- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Allah kabul etsin kuzuBu ay oglunu evercek olan birine 200tl verdimm
Esini kaybeden arkadasin kucuk kizinada 100tl verdim.
Benim birikimden verdim onları.
Buyuk kizinada canta alicam hediye.
Ameliyat olan bi abla var komsu ona kek börek yapıp gecmis olsuna gidicem.
1 montum 1 oduncu gomlegim vardi yepisyeni onuda bi arkadasa attim resmini giyerim dedi kapidan aldi ona verdim.
İhlamur vericem bi ablamada ayirdim senden baska veren yok cokda pahali diyo cok dua ediyor.
Allah razi olsun nolcak topluyoruz.
Kasim ayı icinde erzak alıcam birine
Cok teferruatlı alamam ama demirbas bakliyat kahvaltilik yine 500tl bisiler alırım.
Elimdeki nakitle döviz alamadim hala cikip alicam.
Azaliyo cogaliyo☺ bitmiyo cok şükür
Arkadaşım bir suru cicek tohumlamis bana buyusun getircem dedi resim atti dün.
O da tabak canak cok seviyo 6lı pasta tabagi siparis verdim hediyem olsun.
1 kere daha almistim cok begenmis sormuslar gule gule kullansin.
Keske maasim falan olsa daha cogunu yapabilsem.
Cok istiyorum az az da olsa birilerine ufacik bir faydam dokunsun.
Bi gulumseme sebebi olim.
Sevdigim insanlari gercekden cikarsiz severim.
Sevmediklerimde benden uzak cehenneme direk hic ortam yok
Amin kuzumAllah kabul etsin kuzu
Elinden geliyo ne guzelİyigeceler bacimlar
Kizi uyutup geldim .
Makinayi koci yapti bugun sukur,rezidans degilmis hortum dolanmis.5 dkda yapti.
Kisir yaptim oglen,aksam da yedik.
Gecenin ucunda ya basladim.
Kizi oyun grubuna goturmem lazim,herhafta erteliyorm.
Salgin varmis bizim oglan da yakalandi ya koci goturme simdi diyip duruyo
Bizim eve birkez kombi bozuldgunda usta girdiElinden geliyo ne guzel
Bizi servisler dolandiriyor hep
Yaslari kac ben de 7-8 yasa kadr var eger giyerlerse sweet .Ben kargolarim sana.Ama almamak kaydiyla ben yollucamAmin kuzum
Arkadaslarin cocuklarinada alabilsem keske ama bi sweat olmus 200tl
Hepsine yetisebilsek keşke
Yuregine saglik canımYaslari kac ben de 7-8 yasa kadr var eger giyerlerse sweet .Ben kargolarim sana.Ama almamak kaydiyla ben yollucam
Amintr_lelli
babyloading87
sizler nasıl güzel insanlarsınız siz verdikçe size de Rabbim veriyor, eliniz darda kalmasın canlar.
Ne güzel biriktirsin. Ben de Elanın parasıyla hisse senedi alıyordum. Tabi hastalık vs ilgilenemedim. Düşüş yaşandı. Yine ilgilenemedim. Bu ara kara geçtim. Zararı topladım. Sonuçta Altın olarak dursa da aynıydı. Altında da fark yok sanki.,Esimin hesaplari karistirdim gecen 1000euro
1000$ yapmis.
Dedim o kirli cikidir bilirim malimi.
35binde nakitde tutuyor vadesizde.
Bekletip doviz alir o elimin altinda dursun diye hesabinda mutlaka tutar 10-15bin Allah korusun hastalik olur vs diye.
Aksam seyi konustuk esim askerligi falan toplatirsa emekli olabiliyormus gunu doluyormus
Yaştanda oluyormuydu bak orasi aklimda kalmadi aksam yine sorim.
Nekadar cikar askerligi toplatirsa bilmiyoruz onu sordurcak 100binde cikabilir falan diyordu
Bi üzerinde dur dedim onun yüksek primden odenmedi orta diyordu
Nekadar baglanir bilmiyorum.
InsAllah olurda en azindan emeklilik icinde 10 sene daha beklemeyiz.
Oglan üniye baslicak ona harclik olur valla ilac gibi gelir.
