Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba tr_lelli nasilsin benim enerjimde cok düser nasil yapiyosun pekmezli suyu ac karninami iciyosun
Evet sabah kalkinca cay demliyorum oglum ve esime hemen onun suyundan kupama koyuyorum sicak sicak 1 corba kasigi pekmez ceyrek limon kadarda sıkıyorum iciyorum.
2 defa aksamda ictim.
Aklima gelince aksamda iciyorum.
Instada icen biri onermisti bende ordan görmüştüm
Dut pekmezi alicam ama o daha iyiymiş

Kesesine bereket beybi kardesinin

Firin mucver yaptim,2 kalem pirzolam vardi Alyaya,brokoli yaptim bide buharda yedik.Koci gececi bu hafta rahatiz.Kardesmin oglan hastaydi oglen yatis vermis drOna oyuncak yolladik Alyayla sanal marketten.Moral olsun diye.Yarin cikarcak ins dr.
Kiz bayildi bende cay demledim oyle kaldim.

Maşallah canım kardeşine.. Rabbim keselerine bin bereket versin..
O verdikçe Rabbimde onlara veriyor.. Ne kadar cömert düşünceli.. Allah herkese böyle kardeşler nasip etsin :)
AminnnBu hafta yedi beni bana hesap no at diye.Atamam hesaap flaan dedim.Annemlrr farkinda biz disari cikinca benim odedigimi herseyi.Alyaya harclik veriyor surekli hepsi.Bizde cikinca kullaniyorz.Bide.sukur satislar falan kendimizi donduruyorz.O yuzden hesap no at bana diye tutturdu.Atamam hesap no flaan dedim.Boyle gondermis duramamis.
Ama inan herkese boyle.Haftada 2 yardimci abla geliyor,kizi var ablanin tepeden tirnaga giydirir,bsyrami seyrani okul acilisi falan.

Bu sabah lafimi yapistirdim ama telefon faturami bari ode dedim.1,5 ay oldu isi birakali 1 kere 50 tl istedik de verdi.O da 50 tl,yani su zamanda 50 tl ile 1,5 gun gecinemezsin.Adamin 0 umrunda .
Ayy oldumu okadar ya
Ayy iste bende oglana kiziyorum.
Evden koyuyorum öyle istiyo babasi paran var mi diyo var diyo
Oglum var ne lan diyorum yok desene
Iste valla versin yani evdesin

Bu sabah lafimi yapistirdim ama telefon faturami bari ode dedim.1,5 ay oldu isi birakali 1 kere 50 tl istedik de verdi.O da 50 tl,yani su zamanda 50 tl ile 1,5 gun gecinemezsin.Adamin 0 umrunda .
baby eşin biliyor senin tarafından sürekli size bişeyler verildğini ..Bence ondan bu kadar rahat davranıyor..Mesela kardeşinin bu gönderdiklerini görüyor,babanın alyoşa harçlık verdiğini vs derken adam raaat takılıyor..Aslında sizinkiler ona çaktırmasalar sende biraz yok deyip deyip anca biraz biraz belki alırsın harçlık vs..Hee bu doğru mu değil..Eşin çalışmıyosa erkeksen tabiki bakacaksın evine..ama bence böyle sizinkiler yağdırdıkça eşin böyle relax takılır be canjm

İyi geceler kızlar,
Çok okuyamasam da selam vereyim, iki kelam yazayım dedim
Bugün ısınmamız açıldı. Zaten diğer zaman da kısa kolluyla geziyorduk, bir de üşüyüp klima açıyordu benim koci. Giy uzun kollu. Dimi yani.
Sabah Elayı okula bıraktık babayla taksiyle. Sonra babayı bıraktım. Çıkmışken gezeyim dedim. Avcılara gittim. Eski evimin önünden geçtim. Hala seviyorum oraları.
Çarşıda gezdim. Kime birşey aldım. Tabiki yine kızıma. Her defasında aynı sahne oluyor.,ne de olsa ilerde birlikte kullanacakmışız kıyafet ayakkabı Öyle diyor küçük hanım. Dertmi kendime almış gibi olur :) tokalar takılar aldım yine. Takıp takıştırmayı seven kızım aynı benim küçüklüğüm Ela yazılı bileklik aldım. Diğer ismini de alsam bayağı külfetli bir de soruyor niye o ismimi almadın.
İki isim koymanın zararları.
Eski mahallemizde yufka ekmekçimiz vardı yufka ekmek aldım.
Eve giremeden okula gittim. Yürümek istedi eve yürüyerek geldik. Okulda kitabını okumuş. Öğretmeni ile yazıştık. Videoya çakmiş ama az. Ancak bu kadar çekebildim, maşallah kitabın hepsini çok da güzel anlattı dedi. Özgüvenli bir çocuk diye bahsetti. Bugün okul müdürüne buraya bir soyunma giyinme odası yapın demiş
Eve geldim. Mercimek köftesi yaptım. Eşim geldi.
Annem aradı bugün birkaç güne geleceklermiş. Otobüs biletlerini aldık. Ablam internet çekmiyormuş, Onlar alsın en rahat olanını ben öderim demiş. Tabiki önemli değil.en iyisini buldu zaten eşim.
Ablam uçakla göndereyim demiş de annem beklemek zor olur bilemeyiz de uçağı ablanla dönsek iyiydi de baban gidelim diyor dedi.
Kızı uyuttum. Ersağdan sipariş oluşturdum..son gündü..
Bugün kıza aldığım tişört de geldi.bu ara alışveriş son gaz :)
Yarın da okul dönüşü arkadaş çağırdı, güya eve gelirim diyordum.

