Evet güzel araba bende beğeniyorum aslında yükseltmek gibi planımız vardı ama ev sahibi zam yapmadan çıkın deyince ev peşinat olarak kullanacaz inşallah aminAllah gonluniuzdekini versin kzu.
Megan benim kocininde istegi.Vali arabasi gibi nereye koycan onu sokak daracik diyorum
Aaa neden oyle yapti ya.Evet güzel araba bende beğeniyorum aslında yükseltmek gibi planımız vardı ama ev sahibi zam yapmadan çıkın deyince ev peşinat olarak kullanacaz inşallah amin
Ya ben oturacam dedi inandık mı hayır tabikisi de daha fazla kiraya vermek içinAaa neden oyle yapti ya.
Hayirlisi olsun cnm ev daha onemli
Kiz yakalarsan baskasina verdigini sikayet et.Kendim.oturcm diyip yuksek fiyattan kiralamak yasak.Cezasi var.Ya ben oturacam dedi inandık mı hayır tabikisi de daha fazla kiraya vermek için
Aslında evimiz var ama eski yapı olduğu için kiraya veriyoruz
Hayırlısı bakalım hepimizi için
Evet biliyorum cezası var ama napim ya kötü olmak istememKiz yakalarsan baskasina verdigini sikayet et.Kendim.oturcm diyip yuksek fiyattan kiralamak yasak.Cezasi var.
Hayirlisi hakkinizda cnm
GiymiyorumAşırı uçuk fiyatlar
Ben zor beğenirim ama aldigiminda anasını ağlatırım
Giyerim epey artik deforme olmaya başlar ve elerim.
Çünkü kendime yakıştıramıyorum bulana kadar anam ağlıyor içime sineni.
Valla giyiyorsan atma satma derim
Ben de öyle bu yıl sadece annemlerle kar kış yaşayınca ihtiyacım oldu. Kardeşim kazak verdi onu giydim. Avm de hiç gezemem kazakla direk kısa kollu tişört.Ay bende alamadım napcaz ya.
2020 doğum yaptim ya dedim bu kış ztn evdeyim kız kucuktu vurusde baya yaygindi ya
Geçen senede olan 2 taneyi evirdim çevirdim giydim kartepeye fln kahvaltılara gittiğimizde aman dedim montun altında zaten
Bu sene istiyorum ama ya
Ben artık kazak giyemiyorum biliyomusun
Hele boğazlı asla
Menopoz teyzeler gibiyim ateş basiyo bana
İnce Bi bady- tshrt üzerine hırka, spor fermuarli sweat ya da şal gibi bisi atıyorum omuzuma
O kazaklar beni öyle bunaltiyorki
Zaten bir yere gidiyorsak (kisin malum kahvalti, avm falan) sıcak oluyor.
Disarida dolaşsak karda fln zaten yuruken terliyor insan
Kışın gittiğimiz mekanlarda hep soba oluyor odunu dolduruyoruz kız var diye soyunmaya başlıyoruz.
Avm ince Bi sweatla gayet rahat geziliyor
Hatta kalın kalın giyinenleri gördükçe bana fenalık geliyor
Ayy fikir verelim sana aticam resmini beğendim kararsız kaldım
Geçmiş olsun cnm. Geçsin gitsinSağol canım
Valla mafetti bizi
Kırılıyoruz
Git de bime kasiyer olarak anan ağlasın babyİyiaksmlar
Butun gun evde olup gelemeyisim
Yemekkti,kizdi derken aksm oluyo.
Vala az kaldi bime kasiyer bile olsa gitcem yani
Babam kizi gormeye gelcm dedi,dip kose sil supur yaptk.
Onun da isi cikmis gelemedi.Bana ev temizlettiniz dedim iyi oldu
Patlican oturtma yaptm aksm icin.
Kek unu almistm gecen bimden limonlu.
Bendeki kafa aldim da evde seker yook
İndik seker falan alldik marketten 65 tl.
