Küçük Düşün Büyük Olsun!

Vicdansız hissetmeye gerek yokki
Herkesin kendi düşüncesi. Ben böyle seviyorum, yani birlikte yapmayı seviyorum. Ben asla senin vicdansız anne olduğunu düşünmüyorum. Çocuğunla ilgili o kadar şeyler araştırıyorsun bana da gönderiyorsun. Bence öyle hissetmene gerek yok

Çook teşekkür ederim canım benim bu grupta herkes çocukları için en iyisini en güzelini yapmaya çalışıyor. Ben latife olsun diye dedim hepimizin yaşam şekli,kişiliği farklı. Ben dengeyi kurmaya çalışıyorum işte.onunlamoyın oynamaya,yeni yerler keşfetmeye bayılıyorum ama işte ayda 2kez arkadaşlarla başbaşa bir kahveye ya da yemeğe şıkıyoruz, yine ayda 2 kez de eşimle baş başa çıkmaya çalışıyoruz. Ben öyle resetleniyorum bemim hem annemler hem kayınvalidemler yakın oturuyor ve çok destek oluyorlar o yüzden rahatım birazda

Uzerine yelek hirka giydirirsin
Gecen sene 89tl falan almistim onlara 2 kardesler zaten.
Bu sene fermuarli kapsonlular falan 350tl
Oglana 4 tane almistim gri, lacivert, siyah falan oluyo giyiyor onlari
Bosuna alınmış bulunmustur dememisler.

Kac is gunu oldugunun aciklanmasini bekliyor esimde.
Toplatinca suanki duruma gore 7 ay acigi kaliyormus.
Ama daha az aciklanirsa gün kotarabilirmis.
Bizde bekliyoruz

Selam herkese
Okula almaya gitmeye 15 dk kala. İki dk dinlenme molası olsundu. Çünkü okul dönüşü annemle babam gelecek. Yemek telaşı. Sabah erkenden arabayla gitmiş eşim. Uyumadan önce söyledim ben giderim metroyla şirinevlere gelirler diye. Sonrasını ben alırdım da. Zor olurdu onlara baba yaşlı dedi.
Sabah kahvaltı yaptık. Ela dün babasına salata yapmak istedi. Ne bulduysa kattı. Muz biber salatalık domates elma havuç kırmızı biber Sabah kalanı çıkardım. Kim yedi anne babammı senmi diyor
Saat 11:00 gibi zoom eğitim başladı. Hemen masadan kalktı doydum diye. İlk fırsatta kaçış :)
Eğitim sürecinde toparladım. Sonra doğum günü kutlama oynamak istedi. Oyun hamuruyla pasta yaptı. Oynadık. Okul hazırlığı. Saç yapma :) Takıp takıştırma
Koşa koşa gittik. Bıraktım.A101 e uğradım. Ona kalemtraş ve Süslü defter aldım. Birkaç gündür istiyor harfleri yazmak istiyormuş.
Dönüşte ceviz kıracağı aldım. Tatlı aldım unutmuştum onu da eşim aradı aldınmı tatlı anneler geliyor severler baklava diye.
Eve geldim. Toparla toz al. Yemek yaptım çorba ve nohutlu ıspanak yaptım. Fırında Köfte ve patates yaparım. Fasulye pişirdim. Piyaz yaparım. Yeter sanırım.
Sabah 11:10 da okul.
Neyse hazırlanıp çıkayım. İyi akşamlaaar

Benim kız erken uyuyor bir de 8.30- 9 arası. O yüzden cuma akşamları 8 gibi çıkıyorum böylece o uyurken dışarıda oluyorum.onunla olan zamanı korumuş oluyorum.
Biz de cikardik.gecen kis kizlarla.Koci kizla avmye gidip geziyodu yemek yiyodu bdn de arkadaslarla takiliyodm.Benim kiza babanla mi kalcan annenle mi de babamla der zaten

Slmlar
2 haftadir duzensizlik beni deli ediyor.
Alya 7 gibi uyaniyor.Kalkip oyun istiyor hemen.Sen basla geliyorm diyorm.
Kahve basip biraz oynuyorz.Sonra kahvalti hazirlliyorz ,koci uyuyoer oglene kadar tabi
Biz kahvalti ev toplama,aralarda boyama falan.13.00 gibi pasam kahvaltiya kalkiyor.
Kahve basiyor bziim ogle yemegi.
Masadan kalkinca Alyayla cikiyor alincajlari aliyorlar 15.00 de evden cikiyor ise.
Biz sil supur cok sacma bi duzen oldu 2 haftadir.
Kizi yikadjm bugun ,2 mak.camasir yikadim astim.
Aksama yesil mercimek yapcam .
Alya 20-20.30 gbii bayiliyor.

