Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi pazarrlar diyim artik
Yogun bi cmrtsiydi.
Sabahtan babam geldi,kizi gormeye.
Birsuru sey getirmis.Bana seneye hatirlatin olur mu?Baby sizin mahsul eylulde gelir,alip durma pazardan para verip barbunya ,fasulye falan diye
Resmn bosa para verdim
Barbunya,seftali,bolca domates,ay cekirdegi getirmis saolsun.
Arabamiz ondaydi depoyu fullemis. Koci sok
Kiza 200 tl harclik verdi.
Kizla ben avmye gittik kutsal cmrtsi.
Oyun parki 60 tl yarim saaat
Aciktin mi dedim bana ne dese?Lahmacun olsa yerim
50 tl lahmacun
40 tl rossman sac aciici sprey.
60 tl migros;soda ,browni,su,Turk kahvesi.
Eve geldik etim.vardi pismis ,hunkar begendi yaptim.
Salata falan yedk kiz bayildi.
Gonuldagi,dus ,kapanis

Aynen öyle ben kinciyim bi de
Asla unutmam
Onlar arkasını dönene kadar unutuyor
Bunların bence genleri böyle annelerinden almislar

Günaysss
Yumurta attım haslaniyo kız uyuyo
Erbaslar gitti iadenin birini eşime kitlendim
İstemeyerek aliyo işte bisi de diyemiyor
Birinide evden gelip alacaklar
Lcw iadeleri hala duruyor uzerine 2 Siparisim geldi.
Usenmeyip çıkmam lazım artık

Oğlan hep ev yemeği istemiyor 2 gündür ev yemeği var hep sadece çorba içti
Dün akşam hamur mayaladim pide yaptım Alya pideyi kabul etmiyo pizza bu diyo ama olsundu
Kıymalı ve kasarli sucuklu yaptım
5 tane pideyi yediler
1 taneyide alyayla ben yedim yarısını yedi kiz
İyi oldu degisiklik
Yemekler bugüne kaldı
Yemek derdim yok

Akşam yatmadan Bi ortalığı toparlamistim
Dün annem yine tursuluk almış kadin iyi alıştı
5kilo da pirinc almış bana
Mercimekde alicam alma dedi
İyi dedim Allah bereket versin
Tozseker, un, deterjanı flnda ben hallederim epey gider bize.

Dün eşime sipariş verdim domates biber patlıcan meyve kasar falan 430tl baymıs
Kahve fln yoktu bende İnt. Kahve marul maydanoz oğlana mesrubat aldım 125tl oraya baydım

Bu hafta hasta olmasaydık outlet var avm kocaelide oraya gidecektik
Çok uygun olduğunu sanmıyorum gerçi ama Bi bakacaktik niyetlendik gidemedik.
Yarin kar yağsa benim montum yok o derece yoklukdayim.
Botları hallettim bi de siyah siparis verdim.
3 tanede sweat tarzı siparisim var ama bunlar iade edebilirim yorumlar kafamı karistiri.
Aynı ürünü hem esnek hemde 1 beden büyük alın vs yorum neye göre yapiyolar anlamadim.
Birini m diğerini L aldım bakalım olmadı iade.

Botlarım tmm
Sweatlarda olursa daha almam
Tek sweatdan 4 sweata cikicam bana Bi kış çok bile
Kısa kol üstüne spor ustlerim var öyle seviyorum
Onlarla takılırım
Acil mont lazım bana
Koca trendyolda yok yani 1000tl vericem artık gözden çıkardım yeterki içime sinsin yok

Kizimi uyuttum
Tursularimi koydum
Kapilari sildim
Aynaları sildim.
Banyo kabin, dolap klozet falan sildim yıkadım.
Bi yerleri kaldı silip cikicam dus alım önce
Kiz uyanınca evi süpürürüm

Trenyoldan 1 klasik ayakkabı aldım
1. Altında soyulma vardi deforme iade ettim.
2. Arkasında soyulma var onuda iade ettim
3. Sipariş verdim (hepsi farklı satici) bunda da sıkıntı çıkarsa almıcam iade etmekten yoruldum
Ayy alcam giycem bacağımımı kircam napcam tövbe est. Sanki bisi çıkıyor almamam için
Çok da rahattı topuğu kadeh topuk
Degisik olsun dedim.

