Yaaa evettt burcdasimmmYa yazmayı unuttum.. Bugün benim büyük kızımında doğum günü.:)
25 bitti 26 ya geçiş:)Onunda doğum gününü kutlayayım sizin nezdinizde:)İyi ki doğmuş iyi ki bizim kızımız olmuş.. Rabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin..
tr_lelli ile aynı gün doğmuşlar:)
Çok teşekkür ederim canım sağolasın amin inşallah tüm dileklerin için.:)KIZLARIMCANLARIM
tr_lelli
Kızlarımcanlarım kızınızın doğum günü kutlu olsun kutlayacak nice güzel yaşları olsun evinizin yeganesinin.
Lellim senin de doğum günün kutlu olsun kutlayacak nice güzel yaşların pastanın üzerinde üfleyecek çok mumun olsun.
Yaaa ❤insallahKIZLARIMCANLARIM
tr_lelli
Kızlarımcanlarım kızınızın doğum günü kutlu olsun kutlayacak nice güzel yaşları olsun evinizin yeganesinin.
Lellim senin de doğum günün kutlu olsun kutlayacak nice güzel yaşların pastanın üzerinde üfleyecek çok mumun olsun.
Nice saglikli yillari olsunn cnmYa yazmayı unuttum.. Bugün benim büyük kızımında doğum günü.:)
25 bitti 26 ya geçiş:)Onunda doğum gününü kutlayayım sizin nezdinizde:)İyi ki doğmuş iyi ki bizim kızımız olmuş.. Rabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin..
tr_lelli ile aynı gün doğmuşlar:)
Çok teşekkürler babycim:)Nice saglikli yillari olsunn cnm
Sagolun canımlar ❤İyiki doğdun lelli
Sagok canim amin ❤tr_lelli canımm dün doğum gününmüş sanırım nice mutlu yaşlara güzel ailenle hayırlı bir ömür diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?