Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gecmis olsun kuzu

Selammm
Ciktik 12.30 gibi kizi daha durduramadim evde 3 gibide geldik.
Oglanin ders saati degismis en sevmedigim diger dershaneylede bu sebeple yollarimizi ayirmistik burayada bi ifrit olmaya basladım.
Sabrediyorum kavga ederim yakindir.
Pizzayi yetistiremezdim 4 gibi msjlastik ozaman soyledi sabah msj atmislar.
Hamuru gözlemeye evirdim.
Ispanakli peynirli 3 tane yedi 1 tanede ben yedim.
Esimede yemek vardi zaten.
Hava nasil guzeldi.
Ben fazlaca terledigimden kısa kolluyla gezdim valla deli dememislerdir insallah hic de yoktu kısakol gezen.

Bime girdik bipss(cips) alcam dedi kız pogaca, börek kek aldim.
Bimin visneli keki efso o bime nezaman gitsem alirim.
Domates , salatalik , cips , ayran , meyveli yogurt , mandalina , sandvic ekmegi falan bisiler daha aldim 200tl olduk yine.
Ordan parka gittik pogaca boregi yedik orda annem falan.
Kizada 1 yogurt yedirdim pogacadan yedi.
Uyucam dedi yolda uyumadi.
Eve geldik onu uyuttum topla yıka as
Oglanin kizin nevresimleri degistim.
Yarinda bizimkini degisirim.

Aksamda yemek faslı ıhlamur falan derken su saat oldu.
Kızın bebek sevdasi basladi simdide öyle pek oynamazdı simdilerde elinden dusurmuyo bebek istiyo

Geçmiş olsun baby

Ben yürüyüşe bile başlayamadım. Ama kilo da almıyorum bu ara şükür.
Tek yetiremediğim vakit. Dün kardeşim de diyor az gez biraz
Yani çocuksuz rahat gezmeleri özlemişim tadınımı çıkarıyorum nedir. Kendimi gezerken buluyorum.
Tabi gezerken de aklımın bir köşesinde kızımda olsaydı onunla da gelseydim buraya falan. Böyle bir kısır döngü.
Asla çocuksuz zaman gibi tatlı olmuyor gezmek.

Geçmiş yıllarda aynı manzara bizdeydi, babasından istemişti o da almıştı ve toz far falan vardı.kabustu ya birara çaktırmadan atmıştım çöpe :)

İyi geceler,
Geldi gece kuşu
Sabah 8 de uyandım. Arkadaşı kahvaltıya çağırmıştım. Kahvaltı yaptık birlikte. Tabi saatin farkında değilmişim.Ela gelmiş anne saatin küçük olan şu sayının üzerinde büyük olan bu sayının üzerinde. Okul saatim geliyır dedi. Hızlıca hazırlandık.
Arkadaşla birlikte çıktık.
Okula giderken böyle çağırmak da olmuyor. Zaman kısa koştur koştur. Bir şey anlaşılmıyor..
Onlar bahçeye geçti.bekle beni evde dedim bahçeye çıkartayım dedi. Dönüşte gel sende masalara dedi.
Okula gittim, siteden arkadaş da geç kalmış. Elele tutuşup girdiler kızlar.
Geri dönerken de başka arkadaş çağırmıştı. Ona uğradım 1 saatliğine.
Kırmak da istemiyorum. Çocuk okula başladı bizi unuttu diye düşünmesinler.,
Arkadaşın eşi yunanistandan tatlılar getirmiş gel birlikte yiyelim demişti. Kahve içtik yedik.
1 saat oturup kaçtım.
Evi toparladım. Yemek tabiki yapmadım neyse bugünlük kahvaltıya kitledim. Eşimin en sevdiği şey.
Çıktım okula kızı almaya giderken bir bardak çay içimlik uğradım, bahçedeydi arkadaşlar.
Aldım Elayı. Market istedi. Uğradık.
Yarında aile eğitimi var saat 14:00 da. iki haftadır gidemedim ona gitmem lazım, Çatışma ile ilgiliymiş.
Perşembe de uyum ve davranış sorunları konusu var, bu zoom üzerinden olacakmış. Daha iyi bu.
Okulun ailelere de eğitim semineri vermesi güzel. İsteyen katılıyor.
Perşembe annemler gelecek yemek hazırlarken dahil olurum derse. Bakalım saat sıkıntım olmaz inşallah.

Yarın da gün yetmeyecek. Sabah 11:20 bana 11:50 de Elaya aile hekiminden randevu aldım. Ela ilk defa bugün yutkununca boğazı ağrıdığını söyledi. Doktor görsün istedim. Kendime de yazılma zamanı geldiyse keppra yazdırırım.
Bahçede masada kahvaltı istedi. Tost yaparım hızlıca şipşak olur ancak o.
Sonra bayram için öğretmenin istediği birşeyler var onu alırız. Sonra okul. O derse ben derse benim ders 1 saat. 15:30 da eve gel Topla deşir saat 17:00 da çık evden al gel. Yemek telaşı. Akşama pertim çıkmış bir halde kalıyorum oturduğum yerde.
Ocak silecektim uyuya kalmışım. Wc lavabo temizlemem lazım. Ahh ahh evin tozu da alınmadı da o kalsın şimdilik..
Daha bir de bunun ev ödevi yok

Ben gezerim cocuksuz valla mis gibi

Günaysss erbaslar uğurlandı kız uyuyo
Bende trendyolda geziyorum.
Ya bej, taba ya da kahve sneaker oneriniz var mi?
Efomanlada kot pant. Kombinleyebilecegim.
2 tane aldim 2sinide iade ettim.
Biri cok buyuk durdu biride icime sinmedi.
Adidasın superstarinda bej asiri hosuma gitti ama uretilmiyormus eski sezonmus.
2.eline bile baktim yok.
Cok yukselmistim be kac paraysa alcaktim valla tam benim istedigimdi.
Bulamiyorum ya bulamiyorum.
Taktım ya bulcam illa
Bej sweatler cantalar aldim bej ayakkabı bulamiyorum.
Varsa valla bi model atın uzerime.
Bej ve siyah montda alirsam bisi almam galiba yani insAllah.

