Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah gonluniuzdekini versin kzu.
Megan benim kocininde istegi.Vali arabasi gibi nereye koycan onu sokak daracik diyorum
Evet güzel araba bende beğeniyorum aslında yükseltmek gibi planımız vardı ama ev sahibi zam yapmadan çıkın deyince ev peşinat olarak kullanacaz inşallah amin

Aaa neden oyle yapti ya.
Hayirlisi olsun cnm ev daha onemli
Ya ben oturacam dedi inandık mı hayır tabikisi de daha fazla kiraya vermek için
Aslında evimiz var ama eski yapı olduğu için kiraya veriyoruz

Hayırlısı bakalım hepimizi için

Ya ben oturacam dedi inandık mı hayır tabikisi de daha fazla kiraya vermek için
Aslında evimiz var ama eski yapı olduğu için kiraya veriyoruz

Hayırlısı bakalım hepimizi için
Kiz yakalarsan baskasina verdigini sikayet et.Kendim.oturcm diyip yuksek fiyattan kiralamak yasak.Cezasi var.
Hayirlisi hakkinizda cnm

Beybi sağol kuzu

Valla senede 1 böyle hastalıktan 1 hafta çekiyorum ben hiç şaşmaz ama erken geldi beğ
Yatak dosek yatırır beni haa yatmaya vakit yok o ayrı ama cidden yatmalik halim var.
Yemek yaptım ama ne koku aliyorum ne tat.
Kattım kafama göre el alışkanlığını
Kuru ve pilav yaptım soteden vazcaydım.
Kızda şuan uyuyo gece uyumicak hasta hasta hiç cekilmiyor.
Otur otur diyor mutfak masasına çöküyor evcilik oynuyoruz.
Soguk algınlığı ilaci, ıhlamur, vitamin, işkembe pacayla corba ne buldumsa ictim
Midem çorba
Oğlana hiç çıkma sen dedim o benden daha iyi daha çok bulaşmasın bari.

Annem işkembe çorbası yaptı paçalı ne güzel gitti valla
450tl bot beğenmiştim 316tl düştü (sezon yeni aslında düşer ama bu sefer kış bitiyo ben alana kadar) aldım.
İade ederim içime sinmezse

Giymiyorum belki giyerim diyorum

Ben de öyle bu yıl sadece annemlerle kar kış yaşayınca ihtiyacım oldu. Kardeşim kazak verdi onu giydim. Avm de hiç gezemem kazakla direk kısa kollu tişört.

Git de bime kasiyer olarak anan ağlasın baby kardeşim şimdilerde valla gayet rahatım memnunum ev hanımlığından diyordu.
Geçen misafire yemek planı yazmış grupta ben de ev hanımına dönmüşsün dedim. O zaman söyledi rahatım diye. Yeğenim okulda tabi saat 4 e kadar bir de ilkokula başladı artık. Tabi onun rahatlığı da var da. Pijamalı sinema keyfi yapamadım diyordu en son dert etme ben de yapamadım daha dedim

Evet güzel araba bende beğeniyorum aslında yükseltmek gibi planımız vardı ama ev sahibi zam yapmadan çıkın deyince ev peşinat olarak kullanacaz inşallah amin
Olsun ev daha önemli bence, biz de arabayı değiştirecektik olmadı. Olsun şükür ev araba borcumuz yok.
İnşallah gönlünüzden geçen bir eviniz olsun

Bacım ben sefertası ile yemek götürüyorum işe mutfakta büyük işyerinin , abla ısıtıyor yiyorum.Bazen de dışarıdan döner ,pide felan yiyorum

Gecen cumartesi misafir geldi bize.Sabah baktim annem 7 de kalkti.Daha erken yatsana dedim.Hazirlik yapicam ne yatması diyor.Börek,kek,kurabiye,patates salatası, kısır yapmış, domates salatalık, çayı,kahvesi,çikolatası her şeyde ikram etti.Bizde de misafir gelince hazırlık olur annem hazirlar sagolsun.Haftaya dünürler gelecek şunu şunu yapayim diye sayiyor simdiden

