Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hepimize güzel bir hafta olsun.Başladım Pazartesi rutinine, rüzgar hala var ve balkonları pislik götürüyor. Yıkayamıyorum yıkayınca çamur oluyor. Neyse Allahtan gelen diyorum, çamaşırlar hala yıkanıyor, kurutulup, ütülenicekler ayrılıyor kalanı dolaplara yerleştiriyorum nevresim değiştirdim ama bu gün ve yarın asla sıra gelmez şimdi beyazlar yıkanıyor, sonra koyu renkliler yıkanıcak. Sabah yine banyolardan başladım, tuvaletler lavabolar, elektrikliye tuttum hemen altın ve dövize baktım saat 10 da yukarı çıkıyorlar hemen temizlige ara verdim elimi yüzümü yıkadım giyindim doğru sarrafa eşime dedim gezide kalan para benim olsun mu o da olsun dedi bütçeyi bonkör tutmuş bende bazı yerlerde kredi kartını geçirdim bana biraz fazla kalsın diye evde de vardı birikimim baktım tam altına yetmicek küçük kızımdan 1700 tl borç aldım 6700 tl tam altın aldım. Kiracı kirayı yatırmış bankadan da 200 euro aldım. Kasaba gittim 1 kilo kıyma 1 kilo kuşbaşı 1 bütün tavuk, 4 tane kalçalı but 432 tl tabi ki kredi kartından geçtim. Eve geldim pas pas çektim. Toz falan alamadım mutfaga geçiş yaptım, evde 2 tane nektar kalmış yemiyorlar küçük küçük doğradım 1 bardak toz şeker 1 bardak su koyup kaynattım bir kase reçel oldu. Akşam için nohut pişirdim yanına erişte, kabak tatlısı yaptım mutfagı sadece topladım bulaşıkların bir kısmı makineye bir kısmını elimde yıkadım aldığım etleri önce birer yemeklik ayırdım tavugu da parçaladım dondurucuya koydum yarın ciğer sote yapıcam ciğeri çıkardım buzdolabına şimdi nescafe suyu koydum çok yorulmuşum azıcık dinleneyim kahvemi içicem. Eşimde peynir almış 300 tl verdim dedi çok değilmi dedim 2.5 kilo almış paketleride vakumlatmış neyse bir süre almayız artık. Bu ay çok fazla ödememiz var, emlak vergilerinide bu ay öde dedim sendika aidatı alıyor bu ay önümüzde ki aya kalmasın dedim çünkü doğalgaz var. Yeşil pasaportumuz var ama yenilememiz lazım ona da ayrı masraf yapıcaz bi bitmedi ödemeler diyorum kendi kendime.

Bereketli olsun birikimin insAllah
Aldiklarinizida afiyetle tuketin
Süt ve süt urunleri icin yilbasindan sona cok fiyatlanacak diyorlar
Iyi once et sonra meyve sebze simdide peynir yemesin kimse diyorum artik

Durun simdi aklima gelmisken dün bi de sey icin tartistik
Esimin bana 15 ata borcu var.
Demistim ki biraz biraz al artik onlarida arada
Iste araba taksidi cok sıkıştırıyor goruyorsun odemeler var diyip oturup hemen hesap cikariyordu bana kagit kalem alip.
Iyi diyodum.
Bi de bilezik aldigini gördüm iyice dellendim.
Cunku ben bilezik mi alicaksin bi de bu borcda dedigimde bana nerden cikardin simdi onu nerden alim falan demisti.
Benim altinlarimi alacak paramiz yok ama yegenine bilezik alacak paran var demek ki var
Önceliklerin farkli senin dedim.
Kart 11bin oldu.
Hic de acimadim harcarken.
O altinimi alsaydi belki harcamazdim inadina harcadim.
Altinimi almazsan al bunu öde yani.
Aldigi ince bisi hediyelik ama olsun onlar bile 5bin falan.
Beni az cok biliyorsunuz nasil idareliyimdir yani bir sekilde 3-5 asagi olsun ya da acelesi yoksa kalsin derim.
Ama cidden bazilarina asla yaranamiyorsun.

Bereketli olsun birikimin insAllah
Aldiklarinizida afiyetle tuketin
Süt ve süt urunleri icin yilbasindan sona cok fiyatlanacak diyorlar
Iyi once et sonra meyve sebze simdide peynir yemesin kimse diyorum artik
Üzülüyorum ödediğimiz meblağlar çok yüksek. Bir koli yumurta 70 tl yemeyelim diyemeyiz, nereye gidecek böyle fiyatlar hep zam zam. İyi dileklerin için teşekkür ederim Lellim.

Üzülüyorum ödediğimiz meblağlar çok yüksek. Bir koli yumurta 70 tl yemeyelim diyemeyiz, nereye gidecek böyle fiyatlar hep zam zam. İyi dileklerin için teşekkür ederim Lellim.
Bende saskinim
Deterjan bakiyorum ortayollu markalar 6kilo 150tl
Wc kagidi öyle merakla bekliyorum nolcak

Kendi taraflarına olunca gözleri hiç birşeyi görmüyor malesef. Benim yurt dışındaki kardeşim yılda birkez geliyor, üç kişilik bir aileler bizlere de gelirken boş gelmezler. Bende onların üçünede birer takım birşeyler alırım gelinimizi magazaya götürür ne begenirse onu alırım. Akşam yegenime minicity diye bir siteden hediyeler aldım, başıma geleceğimi biliyorum onun kendi tarafından bir yegeni var çok sevdiğim insanlar haftaya doğum günü var ona da aldım, eltim benim çocuklarıma çok afedersiniz sümüklü mendil almışlığı yoktur güya benim kızlarımı çok sever. Eltimin küçük gelinin çocuguna da bir takım aldım tabi 870 tl tuttu ne aldın bu kadar demez mi o kart sesiyle seninkilerede aldım dedim sakin bir ses tonuyla sonrası mı gıkı çıkmadı artık kavga etmek istemiyorum sonra kafaya takıyorum o agam paşam gibi geziyor.