Esim aksam diyor ki arabanin geliri bu ay yine sasirtti beni yoksa zor cevirirdik kredi karti arabanin odemesi falan diyo
Masallah bize ilac gibi oldu yaptigimiz en akillica yatırım oldu.
En zor zamanimizda Allah karsimiza cikardi kapı actı elhamdulillah

Yollukları halıları kaldırdım.
Elimle sildim yerleri ancak icime sinerdi.
Toz aldım
Tavuk hasladim suyuna pilav yapicam.
Tavuklarida patatesle firina vericem.
Mantida var. Kim ne yerse artık
Babam kizi aldi markete gittiler gelince uykuya düşer.
O ara benim kafa saatim iste.
Kafamı dinliyorum hic biside yapmıyorum uzaniyorum.

Camasir attim mak.
Bulasik mak. Calisiyor.
Robota yukseliyorum esime aksam dedim 6bin tl 6 ay taksitle vade farksiz alicam kart kesilince dedim ki alıcam.
Bıktım hergün ev supurmekden gırgır niyetine bile olsa gözümün onundeki tozu kılı guburu alsin yeter. Secenek sunsalar hangi ev isini yapmak istemezsin diye tereddutsuz ev supurmek cok yoruyor artik beni.
Silim, yıkim falan razıyım.
Benim en ifrit oldugum sey yerde sac tüy kıl kırıntı görmek.
Aşırı gözüme takılır kuş gibi toplarım yerden
Ondan gunde 3 defa actigim oluyor supurgeyi.
Supurdum sildim mesela simdi yine supurcem öyle sercem halıyı toz kıl bisi dusmustur supurmeden sermem
Az günlensin balkonda.
Robotuda alirsam bi kurutma ve dipfriz kaliyor onlari zaten buraya almam yer yok ust kata artik.

Esim kizin yatagini buyuk aldim diye soyleniyor.
Evet tek kisilik ama soyle düşündüm
Ust kat 2+1 olacak.
Biri kizin odasi biri salon bir odaya misafir odasi gibi yapicam.
Dolap koyarim fazlalik koymak icin bu yatagi koyarim belki 1 de kanepe hem yatilir hem oturulur o oda da.
Öyle dusunuyorum.
Korkuluğu cikarip arkasina minder koyunca sedir gibi bile olur.
Gunduz otur aksam yat misal.
Ise yarar illa

Son düzenleme:
Selam kızlar yazamıyorum bayadir
Hayatımda bir şeyler değişti yazamadım hemen ev sahibiyle kavgalı olduk ev yok olanlar çok pahalı taşınma vs esimin işleri bozuktu bir suredir borçlar vs oldu kayinvalidemin evi geniş Çorlu'ya gelfik bir süre maddi olarak toparlanıp ev alırız inşallah dfik tokiye yazıldım oglus okula alıştı ilklerde çok zorluk çıkardi iş buldum saolsun kaynimlarinda tanıdığı çıktı sahibinin oğlu başladım planlamacı olarak bir boyahanede ara verdim tabi yine tekstilde çalışmıştım Örmeciydi biraz karışık geliyor şuan 3 günüm bugün umarım alışırım kolaylıkla güzel birikimler yaparım şimdilik bu kadar

Geçmiş ola canım

AA canım hakkınızda hayırlı olsun..
Kötü komşu (ev sahibi olmuş sizde) insanı ev sahibi edermiş. Rabbim gönlünüze göre verir inşallah..
Hayat bu imtihandan ibaret..Her inişin bir çıkışı da olur elbet..İnşallah tokide çıkar canım.. dualarım sizinle..
Sağlık olsun da gerisi illaki hallolur.. Yeni işinde hayırlı olsun ..Rabbim hayırlı kapılar açsın .. Eşinin de düzelir inşallah bir an önce işleri..

Son düzenleme:
Herkese selam olsun..
Mesai bitmeden bir selam vereyim dedim..
Okusamda bazen cevp yazamıyorum..
tr_lelli canım inan bu aralar benim de robot süpürge için kalbim atıyor..Bende baya baya istiyorum.. Çalışan bir kadın için sanki elzem oldu artık robot süpürge..
Araştırıyorum bakalım.. Eski parasaldurum şimdi birdemlikumut oldu.. Dün hikayesinde gördüm o bile zor şartlardayım dediği halde almış valla..
Bende istiyorum.. İnanın artık ev süpürmek için bile zaman zor ayırıyorum.. Birde airyfyer istiyorum. Bu ikisini almak elzem oldu bence bana:) Ahir zamandan olsa gerek zaman su gibi yetmiyor bana35 saat olsa yetermiy diki acepss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…