Sagol cnmtr_lelli canım doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sağlıklı bir ömür diliyırum. Hayatın geri kalanı hep istediğin gibi olsun dilerim.
Çarşamba günü de bizim öğretmenin doğum günüymüş. Çocuklara da toplu doğum günü yaptı o gün. Güzel oldu.Eğlendiler. Okulda doğum günü yapılmıyormuş. Böylesi güzel oldu., Terazi burcunun ince tarafıyine detayına kadar düşünen terazi :)
Sagol kuzum ❤
Sagol canım❤Tr_lelli canim nice mutlu yıllara
KIZLARIMCANLARIM kızının doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllari olsun
Uzun zamandır giremiyorum özlemişim okumayı sizleri
Aynen de öyle oluyor, gidip gelmeler başlıyor. Ben çalışırken hiç komşu bilmezdim. Evde çocukla o komşu senin bu komşu benimGunaydinnn
Dun koci arabayi almaya gitti babamdan,kizi da goturdu .Tam azcik kafa dinlicem dedim cat gorumcem telefon,kahveye ugrucazEvde misinjz dedi?
Evdeyiz dedim ne diyim.
Koci geldi bi cuvall esyayla kardesim yollamis.Attik onu ardiyeye.Ev topluydu ama kzin oyuncak heryerde
Topladik ustten geldiler.
Cay demledim,2 dilim islak kekim vardi valla onu cikardm,Onlar da ekler,elmali kurabiye falan almislar.Cay kahve oyle agirladik.Ama 3 saate yakin oturdular,Alya zaten uyumuyo gunduz 21.30 du kalktialr,yemek yemedim o saatten sonra,kizi uyuttum.
Yemek soyleyelim dedik,isten cikmislar onlar da,yok kalkcaz hemen dediler.Kizi evde bekliyomis.Valla demek yemek yapmam lazim h.sonu artik.
Kpderim de gelir bugun cay yani lazim.
Evde olunca demek boyle oluyomus.
Ela eskiden bimin hellim peyniri hariç yemiyordu, koştura koştura onu alırdım.Selammm ben indirim takip etmicektim güya yine vicdanımmm
Hp mopas pınar denge 18.90 4 tane aldim kahvaltilikda 150/30tlindirim var.
Yumurta falanda yoktu sütler 10tl falan geldi.
Kız ondan baska içmiyor baska markayi bile anliyor saskinim
Sabah cay icti az sonra cay yerine pekmez attim begenmedim bunu diyo.
Herseyide anlama arkadaş
Yemek yok makarna var sadece
Soslu kanat aticam fritoze bi de salata tmm.
Biraz hamur mayalayip buzluga koymam lazim.
Dun aksam cikardim hamuru dolapdan hemen pizza yaptim nasıl yendi kapış kapış yetmedi bile
Kizda seviyo pizza.
3 pizzalik yogurup atim unumda az var.
Un da alincak 5kg
4 tane cam sildim kız pesimde
Kaldi 2 cam.
Yarin silcem kolum agridi daha silemem
Evi supurdum
Toz aldim
Yarin artik evi silimkapılarida silerim bana baya gider camlar kapılar
Simdide sukulent doldu ev int. En uygunu 12tanesi 40tl falan
Balkona attim birazini dikip yer bakicam onlara evde yer kalmadı ama bitki sevdam nolcak bilmem acil bahceli ev amin.
Benimde var iki tane biri uzun salonda biri mutfakta tam çiçek koymalı boydan camlara yapıyorlar geneldeEla eskiden bimin hellim peyniri hariç yemiyordu, koştura koştura onu alırdım.
Şimdi yiyor başka. Carrefourunkini alıp iade etmişliğim vardı.
Pizza yiyen bir kızımda olmadıki şöyle pizzalar yapsam :)
Benim evde çiçek çok. Yer olsa daha çok ekeceğim de yok malesef.
Bir balkonum bile yok anlıyormusun , hadi gülümseFransız balkon; neymiş o ya balkonmu
Ela eskiden bimin hellim peyniri hariç yemiyordu, koştura koştura onu alırdım.
Şimdi yiyor başka. Carrefourunkini alıp iade etmişliğim vardı.
Pizza yiyen bir kızımda olmadıki şöyle pizzalar yapsam :)
Benim evde çiçek çok. Yer olsa daha çok ekeceğim de yok malesef.
Bir balkonum bile yok anlıyormusun , hadi gülümseFransız balkon; neymiş o ya balkonmu
Aa fransiz camin araya dizebilirim bak orayı unutmusum.Benimde var iki tane biri uzun salonda biri mutfakta tam çiçek koymalı boydan camlara yapıyorlar genelde
MerhabaSelammmm
Hamuru ancak yogurabildim un da siparis verdim 5kg söke 59.90
Mercimek corbasi attim ocaga
Aksamda tarhana corbasi ve pilav yapmistim
Kofteli patlican patates falan firinda yemek yapicam.
Hamurlar buzluga gidecek direk
Evi toparladim bi süpürcem.
Kalan 2 cami silicem.
