Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimkiler malum parasi yoksa da borc bulur yine alirFatura odemez bizi yemeklere gotururdu.Okadar olmasalar keske.Yani arabasini satti babam model dusurdu,eline 100 bin kadr para kaldim.2 ayda yer o parayi. Adim gibi eminim.Koydeki evin catisini yaptircam diyo bahara,bahara kalmaz o paraBenim kiyafetlerimi begenmez babam alir goturur giydirir 35 yasindayim.Gecen sene mont,bot falan aldi goturup.Busene diyo sana bi mont alaalimBaba aldin ya diyorm gecen kis,ozman ise gidiyodun klasikdi o simdi (kase almisti)sisme mont alalim diyo

Ne zman anam babam diye sarilsa,buz gibi duvar goruyor.Yine oyle oldu .Buara iyilerdi ,kociyle arasi iyidi.Tatile goturelim diyodu hatta onlari da.Hayatta goturmez bence artikO da kizdi cunku 17 bine telefon almasina .Ben 4 tane torunu var insan onlara ufak bisey alirdi dedim gazi verdim arada sinsi gelin fjfjfjjf

Benim kayinbabamda kuruş vermez asla o kadar hizmet ederim gelirler yanımda kalırlar al sun 50 lirayida kendine bir şey al demez asla hoş kv bile kuruş vermiyor adam kadının canı bir şey işte elinde kuruş yok hadi tamam bize vermiyor bari karina ver yani kadın çok üzülüyor

Benim babamda savurur 10 gündür buradaydı sun gitti gitmeden salonda bir şeyin altına 250 lira bırakıp gitmiş bana verse almicam diye .
Bazı insanlar görmemiş gerçekten bir de huy asla değişmiyor malesef

İyi ama har vuruota kalması kötü iöiş
Herkesin bir huyu varya
Binde bir çocuklara iki çikolata tamam
Gecen ablam diyo bana para veren yok
Len sanki bana varmı dedim
Oda hepbi beklenti içinde Allahım yarabbim sanki kayıyo para
Aslında arada aile kızıuina vermesi gerekiyor çalışmıyorsa
Kızım al zor zamanında birşey alırsın sakla demiyor demesi lazım ben ilerde kızıma vermeyi düşünüyorum dünyanın bin bir türlü hali var

Yaaa yerimmm cok tatlı ama dusunmesi❤
Allah daim etsin beybim

Selammm
Benim adam sirazeden cikti.
Ben bu ay karti costurdum malum.
Kendine 3 tane ayakkabi almis hemde tanesi bin tl.
Yani kaliteli pahali sever ama oyle bir anda vermezdi
Bana misilleme yapiyo zannimca
Yani fisini ve ayakkabilari gormesem inanmazdim.
Ihtiyacida vardi ama demek zaten batırdı beni battı balik yan gider mi dedi ne dedi hic sormadım.
Aman kendine bize alsinda yedirmesin.
Valla benimde artik kalite takıntım oldu sayesinde.
Sırf hırsımdan
500tl asagi canta takamiyorum
Valla hepsi 500tl basliyor 5 tane oldular.
Hatta hasır olan 1000tl gördü bir ara indirimsiz zamanı ben sok.
Haydi hayirlisi bakalim.
Simdi yilbasinda ciddi bir zam alacak (hem maas, hem prim, hem ek gelir arac ) 3 yerden birden zam gelecek altinlarimi bilezik olarak istedim.
15er gr dan 7 tane.
Bende faiz koymim mi
Alacak mecbur
Yilbasi sonrasi birikime yuklenicem o zamlari almam lazım elinden.
Istedigim 1 bileklik ve kolye var onu alicam bi de.
Bayadir istiyorum.

Hala mont bulamadim ya.
1 tane aldim iade ettim netten, hic yakismadi gzl durmadi.
Gidip avm gezmem lazim ama havamda diilim.

