- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Sekreterim hakkınızda hayırlısı olsun. Sular bulanmadan durulmaz biraz sabır, çokça şükür ve dua diyorum. Sağlıgınız yerinde çalışırsınız herşey yoluna girer, müsait oldukça yaz canım birikimlerin de bereketli olsun şimdiden.Selam kızlar yazamıyorum bayadir
Hayatımda bir şeyler değişti yazamadım hemen ev sahibiyle kavgalı olduk ev yok olanlar çok pahalı taşınma vs esimin işleri bozuktu bir suredir borçlar vs oldu kayinvalidemin evi geniş Çorlu'ya gelfik bir süre maddi olarak toparlanıp ev alırız inşallah dfik tokiye yazıldım oglus okula alıştı ilklerde çok zorluk çıkardi iş buldum saolsun kaynimlarinda tanıdığı çıktı sahibinin oğlu başladım planlamacı olarak bir boyahanede ara verdim tabi yine tekstilde çalışmıştım Örmeciydi biraz karışık geliyor şuan 3 günüm bugün umarım alışırım kolaylıkla güzel birikimler yaparımşimdilik bu kadar
Valla sorma ben de ona sardım.kardeşim ben de çocuk okula ilk gittiği zamanlar orası senin burası benim gezerdim ama şimdi evde olayım diyorum dedi.Ben gezerim cocuksuz valla mis gibi
Al robot kesinlikle.. bana şuan ilaç gibi. İki iş yapıyorım yoruluyorum. Süpürge yapmış olsam biterdim şuan o kesin.Yollukları halıları kaldırdım.
Elimle sildim yerleri ancak icime sinerdi.
Toz aldım
Tavuk hasladim suyuna pilav yapicam.
Tavuklarida patatesle firina vericem.
Mantida var. Kim ne yerse artık
Babam kizi aldi markete gittiler gelince uykuya düşer.
O ara benim kafa saatim iste.
Kafamı dinliyorum hic biside yapmıyorum uzaniyorum.
Camasir attim mak.
Bulasik mak. Calisiyor.
Robota yukseliyorum esime aksam dedim 6bin tl 6 ay taksitle vade farksiz alicam kart kesilince dedim ki alıcam.
Bıktım hergün ev supurmekden gırgır niyetine bile olsa gözümün onundeki tozu kılı guburu alsin yeter. Secenek sunsalar hangi ev isini yapmak istemezsin diye tereddutsuz ev supurmek cok yoruyor artik beni.
Silim, yıkim falan razıyım.
Benim en ifrit oldugum sey yerde sac tüy kıl kırıntı görmek.
Aşırı gözüme takılır kuş gibi toplarım yerden
Ondan gunde 3 defa actigim oluyor supurgeyi.
Supurdum sildim mesela simdi yine supurcem öyle sercem halıyı toz kıl bisi dusmustur supurmeden sermem
Az günlensin balkonda.
Robotuda alirsam bi kurutma ve dipfriz kaliyor onlari zaten buraya almam yer yok ust kata artik.
Esim kizin yatagini buyuk aldim diye soyleniyor.
Evet tek kisilik ama soyle düşündüm
Ust kat 2+1 olacak.
Biri kizin odasi biri salon bir odaya misafir odasi gibi yapicam.
Dolap koyarim fazlalik koymak icin bu yatagi koyarim belki 1 de kanepe hem yatilir hem oturulur o oda da.
Öyle dusunuyorum.
Korkuluğu cikarip arkasina minder koyunca sedir gibi bile olur.
Gunduz otur aksam yat misal.
Ise yarar illa
Hayırlı olsun canım, ben de geçen yazmıyorsun diye aklımdan geçiriyordum. Kendimce çocuğun okul ders ödev telaşında olduğunu düşünmüştüm.Selam kızlar yazamıyorum bayadir
Hayatımda bir şeyler değişti yazamadım hemen ev sahibiyle kavgalı olduk ev yok olanlar çok pahalı taşınma vs esimin işleri bozuktu bir suredir borçlar vs oldu kayinvalidemin evi geniş Çorlu'ya gelfik bir süre maddi olarak toparlanıp ev alırız inşallah dfik tokiye yazıldım oglus okula alıştı ilklerde çok zorluk çıkardi iş buldum saolsun kaynimlarinda tanıdığı çıktı sahibinin oğlu başladım planlamacı olarak bir boyahanede ara verdim tabi yine tekstilde çalışmıştım Örmeciydi biraz karışık geliyor şuan 3 günüm bugün umarım alışırım kolaylıkla güzel birikimler yaparımşimdilik bu kadar
Canimm hakkinizda hayırlısı olsun insallahSelam kızlar yazamıyorum bayadir
Bende onda gordum ekurimHerkese selam olsun..
