- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Evet sabah kalkinca cay demliyorum oglum ve esime hemen onun suyundan kupama koyuyorum sicak sicak 1 corba kasigi pekmez ceyrek limon kadarda sıkıyorum iciyorum.Merhabatr_lelli nasilsin benim enerjimde cok düser nasil yapiyosun pekmezli suyu ac karninami iciyosun
Kesesine bereket beybi kardesininİyihaftalarr bacimlar
Yogun bi gun,sabah babamin gozluk kalmis arabada onu birakmaya ugradik.Koyden yesillik getirmislerdi onlari aldik flan.Benim tamamlayici saglik icin sgkya odeme gerekiyordu onun icin sgkya .Ordan ciktik 2 kargom vardi,onu verdim.Ben markete gittim kociyle kiz eve 75 tl sokda biraktim.
Eve girdim sok kardesim kiza biseyler yolladim demisti.
Anamm yillik erzak yollamis,ben ,koci,migrosun elemani iceri tasi tasi bitmedi.
Allahim aklinkza ne gelirse yag seker,sebze meyve,kahvaltilik,deterjanlar,sampuanlar,sucuklar,atistirmaliklar,cayi kahvesi,havlu kagidi,wc kagiidi,brookolisine kadar.
Rahat 5-6 binlik yollamis
Allah bin berekt versin keesesine.Koci de sok oldu napmis boyle diyo.
Soyle 3 posta falan tasidik
Amin cnmKesesine bereket beybi kardesinin
saglikla tuketin insallah beybicim kesesine bereketAmin cnm
Amin cnm saolasinsaglikla tuketin insallah beybicim kesesine bereket
AminnnMaşallah canım kardeşine.. Rabbim keselerine bin bereket versin..
O verdikçe Rabbimde onlara veriyor.. Ne kadar cömert düşünceli.. Allah herkese böyle kardeşler nasip etsin :)
Ayy oldumu okadar yaBu sabah lafimi yapistirdim ama telefon faturami bari ode dedim.1,5 ay oldu isi birakali 1 kere 50 tl istedik de verdi.O da 50 tl,yani su zamanda 50 tl ile 1,5 gun gecinemezsin.Adamin 0 umrunda .
Bana her seferinde yok diyorum kocama yok yok yokAyy oldumu okadar ya
Ayy iste bende oglana kiziyorum.
Evden koyuyorum öyle istiyo babasi paran var mi diyo var diyo
Oglum var ne lan diyorum yok desene
Iste valla versin yani evdesin
baby eşin biliyor senin tarafından sürekli size bişeyler verildğini ..Bence ondan bu kadar rahat davranıyor..Mesela kardeşinin bu gönderdiklerini görüyor,babanın alyoşa harçlık verdiğini vs derken adam raaat takılıyor..Aslında sizinkiler ona çaktırmasalar sende biraz yok deyip deyip anca biraz biraz belki alırsın harçlık vs..Hee bu doğru mu değil..Eşin çalışmıyosa erkeksen tabiki bakacaksın evine..ama bence böyle sizinkiler yağdırdıkça eşin böyle relax takılır be canjmBu sabah lafimi yapistirdim ama telefon faturami bari ode dedim.1,5 ay oldu isi birakali 1 kere 50 tl istedik de verdi.O da 50 tl,yani su zamanda 50 tl ile 1,5 gun gecinemezsin.Adamin 0 umrunda .
Yaa haydi hayırlı olsun.Günaydın .
Balkanlar Turu '' hayalim için , ilk adımı attım 9 euro aldım :)
Ne demiştik küçük düşün büyük olsun :)
Oglanla senin ben aynu kafaAyy oldumu okadar ya
Ayy iste bende oglana kiziyorum.
Evden koyuyorum öyle istiyo babasi paran var mi diyo var diyo
Oglum var ne lan diyorum yok desene
Iste valla versin yani evdesin
Alya bebekken onu denediler.İlk zamanlar almayin yapsin dedim.Yani soyle olmasi gerekeni aliyor asla bi tik fazlasi degil.İslak mendil al dersen 1 paket alip geliyor,asla yedekli alayim yok.Bitti yine al diyince ne cabuk bitti oluyor.Cidden huyu bu.baby eşin biliyor senin tarafından sürekli size bişeyler verildğini ..Bence ondan bu kadar rahat davranıyor..Mesela kardeşinin bu gönderdiklerini görüyor,babanın alyoşa harçlık verdiğini vs derken adam raaat takılıyor..Aslında sizinkiler ona çaktırmasalar sende biraz yok deyip deyip anca biraz biraz belki alırsın harçlık vs..Hee bu doğru mu değil..Eşin çalışmıyosa erkeksen tabiki bakacaksın evine..ama bence böyle sizinkiler yağdırdıkça eşin böyle relax takılır be canjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?