıllarımdan kazağım) çok beğendiğim içinmi atamıyorum bilmiyırum. Geçen kardeşler diyor kirliçıkısın yine. Anneme çekmişim dedim
Benim dolapta yer olmama sebepleri
Tv nizi güzel günlerde kullanın, Elaya aldıklarınızı da güzel günlerde giysin güzel kızın Yedirenkcimİyi geceler,
Ancak gelebildim. Dün iki ayrı misafirim vardı. İki arkadaş gündüz geçmiş olsuna geldiler., birşeyler hazırlamışlar bir de çiçek getirmişler sağolsunlar.
Ben de çay yapmıştım yanına birşeyler hazırladım. Yaş pasta aldım. Çocuklara doğum günü sürprizi yapmak istedim.
Çok mutlu oldular. Doğum gününe gidememiştim.hediye almıştım. Hastalığım çıktı veremedim öyle bir kargaşaydı. Nihayet verdim.Elayı da dün okula göndermedim.
Akşama da başka arkadaşla eşi geldi. Kahveye çağırdı eşim, ben aradım çaya gelin dedim. Ev börek pasta dolu :) iyi oldu.
Ama yoruldum.
Bu sabah bahçede masalarda kahvaltıya çağırdılar. Saat 10 da uyandum Ela hala uyuyordu. Gitmedim kahvaltıya.
Ya bu kocinin acelesi beni öldürecekbugün de gelmiş, iki otur yok. Sinema için hoporlör almış televizyona onu kurdu. Aklına koydu yapacak. En son aldım çayımı oturdum valla hiç acele edemem
Bugün kızı bırakınca avm ye gittim. Gez gez. Elaya h&m den tayt lcw den tişört zaradan da uzun kollu tişört aldım. Hepsi birbiriyle yarışıyor. Zaradaki büyük geldi 4-5 yaş. H&m deki 4-5 yaş tayt tam oldu ama iki gün sonra olmazsa bilmiyırum. Kurutma mak. Kullanıyorum küçülebilir. Yarın sabah elayla gider deneyip değiştiririm. Kahvaltı yaparız dışarda anne kız.
Dün internetten h&m den aldıklarım geldi bugün giymek istedi. Yıkamadım dedim illa istedi okula giderken giydi
Gratisten de şampuan aldım ona. Kendime birşey aldımmı tabiki hayır, eşimin doğum günü hafta sonu. Ona aldımmı tabiki hayırdolabı kıyafet dolu ama yine de aldım. Kardeşim çok gri ton alıyor. Ben de çok sevmem gri, renkli kıyafetler aldım.
Eski televizyonu sattı bile eşim. Bir de bebek kamera var onu da satışa koy dedim. Hala duruyor elanın bebekgüliğinden kalan.
Aynen benim en bir sevdiğim gün cuma:)Çalışanlar için mesainin son günü çalışırken en sevdiğim gün derdim. Sanki hafta sonu oturup dinleniyormuşum gibi şimdi bile öyle zamanım olmuyor bitmeyen iş yapmışlar diyorum. Evi süpürdüm sildim dün toz almıştım bu gün almadım. Çamaşır katladım kızların sökükleri vardı onları diktim. Mutfak toplandı akşam için hafta içi yaptığım köfteden kalmıştı dondurucudan çıkardım onları kızartıcam yanına patates tamam ev eriştesi de dünden az var yeter. Yine sıcaklar bastı duşumu aldım oturdum. Çay içiyorum şimdi sizi okurken. Bu hafta içi yazlığa gidemicez kızlar istemiyor bahçeyi de eşimle hafta içi gider sularız birgün aciliyeti yok nasılsa. Buzdolabında kahvaltılıkları düzenledim peynir kaplarını değiştirdim. birazdan kalkarım patates soyarım akşam yemeğinden sonra ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum.
Aldıkalrınızı güle güle kullanın canım .. İyi günlerde.İyi geceler,
Ama yoruldum.