Pazarda herkes hala domates alıyormuş annem dolu millet diyor kışın 50tl olcakmiş
20 kavanozum var valla bezdim yoksa 10 kavanoz daha koyardım.
Pizza tabanına, dünkü pideye, kizartmalara herseye kullaniyorum ben.
Miss gibide kokuyor

Bir pazartesi klasiği daha geçti çok şükür. Çok ama çok yorgunum hafta sonu kızımın arkadaşı bizde kaldı cuma gecesinden geldi. Cuma gecesi köfte patates salata sütleç içecekler, cumartesi gecesi ev yapımı kıymalı-kaşarlı-sucuklu pide, mercimek çorbası çayın yanına havuçlu-cevizli-tarçınlı-kuruüzümlü kek, tuzlu kurabiye (elektrik faturasını ne yaparız bilmiyorum) pazar akşamı da güveç-taze fasulye- pirinç pilavı salata-turşu içecekler ve karpuz. Ben bittim aşagıya yolcu etmeye bile inemedim o kadar. Ama eşim yazlıktan nar getirmiş onları taneledim 6 saklama kabı doldu az daha var ama biraz dolaba koydum kalanını da anneme yollucam. Sabahtan beri temizlik yapıyorum banyolar- tuvaletler-lavabolar tamam ev elektrikliye tutulup paspas çekildi toz alındı (salon hariç) buzdolabında ki patlıcan-biber kızarttıp domates sosu ile buluşturup üç kavanoz kışlık yaptım. Bir kavanozda biber turşusu koydum bulaşık makinesini hazırladım, kalan bütün bulaşıkları da elimde yıkadım. Balkon yıkandı silindi yarına da iş var çok şükür ama belim fena agrıyor. Kızlar dün tutturdular cafeye gidelim diye benim dedim bir cafem eksik gittik tabi beni de yanlarında istiyorlar annem siz gezin diyorum sende gel demeleri yokmu hem memnun oluyorum hem de mutlu ediyorlar beni sağolsunlar.

İyigecleer bacimlar
Cinnetin esiginde eve giris yaptik.Valla benim sabrim yok herhlde.Cidden artik yeter Alya uyuyosn diye soylendim.
Oglani kasla goz arasinda yoldu oyuncak icin,sonra kendi kafayi kapiya vurdu sisirdiUyku basina vurdu napcagini sasirdi.
Eve grdik oyuncaklarimla oynucam diye agladi bi posta.(Burda reha muhtar gibi 5 dakikan var diye bagrinmamak icin zor tuttum kendimi)
Sonra uykum geldi diye agladi,sonra isikta uyucam diye.Az once bayildi artik ama benim uzerimden tir gecmis gibi
Allahh 2-3 cocuklulara ekstra sabir veriyir bnce,baska aciklamasi olamaz

Selamm az düzeldim ya yarın arkadaşımı çağırdım.
Kızın ki geçti evde okadar sıkıldı ki hastalıktan biryerede çıkamadık arkadaşın oglanla oynarbari azcık
Hamburger yapicam oglanda sever 5 yasinda degisik olsun dedim. Mc hamburgeri yapcam sana ben dicem yarın fritozde patates sogan halka falanda
Vişne soslu biskuvili muhallebi kup yaptim (bunun kısa adı varmidir ki)
Arkadaşım sütlü tatlıları çok seviyor.

Ben :1 Esim:0
Guzel bir maç oluyor gitti ablasına diğer ablasını görmeye götüremedi beni.
Ben önden tabi gitmicemi falan söylemiştim bayadir gel bile diyemedi.
Daha demez kafadan tek gitti ya düğünde görürüm ancak ayak üstü okadar.
Benimle baş edebileceğini sanıyor akıllım ona üzülüyorum
Hep o konuşur ama imzayı ben atarım
İcraata bakarım ben asddfg

