- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.532
- 798
- 38
Benimkiler malum parasi yoksa da borc bulur yine alirGercek ler yani bu eskiden neye üzülüyorum biliyomusun çocukken paraları vardı annemin ama almazdı aynı kıyafetler giyerdik hep
Hatta yeni çalışmaya başladığımda kıyafetim yoktu
Bir kıyafet ile yıkayıp tek sağlam oydu onla gittim düşün yaa
İlk maaasımla kendime kıyafetler aldım utanıyorum çünkü
O parayı biriktiren nolacak ya biriktirme hiç olmasın çocugum giymeyecekse olmasın birikmesin
Önce. Çocuklarıma alıyorum be bbaby en son kendime
Ne zman anam babam diye sarilsa,buz gibi duvar goruyor.Yine oyle oldu .Buara iyilerdi ,kociyle arasi iyidi.Tatile goturelim diyodu hatta onlari da.Hayatta goturmez bence artikBeybi herkes anne baba oluyorda insan olamiyor malesef.
Nezaket, naiflik, ince dusunce bazisinin lugatinda yok.
Ele dümdükk insanlar iste.
Bizede elli kat yabancı gelirken eli bos gelmez ama esiminkiler elini kolunu sallar gelir.
Niye biz dusunuyoruz onlar dusunmuyor diyorum ama islerine gelmiyor sanırım
İyi ama har vuruota kalması kötü iöişBenimkiler malum parasi yoksa da borc bulur yine alirFatura odemez bizi yemeklere gotururdu.Okadar olmasalar keske.Yani arabasini satti babam model dusurdu,eline 100 bin kadr para kaldim.2 ayda yer o parayi. Adim gibi eminim.Koydeki evin catisini yaptircam diyo bahara,bahara kalmaz o para Benim kiyafetlerimi begenmez babam alir goturur giydirir 35 yasindayim.Gecen sene mont,bot falan aldi goturup.Busene diyo sana bi mont alaalim Baba aldin ya diyorm gecen kis,ozman ise gidiyodun klasikdi o simdi (kase almisti)sisme mont alalim diyo i
Yaaa yerimmm cok tatlı ama dusunmesi❤Benimkiler malum parasi yoksa da borc bulur yine alirFatura odemez bizi yemeklere gotururdu.Okadar olmasalar keske.Yani arabasini satti babam model dusurdu,eline 100 bin kadr para kaldim.2 ayda yer o parayi. Adim gibi eminim.Koydeki evin catisini yaptircam diyo bahara,bahara kalmaz o para Benim kiyafetlerimi begenmez babam alir goturur giydirir 35 yasindayim.Gecen sene mont,bot falan aldi goturup.Busene diyo sana bi mont alaalim Baba aldin ya diyorm gecen kis,ozman ise gidiyodun klasikdi o simdi (kase almisti)sisme mont alalim diyo
Amin kuzuYaaa yerimmm cok tatlı ama dusunmesi❤
Allah daim etsin beybim
Baba butun gun evde nasil haberi olmicakjisndjdjdjdjjBu sabah cok konusasim var nereyesunuz
Dun kizin besigini depoya indirdik kilit falan yapildi ya
Simdi korkuluklu besik asansore direk ittim annemde benimle tek asla inmem daha kiz kendimi hastanede asansore sedye iten hastabakicilar gibi hissettim dedim.
Annemde diyor ki hangi hastaneydi ya tam asansoru cagirdik sedyede ölu vardi kefenli diye anlatiyor
He anne he dedim su saatde anlat bana ölü kefen falan.
Asagisida morg gibi zaten
Sonrada diyorki kiz burayi esyali diye kiraya verim ben babanin haberi olmadan diyor
5 binden veririm diyo tembihlerim sabah gidin aksam gelin yatmaya diye diyo.
Kadinin kafa direk para odaklı calisiyo.
Asagida diyo bak kocaman odalar var gokten kaparlar diyo
He dedim hemen as kiralik diye kos
Bugun bende boyleydim.Günümün olduğu gün ben çok mutlu huzurlu oluyorum 3 arkadaş hem sohbet hem eşleri biraz çekiştiriyoruz sonra evlatlarımızı anlatıyoruz yiyoruz içiyoruz terapimizi yapıyoruz sonra eve geliş güzel hazırlanmış arkadaşım ellerine sağlık paramızı da verdik güzel günlerde harcasın. Yemeğimi dün yaptım bu gün yemek derdim yok, dün evde işler bitmediği gibi kafamda ki işleride yapamayınca içim çok kötü oldu Allahım yaptığım işler ilerlemiyor yoruldum mutfakta işlenirken ağlamaya başladım bu kadar beceriksizmiyim ben diye sonra oturdum biraz soluklanım diye annemi aradım annemde birşey mi oldu dedi yok anne dedim evin işini bitiremiyorum dedim senin işin asla bitmez demez mi neden dedim temiz evi temizliyorsun diye başladı annem dedim evi temizlemesem ev temiz olmaz dedim neyse dinlene dinlene yap dedi sen çalışırken beni böyle aramadın çocukların küçükken o evi çeviriyordun dedi ne yapıyorsan bitir başka birşey yapma istirahat et biraz dedi. Bu gün arkadaşlarıma anlatıyorum herşeyi çok inceliyorsun dediler gerçekten ben yaparken farkına varmıyorum ama haklılar, ama yapamıyorum dedim o zaman belirli bir saate kadar iş yap sonra bırak dediler bakalım haftaya onların dediği gibi yapmaya çalışıcam çok yoruluyorum ve istediğim gibi oluncaya kadar çabalıyorum. Bu gün rüzgar çok şükür dinmiş, balkon yarına kaldı artık birazdan eşim gelince tarlaya gideceğiz yere dökülen zeytinleri toplucaz.
InsAllah nasil olcak napcaz derken Allah guzel guzel kapılar aciyor elhamdulillahtr_lelli canım eşinin yeni maaşı primi ek işiniz bereketli olsun çok sevindim. Daim olsun.
Adam gece fenerle geziyo asagidaBaba butun gun evde nasil haberi olmicakjisndjdjdjdjj
Canımmmm ekurimmmHerkese Selamlar..
tr_lelli canımcım ekürim.. Doğum günün kutlu olsun.. Ailenle sevdiklerinle nice musmutlu yaşların olsun..
İyiki doğmuşusun, iyi ki yollarımız kesişmiş.Happy Birthday To You:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?