Eski televizyonu sattı bile eşim. Bir de bebek kamera var onu da satışa koy dedim. Hala duruyor elanın bebekliğinden kalan.
Sağol Allah razı olsunTv nizi güzel günlerde kullanın, Elaya aldıklarınızı da güzel günlerde giysin güzel kızın Yedirenkcim
tr_lelli çok geçmiş olsun eşim söyledi bu hafta hastane çok yogun diyor bütün poliklinkler doluymuş.
babyloading87 babym ben artık araba hayali bile kuramıyorum volvoyu heralde ancak rüyamda görürüm. Bizim yan apartmanda oturan birisinin var diğer arabaların yanında aslanlar gibi duruyor diyorum eşime, aklından bile geçirme diyor bana aklıma bile gelmiyor dedim böyle bir araba.
Sağol kuzuLelli gecmiş olsun
Yedirenk güle güle kullantvni ne alırsan o kar şimdi
Bende dün adama düdüklü tencere aldırdım
Borça sokmaya devam
Sağol canımtr_lelli Canım çok geçmiş olsun size..
Rabbim şifalar versin.. Bir eve girmeye görsün zaten bu grip illeti..Herkese çarçabuk bulaşıyor maalesef
Bol c vitamin dinlenme olcak ama.. yorma kendini..
Abla valla kardesimin kpderinde var 8-10 senelik ama bu arabaysa bizimkiler ne diyorzTv nizi güzel günlerde kullanın, Elaya aldıklarınızı da güzel günlerde giysin güzel kızın Yedirenkcim
tr_lelli çok geçmiş olsun eşim söyledi bu hafta hastane çok yogun diyor bütün poliklinkler doluymuş.
babyloading87 babym ben artık araba hayali bile kuramıyorum volvoyu heralde ancak rüyamda görürüm. Bizim yan apartmanda oturan birisinin var diğer arabaların yanında aslanlar gibi duruyor diyorum eşime, aklından bile geçirme diyor bana aklıma bile gelmiyor dedim böyle bir araba.
Allah gonluniuzdekini versin kzu.Hayırlısı olsun canım bizim de 2018 megan bizde satacaz bakalım kısmet
Gecmis olsunn kuzu.Gunayss
Bizim kız hepimizi hasta etti
Oğlan evde boğazım boğazım diyo
Ben öyle dünde kendimi yordum terledim tuzu biberi oldu
Bi eşim iyi bakalım
ihlamurla yattım ıhlamurlar kalktim
Ailehekimo ayın 4une randevu veriyor şaka gibi
Akşam daha kötüye gidersek bi acil yaparız
Kız toparlandı şükür bize bulastirinca iyi oldu
Okadar halsizim ki kızda uyuyor diye seviniyorum
Oğlan dün okuldan geldiğinden beri yatiyor evladım
Bugün Bi çorba yapım annem işkembe var diyordu pacayla işkembe bol sarımsaklı bizi kaldırır oglanda seviyor.
Etsote ve pilav yapicam.
Dün baktım kızcağzima yemek yok
Hemen et suyuna kesmeli çorba yaptım terbiyeli
Bulgur pilavı yaptım
Az az yedi yine
Tavuk et yemiyor ağzından çıkarıyor
Suyunu fln katıyorum
Köfteyi bile yemekte ezip yediriyorum
Cigneyebiliyor herseyi gayette ama onları ağzından çıkarıyor
Kesme makarna falan seviyor kesicem bir ara erbaslarda yer bol tereyag peynirli
İyi hissedersem bugünde yaparım 2 bezden
Taze taze yerler
Kek kurabiye hepsi bitti
Komşu köy elması vermişti sagolsun kp gelmiş köyden
Ama nasıl güzel eşim bile yediği an dedi bu bahce elması
Bende kek koyup yollamıştım çocukla yollamıştı o
Alt katım bu iyi Bi kizcagiz kendi halinde
Ramazanda tatli fln yolluyoruz birbirimize
Çocukların eline cikolata falan veriyorum
Ay ben kahvaltıya gideceğdim yarın iyileşmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?