Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaaa evettt burcdasimmm
Iyiki dogmus annesinin ilk göz ağrısı

Selamm
Trendyol musteri memnuniyeti veriyor 3 tür 25tl
Zengo ettim bu ay malum ondan galiba
7 kilo ariel 89tl geldi iyi oldu.
Yumusatici ve roosman sandvic kagidi aldim bide ayrica yine 25tl indirimli o da 51 tl geldi.

Evi süpürdüm
Yemek yapicam.
Toz alicam bugun oglan babayla gelir kursu var.
Dinlenmek istiyorum kızı uyutup.

Akşam üzeri zeytinlerin dökülenlerini toplamaya gittik eşimle, birde ne görelim ağaçtan fazla yerde var. Çok üzüldük eşimle o kadar emek harcadık fırtınadan çogu dökülmüş Rabbimden gelen başım gözüm üstüne dedik yerdekileri topladık yarım çuval oldu orda bıraktık hafta sonu bir aile büyüğümüz var onunla gidip kalan hepsini toplucaz bu sene nasip bu kadar deriz seneye inşallah deriz. Minicityden aldığım ürünler geldi gerçekten kaliteli ürünler begendim. Sabah herkes gidince bu gün kararlıydım kafamda yarım kalanları da yapmaya önce mutfak topladım tarladan gelince çok yorulmuşum elleyemedim mutfagı, Sonra evi topladım, lavaboları ve tuvaletlerin genel temizliğini yaptım havlu değiştirdim. Sütlaç yaptım biraz cevizim vardı onu kırdım balkon yıkadım, salçam az kalmıştı kavanozda üzerine ilave ettim Eşimin ve benim ayaklarımızı sıkan ayakkabılarımızın içine sirkeli bez koydum. Dondurucudan tavuk fileto ve dana kuşbaşı çıkardım malum hafta sonu zeytinlikte olucaz yarın iki çeşit yemek yaparım yanına da sadece pilav salata yaparım yeter sütlaçta var. Sonra yogurt yapmak için süt almaya gittim 3 kilo 36 tl ordan miğrosa girdim bize yardıma gelicek olan ağbinin şeker rahatsızlığı var onun için bisküvi çeşitleri meyve suyu çeşitleri aldım muz aldım 76 tl tuttu karttan geçtim eve geldim süt pişti mayaladım tekrar mutfak topla şimdi çayımı aldım size geldim. Harcamasız gün yok güya çekirdek bir aileyiz diyorum.

Çok teşekkür ederim canım sağolasın amin inşallah tüm dileklerin için.:)

Yaaa ❤insallah
Guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim

Nice saglikli yillari olsunn cnm

Hayırlı cumalar

Şöyle bir piyasaya göz gezdirdim , altın baya düşüşte. Nakdim olsaydı direk altın alırdım ancak maalesef ay sonu olduğu için nakdim yok. Maaş dönemi de altın muhtemelen yükselir; genelde böyle oldu.

Geçen gün eşim ve bir arkadaşımla Balkanlar Turu'nu konuştuk araştırdık. Üniversiteden beri hayalimdir, ki hep balkanlar gezi programlarını izlerim. Ohrid sevdam mesela. ortalama tur 500 euro. Ve bi karar verdim. aylık sadece o tatil için dahi birikim yapıp euro alacağım. 3-5 ne olursa. Neyden vazgeçersem (yemek/içmek/satın almak) oraya ekleyeceğim.

Geçinmek bir sanat zamanımızda. sağlıklı beslenmek, sosyal anlamda gelişmek, kendine değer katarak yaşamak bi hayli külfetli.

Selamm hayirli cumalar.
Aksam kart kesildi basladim yine bu sefer acilleri aliyorum.
Oglana mont siparis verdim 740tl
Okulda siyah esofmana izin vermisler siyah pant. Giyiyolardi siyah tshrt ben daha pant giymem diyor
Lcw 2 tane attim sepete indirim bekliyorum kuponla alirim
Okuldan gelince gidelim dedim avm sonra sonra diyo bunlarada avm deme yeterki
Alcam olmazsa iade etcem artik
Iste boyle böyle ugrasiyorum.
Pilav var sadece sulu yemek yapicam.
Kizcagzimin corbasi bitti ona corba yapicam pilav var yemekdende yer
Annem ordan zorluyor ben burdan yedirmeye.

