- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Aynen öyle ben kinciyim bi deCanım benim eşimin de öyle. Küser tavır yapar bir süre konuşma olmaz. Sonra bir bakarsın birşey yok gibiler.
Mesela teyzeyle kaç defa kapışıp kapı çarpıp çıktı aylarca konuşmadı. Sonra bir baktım hiç birşey yok gibi. Zaten teyze her lafını çekiyor. Gık demiyor. Teyzesine söylediği lafı bana diyemez.
Değişik geliyor bana, çünkü bizim ailede hiç öyle olaylar olmuyor
Beni gaza getir. Aldım başımı gidiyommmm. 59 olmaya az kaldı.Kızlar resmen zayifliyorum aiyy bu sefer aşırı kararlıyım
Ama yarın 1 hamburger ve 1 kupla bi es vericem.
Şimdi arkadaşa falan yapıpda ben yemesem demek olmaz.
Bol marullu falan yaparim.
Sabah kahvaltı yapmam chia yiyorum genelde tok tutsun diye.
Akşamda yemem mercimek salatam var ondan yerim az bisi.
6 dan sonra ağzıma meyve bile koymuyorum
Su, şekersiz kahve, ıhlamur papatya çayı falan iciyorum.
Ama 2 gece karnim guruldadı be mideme acıdım valla.
Su içtim geri yattım.
Günde en az 2lt su kesin iciyorum
Zorluyorum kendini (normalde içmezdim)
Bozmazsam çok gzl gidiyor
Kek yaptım kurabiye yaptım tadına falan bakmadim.
Yemicem kalırsa buzluğa atar truff yaparım
Zayıf olmak güzel ama yemek yemekde güzel be.
Uyku saatleri malesef gittikçe uzuyor. Biz okula giderken erken uyur dedik, yine 23:00 dan önce uyku yok. Bugün 9 da uyandı yine aynı saatte uyudu. Sabahın 7-8 inde de uyanamam uykumdan olamam.İyigecleer bacimlar
Cinnetin esiginde eve giris yaptik.Valla benim sabrim yok herhlde.Cidden artik yeter Alya uyuyosn diye soylendim.
Oglani kasla goz arasinda yoldu oyuncak icin,sonra kendi kafayi kapiya vurdu sisirdiUyku basina vurdu napcagini sasirdi.
Eve grdik oyuncaklarimla oynucam diye agladi bi posta.(Burda reha muhtar gibi 5 dakikan var diye bagrinmamak icin zor tuttum kendimi)
Sonra uykum geldi diye agladi,sonra isikta uyucam diye.Az once bayildi artik ama benim uzerimden tir gecmis gibi
Allahh 2-3 cocuklulara ekstra sabir veriyir bnce,baska aciklamasi olamaz
Bendeki arçelik dolap arasına koyuyorum.genelde üzerinde ıvırzıvır şeyler oluyor tabi. Bir sıkıntı olmadı. Zaten çok kullanmıyorum.Kızlar mikrodalga almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı acaba birde ankastre olmayanından alıp dolap arasına koysam zararı olur mu acaba ya
Sizlerde sagolun hep birlikte yapıyoruz bisiler.burada küçük küçük birikimlere başladığım günleri hatırlıyorum da...
üzerinden bi hayli zaman geçti..
iyi ki başlamışım ve bırakmadan devam ediyorum...
çok şükür.
az az birikti bereketleniyor evelallah...
tr_lelli çok saol :)
Kendime hayrım yok bacımBeni gaza getir. Aldım başımı gidiyommmm. 59 olmaya az kaldı.yürüyüş istiyorfum da onu bir düzene koyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?