Kek kalibimda 1 tane kelepclei var,ortasina kase koydum pisirdim sekil olsn diye rezalet
Alya da ishal degil ama ishalimsi bisey var.Sık gidiyor wcye.Yogurt mayalamistim cilekli smootihe yaptik bu ara cok.Omu yapti bilmiyorm.
Takipteyim.
Trendyoldan hizli teslimat diye aldigim pat pat gelemedi sinir oldm gelsin dosencem .1 gunde teslimat diyor 4 gun oldu!Kargom var veremiyorm..
Kiz yine uyumuyor oglen ,erken bayilir.
Yali capkinina bakarim bende az
Olsun ev daha önemli bence, biz de arabayı değiştirecektik olmadı. Olsun şükür ev araba borcumuz yok.Evet güzel araba bende beğeniyorum aslında yükseltmek gibi planımız vardı ama ev sahibi zam yapmadan çıkın deyince ev peşinat olarak kullanacaz inşallah amin
Bacım ben sefertası ile yemek götürüyorum işeElimi neye atsam yok
Okadar alışveriş yapıyorum noluyo cidden anlamıyorum dolap karadelik.
Oğlan doymuyor
Her ay 3-4 binle ancak dönüyor artik ev.
Siviyag 1 damla bile yoktu 5lt 152tl aldım.
Yumurta,yogurt, sandvic ekmegi, kakolu süt 6lı (oğlan sade içmiyor içsin diye aliyorum ona), dondurulmus pattis, cikolatali gofret aldım bir kaç tane, mesrubat, garnitür 2 kavanoz, mayonez, ketcap, 2si 1 arada, misir gevregi bisiler aldım 400tl yakın tuttu.
Eşimin pant. İade etmiştim 1 küçük bedenini aldım. 239tl o
1 iade var kargoya çıkmam lazım.
Yerine yine klasik ayakkabi alicam başka model.
Numarası bitmiş hafta içi guncellencek dedi satıcı bekliyorum.
Dün oğlan ben kendime bisiler alicam dedi dedesi 100tl vermis yemek ye diye.
Yarim kokorec 15midye almış gelirken almaz olaydım 85tl tuttu doymadım dedi.
Üzerine kek yedi meyve yedi
Akşam yine yedi yemek.
Daha sittinsene almaz pahalı diye
Onun tutumluluk olayı cimrilige evrildi bence.
Sandvicin yanına mesrubat koymasam almıyor suyla yiyorum 10tl kutu kola diyor♀.
6lı aliyorum artık mesrubat evden koyuyorum hepsini.
Bu çalışsa isede sefertası götürür evden
Benim beslenme olayı sonsuza kadar sürecek belli
Gecen cumartesi misafir geldi bize.Sabah baktim annem 7 de kalkti.Daha erken yatsana dedim.Hazirlik yapicam ne yatması diyor.Börek,kek,kurabiye,patates salatası, kısır yapmış, domates salatalık, çayı,kahvesi,çikolatası her şeyde ikram etti.Bizde de misafir gelince hazırlık olur annem hazirlar sagolsun.Haftaya dünürler gelecek şunu şunu yapayim diye sayiyor simdidenOğlan sabah 150tl kitap parası istedi.
Kursun kitaplar ayrı alıyoruz
Bi de okuldan da ayrı istiyorlar.
Oğlanın esofman paçası var terziye verilecek.
Lcw iadem var aşırı üşeniyorum evden çıkmaya
Gezince hep gezesim, evde oturunca hep oturasım geliyor benim☺
Kışın hep şuraya gidicem buraya gidicem diyorum hep de gidemiyorum sıcak evden çık hazırlan düşünürken vazgeçiyorum.
Kış evde oturmak için var bikeremm
Bu arada ne dicem geçen Bi komşuya gittik oturmaya öyle 1-2 saatlik 1 gün önce haber vermiştik annem halam ben gittik halam bassagliina gitmek istiyordu (kadinin annesi vefat etti ama baya oldu ölelı temmuzda falan halam başka semtte gelememisti Bi de koydeydi vefat haberini aldiginda) kadin sadece patates haslamis.