Bi de okadar harcadim 1000tl atmis hesabima.
Lutfetmis.
Yaa ailesi olmasa iyi adam aslinda ama sinirim hala gecmedi.
Aksam diyorki yarin onemli bi toplantim var yeni tkm utule dedi.
Almancu ablan gelsin utulesin dedim
Kötu yanım ciddi kötü benim.
Rast gelene gecmis olsun yani

Evde damla yemek yok
Kizcagzima tarhana corbası yapicam corbasiz kalmasin
Mercimek yapicam (kız icmiyor bilmem niye sevemedi)
Makarna yapim
Sulu kofte yapim.

Makarnayi yaptikdan sonra en son degirmenden karabiber ogutuyorum ayni firin makarna tadı oluyor denesenize.
Bunda ne var böyle ya falan diyorlardi benimkiler simdi cok seviyorlar öyle
Kiza az ayiriyorum önden o acı diyo

Sukulentlerim gelcek bugun cok heycanlı
Valla yeni esya alsam bukadar sevinmem cok aşk
Sabah 9 da iadeye geldi kargo gunaydın yine ben diye.
Ogleden sonrada sukulentler falan gelir..

Kız aksam yataginda uyumadi
Bu büyüklere göre abiye göre dedi
Ama sende büyüdün artik besik bebeklere göre sen büyüdüğün icin artık büyük yatak aldık dedik.
Az biraz yatti babaaaooğğğ diye kalktı ayaga.
Kendi iniyo çıkıyor alisacak.
Kurulunca cok sevmisti oooo cok güzel yatak
Ooo güzelmiş diye gelip gidip seviyordu.
Bakalım biraz yaninda yatip alistircaz.

Bu sabah cok konusasim var nereyesunuz
Dun kizin besigini depoya indirdik kilit falan yapildi ya
Simdi korkuluklu besik asansore direk ittim annemde benimle tek asla inmem daha kiz kendimi hastanede asansore sedye iten hastabakicilar gibi hissettim dedim.
Annemde diyor ki hangi hastaneydi ya tam asansoru cagirdik sedyede ölu vardi kefenli diye anlatiyor
He anne he dedim su saatde anlat bana ölü kefen falan.
Asagisida morg gibi zaten
Sonrada diyorki kiz burayi esyali diye kiraya verim ben babanin haberi olmadan diyor
5 binden veririm diyo tembihlerim sabah gidin aksam gelin yatmaya diye diyo.
Kadinin kafa direk para odaklı calisiyo.
Asagida diyo bak kocaman odalar var gokten kaparlar diyo
He dedim hemen as kiralik diye kos

Günümün olduğu gün ben çok mutlu huzurlu oluyorum 3 arkadaş hem sohbet hem eşleri biraz çekiştiriyoruz sonra evlatlarımızı anlatıyoruz yiyoruz içiyoruz terapimizi yapıyoruz sonra eve geliş güzel hazırlanmış arkadaşım ellerine sağlık paramızı da verdik güzel günlerde harcasın. Yemeğimi dün yaptım bu gün yemek derdim yok, dün evde işler bitmediği gibi kafamda ki işleride yapamayınca içim çok kötü oldu Allahım yaptığım işler ilerlemiyor yoruldum mutfakta işlenirken ağlamaya başladım bu kadar beceriksizmiyim ben diye sonra oturdum biraz soluklanım diye annemi aradım annemde birşey mi oldu dedi yok anne dedim evin işini bitiremiyorum dedim senin işin asla bitmez demez mi neden dedim temiz evi temizliyorsun diye başladı annem dedim evi temizlemesem ev temiz olmaz dedim neyse dinlene dinlene yap dedi sen çalışırken beni böyle aramadın çocukların küçükken o evi çeviriyordun dedi ne yapıyorsan bitir başka birşey yapma istirahat et biraz dedi. Bu gün arkadaşlarıma anlatıyorum herşeyi çok inceliyorsun dediler gerçekten ben yaparken farkına varmıyorum ama haklılar, ama yapamıyorum dedim o zaman belirli bir saate kadar iş yap sonra bırak dediler bakalım haftaya onların dediği gibi yapmaya çalışıcam çok yoruluyorum ve istediğim gibi oluncaya kadar çabalıyorum. Bu gün rüzgar çok şükür dinmiş, balkon yarına kaldı artık birazdan eşim gelince tarlaya gideceğiz yere dökülen zeytinleri toplucaz.