Kadınlarda kaç yaş olacak benim 1994 giriş. Stajerlik değil. 51 yaş emeklilik gösteriyor.Hakkında hayırlısı olsun her darlıkta sonra bir ferahlık oluyor
İyi yapmıs sın çok zor Allah yardımcın olsun
Az değilmiş he şifreleri biliyorsun yine benimki arada şifreleri unutur söyler kaydediyorum
Eşin kaç ay askerlik yaptı 18 aymı ona göre fiyat çıkar
Birde girişi 1999 yılından haziran ayından öncemi
Birde 50 yaş olcak erkeklerde lelli
Kız ben onu hiç yapamam sanırım. Aklım hep kalır. Hiç ayrı gece geçirmedik. Tek geçirdiğimiz ameliyat olduğum ve hastanede kaldığım günler. O da gün içinde hastaneye geldiler sürekli gördüm ya içim rahattı. Alışkın olmadığımdan sanırım.Cocuksuz tatil en buyuk hayalim3 gunde olsa gideyim kafami dinleyeyim,2 gunde olur.Resetlenelim
En çok özleyeceğimiz zamanları bıgünler.Buyuyuncede gelmiyolar yaw
Oglanı asla goturemiyoruz biz evden gidelim de tek kalsın en sevdigi
Valla ben de daha hic ayri gece gecirmedim.Herhlde yakin zamanda bikac sene yapamayiz o isi de.Biraz buyuyunce anama falan kitlersek belkiKız ben onu hiç yapamam sanırım. Aklım hep kalır. Hiç ayrı gece geçirmedik. Tek geçirdiğimiz ameliyat olduğum ve hastanede kaldığım günler. O da gün içinde hastaneye geldiler sürekli gördüm ya içim rahattı. Alışkın olmadığımdan sanırım.
Cumlemizin ablatr_lelli
babyloading87
sizler nasıl güzel insanlarsınız siz verdikçe size de Rabbim veriyor, eliniz darda kalmasın canlar.
Cidden cok pahali ya.200 den asagi sweet yok.Benim kiz ins ilerde giyer.Sakliyoruz ama suan en incesini bulup getiriyo dolaptanYuregine saglik canım
Büyük onlar
Gecen sene ikisinede almistim cok sevinmislerdi.
Bu kışta alim diyorum ama ikisi 500tl eder
Gecen sene ucuzdu yaw
Ay sizi okudukça kendimi vicdansız hissediyorumKız ben onu hiç yapamam sanırım. Aklım hep kalır. Hiç ayrı gece geçirmedik. Tek geçirdiğimiz ameliyat olduğum ve hastanede kaldığım günler. O da gün içinde hastaneye geldiler sürekli gördüm ya içim rahattı. Alışkın olmadığımdan sanırım.
Ben çalışırken öyle yapıyordum dağıtıyorum bana kalmıyoduAmin
Ben calisiyo olsam maasim falan kalmaz bana diyorum dagita dagita gelirim.
Girişin 1999 yılında yani haziran öncesi olcakKadınlarda kaç yaş olacak benim 1994 giriş. Stajerlik değil. 51 yaş emeklilik gösteriyor.
Valla ben vicdansiz bile hisstmiyorm o derece gamsiz ana fjdjdjdjAy sizi okudukça kendimi vicdansız hissediyorumBen okula bırakırken de hiç üzülmüyorum,çocuksuz tatile de gittim Geçen sene bir gece arkadaşlarla tatile gittik otele. Çocukları evde babalara bıraktık hepimiz. 4 kadın çok eğlenceli bir 24 saat yaşadık ve her sene yapmaya karar verdik. İnsana iyi geliyor ,resetleniyor valla,tavsiye ederim
Valla bilmiyorum canım, ben kızımla birşeyler yapmaktan keyif alıyorım. Bana göre eğlenceli geçiyor.Valla ben de daha hic ayri gece gecirmedim.Herhlde yakin zamanda bikac sene yapamayiz o isi de.Biraz buyuyunce anama falan kitlersek belki
Seninkini uzmanlar aciklasin ben bilmem xjxjjx Okuldaki cocuga olsaydi beraber gezseydik diye uzulmek falan kacinci level
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?