Kızlar resmen zayifliyorum aiyy bu sefer aşırı kararlıyım
Ama yarın 1 hamburger ve 1 kupla bi es vericem.
Şimdi arkadaşa falan yapıpda ben yemesem demek olmaz.
Bol marullu falan yaparim.
Sabah kahvaltı yapmam chia yiyorum genelde tok tutsun diye.
Akşamda yemem mercimek salatam var ondan yerim az bisi.
6 dan sonra ağzıma meyve bile koymuyorum
Su, şekersiz kahve, ıhlamur papatya çayı falan iciyorum.
Ama 2 gece karnim guruldadı be mideme acıdım valla.
Su içtim geri yattım.
Günde en az 2lt su kesin iciyorum
Zorluyorum kendini (normalde içmezdim)
Bozmazsam çok gzl gidiyor

Kek yaptım kurabiye yaptım tadına falan bakmadim.
Yemicem kalırsa buzluğa atar truff yaparım

Zayıf olmak güzel ama yemek yemekde güzel be.

İyi geceler,
Döndüm mü eski performansıma, Gece 2 ben buradayım
Ama gözümden uyku akıyor.
Son dakikalarımda iki satır yazayım dedim.
Dün gece de Elanın odasında yattım. Artık kendi odasında yalnız yatıyor. Ama bazen anne gece benim yanımda yatarmısın diyor.
Yani bundan alıkoymuyorum. Yatıyorum. Sonuçta gelen kişilere de diyor onlar yapıyor biz bir anne baba olarak neden yapmayalım.
Nerde o bebekken odasında yatıran ben. Keşke yapmasaydım dediğim konulardan biri. tabi belki şuan odasını yatağını sevmesini sağlayan şeydir bilmiyorum ama yapsan da sonuç aynıymış.
Neyse gece uyandı anne diye seslendi. Efendim annecim dedim. Seni çok seviyorum dedi yattı tekrar uyudu. Bin şükür dedim bugünlerime., uykumdan uyandırıp seni çok seviyorum diyen bir çocuğum var daha ne isterimki.
Bugün arkadaş geldi biraz oturduk, çocukları parka götürdük. Sonra biz okula gittik.arkadaşın kızı küçük tabi ev dağıldı biraz, hiç halim yok eski enerjim sıfır.
Okula bırakınca gittim halı bakmaya. Bir yere girdim baktım.avm ye girdim eşime hediye baktım. Doğum günü rotarlı geçiyor avm de canlı görmek istedim alacağım şeyi. Halı bakmaya başka yere de gidecektim yoruldum tabi gidemedim. Kalan enerjimi eve yürüyerek dönmeye harcadım.
Eski enerjime yürümelerime nazar olmadı da ne oldu :)
Eve geldim namaz kılıp dinlendim. Evi toparladım. Okula gittim. Tabi giderken bahçede arkadaşlarla karşılaştım. Masalarda otururken dönerken uğra dediler. Uğramadım. Ela orada durmak ister diye rotayı değiştirdim. Sonra eşim geldi. Evde takıldık. Gece de Ela uyuyunca alışveriş yaptım. Eşime hediyesini nihayet aldım.
H&m den yağmurluk aldım. Doğum günü indirimi %25 oluyor bilginiz olsun. Çok iyi fiyata geldi.
Buara diğer işinden parası gelemiyormuş. O biraz tedirgin etti beni de inşallah sıkıntı olmaz.
Kardeşim arabayı sattılar. Borçları kapatmışlar. Canım sıkıldı çok büyük hatalar yaptım dedi. Ben de her hata her yaşanılan olumsuzluk bir derstir insana birşeyler öğretir unutma dedim. Örneğin bundan sonra paranın kıymetini bilirsin, hesapsız harcayacağına birikim yaparsın.dedim. Tam da onu düşünmüş. Keşke kenara para koysaydım, çarçur etmeyip kıymetini bilseydim diyormuş kendi kendine :)
Benim eşim de pandemiden biraz ders aldı. Eskiye göre daha dikkatli.

