Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah kabul etsin kuzu

Elinden geliyo ne guzel
Bizi servisler dolandiriyor hep

Yaslari kac ben de 7-8 yasa kadr var eger giyerlerse sweet .Ben kargolarim sana.Ama almamak kaydiyla ben yollucam
Yuregine saglik canım
Büyük onlar
Gecen sene ikisinede almistim cok sevinmislerdi.
Bu kışta alim diyorum ama ikisi 500tl eder
Gecen sene ucuzdu yaw

Ne güzel biriktirsin. Ben de Elanın parasıyla hisse senedi alıyordum. Tabi hastalık vs ilgilenemedim. Düşüş yaşandı. Yine ilgilenemedim. Bu ara kara geçtim. Zararı topladım. Sonuçta Altın olarak dursa da aynıydı. Altında da fark yok sanki.,
Bizdeki konu da bu Emeklilik.
Geçen konuştuk. Benim eksik günlerim var. Doğum borçlanma hakkım da var. 20 ay hakkım var. Ela 4 aylıktı. Yani bakım sözleşmesini imzaladığımız günden itibaren 2 yaşına kadar olan süreç hesaplanıyormuş.
Eşim diyor parayı ona yatırırız. İşyerinden de tazminat talep ederim diyor. Sonuçta önemli bir konu. 4153 günüm var. Eğer onaylanırsa bir şekilde varımızı yoğumuzu yatıracağız.
İlaç gibi olur valla

Kadınlarda kaç yaş olacak benim 1994 giriş. Stajerlik değil. 51 yaş emeklilik gösteriyor.

Cocuksuz tatil en buyuk hayalim3 gunde olsa gideyim kafami dinleyeyim,2 gunde olur.Resetlenelim
Kız ben onu hiç yapamam sanırım. Aklım hep kalır. Hiç ayrı gece geçirmedik. Tek geçirdiğimiz ameliyat olduğum ve hastanede kaldığım günler. O da gün içinde hastaneye geldiler sürekli gördüm ya içim rahattı. Alışkın olmadığımdan sanırım.

Buyuyuncede gelmiyolar yaw
Oglanı asla goturemiyoruz biz evden gidelim de tek kalsın en sevdigi
En çok özleyeceğimiz zamanları bıgünler.
Bugün arkadaş küçük kızı okula bıraktı ( bizim sitede, kızı Elayla aynı sınıfta)
Büyük kızıyla gezmeye çıktı. Valla özendim. o günleri de görürüz inşallah.

İyi geceler
Bugün de bitti.
Sabah aile hekimine gittim. Elanın boğazını gösterdim. Kızarıklık var az dedi. Antibiyotik yazdı. Beni de sorguya çekti. 15-49 yaş kadın izlem formu varmış. Onu doldurdu.
İlk gebelik ne zamandı dedi. Hiç gebelik yaşamadım dedim kadın şaşkın baktı. Durumu izah ettim. Sonra düşük vs gebelik oldumu dedi olmadı dedim. İşte ilk adet adet düzeni ilk evlenme yaşımı, sırdu da sordu. Göğüs elle muayneyi anlattı. Adetin 5. Ve 7. Günleri göğsümüzü elimizle muayne edebilirmişiz. Yaparsan faydalı olur dedi.
Oradan çıktık. Yürüdük park var piknik yeri. Masalarda kahvaltı yaptık parkta. Biraz eğlendi. Okulun yolunu tuttuk.,29 ekim için süs aldık. Bayrak balon vs.
Okula girdiler. Bugün bayram için sınıfı süslemişler. Zaten bayrama hazırız.
Bugün ona anlattım 29 ekimin anlamını.
Bugün seminere girmedim. Çünkü rehber öğretmenle konuştum. Konu stres ve çatışmaymış. Bana slayt olarak göndermişti ilk derste.
Yarın da sabah 11:00 de uyum ve davranış sorunları konusu işlenecek inşallah fırsatım olur dinleyebilirim.
Annemlet gelecek yemek telaşım da olur yarın.
Eşim de eve gelince diyor ne yapsam alsammı onları tam trafik saati diye. Annem demiş biz metroyla geliriz. Baba bizi iş çıkışı al dedi diyor. Yatmadan önce de al demedi çıkış saatin bize uyar dedi ne yapsamki diyor. Ben de al dedi diyorsun, Şimdi de al demedi diyorsun dedim. Taa Allaaam ya. Kesin demiştir sizi iş çıkışı alayım babam da uyar demiştir. Annem de zahmet etme metroyla biz geliriz demiştir. Çünkü bana öyle dedi. Babam gelme alma falan dememiş.
Trafiğe kalmalarını ben de istemem. Çünkü şuan babamın arkadaşındalar. Gelmeleri
Saat Gece 10-11 i buluyor. Yarın arar söylerim metroyla şuraya kadar gelin sonra ben alırım sizi diye.
Boşuna gitmesin arabayla.
Neyse bir kez daha dedim şu arabayı kullandaydım diye de. İstanbulda yine de tercihim hızlı ulaşım araçları. Trafik canına okuyor insanın.,