Evi supurcem bisi yapasim yok.
1 haftadir ev silmedim ben.
Yani genelde silerim okadar elim gitmiyor ki.
Silmicem galiba bugunde
Toz alirim ama

Bu akşam üstü de zeytin toplamaya gideceğiz eşimle, dün gittik ödünç kasa aldık arabada duruyorlar hemen çabucak biter inşallah toplamak çok yorucu oluyor. Sabah herkes gidince önce mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştirdim akşam mısır patlattırdılar onları elimde yıkadım. Önce evi topladım sonra elektrikliye tuttum paspas çekmedim çünkü hafta sonu tarla da olucamız için gerek görmedim. Mutfaga gittim dana etinden güveç yaptım tavuk filetodan da sote yaptım bayagı zamanımı aldı çorbam var zeytinyaglım da dolapta 2 kase de sütlaç var yeter dedim. Yarın için kahvaltılıkları hazırladım tarla da yeriz diye. İhmal ettiğim yeşil çayımı bugün içtim annemi-babamı telefon ile aradım cumalarını mübarekledim. Şimdi biraz istirahat edicem saat 4 de gidicez tarlaya.

İyi geceleeer,
Yoğun bir tempo gidiyor bakalım
Ya ben alışamıyorum koştur koştura daha, ilkokula gidince daha yoğun tempo diyorlar, hadi bakalım kolay gelsin
Tabi biraz da alışverişe gömüldüm bu ara. Alacağım zaman fiyat yorum vs. Zaman geçiyor..
Bir gün arkadaşa uğradım okul dönüşü çağırmıştı. Bir kahve içimlik durdum. Ertesi gün de hastaneye gidecekmiş kızı bıraktı bana. Valla bu ara bir de okul başlayınca yemek derdi de başladı ondan da zaman yetmiyor aslında. Güya kız okulda yemek yiyor ama eşim de artık yemek yiyor akşamları. Yorucu.
Dün okuldan gelirken yapma şunu diyorum dinlemiyor.bu ara birisi varken hiç dinleme yok. Asansördeyiz asansör düğmeleriyle oynadı oynama bozulur diyorum yok. Kızınca başladı ağlamaya. Asansörden indik hep ağlıyor hem koşuyor hem de ağlayarak evim evim güzel evim diyor her gün asansörden çıkımca evim evim güzel evim seni özlemişim beni ısıtırmısın diye bağırıp koşuyor..ağlayarak söyleyince koptum
Neyse konuştuk sonra.
Bugün de dedesi geldi. Yemek telaşım vardı tabi. Hiç boş kalamadım.
Kitabı babası okudu. Ama yine beni çağırıp uyudu.
Öğretmeni kitap istedi her çocuk istediği kitabı götürecek sınıfta hergün birisi anlatacak kitabı. Pazartesi Elayla başlayacakmış, kitap okumayı sevdiğimizi biliyor. Ben de öğretmene söyledim. Ben okuduğumda cümleyi yanlış söylesem düzeltiyor o derece dedim :)
Elif annesine yardım ediyor kitabını seçmek istedi. Pazartesi okuyacak.
Bir de velilerden araştırma istedi. Verdiği tarihlerde çocuklara anlatacağız. Her veliye ayrı ülke. Bana Rusya çıkmış iyi isabetli gelmiş.pano oluşturup anlatacağım aralık sonunda. Bir de o ülkenin çocuk oyununu oynatacağım. Bir pastasını yapacağım. Yoğun tempo bitermi. Ama hoşuma gitti. Güzel şeyler bunlar.
Bilgisi olan yazabilir :)

tr_lelli canım doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sağlıklı bir ömür diliyırum. Hayatın geri kalanı hep istediğin gibi olsun dilerim.
Çarşamba günü de bizim öğretmenin doğum günüymüş. Çocuklara da toplu doğum günü yaptı o gün. Güzel oldu.Eğlendiler. Okulda doğum günü yapılmıyormuş. Böylesi güzel oldu., Terazi burcunun ince tarafı yine detayına kadar düşünen terazi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…