- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Vicdansız hissetmeye gerek yokkiAy sizi okudukça kendimi vicdansız hissediyorumBen okula bırakırken de hiç üzülmüyorum,çocuksuz tatile de gittim Geçen sene bir gece arkadaşlarla tatile gittik otele. Çocukları evde babalara bıraktık hepimiz. 4 kadın çok eğlenceli bir 24 saat yaşadık ve her sene yapmaya karar verdik. İnsana iyi geliyor ,resetleniyor valla,tavsiye ederim
Çook teşekkür ederim canım benimVicdansız hissetmeye gerek yokki
Herkesin kendi düşüncesi. Ben böyle seviyorum, yani birlikte yapmayı seviyorum. Ben asla senin vicdansız anne olduğunu düşünmüyorum. Çocuğunla ilgili o kadar şeyler araştırıyorsun bana da gönderiyorsun. Bence öyle hissetmene gerek yok
Uzerine yelek hirka giydirirsinCidden cok pahali ya.200 den asagi sweet yok.Benim kiz ins ilerde giyer.Sakliyoruz ama suan en incesini bulup getiriyo dolaptankisin napcaz bilmiyorm.Takintili sakliyorum inceleri,yirtiyor kendini,ben hello kityli giycektim falan diye(en inceleri sayiyor hep)
Kac is gunu oldugunun aciklanmasini bekliyor esimde.Ben çalışırken öyle yapıyordum dağıtıyorum bana kalmıyodu
Ablamın ev çocuklara başkalarına vrriyodum
Param azdı maasım ama bereketliydi
Üstüne birikim bile yaptım
Girişin 1999 yılında yani haziran öncesi olcak
Sonra yaş 48 kadınlarda erkeklerde 50 sınır bunu diyorlar sanki çıkacak eyt için seçim öncesi çıkacak herkes onu bekliyor aralıkta dediler
Sen beklersin seni tutmuyo
Doğum borçlanması yapabilirsin işte prim yetmeyincen
Kocan biryerden yatıramıyomu işçi olarak
Valla suan asgari ücretten benimkini yatırıyor
Çıkışı verecek aralıkta baya zam gelecek diyolar asgari den yatan suan 2100 düşün baya pahalı
Eşimin primi dolunca benimkini yatırcak
Kız lelli kocan yası gelmiş
Zaten seni sigortalı yaptırsın ilerde iyi olur
Suan tek maasla gecim zor su devirde ondan dolayı yapıyo benimki
Bide asgari ücret bi 7000 olacak bi 9000 olacak lafı dolanıyor ortada
Bizde esnaf zor diyor işçi çıkartırız diyorlar benim koca da işçiye vermeyelim diye zaten gelen gideni karsılamaz diye bende çalışıyorum
Akşam hatta konustuk dedim ne gelen belli ne giden ortak oldukta dedim en azından ne harcadığımız biliyorduk maaslıyken
Deli ya Biz birakip gidemiyoruz babası birakmiyo onu napcazValla ben vicdansiz bile hisstmiyorm o derece gamsiz ana fjdjdjdj
Biz de cikardik.gecen kis kizlarla.Koci kizla avmye gidip geziyodu yemek yiyodu bdn de arkadaslarla takiliyodm.Benim kiza babanla mi kalcan annenle mi de babamla der zatenBenim kız erken uyuyor bir de 8.30- 9 arası. O yüzden cuma akşamları 8 gibi çıkıyorum böylece o uyurken dışarıda oluyorum.onunla olan zamanı korumuş oluyorum.
Sızın durum farklı,sizin geleniniz gideniniz cok.Egliyorlar birbirlerini cocuklar.Senin bu durumunu bilmeden disardan okusam ben de vicdan yapardim.Ben cocugumdan sıkılıyor muyum?Ben niye eglenemiyorum diye.Valla bilmiyorum canım, ben kızımla birşeyler yapmaktan keyif alıyorım. Bana göre eğlenceli geçiyor.
Herkesin fikrine saygım var. Bu da benim hislerim sadece hislerimi yazmak istedim
ya ben cok bunaliyorum oyun hamurundan tiksiniyorum hatta kabusum olduSızın durum farklı,sizin geleniniz gideniniz cok.Egliyorlar birbirlerini cocuklar.Senin bu durumunu bilmeden disardan okusam ben de vicdan yapardim.Ben cocugumdan sıkılıyor muyum?Ben niye eglenemiyorum diye.
Gunde kac saat ogretmencilik oynuyorm ben sıkılıyorum mesela acik acik soyluyorm.İcime fenalik geliyor saatlerce .
Ben oyun hamuruna eldivenle dokunuyorm oyle bir tiksinmeya ben cok bunaliyorum oyun hamurundan tiksiniyorum hatta kabusum oldu
Şu an 72 ayı dolduranlara ilkokul zorunlu yani 6. Yaş oluyor.Kizlar bu haberi gordunuz mu?6 yasinda mi baslicak cocuklar okula
Her çocuk farklı, Ela çok seviyor etkinlik yapmayı. Son zamanlarda Ela diyordu etkinlik yapalım diye. Ama benim zamanım kalmıyordu.Takip ettigim okullar,kresler etkinlik sayfalari var.Benim kiz biseyle uzun oynayamiyor.Citir cerez kaliyor o etkinllikler hemen sıkıliyorDun el baski yaptik tshirtjne 10 dk oyalamadi.Eski okulunun 4 yas grubu etkinliklerini yaptiriyorm,Ucurtma yapmislar biz de renkli kagit aldik yptik 10 dk.Ucgen kes ,kuyruk yapistir bitti
Kendi kendine onlarla oynamasını hiç denedinmi. Bazen gerekiyor bu.Ben oyun hamuruna eldivenle dokunuyorm oyle bir tiksinmeSlime hic dokunmuyorm zaten .Alya da alisti eldiven kalmamis Alya diyorm,buzdolabi poseti getiriyor Eldiven bulamayinca buzdolabi poseti gecirip elime oynuyorm cunku
Zaten 6 - yasında gidiyor babyyyKizlar bu haberi gordunuz mu?6 yasinda mi baslicak cocuklar okula
Canım benim gidip gelme olayım 2020 sonbaharında başladı. Ela 3 yaşına kadar kimseyle gidip gelmedim.Sızın durum farklı,sizin geleniniz gideniniz cok.Egliyorlar birbirlerini cocuklar.Senin bu durumunu bilmeden disardan okusam ben de vicdan yapardim.Ben cocugumdan sıkılıyor muyum?Ben niye eglenemiyorum diye.
Gunde kac saat ogretmencilik oynuyorm ben sıkılıyorum mesela acik acik soyluyorm.İcime fenalik geliyor saatlerce .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?