Kızlar mikrodalga almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı acaba birde ankastre olmayanından alıp dolap arasına koysam zararı olur mu acaba ya
Canım bendeki Samsung memnunum
Önceki fakirdi onda söyle bir sorun vardı uzerine bisi koyamıyorum yani direk dolap arasına sıfır koyamıyordum üstten uflemeli gibi Bi detayı vardi aralıklı oraya bisi gelmemesine dikkat ediyordum kapanmasın diye.
Samsungda yok dolabın içine koydum ben hatta üzerine bisiler koydum.
Alırken ona dikkat etmiştim.
Ben memnunum suanlık

Selamm
Bende sabah sabah bilendim eşime
Gorumcem gelcek ya ben davet etmiyorum evime istemiyorum (esime kalsa hep bizde kalsa hoşuna gider bayılır)
Gidip eltimde ablasına fln kalıyor
Eltimlede köyde tartışmislar bunlara huzur vermemis eltim falan.
Hiç bisi olmamış gibi konuşuyor sonra gidip evinde kalıyor fln.
Eşime dedim sizin sülale boyu mideniz geniş
Ben kavga ettiğim tartistigim adamın evinde Bi de gidip kalcam ona minnet edicem onun evinde onada dedim.
Okadar normal ki onlara göre
Birbirleriyle cocuk gibi küsüp küsüp barışmalar
Ya da hakaret edildiği halde hiç bisi yokmuş gibi görüşmeler midem asla kaldırmıyor
Ben unutmuyorum bana edilen lafları onlar unutuyor hemen hiç bisi olmamış sanki yağ ballar.
Bana mı tuhaf geliyor artık bende bir sıkıntı var herhalde diyorum.
Misal gorumcem diğer eltime Allah size yedirmesin, çıksın sizden falan bisiler demis telf.da şimdi gelcek hiç bisi olamamis gibi konuşcak kalcak orda
Ayy bana dicek mahalleden geçebilirdi acaba bırak evime girmeyi

Selamm
İyi cumartesiler :)
Dün yazamadım pek sadece okudum.
Dün sabah elayla avm ye gittik. Deneyip değişimleri yaptım. Ela zaradan bir tişört daha beğendi. Evden çıkarken onun parasını aldım. İstediğin bir şey olunca paran yeterse alırız dedim Onu beğendi senin paranla alıyoruz dedim. Güya avm nin dibindeki madoya girip simit kahvaltı keyfi yapacaktık vakit kalmadıki. Okulun karşısındaki pastaneye girdik simit meyve suyu açma poğaça çay yaptık kahvaltıyı.
Okula bıraktım. Dönerken bahçede arkadaşlarla karşılaştım bir çayımızı iç derken, yine geçti zaman. 1.5 saat kala eve gittim. Evi toparla çamaşır katla. Kurutmaya at. Zaman geldi. Gittim okuldan aldım. Eşim geç gelirim dedi. Ben de yemek hazırlamadım. Eve dönerken Ela dedi biraz duralım burada yine oturduk arkadaşların yanına eşim aradı geliyorum diye geç gelmesine gerek kalmamış. Kahvaltı hazırladım zaten çok sever. Bu ara fuar var kahvaltı yapamıyor.
Bugün de Ela istedi bahçede kahvaltı çıktık yaptık.koci geldi bir bardak çay içti eve döndük. Kargom geldi lcw den. Tabi yine elaya aldıklarım :) bugün de kocişin doğum günü.bişi de yapamadım elaya kıyafet bakıp almaktan. Aman ne yapalım zaten onun kartla alıyorım. Mesaj gidiyor bir anlamı kalmıyor. Birdaha bankaya para yatırıp sürpriz yaparım.
Az önce de filtre kahve yaptım valla özledim artık dayanamayıp yaptım. Arkadaşın getirdiği browniyle harika gitti
Ara ara içerim artık. İlaçla sıkıntı olmazsa.

Canım benim eşimin de öyle. Küser tavır yapar bir süre konuşma olmaz. Sonra bir bakarsın birşey yok gibiler.
Mesela teyzeyle kaç defa kapışıp kapı çarpıp çıktı aylarca konuşmadı. Sonra bir baktım hiç birşey yok gibi. Zaten teyze her lafını çekiyor. Gık demiyor. Teyzesine söylediği lafı bana diyemez.
Değişik geliyor bana, çünkü bizim ailede hiç öyle olaylar olmuyor

Bana hıc cazip gelmedi ya Sabah kalkiyorm ayni monotonluk.Seneye girerim ben diyorm bilmiyprm sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…