Ayy cok gecmis olsn Allah korumusSabah kalın 1 cam fincan bir patladı üstüm başım cam oldu çok korktum.
Minik minik cam temizledim.
Çok pis beni konusuyolla hissediyorum
Gorumcemi agirlamadim agirlamicamida eşime söyledim.
Bozuguz
Paşam istiyor ki gelsinler bizde kalsınlar ben hizmet edim yedirim içirim.
Ablasının evi kalabalikmista köyden gelenler varmışta ablanın misafirleri neticede ağırlasin bana kadar 2 kardeşin daha var burda onlarda kalsınlar benim evim müsait değil yatiyada misafir sevmem biliyosun dedim.
Söylendi hiç tinmadım bile
Hanfendinin burda evi var ama kira alıyor ondan boş tutamazmis gelip kalacağı sayılı günler için.
Oldu başka
Az yesin de otelde kalsın ozaman.
Hanfendi evinden kira alacak diye ben konforumu hiç bozamam.
Umrum diil.
Canım bizde kısmetse cumartesi gecesi yola çıkıyoruz.. Bellimi olur bakarsın bir şehirde rastlaşırızs.. Dünya küçük.. Şimdiden yii geziler .. Bol anılı güzel bir gezi olsun.. Bizde 5 gece 6 gün gap turuna gidicez inşallah.. Rabbim güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin inşallah..Cuma günü 7 gece 8 gün gap turuna çıkıcaz diye buzdolabında ki sebzeleri donduruya hazırlıyorum sonra bunlardan güzel konserve olur diyorum konserve yapıyorum, bu günde bir büyük bir küçük kavanoz kışlık acılı ezme yaptım. Kapya biberlerinden de bir poşet kızartmalık bir poşette yemeklik doğradım dondurucuya koydum. Annemlere margarinsiz poğaça ve tahinli kurabiye yaptım onlara artık koymak istemiyorum yavaş yavaş kendimize de artık margarini çıkarmak istiyorum ama ben tereyagdan fazla severim margarini zararlıya ondan sebep. Akşama yemek yapmıcam dolapta az az yemekler var onlar bitsin zaten bir hafta da evde de yokuz. Evin tozunu aldım mutfaga pas pas çektim. Bir makina çamaşır astım bir makinada hazırladım bu akşam çalıştırırım. Bulaşık makinesini çalıştırdım kalanını da elimde yıkadım neyse mutfak halloldu. Küçük kızım gece üşüdüğünü söyledi anne benim yorganımı çıkarırmısın dedi çarşaflarını değiştirdim yeni nevresimini çıkardım. Yarın evi süpürürüm tekrar pas pas çekerim. Bu gün çok yoruldum artık kalanı yarına yaparım.
Of para deme canım.. Bnede acayip harcadım bu ay.. Biraz eksik biraz keyfi .. biraz kıza kaynak kitap vs derken.. Birazda tur için ayırdım..İllaki gidilen yerlerde ekstra harcanıyor..Amman o kadar çalışıyorum biraz harcamak benimde hakkım..Bu aralar cüzdanıma sahip çıkamıyorum. İnanın öyle bir para harcıyorum ki benim bile gözlerim büyüyor. Dün eczaneye 70 tl, arkadaşım annesini kaybetti cenaze evine giderken boş gitmemek için yarım kilo çaykur çay 42 tl 1 paket küp şeker 34 tl, sonra eve dönerken kızların istekleri vardı onları aldım 84 tl akşam eşime diyorum hepsini nakit ödemek zorunda kaldım dedim çünkü kredi kartları bu gün kesilecek market listesini hazırladım yarın gider alırız gezi dönüşü o telaşım olmasın dedim. Akaryakıta zam geliyor bu gece gider biraz alırız depoyu hiç fulleyemiyoruz çünkü o da nakit olucak zor zamanlardan geçiyoruz Allah yardımcımız olsun.
nice yıllarınız olsun sağlık, neşe ve birlikle....Bugün birde bizim Evlilik yıldönümümüz.. 26 yılı geride bıraktık acısı tatlısı inişi yokuşuyla.. Eşimle tam 30 yıllık bir birliktelik totalde.. söz nişan evresi dahil.. Onunla beraber büyüdüm , bu çetrefilli yolları beraberce aştık aşamadığım zamanlar oldu .. Yılmadık yıkılmadık.. Çok şükür bin şükür.i Rabbim daha nice senelere erdirsin inşallah huzurla sağlıkla mutlulukla inşallah..
Amin çok teşekkür ederim.. Evet 2 kızım var..nice yıllarınız olsun sağlık, neşe ve birlikle....
