- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Hoşbuldum Lellim.nazenin9320 hosgeldinnn
Bereketli olsun birikimin insAllahHepimize güzel bir hafta olsun.Başladım Pazartesi rutinine, rüzgar hala var ve balkonları pislik götürüyor. Yıkayamıyorum yıkayınca çamur oluyor. Neyse Allahtan gelen diyorum, çamaşırlar hala yıkanıyor, kurutulup, ütülenicekler ayrılıyor kalanı dolaplara yerleştiriyorum nevresim değiştirdim ama bu gün ve yarın asla sıra gelmez şimdi beyazlar yıkanıyor, sonra koyu renkliler yıkanıcak. Sabah yine banyolardan başladım, tuvaletler lavabolar, elektrikliye tuttum hemen altın ve dövize baktım saat 10 da yukarı çıkıyorlar hemen temizlige ara verdim elimi yüzümü yıkadım giyindim doğru sarrafa eşime dedim gezide kalan para benim olsun mu o da olsun dedi bütçeyi bonkör tutmuş bende bazı yerlerde kredi kartını geçirdim bana biraz fazla kalsın diye evde de vardı birikimim baktım tam altına yetmicek küçük kızımdan 1700 tl borç aldım 6700 tl tam altın aldım. Kiracı kirayı yatırmış bankadan da 200 euro aldım. Kasaba gittim 1 kilo kıyma 1 kilo kuşbaşı 1 bütün tavuk, 4 tane kalçalı but 432 tl tabi ki kredi kartından geçtim. Eve geldim pas pas çektim. Toz falan alamadım mutfaga geçiş yaptım, evde 2 tane nektar kalmış yemiyorlar küçük küçük doğradım 1 bardak toz şeker 1 bardak su koyup kaynattım bir kase reçel oldu. Akşam için nohut pişirdim yanına erişte, kabak tatlısı yaptım mutfagı sadece topladım bulaşıkların bir kısmı makineye bir kısmını elimde yıkadım aldığım etleri önce birer yemeklik ayırdım tavugu da parçaladım dondurucuya koydum yarın ciğer sote yapıcam ciğeri çıkardım buzdolabına şimdi nescafe suyu koydum çok yorulmuşum azıcık dinleneyim kahvemi içicem. Eşimde peynir almış 300 tl verdim dedi çok değilmi dedim 2.5 kilo almış paketleride vakumlatmış neyse bir süre almayız artık. Bu ay çok fazla ödememiz var, emlak vergilerinide bu ay öde dedim sendika aidatı alıyor bu ay önümüzde ki aya kalmasın dedim çünkü doğalgaz var. Yeşil pasaportumuz var ama yenilememiz lazım ona da ayrı masraf yapıcaz bi bitmedi ödemeler diyorum kendi kendime.
Üzülüyorum ödediğimiz meblağlar çok yüksek. Bir koli yumurta 70 tl yemeyelim diyemeyiz, nereye gidecek böyle fiyatlar hep zam zam. İyi dileklerin için teşekkür ederim Lellim.Bereketli olsun birikimin insAllah
Aldiklarinizida afiyetle tuketin
Süt ve süt urunleri icin yilbasindan sona cok fiyatlanacak diyorlar
Iyi once et sonra meyve sebze simdide peynir yemesin kimse diyorum artik
Bende saskinimÜzülüyorum ödediğimiz meblağlar çok yüksek. Bir koli yumurta 70 tl yemeyelim diyemeyiz, nereye gidecek böyle fiyatlar hep zam zam. İyi dileklerin için teşekkür ederim Lellim.
Kendi taraflarına olunca gözleri hiç birşeyi görmüyor malesef. Benim yurt dışındaki kardeşim yılda birkez geliyor, üç kişilik bir aileler bizlere de gelirken boş gelmezler. Bende onların üçünede birer takım birşeyler alırım gelinimizi magazaya götürür ne begenirse onu alırım. Akşam yegenime minicity diye bir siteden hediyeler aldım, başıma geleceğimi biliyorum onun kendi tarafından bir yegeni var çok sevdiğim insanlar haftaya doğum günü var ona da aldım, eltim benim çocuklarıma çok afedersiniz sümüklü mendil almışlığı yoktur güya benim kızlarımı çok sever. Eltimin küçük gelinin çocuguna da bir takım aldım tabi 870 tl tuttu ne aldın bu kadar demez mi o kart sesiyle seninkilerede aldım dedim sakin bir ses tonuyla sonrası mı gıkı çıkmadı artık kavga etmek istemiyorum sonra kafaya takıyorum o agam paşam gibi geziyor.Durun simdi aklima gelmisken dün bi de sey icin tartistik
Esimin bana 15 ata borcu var.