Beni gaza getir. Aldım başımı gidiyommmm. 59 olmaya az kaldı. yürüyüş istiyorfum da onu bir düzene koyamadım

Uyku saatleri malesef gittikçe uzuyor. Biz okula giderken erken uyur dedik, yine 23:00 dan önce uyku yok. Bugün 9 da uyandı yine aynı saatte uyudu. Sabahın 7-8 inde de uyanamam uykumdan olamam.
7 de uyansa bu defa okuldan gelince uyur, gece 12 yi geçer. İlk günler okul dönüşü uyuyacak gibiydi uyutmadım.
Böyle kısır döngü işte uyku konuları

Günaydın,
Sabahın köründe uyandım.kapanışı yaptım açılışı da ben yapayım dedim :)
Elanın burnu kurumuş belli hırıl hırıldı. Biraz camı açtım.hava girdi düzeldi. 8 de uyandırsammı, kıyamıyorum da. Zaten zor uyanır 8 de..
Gittim eşimi uyandırdım. Tam çıkacak sabah sabah alışverişi yapmışsın diyor.Ben de sabah değil gece yaptım dedim.
Tabi harcıyon paraları da diyemiyor
Dün kardeşim yeğenime küçük gelen ince yağmurluk montu gönderecekti kargoyla. İlkbaharda giyer, şimdilik idare edecek var gönderme gelince getiririm dedim.

Kızlar mikrodalga almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı acaba birde ankastre olmayanından alıp dolap arasına koysam zararı olur mu acaba ya
Bendeki arçelik dolap arasına koyuyorum.genelde üzerinde ıvırzıvır şeyler oluyor tabi. Bir sıkıntı olmadı. Zaten çok kullanmıyorum.

Eklentiler

• 52415500-2FE1-47C6-9A7C-F703DB0054B9.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 128
Geldim baby,
Ama iş beni bekler. Sabah lavabolar tuvaletler hallettim. Sonra çamaşır attım.
Kahvaltı hazırladım. Bulaşık mk topla mutfak topla. Çiçeklerin kurumuşlarını temizledim. Ela çiçekleri ben okuldan gelince sulayalım dedi. Oldumu saat 12:30 hemen hazırlandık.
Yolda kedilere sosis verdik. Tabi az gecikmişiz. Farkında değilim. Okulun bahçesine girdi koşa koşa gitti. İçeri girdi. Tam arkadaşla konuşuyoruz. Kapıya gelmiş ağlıyor arkadaşlarım yok diye. Ama bir korkmuş haldeydi. Ben de şaşırdım.meğer parktalarmış. Haberim yokki.ağlamayan çocuuum ağladı.Açtım kapıyı. Sonra kucağıma gelmek istedi aldım konuştum. Girdik bahçeye. Öğretmen geldi. Sonra bir süre sonra Öğretmeni gitti yardımcı öğretmen geldi. Neyse çıktım kucağımda onunla bahçeden. Bellki arkadaşlarını ve öğretmenini göremeyince anlık korkmuş. Anlattım. Onları göremediğinde kapıdaki ablaya sor öğretmenim nerde diye. O yoksa orada ilgilenen ablalara sor dedim. Girişte ilgilenen kişileri gösterdim.
Sonra öğretmeni çağırdı. Girdik. Kedi maması getirdi gel kedilere mama vereceğiz diye. Bir baktım gitti öğretmeniyle. Anlık yalnız kalıp korkmak olsa gerek.
Çünkü Onu yardımcı öğretmenine bıraktım bahçenin dışına çıktım hayır geleceğim diye ağladı.,böyle zamanda çok duygusal anne modu olmaması gerekiyormuş ama girdim yine bahçeye. Öyle konuştuk ikna oldu.
Ağlamayan çocuğum ağladı ya ben şok.
Keşke parkta olduğunu söyleseydi öğretmen.
Bakalım Elayla çıkınca konuşurum. Ne diyecek merak ediyorum.
Akşama karışık kızartma ve köfte yapacağım.
İşlerde beni bekler az dinlendim. Kalkıp işlere girişirim

Sizlerde sagolun hep birlikte yapıyoruz bisiler.

Beni gaza getir. Aldım başımı gidiyommmm. 59 olmaya az kaldı. yürüyüş istiyorfum da onu bir düzene koyamadım
Kendime hayrım yok bacım
Direniyorum
Ama hala yemiyorum irademe kuvvet
Hareketi fazlalastirsam daha güzel gidecek benden ama çıkamıyorum bir yere yuruyus bana kilo vermede aşırı iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…