Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selammmm
Dün evin anası ağladı bakamadin hiç buraya
Arkadaşın oğluyla kiz bir oldular kaydırak havuz hepsi salona tasidilar
Bize oturcak yer kalmadı
Arkadaşla topladık en son kız uyudu o uyuyunca oglanda telf. Aldi eline bizde kahve içtik tatli yedik
17.30 gibi arkadaş gitti
Peşine alya uyandi
Benimkiler 7 de geldi derken dus alıp uyumuşum
Kızda bu sabah erkenden uyandi
Yemek yapicam
Fırında biber dolması ve patatesli et yemegi yapicam.

Bi kargom geliyo Bi iade gidiyor expres çalışanı benden bezdi kesin.
Hergun 2 defa uğruyor yine ben diyor gelincede artık.
İyi harcamışım bu ay 4 bini devirdim mutfak falan hariç
Siz bana uymayın buraları okumayın es geçin
Ben sinirliyim bu aralar
Bi montlar kaldı
Tırim tırım araniyorum

Sabah kalın 1 cam fincan bir patladı üstüm başım cam oldu çok korktum.
Minik minik cam temizledim.
Çok pis beni konusuyolla hissediyorum
Gorumcemi agirlamadim agirlamicamida eşime söyledim.
Bozuguz
Paşam istiyor ki gelsinler bizde kalsınlar ben hizmet edim yedirim içirim.

Ablasının evi kalabalikmista köyden gelenler varmışta ablanın misafirleri neticede ağırlasin bana kadar 2 kardeşin daha var burda onlarda kalsınlar benim evim müsait değil yatiyada misafir sevmem biliyosun dedim.
Söylendi hiç tinmadım bile
Hanfendinin burda evi var ama kira alıyor ondan boş tutamazmis gelip kalacağı sayılı günler için.
Oldu başka
Az yesin de otelde kalsın ozaman.
Hanfendi evinden kira alacak diye ben konforumu hiç bozamam.
Umrum diil.

Gunaydinn
Asaplarim bozuk.
Kociyle kapistim.
Gorumcemin kvdesini mevludu var pazar gunu.
Bana siyah pantalon lazim dedim.
Mevlude giderken kiyafet almazsa olmaz annen kizim.diyo.
Yok yani siyah pantalonum kotla mi gideyim?dedim.Git nolcak diyo bana.
Evet ben bu yuzden direndim isten cikmamaya.
Cok sukur param var aliirim.
Ama olmayabilirdi,ben bi pantalonun lafi edilecekse neden isten cikarildim pardon da dedim?
Gercekten bakamayacak adam evlenmesin ya.Cidden evlenmesin.
Kendime herturlu bakarim,cocuk icin ciktim.Yoksa asla cikmazdim.
Acayip sinirliyim.

Ayy cok gecmis olsn Allah korumus

tr_lelli Canım aman geçmiş olsun .. Kıırlan kalbin değilde bardaklar olsun.. Kötü kem göler gitsin inşallah..
babyloading87 canımcım üzüldüm ya.. Hakkaten de hakılsıın.. bakamyacaksan ihtiyaçlarını karşılayamaycaksan evlenme arkadaş.. Böyle para için maddiyat için laf edilmesine acayip ifrit oluyorum.. Sen zaten tuıtumlu bir kadınsın.. Laf etmesi bir pantolon için çok ayıp olmuş.. tam değişmiş derken kocan için şaşırdım. neyse sıkma canını.. pişman olur özrünü diler elbet..
lelliye ikinizinde aynı zamanda kocişeri gömmeside denk gelmiş:)
Ammöan kızlar sıkmyaın böyle şeyler için canlarınızı... sallayın .. çoookkdaaa şaappmayın hayatı..

Cuma günü 7 gece 8 gün gap turuna çıkıcaz diye buzdolabında ki sebzeleri donduruya hazırlıyorum sonra bunlardan güzel konserve olur diyorum konserve yapıyorum, bu günde bir büyük bir küçük kavanoz kışlık acılı ezme yaptım. Kapya biberlerinden de bir poşet kızartmalık bir poşette yemeklik doğradım dondurucuya koydum. Annemlere margarinsiz poğaça ve tahinli kurabiye yaptım onlara artık koymak istemiyorum yavaş yavaş kendimize de artık margarini çıkarmak istiyorum ama ben tereyagdan fazla severim margarini zararlıya ondan sebep. Akşama yemek yapmıcam dolapta az az yemekler var onlar bitsin zaten bir hafta da evde de yokuz. Evin tozunu aldım mutfaga pas pas çektim. Bir makina çamaşır astım bir makinada hazırladım bu akşam çalıştırırım. Bulaşık makinesini çalıştırdım kalanını da elimde yıkadım neyse mutfak halloldu. Küçük kızım gece üşüdüğünü söyledi anne benim yorganımı çıkarırmısın dedi çarşaflarını değiştirdim yeni nevresimini çıkardım. Yarın evi süpürürüm tekrar pas pas çekerim. Bu gün çok yoruldum artık kalanı yarına yaparım.

tr_lelli geçmiş olsun canım benimde bu hafta evde iki kez cam bardak ve cam çay tabagı kırıldı hayra yordum. Çekemeyenler malesef çok, bu bizimle ilgili değil onların kötü düşünceleri olduguna inanıyorum.
babyloading87 Canım ya bazen öyle güzel şeyler yazıyorsun ki eşinle ilgili biz de değiştiğine inanıyoruz inşallah sadece
bir boşboğazlık etmiştir de kendi de seni kırdığının farkına varır. Sende bize yazarsın.