Demistim ki biraz biraz al artik onlarida arada
Iste araba taksidi cok sıkıştırıyor goruyorsun odemeler var diyip oturup hemen hesap cikariyordu bana kagit kalem alip.
Iyi diyodum.
Bi de bilezik aldigini gördüm iyice dellendim.
Cunku ben bilezik mi alicaksim bide bu borcda dedigimde bana nerden cikardin simdi onu nerden alim falan demisti.
Benim altinlarimi alacak paramiz yok ama yegenine bilezik alacak paran var demek ki var
Önceliklerin farkli senin dedim.
Kart 11bin oldu.
Hic de acimadim harcarken.
O altinimi alsaydi belki harcamazdim inadina harcadim.
Altinimi almazsan al bunu öde yani.
Aldigi ince bisi hediyelik ama olsun onlar bile 5bin falan.
Beni az cok biliyorsunuz nasil idareliyimdir yani bir sekilde 3-5 asagi olsun ya da acelesi yoksa kalsin derim.
Ama cidden bazilarina asla yaranamiyorsun.
Kirmizi benim rengimGünaydın herkese,
İki kombin fotoğrafı atayım. Öğle arasında detaylı yazacağım. Kırmızı kazaklı fotoğrafta evin dağınıklığını görmezden gelinizRenkli giyim ile aram pek hoş değildir. Hayatımda ilk defa kırmızı giyiyorum.
Sen ben misin acaba fjjdjdjd kardesim de yedirenkValla kimseyi çağırıyorum ev dağılıyor kendimi toparlayamıyorum
Kendimle mutluyum
Hatta eşim maç varmıs su gelse bu gelse dedi şimdi alıştırma milleti otur dedim
İki gün sonra kızın sınavı filan olcak gelmeye kalkacaklar
Kim nerde izliyorsa izlesin ben ayaktan oturamıyorum dedim sustu tamm desi
Çocuklu misafir gelen dağıtıyor annesi arkadan toplamıypr
Eline yicek veriyor geziniyor
En iyisi gelmesin sevmiyorum valla
Ertesi gün akşama kadar ev topla uğraş
Kendime zamanım yok
Gecen oğlanın grupta neymiş kahvaltı günü neymiş sinema günü kaynasacaklarmıs akşama kadar okulda allasen
Dedim ben çalışıyorum katılmam ne boş kadınlar var işi gücü gezme rahatlık
Ben böyle değilim çok samimiyete gerek yok
Bereketli olsun ablaHepimize güzel bir hafta olsun.Başladım Pazartesi rutinine, rüzgar hala var ve balkonları pislik götürüyor. Yıkayamıyorum yıkayınca çamur oluyor. Neyse Allahtan gelen diyorum, çamaşırlar hala yıkanıyor, kurutulup, ütülenicekler ayrılıyor kalanı dolaplara yerleştiriyorum nevresim değiştirdim ama bu gün ve yarın asla sıra gelmez şimdi beyazlar yıkanıyor, sonra koyu renkliler yıkanıcak. Sabah yine banyolardan başladım, tuvaletler lavabolar, elektrikliye tuttum hemen altın ve dövize baktım saat 10 da yukarı çıkıyorlar hemen temizlige ara verdim elimi yüzümü yıkadım giyindim doğru sarrafa eşime dedim gezide kalan para benim olsun mu o da olsun dedi bütçeyi bonkör tutmuş bende bazı yerlerde kredi kartını geçirdim bana biraz fazla kalsın diye evde de vardı birikimim baktım tam altına yetmicek küçük kızımdan 1700 tl borç aldım 6700 tl tam altın aldım. Kiracı kirayı yatırmış bankadan da 200 euro aldım. Kasaba gittim 1 kilo kıyma 1 kilo kuşbaşı 1 bütün tavuk, 4 tane kalçalı but 432 tl tabi ki kredi kartından geçtim. Eve geldim pas pas çektim. Toz falan alamadım mutfaga geçiş yaptım, evde 2 tane nektar kalmış yemiyorlar küçük küçük doğradım 1 bardak toz şeker 1 bardak su koyup kaynattım bir kase reçel oldu. Akşam için nohut pişirdim yanına erişte, kabak tatlısı yaptım mutfagı sadece topladım bulaşıkların bir kısmı makineye bir kısmını elimde yıkadım aldığım etleri önce birer yemeklik ayırdım tavugu da parçaladım dondurucuya koydum yarın ciğer sote yapıcam ciğeri çıkardım buzdolabına şimdi nescafe suyu koydum çok yorulmuşum azıcık dinleneyim kahvemi içicem. Eşimde peynir almış 300 tl verdim dedi çok değilmi dedim 2.5 kilo almış paketleride vakumlatmış neyse bir süre almayız artık. Bu ay çok fazla ödememiz var, emlak vergilerinide bu ay öde dedim sendika aidatı alıyor bu ay önümüzde ki aya kalmasın dedim çünkü doğalgaz var. Yeşil pasaportumuz var ama yenilememiz lazım ona da ayrı masraf yapıcaz bi bitmedi ödemeler diyorum kendi kendime.