Kirmizi benim rengim
Kisliklaari cikardim gecen,kirmizi blazer ceket,kirmizi kumas tulum,kirmizi sweetler cikti
Alyaya da renkli giydiremiyorum
4 yas bebesi siyah tayt giycem ben diyor,sanki lohusa kadin

Sen ben misin acaba fjjdjdjd kardesim de yedirenk
Okul acilmadan kizin ogretmenleri kahveye aldi.Ne mana yani dedik?Seviyor,usenmiyor.Bana da misafir deme

Babam araba aliyomus bugun.
Bereketli olsun abla

Slmlar
Geldim gittim yazamadim.
Koci kizi 14.00 gibi cikardi disari,ben 1 aydir evde yalniz kalinca napcagimi sasirdim
Lavas actim biraz.
Hayir evde yalniz kalmissin lavas ne alaka fjjfjf
Dusa girdim,yemek yedim.
Dolabimi topladim.
Barbunya var aksma,meyhane pilavim da var yeter.

Sen ben misin acaba fjjdjdjd kardesim de yedirenk
Okul acilmadan kizin ogretmenleri kahveye aldi.Ne mana yani dedik?Seviyor,usenmiyor.Bana da misafir deme
Olabilir ben biraz kabugumda yasamayı seviyorum
Fazla samimiyet iyi değil
Hatta bugün dedim ki dakkka başı msj atıyorlar sular ne zamana gelecek diye bile
Bune dedim ya yeter dakika başı msj biraz önemli ne varsa onu atsınlar dedimö

Bende kavga etmekden cok yoruldum
Inan bizede oyle sey milka cikolata getiriyor saka gibi hatta bir defa lcw girmistik oglum kucuktu onun kiziyla aralarında ay farki var aldi aldi aldi kizina kasadan ciktik aaaa keske x'e de alsaydik dedi oglum icin.
Bende onun herseyi var gerek yok dedim.
Resmen dalga gecer gibi.

Ablasina falan kettleler mikserler ayakkabilar yani kime ne getiriyosa getirsinde orda kalsin yeterki gelmesin
Ben bunlarin hic birini unutmuyorum kendileri herseyi aninda unuturlar oynamayı pek seviyorlar

selam kizlar
gecen hafta annem memlekete gitti .benim isler karisik esim izin alip ikizlere bakti evde.
bizim gecen ay kredi karti asiri cok geldi bu ay dikkat etmem lazim .
babyloading87 benimde almak istedigim cok oyuncak var 4 kutu var diye dizginliyorum kendimi .ama o barbieler poly pocketler hot wheelsler pahali oldugu kadar mukemmel
citl ben misafirlik sevmiyorum ya kafam goturmuyor hic .zaten yorgunuz

Aynen benim kardeşim erkek o bana mutfak robotu getirdi ordan canım kardeşim düşünmüş getirmiş ablam dedim evde çifter çifter robot oldu sayende dedim. Eşim şişiniyor surat asılıyor ama onun tarafından bize hiç birşey yok çünkü kendilerine hep yok, bizde de onlara göre bolluk bereket çok şükür deyip yoluma devam ediyorum. Sırf evde kavga olmaması için onun tarafına da alıyorum çenesinden bıktım.

Kpdere tlf almislar 17 binBak 7.5 promosyon almis emekli uzerini kkdan 3 taksit oduckmis.70 yasinda adam ben iphone dan baska kullanamiyorum diyor fjddj ben de kullanamiyodum oppo aldik bozuulunca haci diyecektim sustum.
Koci bana gidip gelip tleefona sahip cik,pahalanmis telefonlar cok diyodu.3.900 e aldik biz iste mayista.Artik susar herhldeSusmazsa babanda bile iphone var sus istersen derim.
Ve su var erkek tarafi bencil oluyir genelde.
Bak benim babam emekli degil,emekli promosyonu olsa o parayi torunlarina flan harcar.
Pandemide 1000 tl yardim aldilar devletten.Kac ay is olmadi dogru durust.Esnafa bin tl verdi ya devlet 1 kerelik.Babam onu torunlara bolusturdu 300 er tl .
7.500 almissin senin 4 torunun var,birer kazak al yani ne bilim. Ben sahsen ayipladim.A101 e goturmus bide Alyayi 2 tane eti karam 2 paket peynirli cubukla geldi Alya.
Actim Alya bunu neden aldin peynirli bu yemezsin ki sen dedim?Dedem aldi dedi.
Karam da yemez tadelle falsn yemiyor agir kremali seyler benimki cins.Bu agir sana neden aldin bunu dedim,dilinin ucuyla bakti yemicem dedi.
Koci de tik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…