Bu aralar cüzdanıma sahip çıkamıyorum. İnanın öyle bir para harcıyorum ki benim bile gözlerim büyüyor. Dün eczaneye 70 tl, arkadaşım annesini kaybetti cenaze evine giderken boş gitmemek için yarım kilo çaykur çay 42 tl 1 paket küp şeker 34 tl, sonra eve dönerken kızların istekleri vardı onları aldım 84 tl akşam eşime diyorum hepsini nakit ödemek zorunda kaldım dedim çünkü kredi kartları bu gün kesilecek market listesini hazırladım yarın gider alırız gezi dönüşü o telaşım olmasın dedim. Akaryakıta zam geliyor bu gece gider biraz alırız depoyu hiç fulleyemiyoruz çünkü o da nakit olucak zor zamanlardan geçiyoruz Allah yardımcımız olsun.

Canım bizde kısmetse cumartesi gecesi yola çıkıyoruz.. Bellimi olur bakarsın bir şehirde rastlaşırızs.. Dünya küçük.. Şimdiden yii geziler .. Bol anılı güzel bir gezi olsun.. Bizde 5 gece 6 gün gap turuna gidicez inşallah.. Rabbim güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin inşallah..
Of para deme canım.. Bnede acayip harcadım bu ay.. Biraz eksik biraz keyfi .. biraz kıza kaynak kitap vs derken.. Birazda tur için ayırdım..İllaki gidilen yerlerde ekstra harcanıyor..Amman o kadar çalışıyorum biraz harcamak benimde hakkım..

Bugün birde bizim Evlilik yıldönümümüz.. 26 yılı geride bıraktık acısı tatlısı inişi yokuşuyla.. Eşimle tam 30 yıllık bir birliktelik totalde.. söz nişan evresi dahil.. Onunla beraber büyüdüm , bu çetrefilli yolları beraberce aştık aşamadığım zamanlar oldu .. Yılmadık yıkılmadık.. Çok şükür bin şükür.i Rabbim daha nice senelere erdirsin inşallah huzurla sağlıkla mutlulukla inşallah..

nice yıllarınız olsun sağlık, neşe ve birlikle....
çocuklar kaç yaşlarında? sanırım kızlarınız var isimden müsebbip :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah karşılarız çok mutlu olurum tanışmak nasip olur inşallah. Aynı zamanda aynı yerleri gezicez bu da bir tesadüf inşallah görürüşürüz. Ben gün paramı gezi için ayırdım az bir miktar ama olsun kızlarıma birşeyler almak için biraz da birikimimden koyucam. İnşallah çok güzel geçer turumuz.
Nice nice güzel yıllarınız olsun, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Çok teşekküR ederim canım.. Evet ya bende inan karşılaşmak isterim.. Ne güzel bir rastlantı olurdu.. Kısmet hiç belli olmazda.. aynı tarihlerde aynı gezide.. Kısmet nasip..:)Eğer olur da karşılaşırsak bir hatıra fotosu çektiririz:)
Güzel dileklerin içinde çok çok teşekkür ederim.. Aynen bende maaşı alınca ayırdım bir mikltar hediyelik almak için yakınlarımza kızlarıma kendimize :)Aman napalım o kadar çalışıyoruz.. Birazda lüksümüz olsun artık..

Selammmss
Çocuğu okula gönderdim keyif yaptım diyen el kaldırsın
Hiç daha o keyfi yapamadım. Sadece şimdi bir bardak çay içeyim dedim :)
Bugün aile eğitim semineri vardı. Saat 15:00 de. O saate kadar velilerle iki lafladık kapıda. Sonra tur attım az. Tabi yoruldum. Markete uğradım. Geldim. Bittim. Namazı zor kıldım.
Şimdi oturdum. Az sonra kalkacağım. Daha katlanacak çamaşır var. Elaya yemeği sabah yapmıştım. Bize de yeterli var.,
Çok çabuk yoruluyorum. Nerde o kadar yolu yürüyen ben.
Eşime hediye almıştım gelmiş. Umarım olur bedeni. Sanki biraz büyük gibi.
Elaya A101 den kitap aldım. Babacığım seni seviyorum diye. çok heyecanlanıp babasına okutsun :)

Nicee sağlıklı mutlu yıllarınız olsun canım, bir ömür sürsün mutluluğunuz

Can cikar huy cikmazmis iste.

Masallahnice yillariniz olsun

Anneme benziyomusum ben,herseyde illa masraf yapiyomusuz.Kuafore de gitcem dersin sen simdi diyo bana.Evt biz dun giydigimiz kotu giyip gidemiyorz bi yere dedim.Gercekten sinirimi bozuyo ya.

Slm bacimlar
Kizla kendimizi attik sokaga,kargomuz vardi.Allah buyuk iste hemen bi siparis geldi moral oldu bana
Allah milletin eline dusurmesin iste.Hemen kendime pantalon ssiparisi verdim 158 tl.
Annemle kardesim ozdilege gitmis,kiza 2 takim esfman takim,camasir,corap almislar.Saolsinlar.
A101 bide sinir etti.Basemal yapcm sut almaya girdik,12.90 uygun diye birsah sut aldim.Biseyler daha aldik 77 tl biraktim.
Eve geldik basemal yapcm sutu bi doktum kesik kesik .Sikayet ettim hemen .
Evdeki sutle yaptim.Firinda makarna yaptm en kizla yedik.
Pazar gunu beyimiz kestaneye gitcekmis ,e mevlut dedim?Ben napcm kadinlara o dedi?Kizi kim tutcak diyorm durmaz,annem kvdem de gelcek.Durur niye durmasin diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…