- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Amin canım..Allah razı olsun..Nicee sağlıklı mutlu yıllarınız olsun canım, bir ömür sürsün mutluluğunuz
Çok teşekkür ederim canım sağolasjn..Masallahnice yillariniz olsun
Keske elimizddn fazlasi gelsebabyloading87 cnm senin gönlün çok geniş maşallah..O yüzden Rabbimde seni darda bırakmıyor işte bak..Aman bırak söylensin dursun..Sağdan girsin soldan çıksın..Takma kafana..Dediğin gibi can çıkar huy çıkmaz iite
Amin cnm benim..Çok teşekkür ederim..inşallahSagolun kızlar evime gelemiyorlar gözleri geliyor onlar gelmeden.
KIZLARIMCANLARIM ekurimm Rabbım mutlu mesut etsin. Daha coook yıllarınız olsun cocuklarinizla❤
İnşallah gezeriz tabi cnm:)Gezelim görelim bakalım GAP ıda:)Hayırlısı ile inşallah
Ohh iiyi tatillerİnşallah gezeriz tabi cnm:)Gezelim görelim bakalım GAP ıda:)Hayırlısı ile inşallah
Hakikaten tuhaf..Herkesin hayat görüşü para tutumu farklı ..Ama bana göre insan herşeyden de çok kısmıcak arkadaş..Bir kere geliyoruz dünyaya..Elbet birikim olacak..Ama hayatta akıp gidiyor bir yandan..Gençken insan gezer, giyer ,yer..Şayet nasip olurda yaşlanırsak ne gezecek takat,ne herşeyi yiyebilecek sağlık,nede giyecek heves olmıcakki..Tutumluluk da bir gere kadar..İyi görümcen kiloda almamış demek kaç yıldır aynı kıyafete sığıyorsaKeske elimizddn fazlasi gelse
Soylensin aynen.Alismislar 10 sene ayni kiyafetle gezmeye.Gerci kucuk gorumcem markacidir giyinir kusanir.Ama onun kocasi da oyle ondan.Buyuk benim dugunde giydigi elbiseyi 10 senedir her dugunde giyer
Calisiyo parasi pulu var 3 katli evi var,kendi nisanindaki elbiseyi(14 sene once)tadilat ettirdi gecen amcaoglunun nisaninda giydi.Tadilata verdigi rakam 300 tlYeni elbise almazlar asla.
Yani genler oyle.Fuzuli goruyor bunlari.
Garipler cidden
Teşekkürler canım inşallah bakalımOhh iiyi tatiller
sıkmca canını be canım..İnan 3 kuruşluk insanlar için gününü onları kafaya takıp zehir etme..inan değmez..Eşinde zorlamasın seni ya.Sevmiyorsan ne diye illa evine getirmeyr çalışıyor..Ona rngel olmuyorsun..Aman kendi gitsin görsün..İlginç yani..olmuyorsa zorlamıcak senide..aman işte erkek kafası..Eşimle küsüm bunların düğünü bitene kadarda konuşmayı düşünmüyorum.
Akşam kizi kitliyorum ona uzanıyorum zikirlerimi çekip dua dinliyorum.
Bana böylesi daha iyi geliyor sakinlestiriyor beni hemde dinleniyorum.
Kendime Bluetooth kulaklık aldım
İyi bisi diil yani marka diil ama beni idare eder diye dusunuyorum yani umarım.
2 gündür garip bisi oluyor
Kafamda kuruyorum içimde daralıyor o an Amâ bir abimiz var tamda o an mahalleden geçiyor
Hep de ilahi dinleyerek geçer. Ama hep aynı ilahi
Sesli Bi muzik calari var burda herkes tanır bilir onu
Onu dinleyerek gider gezer gelir.
2 dir tam o kafamda taktığım anlarima denk geliyor.
Kulağımda onun ilahisi. Sanki sus der gibi.
Ilahinin adınıda bilmiyorum.
O an sözleri çok gzl geliyor etkileniyorum sonra sözlerini unutuyorum
İnt. Bakicam hangi ilahi.
İnşallah yarın yine gecerbu sefer bulucam
Yani anlamıyorsıkmca canını be canım..İnan 3 kuruşluk insanlar için gününü onları kafaya takıp zehir etme..inan değmez..Eşinde zorlamasın seni ya.Sevmiyorsan ne diye illa evine getirmeyr çalışıyor..Ona rngel olmuyorsun..Aman kendi gitsin görsün..İlginç yani..olmuyorsa zorlamıcak senide..aman işte erkek kafası..
Ya abiyeyi bende fuzuli görüyorumKeske elimizddn fazlasi gelse
Soylensin aynen.Alismislar 10 sene ayni kiyafetle gezmeye.Gerci kucuk gorumcem markacidir giyinir kusanir.Ama onun kocasi da oyle ondan.Buyuk benim dugunde giydigi elbiseyi 10 senedir her dugunde giyer
Calisiyo parasi pulu var 3 katli evi var,kendi nisanindaki elbiseyi(14 sene once)tadilat ettirdi gecen amcaoglunun nisaninda giydi.Tadilata verdigi rakam 300 tlYeni elbise almazlar asla.
Yani genler oyle.Fuzuli goruyor bunlari.
Garipler cidden
O beni tabi ilgilendirmez.Ben benden de aynisini bekliyor diye dedim onu.Ben de her dugunde gidip almam ama bi elbiseyi 5 dugumde giymem.yoksa giyersin tabi de.İmkanim varsa degisik giymek isterim Bunlarin sikintisi olup almamasi.2013 de evlendik.Ya 2014 ya 2015 tam hatirlamiyorm bi mont aldik kotondan kociye.Gecen kis sakladim artik giymesin diye.Ben utaniyordm .Bir mont alacak paramiz mi yok var.Ama almaz ona deliriyorm ben.Bak bulursm.montu atarim haliniBeybiii bende her düğün vs için illa bisi alırım yani insan hevesde ediyor.
Ben kimsenin ne giydiğini pek incelemem
Yani misal biri başka düğündede aynı elbiseyi giymis olsa hatırlamam
O gibi şeylerde balık hafizaliyim
Actirdi iste tadilatla cok almadi ama yine bi iyi masallah kilolu degilHakikaten tuhaf..Herkesin hayat görüşü para tutumu farklı ..Ama bana göre insan herşeyden de çok kısmıcak arkadaş..Bir kere geliyoruz dünyaya..Elbet birikim olacak..Ama hayatta akıp gidiyor bir yandan..Gençken insan gezer, giyer ,yer..Şayet nasip olurda yaşlanırsak ne gezecek takat,ne herşeyi yiyebilecek sağlık,nede giyecek heves olmıcakki..Tutumluluk da bir gere kadar..İyi görümcen kiloda almamış demek kaç yıldır aynı kıyafete sığıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?