Teşekkür ederim Baby, çok sevindim canım babanızın arabası hayırlı ugurlu olsun.Babam araba aliyomus bugun.
Bereketli olsun abla
Ay onu da yazdim yarim kaldi orda cikmis ablaTeşekkür ederim Baby, çok sevindim canım babanızın arabası hayırlı ugurlu olsun.
Olabilir ben biraz kabugumda yasamayı seviyorumSen ben misin acaba fjjdjdjd kardesim de yedirenk
Okul acilmadan kizin ogretmenleri kahveye aldi.Ne mana yani dedik?Seviyor,usenmiyor.Bana da misafir deme
Bende kavga etmekden cok yoruldumKendi taraflarına olunca gözleri hiç birşeyi görmüyor malesef. Benim yurt dışındaki kardeşim yılda birkez geliyor, üç kişilik bir aileler bizlere de gelirken boş gelmezler. Bende onların üçünede birer takım birşeyler alırım gelinimizi magazaya götürür ne begenirse onu alırım. Akşam yegenime minicity diye bir siteden hediyeler aldım, başıma geleceğimi biliyorum onun kendi tarafından bir yegeni var çok sevdiğim insanlar haftaya doğum günü var ona da aldım, eltim benim çocuklarıma çok afedersiniz sümüklü mendil almışlığı yoktur güya benim kızlarımı çok sever. Eltimin küçük gelinin çocuguna da bir takım aldım tabi 870 tl tuttu ne aldın bu kadar demez mi o kart sesiyle seninkilerede aldım dedim sakin bir ses tonuyla sonrası mı gıkı çıkmadı artık kavga etmek istemiyorum sonra kafaya takıyorum o agam paşam gibi geziyor.
Aynen benim kardeşim erkek o bana mutfak robotu getirdi ordan canım kardeşim düşünmüş getirmiş ablam dedim evde çifter çifter robot oldu sayende dedim. Eşim şişiniyor surat asılıyor ama onun tarafından bize hiç birşey yok çünkü kendilerine hep yok, bizde de onlara göre bolluk bereket çok şükür deyip yoluma devam ediyorum. Sırf evde kavga olmaması için onun tarafına da alıyorum çenesinden bıktım.Bende kavga etmekden cok yoruldum
Inan bizede oyle sey milka cikolata getiriyor saka gibi hatta bir defa lcw girmistik oglum kucuktu onun kiziyla aralarında ay farki var aldi aldi aldi kizina kasadan ciktik aaaa keske x'e de alsaydik dedi oglum icin.
Bende onun herseyi var gerek yok dedim.
Resmen dalga gecer gibi.
Ablasina falan kettleler mikserler ayakkabilar yani kime ne getiriyosa getirsinde orda kalsin yeterki gelmesin
Ben bunlarin hic birini unutmuyorum kendileri herseyi aninda unuturlar oynamayı pek seviyorlar
Saolasin bacim.15 gundr bizim araba onda sormaHayirli olsun beybi babanin arabasi kazasiz belasiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?