Mesai bitmeden bir selam vereyim dedim..
Okusamda bazen cevp yazamıyorum..
tr_lelli canım inan bu aralar benim de robot süpürge için kalbim atıyor..Bende baya baya istiyorum.. Çalışan bir kadın için sanki elzem oldu artık robot süpürge..
Araştırıyorum bakalım.. Eski parasaldurum şimdi birdemlikumut oldu.. Dün hikayesinde gördüm o bile zor şartlardayım dediği halde almış valla..
Bende istiyorum.. İnanın artık ev süpürmek için bile zaman zor ayırıyorum.. Birde airyfyer istiyorum. Bu ikisini almak elzem oldu bence bana:) Ahir zamandan olsa gerek zaman su gibi yetmiyor bana35 saat olsa yetermiy diki acepss:)
Bugünlerde zamanı neden yetiremediğimi ben de anlamıyorum. 10 dk sonra çıkacağım kızı almaya. Aldık geldim saat kaç oluyor.Herkese selam olsun..
Mesai bitmeden bir selam vereyim dedim..
Okusamda bazen cevp yazamıyorum..
tr_lelli canım inan bu aralar benim de robot süpürge için kalbim atıyor..Bende baya baya istiyorum.. Çalışan bir kadın için sanki elzem oldu artık robot süpürge..
Araştırıyorum bakalım.. Eski parasaldurum şimdi birdemlikumut oldu.. Dün hikayesinde gördüm o bile zor şartlardayım dediği halde almış valla..
Bende istiyorum.. İnanın artık ev süpürmek için bile zaman zor ayırıyorum.. Birde airyfyer istiyorum. Bu ikisini almak elzem oldu bence bana:) Ahir zamandan olsa gerek zaman su gibi yetmiyor bana35 saat olsa yetermiy diki acepss:)
Hakkında hayırlısı olsun her darlıkta sonra bir ferahlık oluyorSelam kızlar yazamıyorum bayadir
Az değilmiş he şifreleri biliyorsun yine benimki arada şifreleri unutur söyler kaydediyorumEsimin hesaplari karistirdim gecen 1000euro
1000$ yapmis.
Dedim o kirli cikidir bilirim malimi.
35binde nakitde tutuyor vadesizde.
Bekletip doviz alir o elimin altinda dursun diye hesabinda mutlaka tutar 10-15bin Allah korusun hastalik olur vs diye.
Aksam seyi konustuk esim askerligi falan toplatirsa emekli olabiliyormus gunu doluyormus
Yaştanda oluyormuydu bak orasi aklimda kalmadi aksam yine sorim.
Nekadar cikar askerligi toplatirsa bilmiyoruz onu sordurcak 100binde cikabilir falan diyordu
Bi üzerinde dur dedim onun yüksek primden odenmedi orta diyordu
Nekadar baglanir bilmiyorum.
InsAllah olurda en azindan emeklilik icinde 10 sene daha beklemeyiz.
Oglan üniye baslicak ona harclik olur valla ilac gibi gelir.
Saolasin kuzuGeçmiş ola canım
Allah razı olsuntr_lelli birikimleriniz bolluk ve bereketli olsun daim olsun. Ne mutlu size hesabınızı biliyorsunuz Allah da veriyor.
Oyy masallah.Tedbili mekan da ferahlik varidr derler.Hayirli ugurlu olsun kzuu yeni isinSelam kızlar yazamıyorum bayadir
Biliyorum cnmHakkında hayırlısı olsun her darlıkta sonra bir ferahlık oluyor
İyi yapmıs sın çok zor Allah yardımcın olsun
Az değilmiş he şifreleri biliyorsun yine benimki arada şifreleri unutur söyler kaydediyorum
Eşin kaç ay askerlik yaptı 18 aymı ona göre fiyat çıkar
Birde girişi 1999 yılından haziran ayından öncemi
Birde 50 yaş olcak erkeklerde lelli
Cocuksuz tatil en buyuk hayalimBen gezerim cocuksuz valla mis gibi
Yası bekleyebilirBiliyorum cnm
18 ay yapmis evet
Girisi varmis 48 yasinda suan.
Toplaticak insallah olurda oglanin üni masrafini o maasla hallederiz.
Ceker kendi harcar öyle istiyorum genç elinde parasi olsun istedigi gibi harcasin
Eger olursan emekli oglan okulu bitirene kadar onun olcak diyorum
Buyuyuncede gelmiyolar yawCocuksuz tatil en buyuk hayalim3 gunde olsa gideyim kafami dinleyeyim,2 gunde olur.Resetlenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?