Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi aksamlar
Aksam saati 200 kusur tl satisim oldu.Allahim buyuk iste.Ben de bedelsiz kargo ucretini biz satista odeyemiyorz gardolapta 10 tl yazip icin bi kaban ekledim.İhtiyaci olan alsin diye.Boyle 1-2 urun daha eklicem kislik.Benim de zekatim bu olsun kazancimin dedim .
Ohh icim rahatladi.Bi cocuk isinir bari elin ogluna yedirecegim e djjdjd
(Elin oglu kocam)ev bark kira Allahtan,sinirimden evi falan bagislardim bu gazla jdjdjdjs

Eşimle küsüm bunların düğünü bitene kadarda konuşmayı düşünmüyorum.
Akşam kizi kitliyorum ona uzanıyorum zikirlerimi çekip dua dinliyorum.
Bana böylesi daha iyi geliyor sakinlestiriyor beni hemde dinleniyorum.
Kendime Bluetooth kulaklık aldım
İyi bisi diil yani marka diil ama beni idare eder diye dusunuyorum yani umarım.

2 gündür garip bisi oluyor
Kafamda kuruyorum içimde daralıyor o an Amâ bir abimiz var tamda o an mahalleden geçiyor
Hep de ilahi dinleyerek geçer. Ama hep aynı ilahi
Sesli Bi muzik calari var burda herkes tanır bilir onu
Onu dinleyerek gider gezer gelir.
2 dir tam o kafamda taktığım anlarima denk geliyor.
Kulağımda onun ilahisi. Sanki sus der gibi.
Ilahinin adınıda bilmiyorum.
O an sözleri çok gzl geliyor etkileniyorum sonra sözlerini unutuyorum
İnt. Bakicam hangi ilahi.
İnşallah yarın yine gecer bu sefer bulucam

Keske elimizddn fazlasi gelse
Soylensin aynen.Alismislar 10 sene ayni kiyafetle gezmeye.Gerci kucuk gorumcem markacidir giyinir kusanir.Ama onun kocasi da oyle ondan.Buyuk benim dugunde giydigi elbiseyi 10 senedir her dugunde giyer
Calisiyo parasi pulu var 3 katli evi var,kendi nisanindaki elbiseyi(14 sene once)tadilat ettirdi gecen amcaoglunun nisaninda giydi.Tadilata verdigi rakam 300 tlYeni elbise almazlar asla.
Yani genler oyle.Fuzuli goruyor bunlari.
Garipler cidden

Hakikaten tuhaf..Herkesin hayat görüşü para tutumu farklı ..Ama bana göre insan herşeyden de çok kısmıcak arkadaş..Bir kere geliyoruz dünyaya..Elbet birikim olacak..Ama hayatta akıp gidiyor bir yandan..Gençken insan gezer, giyer ,yer..Şayet nasip olurda yaşlanırsak ne gezecek takat,ne herşeyi yiyebilecek sağlık,nede giyecek heves olmıcakki..Tutumluluk da bir gere kadar..İyi görümcen kiloda almamış demek kaç yıldır aynı kıyafete sığıyorsa

sıkmca canını be canım..İnan 3 kuruşluk insanlar için gününü onları kafaya takıp zehir etme..inan değmez..Eşinde zorlamasın seni ya.Sevmiyorsan ne diye illa evine getirmeyr çalışıyor..Ona rngel olmuyorsun..Aman kendi gitsin görsün..İlginç yani..olmuyorsa zorlamıcak senide..aman işte erkek kafası..

Yani anlamıyor
Getirecek ben yedirip icircem rahat ettircem memnun edicem hepsini, 1 laf etti onun hesabını sorucam ama ona
Zamanını bekliyorum
Git sende orda kal dedim birde cidden evimi görsen
4 kişi nerede yatacak dersin benim yer yatağım vs de yok.
Yoruldum be canım valla illallah geldi şu insanlardan bana

Ya abiyeyi bende fuzuli görüyorum
Ha almıyormuyum alıyorum sonra bakıp acıyorum
Napcaz bu abiye işlerini bilmem.
Ben pijama ve utusuz kıyafet moda olcak diye bekliyorum
Lütfen olsun

O beni tabi ilgilendirmez.Ben benden de aynisini bekliyor diye dedim onu.Ben de her dugunde gidip almam ama bi elbiseyi 5 dugumde giymem.yoksa giyersin tabi de.İmkanim varsa degisik giymek isterim Bunlarin sikintisi olup almamasi.2013 de evlendik.Ya 2014 ya 2015 tam hatirlamiyorm bi mont aldik kotondan kociye.Gecen kis sakladim artik giymesin diye.Ben utaniyordm .Bir mont alacak paramiz mi yok var.Ama almaz ona deliriyorm ben.Bak bulursm.montu atarim halini

Bak buldum usenmedim.
İc astari yirtilmis artik oturmus dikmis onu bideBoyle bir umursamama.Ya sen amir adamsin dedim bunu mu giycen dedim de gitti mont aldi kendine zorumla.Atmadim yarin sorar bide onun tantasini cekmeyeyim diye.Bu kis atarim artik. tr_lelli

Eklentiler

• IMG20221005214121.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG20221005214113.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 131
Actirdi iste tadilatla cok almadi ama yine bi iyi masallah kilolu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…