Valla ben de daha hic ayri gece gecirmedim.Herhlde yakin zamanda bikac sene yapamayiz o isi de.Biraz buyuyunce anama falan kitlersek belki
Seninkini uzmanlar aciklasin ben bilmem xjxjjx Okuldaki cocuga olsaydi beraber gezseydik diye uzulmek falan kacinci level

Yuregine saglik canım
Büyük onlar
Gecen sene ikisinede almistim cok sevinmislerdi.
Bu kışta alim diyorum ama ikisi 500tl eder
Gecen sene ucuzdu yaw
Cidden cok pahali ya.200 den asagi sweet yok.Benim kiz ins ilerde giyer.Sakliyoruz ama suan en incesini bulup getiriyo dolaptankisin napcaz bilmiyorm.Takintili sakliyorum inceleri,yirtiyor kendini,ben hello kityli giycektim falan diye(en inceleri sayiyor hep)

Ay sizi okudukça kendimi vicdansız hissediyorumBen okula bırakırken de hiç üzülmüyorum,çocuksuz tatile de gittim Geçen sene bir gece arkadaşlarla tatile gittik otele. Çocukları evde babalara bıraktık hepimiz. 4 kadın çok eğlenceli bir 24 saat yaşadık ve her sene yapmaya karar verdik. İnsana iyi geliyor ,resetleniyor valla,tavsiye ederim

Amin
Ben calisiyo olsam maasim falan kalmaz bana diyorum dagita dagita gelirim.
Ben çalışırken öyle yapıyordum dağıtıyorum bana kalmıyodu
Ablamın ev çocuklara başkalarına vrriyodum
Param azdı maasım ama bereketliydi
Üstüne birikim bile yaptım
Kadınlarda kaç yaş olacak benim 1994 giriş. Stajerlik değil. 51 yaş emeklilik gösteriyor.
Girişin 1999 yılında yani haziran öncesi olcak
Sonra yaş 48 kadınlarda erkeklerde 50 sınır bunu diyorlar sanki çıkacak eyt için seçim öncesi çıkacak herkes onu bekliyor aralıkta dediler
Sen beklersin seni tutmuyo
Doğum borçlanması yapabilirsin işte prim yetmeyincen
Kocan biryerden yatıramıyomu işçi olarak
Valla suan asgari ücretten benimkini yatırıyor
Çıkışı verecek aralıkta baya zam gelecek diyolar asgari den yatan suan 2100 düşün baya pahalı
Eşimin primi dolunca benimkini yatırcak
Kız lelli kocan yası gelmiş
Zaten seni sigortalı yaptırsın ilerde iyi olur
Suan tek maasla gecim zor su devirde ondan dolayı yapıyo benimki
Bide asgari ücret bi 7000 olacak bi 9000 olacak lafı dolanıyor ortada
Bizde esnaf zor diyor işçi çıkartırız diyorlar benim koca da işçiye vermeyelim diye zaten gelen gideni karsılamaz diye bende çalışıyorum
Akşam hatta konustuk dedim ne gelen belli ne giden ortak oldukta dedim en azından ne harcadığımız biliyorduk maaslıyken

Son düzenleme:
Valla ben vicdansiz bile hisstmiyorm o derece gamsiz ana fjdjdjdj

Valla bilmiyorum canım, ben kızımla birşeyler yapmaktan keyif alıyorım. Bana göre eğlenceli geçiyor.
Herkesin fikrine saygım var. Bu da benim hislerim sadece hislerimi yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…