Valla bilmiyorum canım, ben kızımla birşeyler yapmaktan keyif alıyorım. Bana göre eğlenceli geçiyor.
Herkesin fikrine saygım var. Bu da benim hislerim sadece hislerimi yazmak istedim
Sızın durum farklı,sizin geleniniz gideniniz cok.Egliyorlar birbirlerini cocuklar.Senin bu durumunu bilmeden disardan okusam ben de vicdan yapardim.Ben cocugumdan sıkılıyor muyum?Ben niye eglenemiyorum diye.
Gunde kac saat ogretmencilik oynuyorm ben sıkılıyorum mesela acik acik soyluyorm.İcime fenalik geliyor saatlerce .

Kizlar bu haberi gordunuz mu?6 yasinda mi baslicak cocuklar okula

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-27-12-00-02-40_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 118
ya ben cok bunaliyorum oyun hamurundan tiksiniyorum hatta kabusum oldu

ya ben cok bunaliyorum oyun hamurundan tiksiniyorum hatta kabusum oldu
Ben oyun hamuruna eldivenle dokunuyorm oyle bir tiksinmeSlime hic dokunmuyorm zaten .Alya da alisti eldiven kalmamis Alya diyorm,buzdolabi poseti getiriyorEldiven bulamayinca buzdolabi poseti gecirip elime oynuyorm cunku

Takip ettigim okullar,kresler etkinlik sayfalari var.Benim kiz biseyle uzun oynayamiyor.Citir cerez kaliyor o etkinllikler hemen sıkıliyorDun el baski yaptik tshirtjne 10 dk oyalamadi.Eski okulunun 4 yas grubu etkinliklerini yaptiriyorm,Ucurtma yapmislar biz de renkli kagit aldik yptik 10 dk.Ucgen kes ,kuyruk yapistir bitti

Her çocuk farklı, Ela çok seviyor etkinlik yapmayı. Son zamanlarda Ela diyordu etkinlik yapalım diye. Ama benim zamanım kalmıyordu.
Belki de ondan zorlanmadım bilmiyorum ama genel olarak o tür şeyleri ben de seviyorum. Bazı şeyleri oyuna çevirmeyi de seviyorum. Mesela evde çamaşır katlarken bile oyuna çevirdim hep.
Şuan o enerjide değilim ama zamanında anaokulu öğretmeni olmak için ne yollar aşındırdım da kısmet değilmiş.
6 ay çalıştım bıraktım.sebebim maaş konusuydu malesef. O maaşla geçinmem çok zordu.

Ben oyun hamuruna eldivenle dokunuyorm oyle bir tiksinmeSlime hic dokunmuyorm zaten .Alya da alisti eldiven kalmamis Alya diyorm,buzdolabi poseti getiriyorEldiven bulamayinca buzdolabi poseti gecirip elime oynuyorm cunku
Kendi kendine onlarla oynamasını hiç denedinmi. Bazen gerekiyor bu.

Kizlar bu haberi gordunuz mu?6 yasinda mi baslicak cocuklar okula
Zaten 6 - yasında gidiyor babyyy
Benim kız 5.5 yasında gitti hatta suan 4 e gidiyor
Ben vermeyecektim öğretmen bakayım bi dedi hatta ana okuluna filanda gitmedi
İyi dedi ver verdim şükür sorun yok

Canım benim gidip gelme olayım 2020 sonbaharında başladı. Ela 3 yaşına kadar kimseyle gidip gelmedim.
Sonra baktım bir ortama giriyoruz anne sende gel, çocuklar oynarken o katılmıyordu. İlla çocuk odasına ben de gideceğim.. Farkettim. Ondan sitede gidip gelmelerim başladı. Ve gördümki arkadaşlarıyla oynama olayı zamanla onlarla oyun kurma olayı gelişti.
3 yaşına kadar da işte evimi pislik götürüyordu Biraz iş yapsam vicdan yapıyordum. Birgün ablam dedi;sonuçta ev temizliğini de onun için yapıyorsun o kadar da kafanda büyütme. Ondan buyana ev temizliğine de kitlendim
Renkleri öğretirken, çamaşır asıyordum ve şu renk mandalı verirmisin diyordum iş yaparken onu da işe kattım.
Her yaş farklılaşıyorlar.
Artık odasını da kendi topluyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…