çocuklar kaç yaşlarında? sanırım kızlarınız var isimden müsebbip ,
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah karşılarız çok mutlu olurum tanışmak nasip olur inşallah. Aynı zamanda aynı yerleri gezicez bu da bir tesadüf inşallah görürüşürüz. Ben gün paramı gezi için ayırdım az bir miktar ama olsun kızlarıma birşeyler almak için biraz da birikimimden koyucam. İnşallah çok güzel geçer turumuz.Canım bizde kısmetse cumartesi gecesi yola çıkıyoruz.. Bellimi olur bakarsın bir şehirde rastlaşırızs.. Dünya küçük.. Şimdiden yii geziler .. Bol anılı güzel bir gezi olsun.. Bizde 5 gece 6 gün gap turuna gidicez inşallah.. Rabbim güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin inşallah..
Of para deme canım.. Bnede acayip harcadım bu ay.. Biraz eksik biraz keyfi .. biraz kıza kaynak kitap vs derken.. Birazda tur için ayırdım..İllaki gidilen yerlerde ekstra harcanıyor..Amman o kadar çalışıyorum biraz harcamak benimde hakkım..
Çok teşekküR ederim canım.. Evet ya bende inan karşılaşmak isterim.. Ne güzel bir rastlantı olurdu.. Kısmet hiç belli olmazda.. aynı tarihlerde aynı gezide.. Kısmet nasip..:)Eğer olur da karşılaşırsak bir hatıra fotosu çektiririz:)İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah karşılarız çok mutlu olurum tanışmak nasip olur inşallah. Aynı zamanda aynı yerleri gezicez bu da bir tesadüf inşallah görürüşürüz. Ben gün paramı gezi için ayırdım az bir miktar ama olsun kızlarıma birşeyler almak için biraz da birikimimden koyucam. İnşallah çok güzel geçer turumuz.
Nice nice güzel yıllarınız olsun, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Nicee sağlıklı mutlu yıllarınız olsun canım, bir ömür sürsün mutluluğunuzBugün birde bizim Evlilik yıldönümümüz.. 26 yılı geride bıraktık acısı tatlısı inişi yokuşuyla.. Eşimle tam 30 yıllık bir birliktelik totalde.. söz nişan evresi dahil.. Onunla beraber büyüdüm , bu çetrefilli yolları beraberce aştık aşamadığım zamanlar oldu .. Yılmadık yıkılmadık.. Çok şükür bin şükür.i Rabbim daha nice senelere erdirsin inşallah huzurla sağlıkla mutlulukla inşallah..
Can cikar huy cikmazmis iste.tr_lelli Canım aman geçmiş olsun .. Kıırlan kalbin değilde bardaklar olsun.. Kötü kem göler gitsin inşallah..
babyloading87 canımcım üzüldüm ya.. Hakkaten de hakılsıın.. bakamyacaksan ihtiyaçlarını karşılayamaycaksan evlenme arkadaş.. Böyle para için maddiyat için laf edilmesine acayip ifrit oluyorum.. Sen zaten tuıtumlu bir kadınsın.. Laf etmesi bir pantolon için çok ayıp olmuş.. tam değişmiş derken kocan için şaşırdım. neyse sıkma canını.. pişman olur özrünü diler elbet..
lelliye ikinizinde aynı zamanda kocişeri gömmeside denk gelmiş:)
Ammöan kızlar sıkmyaın böyle şeyler için canlarınızı... sallayın .. çoookkdaaa şaappmayın hayatı..
MasallahBugün birde bizim Evlilik yıldönümümüz.. 26 yılı geride bıraktık acısı tatlısı inişi yokuşuyla.. Eşimle tam 30 yıllık bir birliktelik totalde.. söz nişan evresi dahil.. Onunla beraber büyüdüm , bu çetrefilli yolları beraberce aştık aşamadığım zamanlar oldu .. Yılmadık yıkılmadık.. Çok şükür bin şükür.i Rabbim daha nice senelere erdirsin inşallah huzurla sağlıkla mutlulukla inşallah..
Anneme benziyomusum ben,herseyde illa masraf yapiyomusuz.Kuafore de gitcem dersin sen simdi diyo bana.Evt biz dun giydigimiz kotu giyip gidemiyorz bi yere dedim.Gercekten sinirimi bozuyo ya.tr_lelli geçmiş olsun canım benimde bu hafta evde iki kez cam bardak ve cam çay tabagı kırıldı hayra yordum. Çekemeyenler malesef çok, bu bizimle ilgili değil onların kötü düşünceleri olduguna inanıyorum.
babyloading87 Canım ya bazen öyle güzel şeyler yazıyorsun ki eşinle ilgili biz de değiştiğine inanıyoruz inşallah sadece
bir boşboğazlık etmiştir de kendi de seni kırdığının farkına varır. Sende bize yazarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?