Salatayida bana kitledi ben yaptım.
Başka hiç bisi yapmamış.
Biz elimiz boş gitmeyelim dedik haşhaşli ekmek kurabiye falan almistik kendimize onları ikram ettik
İlk defa gordum boylede bisi.
Hayir cay sofrası kuruyorsun bizbizeyiz hiç yoksa Bi zeytin peynir çıkarırım ben ne bilim domates
dograrim Bi patates kizartirim.
Öyle çayla sadece patates salatasi utanirim ya.
Ben mi çok detayciyim anlamadim
4-5 cesitden asagi ağırlamam kimseyi.
Sabah haber verseler bile enn kotu 1 makarna salatası, Bi milfoy börek, Bi kek yaparım hepsi toplasan yarım saatini almaz.
Maddi olarak mı diceniz yok acaba, ama kendi evi 2 maaş giriyor evine cocuk çoluk yok evde evli hepsi
Benim elim durmaz anacım
Ondan belkide hep eksik bizde olsun yinede ben o mevzularda pintilik yapamam.
Haa börekler çöreklermiş yapamasamda Bi kahvalti sofrası kurarım en kötü.
Canım bendeki Samsung memnunumKızlar mikrodalga almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı acaba birde ankastre olmayanından alıp dolap arasına koysam zararı olur mu acaba ya
İnşallah canım benimOlsun ev daha önemli bence, biz de arabayı değiştirecektik olmadı. Olsun şükür ev araba borcumuz yok.
İnşallah gönlünüzden geçen bir eviniz olsun
Canım benim eşimin de öyle. Küser tavır yapar bir süre konuşma olmaz. Sonra bir bakarsın birşey yok gibiler.Selamm
Bende sabah sabah bilendim eşime
Gorumcem gelcek ya ben davet etmiyorum evime istemiyorum (esime kalsa hep bizde kalsa hoşuna gider bayılır)
Gidip eltimde ablasına fln kalıyor
Eltimlede köyde tartışmislar bunlara huzur vermemis eltim falan.
Hiç bisi olmamış gibi konuşuyor sonra gidip evinde kalıyor fln.
Eşime dedim sizin sülale boyu mideniz geniş
Ben kavga ettiğim tartistigim adamın evinde Bi de gidip kalcam ona minnet edicem onun evinde onada dedim.
Okadar normal ki onlara göre
Birbirleriyle cocuk gibi küsüp küsüp barışmalar
Ya da hakaret edildiği halde hiç bisi yokmuş gibi görüşmeler midem asla kaldırmıyor
Ben unutmuyorum bana edilen lafları onlar unutuyor hemen hiç bisi olmamış sanki yağ ballar.
Bana mı tuhaf geliyor artık bende bir sıkıntı var herhalde diyorum.
Misal gorumcem diğer eltime Allah size yedirmesin, çıksın sizden falan bisiler demis telf.da şimdi gelcek hiç bisi olamamis gibi konuşcak kalcak orda
Ayy bana dicek mahalleden geçebilirdi acaba bırak evime girmeyi
Bana hıc cazip gelmedi ya Sabah kalkiyorm ayni monotonluk.Seneye girerim ben diyorm bilmiyprm sevmedimGit de bime kasiyer olarak anan ağlasın babykardeşim şimdilerde valla gayet rahatım memnunum ev hanımlığından diyordu.
Geçen misafire yemek planı yazmış grupta ben de ev hanımına dönmüşsün dedim. O zaman söyledi rahatım diye. Yeğenim okulda tabi saat 4 e kadar bir de ilkokula başladı artık. Tabi onun rahatlığı da var da. Pijamalı sinema keyfi yapamadım diyordu en sondert etme ben de yapamadım daha dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?