Kizlar 1 haftadir pekmez limon ılık su yapip iciyorum hem demir eksikligine faydaliymis hemde enerji veriyormus bana enerji verdi gercekden ama demire baktirmadim dusuk degildi zaten
Ama asıl kan yapan dut pekmeziymis bizdeki üzümden karadut bitmisti.
Alicam dut pekmezi her gün icicem.
C vit ve pekmez karisinca o demir alımı ortaya cikiyormus
Portakal suyuylada icilir ozaman.
Valla enerjim masallahlik ozellikle son 2 gündür
Tartistigim kadin tasiniyor bugun hemen evi kiraya vermis ev sahibi hem de 5bine.
Babam 2.200den oturtuyor ust kattakini altdaki 1.900 en alt 1.400
Cok ucuz ama birden zam yapilmiyor
Valla demek ciksak 6 binden veririz burayı iyiymis.
Sarap yapimi icin maya var ama onun asamasi cok.Hortumla falan bissyler yapiyilar cok is.Ben bakmistim youtubedanİyi geceler herkese,
Birkaç gündür yoğun tempo yine.
Eşimin babası gelmişti cuma günü, yemek telaşımdı.
Cumartesi kahvaltıya çeşit yaptım. Eskiden daha da çeşit çeşit yapardım nerde ooo günler. Herşey pahalı.
Eşimin Babası kıyma, iki kilo peynir, sucuk kıyması da getirmiş.
Sonra Elayı almaya gitmiştik. Taksiyle gittik geldik, Dedesinin valizini taşıyordu sağolsun. İlla ben taşıyacağım diyor. Küçük tekerlekli valizlerden.
Bu ara zor yürümeye başlamış. Bayağı zorlanıyor. Kilo sanırım zararlı kilolu olmak, ayaklar vücutu taşıyamıyor.
Markete girelim dedi giremedik.
Eve çıktık. 100 tl verdi. Torunuma birşeyler al, domates lavaş ekmek falan al dedi. Elaya nutella aldım. Bitmişti evde. Aburcubur zaten var evde. Dede aldı dedim.
Cumartesi de ben pazara çıktım, eşim kızı bisiklet sürmeye götürdü. Eşimin babası 400. Tl vermişti. Pazardan balık al dedi. Közmatik masa örtüsü ve eksikleri al dedi.
Pazar günü çiğ köfte yaparım dedi.,
Gittim aldım iki parça şey para bittimasa örtüsünü almadım istediği gibi yoktu.
Malzemeleri aldım.
Bugün de benden kahvaltıda bazlama istedi.
Hamur yoğurdum.
Beni teyzeme görürürmüsünüz belki de son görüşümdür dedi. Aradık sabah, kahvaltıya gelin dedi. Hamurumuzu kaptık gittik. İlk defa tanıştım.
Eşimin babası annesini 2 yaşında kaybetmiş. O teyzesi büyütmüş onu. Emeği çok üzerinde hep anlatırdı. Elayı babasına çok benzetti :) Nilüfer ismi de oradan geliyor.
Ne kadar da sıcak geldi ortam. Aynı annemin evi gibiydi. Karı koca bayağı yaşlılar. Adam 90 yaşında, kadın 87 maşallah hiç göstermiyorlar. Biz o yaşta ne oluruz bilmiyorum. Yaşarsak da pek iç açıcı görmüyorum. Allah uzun ömürler versin onlara da.
Ela da nasıl sevindi. Bahçeli ev ohh. Benim kız köyde yaşamalıymış.
Dönerken kadın bahçeden toplayalım dedi, Ela bayılır zaten. elma, çeri domates, biber, evde yaptığı erişte pestil koydu da koydu.,
Bir de üzüm verdi. Ben uğraşamam sen birşeyler yap dedi. Tam şaraplık üzüm misss. Napim meyve suyu yaptım.
Şarap yapsam ne, ilaç kullanıyorum.
Zaten yapmışlığım da yok da.
Geldik eve hızlıca bişeyler yedik. Eşimin babası 200 tl daha verdi kızıma birşeyler alırsınız dedi. Allah daha çok versin, kesesine bereket.,
Bu hafta da galiba annemler gelecekmiş. Elamızı da görelim öyle eve geçelim diyorlarmış.
Maşallah canım kardeşine.. Rabbim keselerine bin bereket versin..İyihaftalarr bacimlar
Yogun bi gun,sabah babamin gozluk kalmis arabada onu birakmaya ugradik.Koyden yesillik getirmislerdi onlari aldik flan.Benim tamamlayici saglik icin sgkya odeme gerekiyordu onun icin sgkya .Ordan ciktik 2 kargom vardi,onu verdim.Ben markete gittim kociyle kiz eve 75 tl sokda biraktim.
Eve girdim sok kardesim kiza biseyler yolladim demisti.
Anamm yillik erzak yollamis,ben ,koci,migrosun elemani iceri tasi tasi bitmedi.
Allahim aklinkza ne gelirse yag seker,sebze meyve,kahvaltilik,deterjanlar,sampuanlar,sucuklar,atistirmaliklar,cayi kahvesi,havlu kagidi,wc kagiidi,brookolisine kadar.
Rahat 5-6 binlik yollamis
Allah bin berekt versin keesesine.Koci de sok oldu napmis boyle diyo.
Soyle 3 posta falan tasidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?