Baba butun gun evde nasil haberi olmicakjisndjdjdjdjj

Bugun bende boyleydim.
Bir turlu isim bitmedi.
Aaaa dedim kizi anneme yolladim montumu aldim ciktim.
Semsiyemide aldim biraz magza gezdim biraz yurudum taktim kulakligida
Valla iyi geldi.
Haa isler duruyormu duruyor
Ruhum dinlendi azcık bi de dus alirim.
Pamuk gibi olurum
tr_lelli canım eşinin yeni maaşı primi ek işiniz bereketli olsun çok sevindim. Daim olsun.
InsAllah nasil olcak napcaz derken Allah guzel guzel kapılar aciyor elhamdulillah
Baba butun gun evde nasil haberi olmicakjisndjdjdjdjj
Adam gece fenerle geziyo asagida

Bnm lcw iadelerim bitmiyordu
Iadeye gitmeye utaniyorum artik
Evde giymelik esofman altlari cok iyi cikti ya begendim sezon sonu 60-70tl gorurse 2 tanede daha alirim.
Kuponlarla 89tl falan geldi pazarda bile daha pahalı. Hatta gelirken bi dukkanin onunde ince pijama alt gordum 75tl yaziyordu
Ama kiza aldiklarim hep genis kalip bnm kizda zayif
Mecbur iade ettim.
Kazak aldim ayni beden sweat aldim kazagin kalibi super sweat bana olur nerdeyse o derece genis bu lcw bi kalıpda karar veremiyor sinir oluyorum.
4 tanede evde giymelik tshrt almistim onlarda gzl çıktı iade etmedim.
Ev giyiminide kapadım halloldu.
Mont tek sıkıntı kararsiz terazi begenemeyen terazigillerdenim

Hava yarindan sonra epey sogucakmis
Ekimi cikaririz diyordum ama yakicam sanirim kombiyi biz usumuyoruz ama kızın elleri soguk oluyor arada.
Yelek patik giydiriyorum.

İyi aksamlar
Bugun ev temizledim.1 gun yoktum evde obek toz olmus
Stor perde vardi dun satildi vala eskiciler 20 tl veriyor,3 parca perde biri 2.5 mt.Bu yaz cikardim hersyi calisiyor 100 tl den verdim hepsini g.dolapsda.
Sonra kirtasiyeden makas alacaktim,slim gordu tutturdu 37 tl orda biraktik.
Soktan 1,5 kg deterjan yedek,soda,sut,visne kurusu aldik 79 tl biraktik orayada.
Geldik alya 2 kucuk muz yedi,tost istedi ,aksmda bezelye yedi.
Kociyle soguk savas devam.
Konusmuyirm catacak yer ariyor.
3 hafta oldu nezaman gelck araba babanin diyo
Ara kendin sor dedim.
Bukadar vermisim,isteyip kotu mu olayim dedi?
O zaman bana sorma dedim.
5 senedir herkes gezdi o arabada.3 gun anneni tasidin hastaneye,biz dedik mi bisey?Niye diyim diyecektim uzatsa.
Servisle gidiyo zaten.Giicikligina soruyo.
Demedim lastik almis flan babam.Kendi gorsun utansin.

Gap turumuz çok güzel geçti..Gittik, gördük gezdik yedik içtik yorulduk..
Ama değdi mi değdii.
Darısı gitmek görmek isteyen herkese inşallah..
Ama pazartesi işbaşı yaptım.. İşlerden gözümü açamadım gelip yazamadım sizlere..
İzin dönüşü hep aynı klasik işler işte..
Rabbim sağlık versinde çalışalım napalım..
Umarım herkes iyidir..

Herkese Selamlar..
tr_lelli canımcım ekürim.. Doğum günün kutlu olsun.. Ailenle sevdiklerinle nice musmutlu yaşların olsun..
İyiki doğmuşusun, iyi ki yollarımız kesişmiş.Happy Birthday To You:)
Canımmmm ekurimmm
Iyiki❤
Guzel dileklerin icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…