Selammm
Esim bisi diyemesede az isyanlarda omrumde hic böyle kredi kartı odememistim sadece 9bin taksitli alisveris var bilmem nekadar kart kendi kendine diyordu.
Hersey pahalı dedim dinlemedim.
Aksam dut pekmezi, bal, kusburnu marmelatı, recel siparis girdim 300tl.
O konusuyodu o ara
Bisi diyince sen al diyorum okey.
Susuyor hemen.
Küsken daha iyiydi ya küscem yine.
Bugun dunden yemekler yeter.
Cnm salı pazarina gitmek istiyor ama tek gözüm kesmiyor
Annemden baskasiylada gitmek istemiyorum kızda olunca malum gidemiyoruz.
Böyle zamanlarda keske teyzem fln yakin olsaydi diyorum onunla giderdik.
Ya da kizi bırakırdım ona güvenirim tek.
Baskasina bırakmam o seviyo çocukları bakar.
Napalım sağlık olsunda elbet buyucek
Oglan anaokula basladiginda okula birakir giderdik hemen annemle.
Kadikoy, sali pazari falan gezerdik..
Kizimlada gezeceğim gunler gelir❤

Son düzenleme:
Aksam uzandım alyosa dedim ki sen icerideki oyuncaklarini topla, odayi temizle herseyi yerine guzelce koy tamam tamam tamam diye diye iceri gitti biraz toplamış
Tek tek anlatıyorum.
Bunu buraya koymaliyiz, bunun yeri burası falan diye.
Agacı yaşken eğim az hele durun☺

Babasi gitmis makyaj kutusu almis.
Hayir alacak baska bisimi yoktu dedim.
Tavsanina bebegine anneannesine babasina dayisina herkese makyaj yapti aksam.
Makkaajj yapcam ben diyo
Başımıza is aldık
Kapilara falan suruyo adam cizdim ben diyo.
Acil kaybetmem lazım ortadan.
Esime soylendim yani sunlarami para veriyosun sende dedim.

Benim enerji yine fuull
Icin bacim sicak limonlu pekmezlerinizi☺
Ogleden sonra annemle kızı alip cikicaz
Market gezeriz ordan kızı parka götürürüz
Yemegim var oglan babasiyla gelecek kafam raat
Aksama gireriz eve bizde artık
Kiza muz, su, ayran, kruvasan falan koydum
Avm gitmeye gözüm kesmiyor oyun alanına gitmek istiyor yedi bizi 3 gündür
Telf. Resimlerini bulup gosteriyor buraya gitcem ben diye.
Ordan sonra hasta oldu bi de unutturmaya calisiyorum.
Sabah bile kaykaya gitcem topa kaycam diyo
Haftaya outletavm bi gezelim diyoruz mont bakicam ya orda oynar aksama kadar doysun.
O da evde sıkılıyor anlıyorumda her gün nere goturem.
Bizi kimse evinede almaz daha cocuklu cocuklu

Sabah 15 dk sporda yaptim.
Simdi 6000adimi doldururum
2 gundur kacirdim biraz hemen toparlamam lazim.
Mis gibi eriyordum ne guzel yaw
Gagamı tutmadan ve hareket olmadan malesef olmuyor.

Alya bebekken onu denediler.İlk zamanlar almayin yapsin dedim.Yani soyle olmasi gerekeni aliyor asla bi tik fazlasi degil.İslak mendil al dersen 1 paket alip geliyor,asla yedekli alayim yok.Bitti yine al diyince ne cabuk bitti oluyor.Cidden huyu bu.
Olan isi bozdu gecen gozumun onunde.Gorumcemler eve merdiven dosetcekler mermer istemis.Kizin kocasi zaten sinameki kalkti mermeri napcan?Granit yap uygun dedi.Kocasi hemen aa evt ya ,granit yapiyirz dedi.Boyle kaldik gorumcemle.Sanane yani?Gittikten sonra yeminle dinlenip dinlenip dovmelikk bi tipsin dedim dayanamadim artkk.Ruh halim su ara oyle.İslak odunla dovesim var adami fjjdjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…